Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pa je še vedno ni in ni...niti malega izcedka, niti pikice. Ampak danes niti ni več neke napihnjenosti in bolečega spodnjega dela, ampak je vse čisto normalno. Upam, da pride čimprej...ali pa, da se zgodi čudež in je naslednje leto na počitnicah, hahahaha!!! Eh, ne ne, saj vem, da bo prišla, ampak ne vem kdaj. Je pa me letos prvič pustila na cedilu, ampak verjetno popolnoma razumljivo, glede na to, da je za mano prvi postopek, ki mi je vse premešal..ah, saj bo!
.
Danes je že 45.dan, odkar je ni...in ni ne duha ne sluha o njej! V ponedeljek bom ginekologinjo poklicla, ker sem si malce preračunala dneve in moram začet z dabrostonom čim prej, zaradi naslednje M, ki mora priti do 20.1.!
Po prvem šoku mi je sedaj predlagala, da v naslednjem postopku poskusimo s ICSI-jem, ker naj bi imela predebel ovoj pri jajčecu in zato plavalčki ne morejo prebiti skozi.