|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bodoče nosečke II
14.8.2015 8:12:26   
Marčevka2010
Punce jaz sem odprla kar novo temo, ker stara kar naprej šteka. Po moje je preveč strani.
Da bomo vsaj lahko kaj napisale, stara večina časa ni dosegljiva.

Kako ste kaj?

Meni m zamuja en dan, ne upam se prezgodaj veselit glede na vse prigode zadnjih mesecev, upam pa le, da je kaj ratalo. user posted image Sploh, ker danes praznujeva obletnico bi bilo to popoldno darilo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bodoče nosečke II
14.8.2015 15:08:48   
..noname..
Super odločitevuser posted image

Jaz sem ok. Ta teden me šiht nekej heca in sem komaj dočakala tale vikend.

Držim pesti, da bo tole leto ena posebna obletnicauser posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bodoče nosečke II
14.8.2015 17:59:06   
MauMow
Evo marcevka ti kr tukaj odgovorim. Sem danes po M 13t. Po velikosti pa ene 5 dni vec. In trebuscek se je zacel ene 5 dni nazaj fajn kazat. Tako da smo leteli v lekarno po olje za mazat. In sedaj tako vsi vedo ko me vidijo da sem noseca.

Marcevka drzim pesti za plusek

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bodoče nosečke II
14.8.2015 18:32:10   
Radenska_
Jaz imam ravno O oziroma so ti dnevi, danes že čutim napetost, se pravi me bo jutri fejst bolelo...Pa danes sigurno ne bo nič, nisem za stvar, ker je za mano en zelo boleč in grozen dan, oziroma, kar več dni. Včasih res ne razumem, zakaj življenje ubira takšna pota. Pa ne bi zdaj o detajlih, samo to da je hudo, ko odide kak bližnji, prezgodaj in nepričakovano. :(
Zdaj smo to dali čez, ampak mislim da se bo bolečina še veliko vračala in da bo počasi nastopila jeza.
Tak da ne vem če bo ta ciklus kaj, bomo videli.
Pa počasi moram za mojega smrkca malo glede rojstnega dneva razmišljati, če ne drugega vsaj torto naročiti, ostalo ne bo nič posebnega, samo piknik, torta mora pa bit lepa, bo le prva.
držim pesti za vse ostale.

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bodoče nosečke II
14.8.2015 19:35:06   
MauMow
Radenska drzim pesti da se zadeve kmalu umirijo. No jaz sem recimo obakrat zanosila ko je bilo doma...... tako da meni je stres pri vsem tem zgleda pomagal.....

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bodoče nosečke II
15.8.2015 7:27:03   
Radenska_
Maumow hvala. Kdaj imaš ti rok?
Od prej imaš kakega otroka, ali je bil SS?

Izgleda da se poletje poslavlja, škoda, ker ga imam res ful rada. No, jutri pa je še mesec do dneva, ko se vračam na delo. mi gredo kar kocine, jaz bi bila še doma z malim.

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bodoče nosečke II
15.8.2015 7:55:32   
MauMow
V prvo bil zamujeni splav. Tokrat pa upam da pridem do konca. Rok mam sredi februarja.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bodoče nosečke II
15.8.2015 9:42:55   
asyka
Super za novo temo, tista ni bila več za nikamor. user posted image

Radenska upam, da se situacija čim prej umiri in, da boš čimprej lahko se z nasmehom namesto bolečine spomnila tistega, ki ti je bil drag v življenju. In, ja jeza pride tud če je nočeš pride v nekem momentu in se za vsako malenkost sprašuješ kako bi bilo če... Pa včasih res dolgo traja jeza, jaz se še danes kdaj vprašam kaj če bi... Jaz upam, da bo nekaj od poletja vseeno še ostalo, vsaj tja do oktobra. Sem tudi bolj ljubiteljica toplega kot mrzlega....

Marčevka držim pesti za najlepše darilo za obletnico..

MauMow Mi smo tudi tole dete pridelali med tankšno fronto da joj.... Ampak ziher to pomeni, da bodo tile otroci odporni na vse... Vsaj naša punca je na dobri poti glede na vse kar se mi dogaja med to nosečnostjouser posted image Se ti že lepo pozna trebušček? Pri nas ga bodo šele zdaj začeli opažat, ker sem končno hodit začela in se ne vozičkam več... user posted image Zdaj vsi sicer še bolj čudno gledajo, ko me vidijo na berglah ampak kaj čmo... Upam, da bom kmalu še brez teh. Imam enega zlo hudega fizioterapevta, ki mi nič kaj ne prizanaša in se ne morem švercat pri njemu in jamrat. Je pa tudi res, da ko nekaj plačuješ se 100x bolj potrudijo. Da bi čakala na fizioterapije iz zavarovanja bi pa prej rodila kot shodla... user posted image



_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bodoče nosečke II
15.8.2015 21:18:40   
MauMow
Asyka danes sta prisla na obisk kolega ki bosta zibala konec novembra, pa ima skoraj da manjsi trebuscek kot jaz.... K sreci sem se vedno glede na zacetek -1kg. Samo bi vsak rekel da sem jih ze kar nekaj pridelala.

Ja tile nasi otroci bodo vrjetno res zelo odporni, glede na obdobje v kakem so nastali user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bodoče nosečke II
15.8.2015 21:46:33   
chocolatecake
Pozdravljene punce !
Kako ste kaj? Se že dolgo nisem javila. Super ste se tole spomnile z novo temo, ki končno nebo štekala. Greste še kaj na dopust ali ste že vse bile?
Marčevka je že kaj novega?
Radenska iskreno sožalje ob izgubi, ti želim vse dobro in da bi ti načrtovanje zabave za tvojega sončka dalo pozitive in novih moči.
asyka čestitke za napredek in slovo od vozička.
MauMow tudi jaz imam že ves čas ogromen trebušek in so že kmalu vsi vedeli, da sem noseča. Ni bilo šans, da bi skrila.
Jaz imam žal slabe novice. Sem obležala zaradi nevarnosti prezgodnjega poroda in bila prisiljena odpovedati tudi dolgo pričakovani in zelo zaželjeni dopust.
Naredil se mi je 10 mm lijak, maternični vrat pa skrajšal na 26 mm, ob pritisku se še skrajša in je nevarno, da bi vse skupaj prehitro popustilo, zato mi je bilo predpisano strogo ležanje. Trenutno sem noseča 26t4d, ležala bom pa najmanj do 32. tedna, potem pa baje ni več tako zelo nevarno in bom že lahko šla na kakšen sprehod. Trebuh mi otrdeva, vse me špika in tišči navzdol že ob najmanjših naporih, tako, da vstanem samo, ko grem jest, na wc in pod tuš user posted image . Se trudim bit pozitivna, ampak me je tole čisto potrlo. Že tako sem težko zanosila, pa potem tiste krvavitve, zdaj pa še to, se mi zdi da res nimam sreče in me ves čas nekaj skrbi, namesto, da bi uživala in se veselila.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
15.8.2015 22:00:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu chocolatecake)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bodoče nosečke II
16.8.2015 13:51:32   
MauMow
Cokoladka lepo da si se javila. Joj ne morem vrjeti da si ze 27 teden. Noro kaj cas tece.

Ajej zdaj moras pa pocivati. Ampak sej bo hitro okoli in bo 32 teden ze tukaj. Mali pa bo tudo lepo notro pocakal do roka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bodoče nosečke II
16.8.2015 19:45:37   
mamica deklicam
Pozdravljene.

No, naš dopust je za nami. user posted image Je bil pester na eno desetno potenco. user posted image Prvi dan smo iskali mesto v kampu in smo postavljali brako prikolico šele zvečer. Drugi dan je bil na vrsti baldahin in vse tiste drobnarije, ki jih človek rabi. Imali smo samo prikolico, ki ima postelje. Zato sem rabila še razne sestavljive omare ... Nato je moj dragi seveda napihnil čoln. No nato pa uživanje. Smo se vozili okoli in isklali plaže, kjer smo nato preživeli cel dan. Vsak da bolj vroče, tako da s te strani je bilo za po.....t.

Plan smo imeli biti cca.14dni. Bili smo samo 12, ker je moj na vsak način hotel domov in da bi šli še v Bovec za kakšen dan ali pa na Veliko Planino. A do tega ni prišlo, smo imeli na vožnji domov bljižnje srečanje z pijanim voznikom. Mi in avto smo jo dobro odnesli, prikolico nam je razmontiral v prafaktorje. Potem si pa predstavljate, kam daš vso opremo, ki jo prej pospraviš vanjo. Ker v avto vse seveda ni šlo. Še dobro, da smo tam srečali enega SLovenca, ki nam je dal v hrambo, kar nisva mogla isti dan odpeljati nazaj. To je bilo v torek. nato dva dni skakanja okoli, da bova dobila kaj denarja za povračilo, v petek sva šla nazaj na Hrvaško, da sva pobrala ostalo robo.

Ja, dopust, da mu ni para user posted image user posted image

Nekaj sem vas uspela danes prebrati, vidim da se nekaterim kar veliko dogaja. Midva sva se odločila, da bova še enkrat poskusila, če dobimo še kakšnega nadebudneža. Sem zelo skeptična, da bo uspelo, ker mene tetka iz Krvavca zelo zafrkava. Imam dan - dva krvavite, pa spet kakšen dan nič, nato se spet nekaj ulije. Tako da sem sita vsega skupaj. Bomo videli, kako bo user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bodoče nosečke II
17.8.2015 8:08:29   
Janchek81
Waw, ful dobr, da smo odprl novo temo, ta vsaj ne šteka in da bomo lahko normalno pisale brez štekanja user posted image

Marčevka2010
si mi mal sumljiva, upam, da je to to user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Bodoče nosečke II
17.8.2015 8:31:50   
Marčevka2010
Hvala vsem za pesti, a sem se prezgodaj veselila. V soboto sem neredila test in vrgla stran 7 €, ker mi firbec babji ni dal miru. Itak negativno. Potem enkrat proti večeru sem imela par kapljic krvi. Včeraj je bilo potem malo več, danes sem imela pa kar konkretno m zjutraj. Sicer sem razočarana, ampak bi bil res čudež, da bi se kaj prijelo. O sem imela ravno med selitvijo in sva samo 1x. Tako, da gremo v nove boje.
Upam samo, da bo m kolikor toliko redna, da mi bo vitex pomagal. Ker ene 2x sem imela zelo švoh krvavitve, pa le ene 3 dni. Pa krvomočnico moram locirat ali pa novo kupit. Zaenkrat Cyclo-Progynova še ne bom jemala. Bom še malo počakala.
Naša punči je praznovala 5 let, kar ne morem verjet, da je že toliko stara. Se mi zdi, da smo ravno domov jo prinesli, štuco malo.user posted image Sedaj je pa že cela punca, velika.

Radenska moje sožalje ob tvoji izgubi. user posted image

Čokoladka me veseli, da si se oglasila. Ti kar počivaj, kaj si preberi, kakšna TV, net. Za malega pikeca se splača potrpeti. Proti otrdevanju in krčem jemlji magnezij. Kasneje se maternica dvigne in bo ziher bolje. Ta čas boš pa že, boš videla kako bo hitro minilo. Še vedno bolje biti doma kot v bolnici, tam se ti pa zmeša (vsaj meni bi se). Drzim pesti, da do konca donosiš. user posted image

MD vam pa res ni dolgčas. Sama sreča, da ste vsi celi kljub nesreči.
Meni je za take čudne krvavitve g predpisal Cyclo-Progynova, to naj jajčniki naj ne bi delovali vredu. Se jemlje 3 mesece, v bistvu ta čas jajčniki počivajo, potem jih pa spet aktiviraš, ko prenehaš z jemanjem. Ampak vmes ne smeš zanosit, kar je meni glavni razlog zakaj jih še nisem začela jemat. So stranski učinki na plod, ovulacije so lahko ali pa tudi ne, ne morejo vedet. Zaščita je pa lahko le kondom ali prekinjen odnos, kar je meni no-go. In sedaj poskušam raje z vitex-om in še s krvomočnico to uredit, če bo šlo. V skrajni sili pa tablete.

Še 3 dni delam potem pa dopust, komaj čakam. Sama sreča je vročina popustila. Dež je bil prav potreben, da bo še kaj pridelka na vrtu. nam letos super raste, imamo zelenjave za izvoz. Upam pa, da bo na dopustu še lepo vreme.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 17.8.2015 8:37:57 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Bodoče nosečke II
17.8.2015 8:55:38   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

MD vam pa res ni dolgčas. Sama sreča, da ste vsi celi kljub nesreči.
Meni je za take čudne krvavitve g predpisal Cyclo-Progynova, to naj jajčniki naj ne bi delovali vredu. Se jemlje 3 mesece, v bistvu ta čas jajčniki počivajo, potem jih pa spet aktiviraš, ko prenehaš z jemanjem. Ampak vmes ne smeš zanosit, kar je meni glavni razlog zakaj jih še nisem začela jemat. So stranski učinki na plod, ovulacije so lahko ali pa tudi ne, ne morejo vedet. Zaščita je pa lahko le kondom ali prekinjen odnos, kar je meni no-go. In sedaj poskušam raje z vitex-om in še s krvomočnico to uredit, če bo šlo. V skrajni sili pa tablete.



meni noče predpisati nobene stvari več, ker sem prestara user posted image . Mi je že pred enim letom obrazložila, da v mojem primeru pride v upoštev samo mirena. Samo potem ni več šans, da še zanosim. Do sedaj so bile krvavitve normalne, v tej rundi se je malo pobrkljalu. Upam, da je bilo vse skupaj samo stres in vsa ostala zmešnjava.

Pa ena me je spraševala glede službe, mislim da nonameuser posted image . Sem še vedno na sončni upravi, ker takrat ni prišlo do zaposlitve. Tako da še kar iščem.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Bodoče nosečke II
17.8.2015 10:16:39   
Marčevka2010
Ah, kaj prestara. Da se ti vsaj uredi m bi ti pa lahko kaj dal.

Pa so ti vsaj plačali za tisti čas, ko si delala? Upam, da se v kratkem pokaže kaj novega, kjer te bodo tretirali kot enakovredno drugim in manj izkoriščali. user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Bodoče nosečke II
17.8.2015 11:01:15   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Pa so ti vsaj plačali za tisti čas, ko si delala? Upam, da se v kratkem pokaže kaj novega, kjer te bodo tretirali kot enakovredno drugim in manj izkoriščali. user posted image


dobila sem cele 3€ na uro od zavodauser posted image

sem jim bila dva meseca zastonj delovna sila. Sploh ker so vedeli, da je določeni del predvidenega dela preveč moško, da bi ga lahko kvalitetno izvajala ženska. Edino če bi se hotela pretrgati in crkniti, potem bi šlo. Ker je bilo usposabljanje na delovnem mestu, ponujene pogodbe za zaposlitev ne smeš odklonit, drugače imaš na zavodu sankcije. Te izpišejo iz registra, to potegne za seboj, da to OD in vrtec drugače obračunajo na sociali. Imela sem kar nekaj letanja in živcev, da sem si zaščitila hrbet.

Sedaj so dobili enega, ki bo začel delati 24.8. Je hotel imeti kar ene 5 tednov še prosto. So se dogovarjali že sredi junija, da pride. Me prav zanima, kako se bo obnesel

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Bodoče nosečke II
17.8.2015 11:20:44   
Tara9
Bravo za novo temo. Sem vas hotela že stokrat pozdravit pa nikoli notri ne pridem. Zgleda je bila res preveč zabasana. Sicer sem preko telefona in se lomim zraven, ampak toliko da se oglasim.

Čokoladka pošiljam pozitivne misli. Sicer vem da bo vse ok, želim ti da ti hitro mine tole odštevanje tednov. Si se mi kar zasmilila, ampak vem da si borka enako kot tvoj pikec, tako da navijam da čim dlje počaka pri mamici na toplem.

Radenska sožalje. In srečno pri novem plusku, pravijo da gre drugič lažje. Želim ti, da bo enako pri vama.

MawMou vesela da bušček raste in gre vse kot mora, le tako naprej.

MD vidim da je bil pester dopust. Samo da ste jo dobro odnesli vsi skupaj. Tista služba te pa itak ni bila vredna. Srečno pri iskanju nove. Zelo me je razveselilo, da bosta še vztrajala. Naj se vztrajnost obrestuje ;).

Še moje stanje na kratko. Moja punčka čez dva dni piha že 4.mini svečko. Ne morem vrjet kako hitro gre čas. Vsak dan kaj novega, trenutno smo odkrili kako fajn se je obračat na trebuh, tako da tudi ponoči telovadi in se smeji namesto da bi spala :). Počasi bomo začeli z uvajanjem gh, še prej pa nas koncno dopust čaka. V soboto pokamo v Dalmacujo. Upam da bi vreme še malo zdržalo.

Pošiljam pozdravčke vsem. Bodite lepo, tako nosečke, bodoče nosečke kot mamice. Se še kaj oglasim, ko prilezem do računalnuka

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Bodoče nosečke II
17.8.2015 11:54:36   
Anonimen

Ekola, sem vse poste prebrala v tej novi temi in ko hočem vsaki posebej kaj napisat, se mi pa vse pomeša.. user posted image
Verjetno potrebujem še kak dan, da vas še malo preberem in "spoznam", potem se bom verjetno lažje vključila v debato. user posted image V stari temi sem se vam priključila čisto pri koncu, ker sva se po dolgem razmišljanju z najdražjim končno le odločila, da bomo poskusili "pridelati" petega člana družine. user posted image
Prejšnja dva sta uspela v prvem mesecu delanja dojenčka, potem nama je spet uspelo v prvem mesecu letos v začetku leta, pa žal v 8. tednu prišlo do ss user posted image , zdaj pa počakam, da se mi M konča in začneva. Elevit že pridno jem, pa bomo videli... user posted image

En leeep dopustniški pozdravček!
Anonimna user posted image

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Bodoče nosečke II
17.8.2015 15:45:03   
..noname..
Ja, MD, res sem bila jazuser posted image Jaz sem pa se odločila začnem malo bolj resno iskati drugo službo, ker tlele se prav zaj***** z mano in se obnašajo tako, da kar glava peče...od sodelavk pa tut kar veliko slišim kako gledajo name in kaj delajo z menoj in ostalimi, ki so malo bolj izobraženi kot direktor. Direktorju ni prav, ker sem nekaj naredila, kar je delovalo. hahaahahahuser posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Bodoče nosečke II
17.8.2015 19:08:51   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Ja, MD, res sem bila jazuser posted image Jaz sem pa se odločila začnem malo bolj resno iskati drugo službo, ker tlele se prav zaj***** z mano in se obnašajo tako, da kar glava peče...od sodelavk pa tut kar veliko slišim kako gledajo name in kaj delajo z menoj in ostalimi, ki so malo bolj izobraženi kot direktor. Direktorju ni prav, ker sem nekaj naredila, kar je delovalo. hahaahahahuser posted image


veš, direktor ima vedno prav, pa četudi nima user posted image user posted image
čisto podobno kot na faksu. jaz sem imela vedno v glavi, da ima profesor prav, kaj si pa jaz mislim, sem pa rajši zadržala zase. je bilo lažje priti čez.

Drugače pa je lažje iskati drugo službo, če eno imaš, pa četudi je zaj*****o. Srečnouser posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Bodoče nosečke II
19.8.2015 8:39:26   
Bluegirl
AAA, pa sem vas našla! Končno, tale tema je tako nagajala, da groza.

Radenska, iskreno sožalje, drži se. A potem že delate na novem otročku? Srečno! :)

Maumow, lepo te je brat, trebušček pa kaj naj raste. Smo si pa v tem res različni, ene imajo tako majhne, da komaj verjameš, da se notri skriva živo bitje ;)

Asyka, srečno s fizioterapijami! Pa da se kmalu rešiš še bergel in svobodno zakorakaš.

Chocolatecake, če te kaj potolaži, ista situacija je bila pri meni. Skoraj identična. V 26. tednu (pa vse do 37. na strogem ležanju). Otrdevanje trebuha, pritiskanje navzdol, nič nisem mogla. Spasmex, Magnesol, Estima, vstajanje samo za na wc in hrano. V 27. tednu sem bila tudi hospitalizirana, dobila injekcijo za razvoj pljučk, ker se je MV hitro krajšal in zaradi teh »popadkov«. Sem se pa res držala tega. Vsi so me spraševali, kako zdržim pa je šlo – vse za otročka. Res se da, ogromno sem brala, gledala serije in se naspala za celo leto vnaprej, ko mi otroček še vedno ne pusti;) Rodila sem dober teden pred rokom. Naredila sem si koledar, vsak dan prečrtala 1 dan in tako sem prilezla do cilja. Z vsakim tednom sem si malo bolj oddahnila, ko sem prišla do 37., pa sem končno odšla na sprehod. Srečno, vse bo OK!!:)

MD, ja, kakšen dopust, no! Samo, da je z vami vse OK. Pota so pa, to pa res. Pa srečno z zaposlitvijo. In seveda z naraščajem, naj vam uspe!

Marčevka, upam, da vam kmalu uspe, držim pesti. Kako je v novi hiši?:)

Tara, lepo te je brat. Uživajte na dopustu s svojo princesko!:)

Jaz sem nazaj v službi, pogodbo imam še za nekaj mesecev, potem bomo pa videli. Otroček gre s 1. 9. v vrtec, dnevi pa sedaj še bolj bežijo, kot prej. Drugače pa smo fino. Se še kaj javim.

Lepo bodite:)

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Bodoče nosečke II
20.8.2015 12:46:43   
leilani
se pofočkam v novo temo user posted image

pr nas bolj malo novega - v petek sem imela pregled in mi je dala samo srček poslušat, UZ-ja ni blo user posted image morfologijo imam šele 28.9., jutri pa vstopim v 18t - še malček in sm na polovički user posted image user posted image user posted image

na bolniški sm še do konca meseca, mi je pa dala G predlog za polovični delovni čas - zaenkrat se počutim ok, tako da se strinjam, bomo pa še vidli kaj reče komisija

sm se bolj malo javljala, ker smo bli pridni in smo belili - namesto dopusta zaradi moje bolniške smo tisti denar zapravli za beljenje user posted image - smo pa vsaj naredili prostor za novega člana/članico user posted image

aja...voziček smo naročili, ker je trenutno v akciji pa smo se odločili - js pravim da je še prezgodaj, moj pa da itak imamo vse nosečnice oprane možgane in da nas vsi psihirajo, kaj vse bo narobe, da začnemo tudi same tako razmišljat :D - in če ima za it narobe bo šlo v vsakem primeru - to pa ima prav, ampak...vedno je uni žleht hudiček, ki včasih prow noče it proč user posted image

Čokoladka vse bo ok...samo zdej res v miru, pa kšno dobro knjigo ali film si privošči da malček odmisliš vse skupaj

Asyka verjetno nobenmu nč jasno kaj dela nosečnica na berglah in kako zaboga je vse to staknla...ampak, važno da je z user posted image vse ok, pa da se ti dobro počutiš

MD po drugi strani je pa boljše 3€ kot pa nič...sej te čaka nekje sigurno akj boljšega, boš vidla :D

sigurno sm katero spustila user posted image sam ta nosečnost ima hud vpliv na moj spomin - mislim, da ima zlata ribica boljši spomin, kot pa js trenutno user posted image


(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Bodoče nosečke II
20.8.2015 12:52:58   
MauMow
Tara uzivajte na dopustu. Kako cas tece. Mala ma ze 4 mesece.

Evo jaz pa iz pregleda. Prehitevamo za cel debel teden tako da smo ze 15t po UZ. No moja intuicija me je pustila na cedilu saj je nas malcek zelo nesramezljivo pokazal svoje veliko premozenje. Tako da pricakujemo fanta. user posted image ostalo je vse ok. Tako kot mami ze v busiju sedi po turko in deva give me five tako da smo se mu vsi smejali ko je zganjal vragolije.

Edino placenta se je mal nizko vsidrala ampak je rekla da itak se bo dvignila ko se bo maternica vecala. MV pa je dovolj dolg in zaprt.

Cez 3 tedne me caka ze nekaka predmorfologija kjer bomo ze vse organe orng pregledali, potem pa cez dobre tri se morfologija. Glede na moje strahove mi tako zelo odgovarja da imam veliko pregledov. user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
Koliko časa po porodu je nosečnost rizična?
Najnovejša raziskava je pokazala, kdaj mora biti nosečnica še nekoliko bolj previdna, da ne ogrozi svojega zdravja in zd...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?