Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Jooj človek se sploh ne zaveda, kaj vse se spremeni z . Jaz na mojo garderobo nisem še niti pomislila. Se pa strinjam s tabo foxy_cat, je tudi meni že zdaj muka kupovat hlače . Je pa verjetno lažje (vsaj kar se tiče garderobe), da si proti koncu enkrat poleti. Jaz imam še en drugi problem... jaz sem VEDNO oblečena v oprijetih oblačilih (sploh majčke), nikoli nimam široke majice ali karkoli.. tako da pomoje ko me bo prvi dan nekdo zagledal v ohlapni majci..bom že na piki madjanca glede na to da so nove zelo drage, imam tudi sama v planu kupovat tako Janchek81 jaz naročam.. sem že naročila hlače, ter pajkice ampak ker še kar ni sem jih prodala naprej ah pri meni tako vse kroži... dokler bo bom že parkrat naročila in prodala P.s. na koncu ko bom pa rabila pa nebom imela naročam pa OGROMNO drugače Tud jaz sem skoz v oprijetih zadevah, pajkice, hlače, kavbojke, majčke, kiklice, oblekice, ampak takrat je bilo ravno poletje in je bil preskok na poletno garderobo in ni nben kj preveč posumil, da bi pač bla noseča, so pač mislil, da mam novo garderobo in k je blo tisto leto IN met une tunike k so ble prtisnene na joške in so pol dol padle, so pač mislil, da furam tisto mdoo No,. jaz zaenkrat nism nč naročila zdj za nosečnice, samo pač zase ... je pa edini problem pri pajkicah, hlačah, ker so vse prekratke, ker je to kitajska roba in tm ne poznajo žensk, ki so tok visoke kt jaz in meni podobne
|