Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 17:58:29
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea Tako da - slike, video ali gledalce, ki bodo potrdili tvoje navedbe, ali pa nič. A ti se med seksom snemaš in seksaš pred publiko..... ? Ti ponujaš meni svoje (uspešne) recepte, ne jaz tebi. ...Tri...pikice...to...je...recept... Kje pa se nahajajo te ... tri pikice?
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 17:59:20
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea celo noč? A ti na mail pošljem recept......? Samo, če boš priložila slike kot dokaz. A tri ...pikice...niso dovolj ? Ne brez razlage, kaj pomenijo, mi niso dovolj ... Domišljija...seks...pa to.... Menda spečeš kruh iz kile moke tudi brez razlage o moki
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 18:02:15
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Menda spečeš kruh iz kile moke tudi brez razlage o moki Končno razsvetljenje, zakaj mi peka ne uspeva. Preveč razmišljam!
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 18:03:15
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea celo noč? A ti na mail pošljem recept......? Samo, če boš priložila slike kot dokaz. A tri ...pikice...niso dovolj ? Ne brez razlage, kaj pomenijo, mi niso dovolj ... Domišljija...seks...pa to.... Večen problem - prevelik realist, premalo domišljije ... Ostalega pa, na srečo, dovolj.
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 18:18:52
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Menda spečeš kruh iz kile moke tudi brez razlage o moki Končno razsvetljenje, zakaj mi peka ne uspeva. Preveč razmišljam!
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 18:49:58
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Ti ponujaš meni svoje (uspešne) recepte, ne jaz tebi. Odzvala sem se le na precej odkrito povpraševanje....... Večen problem - prevelik realist, premalo domišljije ... Ostalega pa, na srečo, dovolj. user posted image Česa.....
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 18:54:21
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Menda spečeš kruh iz kile moke tudi brez razlage o moki Končno razsvetljenje, zakaj mi peka ne uspeva. Preveč razmišljam! ja...o seksu
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 19:28:27
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Menda spečeš kruh iz kile moke tudi brez razlage o moki Končno razsvetljenje, zakaj mi peka ne uspeva. Preveč razmišljam! ja...o seksu
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 19:41:30
|
|
|
|
alda
|
in kaj imajo pikice s seksom??
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 20:10:16
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda in kaj imajo pikice s seksom?? Vse pikčaste skrivnosti.
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 21:12:09
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: alda in kaj imajo pikice s seksom?? Vse pikčaste skrivnosti. alda, ko najdeš te pikice, se ti bo razjasnila skrivnost seksa ...
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 21:16:50
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: alda in kaj imajo pikice s seksom?? Vse pikčaste skrivnosti. alda, ko najdeš te pikice, se ti bo razjasnila skrivnost seksa ... 42... ne, ne... napaka... 69!
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 21:20:28
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu 42 ne poznam (še) kaj je to?
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 21:36:01
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu 42 ne poznam (še) kaj je to? pozabi 42... glavno, da ne sprašuješ, kaj je 69
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 23:08:07
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu 42 ne poznam (še) kaj je to? glavno, da ne sprašuješ, kaj je 69 To pa vem, kaj je. Znak za astrolosko znamenje rak.
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 7:27:00
|
|
|
|
liliana
|
Pa hišna števila je tudi lahko......pa stran v knjigi.....
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 8:24:28
|
|
|
|
LuLu
|
rak, hišna številka, stran v knjigi... kaj že ima to veze s sexom?
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 8:28:45
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu rak, hišna številka, stran v knjigi... kaj že ima to veze s sexom? LuLu, naj ti odgovorim z naslednjim citatom: IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Domišljija...seks...pa to....
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 10:41:01
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Znak za astrolosko znamenje rak. aha....zato se vedno znova srečujem s tem
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 10:54:04
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: petea Znak za astrolosko znamenje rak. aha....zato se vedno znova srečujem s tem ja
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 11:45:01
|
|
|
|
ronja
|
aha....zato se vedno znova srečujem s tem user posted image zdaj mi je jasno! Lubi je rak! To samo seka njegova astrološko-romantična duša ven ...
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 16:45:48
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja aha....zato se vedno znova srečujem s tem user posted image zdaj mi je jasno! Lubi je rak! To samo seka njegova astrološko-romantična duša ven ... A ni tvoj lubi totalni antiromantik.....? A to se potem ob polni luni prelevi iz prvinskega seksualnega žrebca v romantičnega valentinčka.....?
|
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 16:51:05
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu rak, hišna številka, stran v knjigi... kaj že ima to veze s sexom? LuLu, naj ti odgovorim z naslednjim citatom: IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Domišljija...seks...pa to.... Recimo, en tip je po horoskopu rak, in je v svojem stanovanju (ki ima seveda hišno številko) svojo Anastazijo popeljal do ekstaze v položaju 69.....vse to pa je opisano na strani 69 v eni knjigi..... Če pa slučajno nimaš knjige, pa lahko greš danes ponoči ob 00.01 na premiero filma.......
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.