|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 5.5.2015 10:57:57
|
|
|
|
petea
|
HuAnita, obrni se še enkrat na Telemach, saj si si zaradi odlične marketinške poteze, s katero si povečala zanimanje za Telemach, še posebej za njihove določene programe, zagotovo prislužila bonus cenejše ali brezplačne naročnine za naslednjih nekaj mesecev.
|
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 5.5.2015 13:24:22
|
|
|
|
RIJA*
|
samo ne Telemacha njihove storitve so pod vsakim nivojem kvalitete...dokler vse dela, itak, da ni problema....ko pa kaj crkne, pa bi prej triglav v prekmurje privlekel, kot pa te nesposobne ignorante spravil do tega, da rešijo težave jaz samo čakam, da mineta 2 leti, da grem nazaj na telekom...saj so tudi oni vredni svojega denarja, ampak takih kolobocij kot s telemachom, pa z njimi nisem imela
|
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''programi za odrasle'''''' 5.5.2015 13:26:29
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu ma daaaaj... a ti ličim na želvo? ja, mi si že celo večnost tukaj, že Patrino te je lepo opisala, da prilezeš iz svojega (trdega) oklepa samo, ko moraš malo dodati kakšno (ne-)modrost v razgreto debato in pred napadi se vedno skriješ v svoj oklep če to ni opis želve ... đizs, še ti? zakaj pa jaz ne smem? a ni dovolj, da ena take gluposti piše.. ti si bolj pametna, ni ti tega treba
|
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 5.5.2015 15:48:42
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* samo ne Telemacha njihove storitve so pod vsakim nivojem kvalitete...dokler vse dela, itak, da ni problema....ko pa kaj crkne, pa bi prej triglav v prekmurje privlekel, kot pa te nesposobne ignorante spravil do tega, da rešijo težave Rija, mi z njimi nimamo težav probleme, ki nastajajo, rešujejo sproti in hitro očitno je Prekmurje 'na koncu sveta'
|
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''programi za odrasle'''''' 5.5.2015 15:49:52
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu a ni dovolj, da ena take gluposti piše.. ti si bolj pametna, ni ti tega treba
|
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 5.5.2015 21:40:33
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: alda je prevajalec imel kar težko delo, saj ni lahko prevesti vseh tistih :ahh ahh, ohh , ohh in še kaj, Helga, Gunter, ja bitte!,... hja, prevajati samo z eno prosto roko verjetno ni ravno najlažje ... aaahhh in ohh pač komot z eno roko zapišeš........probaj......
|
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 6.5.2015 3:23:03
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana aaahhh in ohh pač komot z eno roko zapišeš........probaj...... ne gre mi ohhh so črke preveč narazen in slepo tipkanje preveč v prstih ...
|
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 6.5.2015 6:01:23
|
|
|
|
liliana
|
Ti sploh nisi baba......ker nisi sposobna več kot enega dela naenkrat opravljati......
|
|
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 6.5.2015 10:40:50
|
|
|
|
ronja
|
Lili, a zato ti tolikokrat 3 pikice napišeš...
|
|
|
RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'... 6.5.2015 11:43:03
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Lili, a zato ti tolikokrat 3 pikice napišeš...
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.