Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je pa ta nosecnost zaenkrat cisto nekaj drugega od prve. Mogoce sem malo utrujena tako da bi tudi cez dan spala kaksno urco ampak v prvi nosenosti se mi ni dalo niti iz kavca vstat, ko sem lacna me je v prvi nosecnosti bolel zelodec in mi je bilo slabo.. tega zaenkrat se ni, prsi so me v prvi nosecnosti do 6.tedna cca zelo bolele, zdaj me samo na dotik malo. Uglavnem tudi mene spika kot da bom dobila ravno kar menstruacijo, samo sem slisala da je to nekaj normalnega.
(1. pregled: 10.11.)
U glavnem - bila na prvem pregledu, po pričakovanjih se videl samo mehurček, zato sem naročena spet 24.11. Upam, da bo mehurček poln.... kar se FB tiče - tut js pridem tja po nuhalni... Drugač pa glede nuhalne - prvič sem bila pri Pušenjaku, mega zadovoljna, grem tudi tokrat.
Ulaah7 sprosti se in upaj na najboljše.
in seveda nisem morala verjet sem odšla v dm in kupila še digitalni test nosečnosti in seveda čez pol minute že se prikazal močan plusek ter 2-3 tedne da sem srečka nosečka