Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Glede tehtnice pa mislim, da ti jo patronažna posodi, če se ji zdi, da se otroček ne redi dosti, tako da jaz je ne bi kar vnaprej kupovala.
  . Glede tehtnice pa mislim, da ti jo patronažna posodi, če se ji zdi, da se otroček ne redi dosti, tako da jaz je ne bi kar vnaprej kupovala.   . Me je v soboto kar malo prestrašil, da me je hotel moj že v Kranj peljat, ker je bil cel dan tak lenušček, da sem ga morala prav žokat, da se je malo premaknil. No, potem zvečer se je pa zbudil očitno in me je fajn nabrcal
  . Me je v soboto kar malo prestrašil, da me je hotel moj že v Kranj peljat, ker je bil cel dan tak lenušček, da sem ga morala prav žokat, da se je malo premaknil. No, potem zvečer se je pa zbudil očitno in me je fajn nabrcal  .
  . 

. Včeraj sem imela prvi ctg, ki naj bi mi celo izrisal 2 popadka, ampak jaz nisem nič čutila, da bi se kaj dogajalo in ne polagam kakšne pozornosti na to. MV naj bi se mi že malo spustil, otroček tudi, odprta nisem pa še nič. Me je pa ponoči kar nekaj bolelo in zategovalo po trebuhu, pa danes tudi občasno, tako da ne vem kaj je to. Popadki po mojem niso ... lažni mogoče? Mi je pa rekla ginekologinja, da glede na vse to, da se zna zgoditi, da bom pred pdp rodila.
  . Včeraj sem imela prvi ctg, ki naj bi mi celo izrisal 2 popadka, ampak jaz nisem nič čutila, da bi se kaj dogajalo in ne polagam kakšne pozornosti na to. MV naj bi se mi že malo spustil, otroček tudi, odprta nisem pa še nič. Me je pa ponoči kar nekaj bolelo in zategovalo po trebuhu, pa danes tudi občasno, tako da ne vem kaj je to. Popadki po mojem niso ... lažni mogoče? Mi je pa rekla ginekologinja, da glede na vse to, da se zna zgoditi, da bom pred pdp rodila. 
			 . Smo pa ok. Noga boli zapop*****!!! Kondicije nimam nobene in tud predstavljam si ne, kako bi potekal porod, ko bom na 2eh koncih ( trebuh- noga) v bolečinah.
  . Smo pa ok. Noga boli zapop*****!!! Kondicije nimam nobene in tud predstavljam si ne, kako bi potekal porod, ko bom na 2eh koncih ( trebuh- noga) v bolečinah.  Tuširanje,oblačenje, pranje glave... pravi podvigi
   Tuširanje,oblačenje, pranje glave... pravi podvigi  čimprej pride! Drugače pa sabincica tudi mene tale protibolečinska skrbi,ker je na voljo le dopoldan, oz. če so dežurni "tapravi" je na voljo tudi drugače.Mislim pa da so samo trije anestezisti, ki dajo epiduralno.Držima pesti,da naletima na njih
   čimprej pride! Drugače pa sabincica tudi mene tale protibolečinska skrbi,ker je na voljo le dopoldan, oz. če so dežurni "tapravi" je na voljo tudi drugače.Mislim pa da so samo trije anestezisti, ki dajo epiduralno.Držima pesti,da naletima na njih