|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 14:15:28   
sladkorčica
Ojla punce vidim da veselo klepetate. ...

O fajn da ste že bili v toplicah.....Midva tudi že ocija hecala neki časa pa do sedaj nam še ni uspelo jit ker moj cele dneve dela vikende mamo pa že od aprila zasedene v eno. Če ne drugače bom šla pa sama .

Smo pa tudi mi zdaj parkrat jedli gostilniško hrano in je jedu vse po vrsti juhico krompir riž piščančje meso....nNi da ni. Ma pa Ful rad govejo al pa cvetačno kremno juho. Pa na splošno tudi ni bilo do sedaj nobenih problemov vse rad je. Pije pa kar skoz čaj mu kar unga kupim istant k se tud mesa al mrzla al pa topla voda in ma Ful rad mam tud več okusov doma. Sem pa kupila frutkov jabolčni sok pa mu ne gre....tud vodo pije drugače ni nobenega problema.

A že kupujete kake čeveljčke za prve korake? Jst sem že neki iskala pa nevem...tej pediped so Ful Ful dragi. Včeri mi je v baby centru kazala kao sandaljcke 55e. Pa še všeč mi niso bili in cifre ni bilo tako majhne.

Jst mam zdej oogledane litle blue lamb pridejo pa okrog 30e so usnjeni. Je pa cifra od 6 do 12m. Drugje pa res nimajo tako majhnih številk.

Nas mali je pa zadnje čase Ful priden ponoči. Celo noč prespi do 6h zjutri pol je pa lakota pa spet naprej do 8-9 h zjutri. Me kar skrbi ko bo spet kak zobek na pohodu bom spet boga....

Saj nas drugače ni boječ se kar hitro smeje sam tistih igrač ko se derejo ne mara . Pa me tud ne moti ker cele dneve poslusat tud ni luštno.

Zdaj cukri čedalje bolj zanimivi ratujejo vsak dan neki novega . Lušno nam je.
Tudi mi še veselimo morja čeprav nimamo se nič rezervirano in ne vemo kam nas bo pot ponesla. Je pa letos baje hrvaška čist zabasana. Mam eno kolegico ki dela v turistični agenciji in je rekla da so zasedeni in toplice po celi slo. Čedalje manj hodijo daleč Egipt Turčija Tunizija Bolgarija. ...vvsaj še boji tvegati saj vidimo kaj se dogaja po svetu....

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 14:37:45   
Anaina
Sladkorčica mi imamo super fit čeveljčke in copatke. So fino mehki in narejeni za prve korake. Niso najbolj poceni, ampak to tak nobeni čevlji za otroka niso. Imamo pa mi že 19 št. nogice. Če pa hodiš kaj v avstrijo imajo outlet trgovino in se res splača. Koliko so pa kaj vaši malčki veliki in težki?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 14:47:17   
sladkorčica
Ti še hecas? ??!!!!Že 19????

Moj bo Mel očitno bol majhno nogico . No tud jst mam 38 oči pa 42 . Kje jst mislim da mu bi bla se 18 prevelika.

Ne znam ti povedat kok je velik pa težak ker mava v četrtek sistematiko pa bomo videli. Definitivno ma čez 10 kg ker je Mel že nazadnje pri 6m tok.

Joj Avstrija je pa predaleč zame Hehe .

Ja tuš superfit mi ja kazala sam so bile male številke pobrane . Ja to vem da ni noben čevelj poceni in tud ne mislim šparat sam moj ma res tako majhno nogico in mu ne morem kupit že zdej 19 ...Zato so mi pa všeč tej litle blue lamb ker majo tako majhne.

No neki bomo že našli je še čas.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 14:55:24   
Anaina
Aja. Pol je malo težje najt ja. Ker ti prvi čeveljčki so ponavadi od 18 dalje ja. Naš bo mel pa veliko nogo po nama:) jaz 41 moj pa 47:) tele litle blue lamb tudi ful hvalijo.
Sladkorčica kako je pa zdaj s tvojimi M? Jaz imam še kr probleme in jih ni po 50 dni. Sem pol že napihnjena kot da bi bila v 5 mesecu:) upam da nam hitro uspe zagledat user posted image

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 15:40:11   
sladkorčica
Oh no pol pa ni nič nenavadno da ma mali tako velko nogico.

Ej tok sem jezna na to menstro da bom popizdila. Odkar sem nehala dojit sem jo mela sam enkrat pa se to je fullllllll zamujala. In zdej mi spet. Pol pa ko pride ma teče v eno. Ker jst nisem nikoli mela močnih niti dolgih.
Presnji teden sem mal iz heca nardila test pa ni. Itak dvomim da bo nama sploh še kdaj ratal zato pa nič ne paziva sva se prepustila toku. Kukr bo pa bo. Če bo nama ratal bom pa pač še 2 leti doma mali pa itak ni vpisan v vrtec bo pri babi v varstvu če bo potrebno seveda.
Ti vidim da si Ful želiš se enega Hehe. Res sprosti se. Iz lastnih izkušenj. ...Ko je "ročna spustila je pa ratalo. Se danes še smejeva kak je to bilo.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 15:52:02   
Anaina
Ja mene tudi jezijo te M. Si pa res ful želiva še enega ja. Glede tega pa vem, da se je treba sprostit in odmislit. Ampak pr nama je že prvič tolko dolgo trajalo da upam da ne bo zdaj isto :)
Drugače pa ponavadi uspe ko najmanj pričakuješ je. A ti si brez službe?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 17:52:43   
sladkorčica
Ja trenutno sem brez sluzbe upam da bom šla nazaj tam kjer sem delala.

Pri meni je pa tako da sem eno leto preden sem zanosila komaj ,sem menjala službo. ...tuki je problem...Ubistvu ni noben problem. Jst sem se sama tako odločila da se nebom več ozirala zaradi službe. In res ravno preden mi je pogodba potekla sem bla noseča. Jst bi bla lahko tiho in sploh nobeden nebi vedu ker so mi misli podaljšati. Jst sm šla takoj na bolniško ker nisem hotla tvegati da nebi šlo spet kaj narobe ker sta bila 2 ss za mano. No ulavnem jst sem povedala da sem noseča in niti nisem pričakovala da mi podaljšajo. Problem je ker sem v javnem sektorju tuki pa že dolg ne zaposlujejo kar v tri dni in so pač mogli namesto mene drugo zaposliti. Mi smo se zmeri v stikih ravno v čet jih mam namen obiskat. Mam pa tudi malo vez. Ravnatelj je skoraj moj sosed . Tako da se večkrat vidiva . No zdaj ves celotno zgodbo .

Sem pa tudi jaz se prepustila če bo ratalo pa bo. Moj itak skoz navija da se punčko.

Ena kolegica je bila zadnjič v vašem koncu v mb na umetni in ratalo je in to celo 3 pikice so. Bila je čist v soku ker se je eno razvilo v eno jajčne dvojčke. Bodo pa to zdaj odstranili ker je tudi njeno zdravje ogroženo.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
17.5.2016 18:09:53   
Anaina
S temi službami je pa itak ena sama šala. No upam, da te vzamejo nazaj in tudi, da ti ponovno uspe zanosit. A kar dva SS si imela? Boga. To more bit res nekaj groznega.
A hodi tudi ti kaj v štajerske konce? Bi lahko enkrat neko srečanje naredile nekje na pol poti:)

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
18.5.2016 7:53:57   
malček1
Dajete tamalim že surovo sadje. Jaz sem začela s hruško, pa mi sedaj odvaja blato tudi po 6x na dan, velikokrat celo zeleno. Ni driska, ampak meni je to res malce prepogosto. Kako je pa pri vas? Me mora to kaj skrbeti?

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
18.5.2016 9:52:27   
Anaina
Malček1 jaz devam surovo sadje že od 6. Meseca ampak nikoli ni imel problema s prebavo. Jaz bi na tvojem mestu poklicala P pa vprasala.

(odgovor članu malček1)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
19.5.2016 9:43:06   
jesse16
Živijo,
no pa mamo spet dež in tečko k moramo biti noter.
Punce držim pesti da vama čimprej rata +.

A ve že kaj sokeca dajete svojim otročkom, mislim te navadne od fructala ne baby varianto. Moj ima full rad sokece ampak mi je malo butasto dajati za 125 ml 1,25EUR, če je pa 1L 100% sadnega soka okol 1 EUR. Sem gledala sestavo pa nisem opazila razlike.

Kako ste kaj drugače? Mi smo v redu zdaj bi bil skoz na nogah in se drži pa ziba polj pa kr naenkrat čof na tla, ga morem imeti skoz na dosegu roke da se kam ne udari, ker je itak najbol fino stati tam k je največ vogalov, po možnosti med vrati.

Lepo se imejte, in uživajte vikend bo baje full lepi.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
19.5.2016 10:05:08   
strukla
Zivjo punce :) ko je govora o stopalih, nas velikan ma stevilko 22.
Drugace pa jesse, sej zdej lahko vse vecinoma pijejo in jedo kot mi, razen tistih par glavnih alergenov in medu. Brez problema mu lahko das navadn sok, tisti baby so pa vecinoma drazji ker majo dodan vitamin c pa recimo zelezo. Vsaj te frutkovi no. Kvaliteta pa ni nic boljsa

Nas se tudi skos dviguje, ampak je ze kar stabilen, lepo soji pa celo odpira visje predale, omarce in se z eno roko samo opira. Je pa blo obdobje ko je isto padal in se ucil, sem morala bit skos za njim :) zdej je pa ze kr spreten.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
19.5.2016 18:07:37   
sladkorčica
Ojla punce.

Joj vaši malčki majo pa res veke tačke :)

Midva sva bila danes pri zdravniku na sistematskem. Vse je okej. Razen nas falot se zaenkrat še ne potegne v stoječe in mi je rekla da ce se nebi v roku enega meseca lahko pridem nazaj drugac pa ni to noben problem....saj drugače se hoče potegniti me grabi al za noge al za majico...sam ni še. ..nevem kaj pa lahko naredim v tej smeri?

Je pa težak 10,540kg pa 72cm....rekla je da ga mogoče to ovira ker je rita težka ....
A ve se kaj dajete d vitamin??? Jst mu že neki časa ne dajem več pa bom začela spet ker me je strah da sem to zafrknila in nima dost močnih kosti....

Sva pa dala še kri in vodo ....bomo videli jutri ko bodo izvidi . Drugače res ne vidim problema je zivahen firbcen vse ga zanima igrače prelaga sem pa tja in vse kot mora biti. Bomo videli če bo kaj napredka

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
24.5.2016 11:25:54   
sladkorčica
Živijo mamice....Kako ste?

No pa se nam je vreme malo skozlalo ampak čez vikend pa že 30 stopinj......

Pri nas je vse po starem mali se matra in matra da bi vstal.....Upam da nama uspe. ...
Končno je pa polna luna za nami....Joj nas jo zelo težko prenaša. ...3 noči nam je zivcke kravzljal Hehe.

Zdaj bo pa res treba jit mal v toplice ritke namočit sam kaj ko mami ne more in ne more shujšat. ...jJst nevem kaj naj ...ne gre in ne gre dol....mal bi mogla začet telovadit pa enostavno al nimam časa al pa energije ...sam bom mogla nekak.

A malčke že kaj navajate na spanje enkrat dnevno recimo od 12 do 14-15h? Midva sva že probala in je 2 ure spal . Sam ni mu blo dost je mogel se proti večeru eno kitico oddremat.

Lepo bodite pa pišite kaj

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
24.5.2016 12:46:59   
Anaina
Hej.

Pa mi smo vredu. Danes je tudi pri nas grozno vreme. Ni za nikamor.
Sladkorčica glede kg ti pa svetujem da greš mogoče do zdravnika pa ti pregleda hormone. Pri meni so ugotovili težave z ščitnico in se zdaj zdravim z tabletami.
Glede spanja pa mi spimo 2x. Dopoldan 1h in popoldan 2h. In bom tudi pustila tak za enkrat. Gremo pa zvečer ob 19h spat in spimo do 6 ali 7.
Kako je pa pri vasih fantih z kožico na lulčiju? Nama nikamor ne gre :/

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
24.5.2016 14:35:18   
sladkorčica
Ja to bi bilo pa res pametno da se enkrat odpravim mal dohtarco pogledat. Presnji teden se mi je tok v glavi vrtelo. Bila sem z kolegico na kavi in se mi je kar neki facljalo pri besedah. Pa ko mi m se zmeri zamuja sem spet šla delat test Hehe. Pol mi je pa kapnilo če me slučajno pritisk heca. Res sem včasih čist brez energije ..pol pripisujem kao utrujenosti sam nebi smelo bit zmeri .

Ja za kožico pri luliju jst pri vsakem preoblačenje jo malo potegnem. ..sem se tud jst spraševala če je dobro to. Pa zdaj je zdravnica pogledala pa ni nič rekla.

Ja ja saj nas je tudi zaspancek....Midva hodiva pa okrog 21h spat .Pa imamo dneve ko spi do 6h zjutri pol pa mleko pa naprej do 9h.
Kaj tvoj nič več ne je mleka ponoči? Jst sm misla da nebo nehal kar tko pa se je nardilo zdaj presnji teden pred luno da je en teden spal tud čaja ni pil....JAZ PA SE ZMERAJ BREZ ENERGIJE...menda me Emšo že daje

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
24.5.2016 14:51:03   
sladkorčica
Aja anaina zadnjič si mi pisala če kaj hodim po štajerskem koncu sem mela napisan odgovor pol sem pa neki čaram in zbrisala po nesreči. Uglavnem ja včasih smo večkrat zalutali v vas konec zdaj pa res že dolg ne. Če me pa kdaj pot zanese tja bom pa povedala. Bi bilo še pa res lepo spoznati v živo ne sam tuki v virtualnemu svetu.

A mas mogoče fb profil?

Kako kaj napreduje poroka?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
24.5.2016 16:46:39   
Anaina
Sladkorčica res ti svetujem da si daš za ščitnico pregledat. Ker opisuješ vse simptome za slabo delujočo ščitnico. Jaz sem po o rodu ful shujšala sem mela manj kg ko pred zanositvijo pol se pa začela hitro redit ko so se začele težave z M. No in šla na redno kontrolo in so mi morali povečati dozo tablet.
Glede fb pa ga žal nimam. Uporabljam pa Viber. Maš mogoče to?
Poroka pa bo po vsej vrjetnosti naslednjo leto komaj. Moramo finančno malo našparat. Ko začneš računa kaj vse rabiš prideš na kr zneske:)

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
24.5.2016 18:11:11   
sladkorčica
Joj žal pa jst ne uporabljam viber....

Ja glede ščitnice me je že dvakrat dala moja dohtarca ker je to s umila pa na krvi ni nič pokazalo.

Ja glede poroke je res velik finančni zalogaj sploh če maš velik zlahte. ...Pa še ne rabiš nič preseravanja. ...Zato sva pa midva se zmeri na koruzi Hehe. ...zmeri neki ruzga pride vmes to se pa sam prelaga iz leta v leto....zaenkrat nam je tak čist dobro.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
27.5.2016 9:55:48   
jesse16
Živijo mamice
No pa mamo spet sončeka nazaj user posted image
Mi smo vredu, smo preboleli blago virozo z visoko vročino, ali so bili pa zobki krivi. Ne vem v glavnem minilo je.
Mali bi bil skoz na nogah in to tudi je skoz se dviguje, spi pa ponoči ne, ob 3 se zbudi in pol mava pol ure zabave, polj pa spiva do 5 ko moreva vstati, ker nikakor noče več user posted image .
Zdaj pa hudiček mali sploh noče biti pri nikomur razen pri meni, se skoz pritožuje, ko je pa pri meni se jim pa smeji veselo in žlobudra. Če ga pa kdo vzame pa jok.
Če se boste menile za kavo bi se tudi jaz pridružila.

JA ščitnica je križ, meni so jo pri 20 uničili z radioaktivnim jodom in sem skoz na tabletih, potem je pa odvisno od stresa, če sem pod stresom se redim, drugače pa hujšam, in mi kg skačejo 5kg. Tko da je kr pestro, zdele čakam izvid od dohtarce, ker sem imela spet vse hormone zmešane.

Sladkorčica kakšen pritisk pa imaš? Ker meni tole tvoje vrtenje bolj spominja na nizek pritisk.

Uživajte mi gremo pa danes in jutri na travnik delat, so vse pokosili, to bo pestro.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
30.5.2016 12:34:16   
sladkorčica
Živijo. ..

No Evo pa je spet konec poletnih temperatur. ....Pa ravno smo nabavili bazencek sončno kremo potem se obroč za v toplice no pa očitno bo treba pospraviti. ...

No mi smo pa končno si vzeli čas in smo šli v lj po avtosedež za malega . Kupili smo pa kar od recaro tistega ki nima pasov za pripenjanje. Sam zataknes tisto zaščito kot mizica ...kao so to bolj varni če že pride do trka da otroka ne zategne...Tako da misija zaključena.

Pri nas drugače nič novega....zgleda da so zobki zaenkrat v mirovanju ker ni nič videt da bi kaj rinilo ven pa tud ponoči je kar mirno.

Sva pa zdaj začela prakticirati popoldansko ta dolgo spanje in moram rečt da je super. Mali spi od 12h pa do 15h. Meni to Ful odgovarja ker mam takrat mir .llahko kaj pospravim skuham kako kavo v miru spijem. Uglavnem 3 ure mam svobodne aktivnosti. Mali se zbudi naspan spočit dobre volje. Je pa res da mora proti večeru se mogoče mal za dremat za pol urice.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
11.6.2016 19:16:28   
Anaina
Večer punce.
Kako ste? Tu je pa res postalo pravo zatišje. Tamali pravkar zaspal jaz pa imam nalo časa. Zdaj smo pa res skozi v pogonu:) No pa so naši sončki stari že 10 mesecev. Kam gre tak hitro ta čas. Sladkorčica super za sedež. Ste zadovoljni?
Joj jaz pa že komaj čakam morje. Da malo riti namočimo. :)


(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
12.6.2016 7:42:32   
sladkorčica
Hej punce...

Ja tuki je pravo zatišje. ...nobena več nima časa kak stavek napisat kako je kaj....

Ja naši malčki bodo dopolnili že 10m. ..jJoj mi je kar težko pri srcu Kmalu se bodo porodniške zaključile.

Nas mali je drugače kar priden tud ponoči razen ko so zobki na pohodu je pa vrag. Pri nas je zdej zgornja dvojka pokukala ven tok da je to 5 zobek.
Se pa počasi premika naprej...zZdaj je osvojil da se oreng postavlja na vse 4 pa tud se potem da nazaj na sedeč položaj. Zdej že raziskuje po stanovanju :)

Ja za sedež smo kar zadovoljni največ pa šteje da je mali zadovoljen

Ja tudi mi komaj čakamo morje čeprav se zdaj ne vemo kam...mme je kar strah letos jit ker bo vse zabasano .Eno kolegico mam ki dela na turistični agenciji in pravi da je letos noro da so toplice slovensko in Hrvaško morje Dost zasedeno ker si noben več ne upa nikamor dlje. Pa tudi Hrvatje so zelo poskočili z cenami.
Jaz sem skoraj po 3m dobila menstro. ..Joj me je to matralo sem že misla g poklicat no pa je končno prišla. ...

Kako ste kaj ostale?
Lepo bodite pa pišite kaj

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
12.6.2016 8:23:32   
Anaina
Ja res gre prehitro cas. Meni je prav hudo ko vem.da se malo pa bo treba delat. Po drugi strani sem pa hvaležna da imam službo.
Sladkorčica Bravo za malega da je osvojil tudi premikanje naprej.
Glede morja pa bo letos sploh hrvaška res katastrofa. Naši so glih doli. Sta šla ladjo scistit in pripravit za prihod vnukecov. Je baje razlagal gospod v marini, da bo letos fuuul katastrofa glede guzve. No hvala bogu je pri nas prednost da se peljemo z ladjo in se lahko kopam v kakšnih skritih zaliv in ko ni guzve.
Sladkorčica mene moja M tudi jezi. Nimam je že 55 dni. In če je ne bo še do konec meseca bom šla k g. Da je ne bom.dobila glih ko bom na morju.
Katere pa upravljate plenice za kopanje?





(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
12.6.2016 10:54:10   
sladkorčica
Ja res je da to veliko pomeni da se vrneš v službo nazaj tam kjer si zaključil. ...
Vsega lušne ga je enkrat konec. Po eni strani se veselim da bom šla končno nazaj v družbo v delavno okolje ker sem že od decembra 2014 doma in se tudi naveličaš skoz eno in isto...

Uf jst je nisem mela skoraj 3m .sem mela tud namen poklicat drugi teden in Evo včeraj je pricapljala koncnooooo.

Ja tudi jaz sem vesela za mmalega in sem videla da sem se brez veze sekirala .Pač eni prej eni kasneje osvojijo gibe. Saj sem rekla da ko sva bila pri zdravniku bi ziher p kaj rekla .ravno nasprotno da je to čist ok. Je pa fajn previden in nič ne pada okoli. Mogoče se bo obrestovalo .
A vas že kak korak naredi sam?

Ja to mate res fajn če mate svojo ladjico si sami kroji te dopust .

Ah saj bo ....bbomo videli kako pa kaj.sli bomo ziher zadar ali Biograd sam ne vemo ali bi app al hotel .Jst bi šla raje kar v hotel da mi vsaj en teden na leto ni treba kuhat pa s tisto hrano posla met. Bomo videli mamo se neki časa za razmislit moj me heca da bomo šli last minute dopust

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?