Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Naročila sem si jeans hlače (slim fit, ker take nosim), poleg vsega so bile še znižane in ene žabe, da bom imela za na kakšno obleko - pride prav.
Poznam veliko ljudi, ki so me kar gledali postrani, ko sem rekla, da naročam na Ebayju (sicer ne oblačil, ampak razne drobnarije, predvsem okraske in take neumnosti, ker veliko sama ustvarjam)...meni se pa ni zdelo nič čudnega, če je ok in je po 10_x_ nižji ceni kot pri nas. Itak pa lahko stvari vrneš ali ti vrnejo denar, če ni ok. Jaz imam super izkušnje s tem in mi je veliko lažje naročit pa dobit domov, kot pa preiskat pol trgovskega centra pa še ne najdem kar iščem...
praskam se ko da mam bolhe, uške in picajzle, vse na kupu!!!