|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
12.6.2016 11:32:32   
Anaina
Sladkorčica super res za malega. Sploh to da je previden. Ker naš je pa ful nepreviden:) in se kar nekaj meče. Sam pa ne naredi še korakov. Če ga držimo pa gre lepo. Ampak vse ob svojem času. Eni p čisto preveč delajo paniko. Zadnjič je bil en dober članek. Da otrok vse naredi sam ko se za to počuti dovolj močnega Oz. Sposobnega. In tako kot si rekla eni prej eni pa kasneje.
Glede dopusta pa ni slabo kaki last minut zna bit dosti bolj ugodno. Pa itak je hotel res bolj komot ja.
Mi si kar sami kuhamo občasno pa gremo kam ven. Mali pa hvala bogu ni izbirčen in je res vse. Sladkorčica a mate kakšne domače živali? Oz. Kako vaši otroci reagirajo na živali?
Mi imamo kar problem ker se ničesar ne boji in bi rad vse grabu.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
12.6.2016 12:12:03   
sladkorčica
Ja imamo psičko maltezanko ajo stara je 4 leta in itak ona bi se igrala sam jo pa cuka za dlake in beži. Ker maltezani so drugače zelo mirni kužki znajo pa ravno pri otrocih pokazat zobe. Tak da itak da hočem da sta prijatelja sam mal je še premajhen in ne ve da jo boli čeprav mu skoz kažem da mora samo božat. Smo pa že dvakrat meli mladiče maltezane in ti povem noro....Vse smo prodali tako hitro ...za take male je Ful povpraševanje. ...Samo žal mi je ko se ne morem več tok ukvarjat z psičko .prej sem jo vsak teden kopala če šala strigla vse poštimala zdaj mi je žal mali na prvem mestu. Saj bo bolje ko bo mal večji .

Ja res je maš čist prav ...ootrok naredi takrat ko se počuti dosti močnega in on skoz vsak dan trenira pazljivo in nevem kdaj je padel nazadnje . Ja res bog ne daj da silimo.

Jst tud drugim ne dovolim da bi ga kar naprej dvigovali. Ker če mu daš rokici se takoj gor potegne sam to je v bistvu na ssilo.jst hočem da ko bo Dost močan da se sam ob opori. Tudi to bo kmalu osvojil.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
12.6.2016 15:06:47   
jesse16
Živijo
da še jaz malo napišem. Morje itak komi čakamo, mali je čist nor na vodo in to bo veselje.
Naš se veselo ob opori dviga in hodi ob sedežni brez problema, ko ga pa jaz postavim na noge in ga primem za rokice ma pa čist mehke kolena sploh noče naredit koraka. Tko da ko bo hotu bo že. Boji se ničesar ne, on gre z glavo naprej pa ni važno kam user posted image , tko da mamo že tud par bušk, žal sem bila nekajkrat prepočasna, pa čeprav sem bila čisto zraven njega. Polno ga je vsepovsod.

Sladkorčica super da se je začel plazit, zdaj bo pa pestro ga boš imela povsod user posted image .
Tale vreme je pa full zoprno, skoz dež, je mali prov tečen, ker obožuje zunaj po travi plazit, pa še po psički veselo plazi. Mamo pa zlato labradorko in je super za otroke, takoj gre k njemu se vleže in mu pusti da plazi po njej, ko ima dovolj se pa čisto počasi umakne vstran.
Punce uživajte, men se P izteče šele 1.9. kar je super., bom še cele počitnice doma.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
12.6.2016 19:12:08   
sladkorčica
Uf tud nas ma rad vodo ...saj smo kupili bazencek pred 2 tedni in se je vreme čist pokvarilo tak da se nisva uspela namočit. ..No saj baje drug vikend napoveduje vročinski val :)

Ja labradorci pa zlati prinašalci so bol taki mehki za otroke...se spomnim da je lansko leto naša mela mladiče je sosedova prinašalka hodila k naši in so se mladiči kar k njej zavalili in lepo spali. Prav hecno je blo:)

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
28.6.2016 22:12:32   
sladkorčica
Ojla mamice. ...

Tuki je prav žalostno ratalo. ...Pa tako smo veselo klepetali da včasih pogrešam pa gledam če se je katera spomnila napisat kak stavek...

Joj neizmerno se bliža avgust ko bodo naši malčki pihali prvo svečko. ...

No pa je naš mali končno zakobacal:) vsepovsod ga je polno in veselo briše tla z koleni ....No pa je bil ves skrb zaman.

No počasi se tudi bliža morje čeprav bo treba še malo počakat .smo se pa končno odločili letos še mi bo izpolnila želja in gremo na pašman in se zelo veselim po drugi strani me je pa kar strah tega pakiranja ampak bomo že nekak zrihtali.

Mali je kar priden tudi ponoči je pa tud kdaj kaka kriza.

Lepo bodite pa pišite kaj

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
29.6.2016 11:53:19   
Anaina
Hej punce.

Ja tukaj pa je res bolj zatišje. Se moramo potrudit in res več krat kaj napisat.
Kako ste kaj ostale in vaši malčki?
No sladkorčica bravo malemu za kobacanje. Je bilo sekiranje popolnoma odveč. user posted image user posted image

Ja še malo in bomo pihali prve svečke. Res je čisto prehitro minilo. user posted image
Pri nas še mlo in gremo na dopust. 10.7. bo hitro tu. Komaj že čakamo.
Je pa to moj prvi otrok in sem prav malo zmedena kaj vzet zraven na dopust. No pediatrinja mi je povedala kaj vzet glede zdravil in mi tudi napisala recepte za kaj je pač lahko.

Kaj boste kaj ve vzele vse zraven?


(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
29.6.2016 12:11:46   
sladkorčica
Hej....

Ja anaina te popolnoma razumem ,se jst se sekiram pa je moj drugi otrok sam pri meni je pa že dolgo let tega tako da mi je kot bi bil prvi:)

Ja od zdravil bom vzela samo daleron sirup ker alergij do zdaj ni blo pa tud nevem drugo da bi mu dajala brez diagnoze.daleron pa absolutno to se za sebe zmeri vzamem neki proti bolečinam. Pa vzela bom še kamagel za pomiritev kože al od sonca al od pikov to je krema za vse ,pa za sončenje za malega mam od evcerin 50+ za sebe pa samo olje ker mam tak temperament kože da sam rjava ratam.

No jst sm končno danes dobila potrditev gremo 1.8 za en teden ,bi šli za več pa moj ne more ker bo Mel že zadnji teden v juliju dopust. Predolgo smo se obotavljali kam sploh gremo moj bi najraje vidu v hotel mene je pa to mal skrbelo ker ne moreš nič tud mleko ne pogret. No zdaj gremo v app tak da bo bolj svobodno.

Ja res tuki je čedalje slabše, ko se spomnim smo lansko let tak čas veselo cebljale pa čakale dan d. No zdaj bo pa kmalu 1 leto star.

Ja anaina skrbi so bile odveč eni prej eni kasnej bistvo je da otrok napreduje ko je pripravljen na to po drugi strani te pa daje crvicek dvoma kaj pa če je kaj narobe pa nisem nič ukrepala. ..No hvala bogu je vse v najlepšem redu.

Anaina presnji teden je blo Ful vroče in mali kar ni Mel takega apetita a je pri tebi isto? Potem sva bla čez dan kar noter pod klimo ker moj tako Švica da je blo za znoret.


(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
29.6.2016 13:15:15   
Anaina
Sladkorčica glede zdravil je meni predpisala se Clretin če bi slučjno fasal kako koprivnico. pa tudi dehidrol če bi slučajno drisko mel kaki dan.
Glede prehrane je pa pri nas tak da ce smo kje ko je fejst vročina potem štrajka. Doma ne, mamo konstntno med 23 in 24 stopinj. Je tudi taki da mu je ful hitro vroče in je pol sitn ko hudič.
Mi se pa gremo Jutri kopat. user posted image
user posted image user posted image
Sladkorčic super z dopust. Mi gremo za 15 dni in me kr skrbi kam bomo vso robo natlčliuser posted image

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
1.7.2016 13:11:22   
jesse16
Živijo mamice

Joj 1 leto bomo že stari, kako je hitro minil čas. Mi bomo imeli točno na 1. rojstni dan krst.
Slakorčica super za kobacanje, verjamem da ga maš sedj vsepovsod saj je moj isti, skoz se plazi. Tudi sekunde ni na miru. Sva pa bila na tetiranju za alergije in ni nanič alergičen hvala bogu. Ampak punce če bi ve slišale to dohtarco, karkol sem rekla če lahko je je bil ogovor ne da še ne sme. Lahko je riž, krompir, pa meso nobenih mlečnih izdelkov, ne testenin..... mislim kaj bo živel od lufta. Aja po 1 letu pa lahko vse je. Mislim zdaj ga naj filam sam s krompirjem čez 1 mesec mu lahk pa vse nabašem v želodčka. V glavnem zdaj sva super jeva skutke, pa palačinke, pa makarone in domače rezance v juhici. Joj kako rad je te stvari, bošček zato ker naj niso hotl dati prej na testiranja je revež bil za vse to prikrajšanj. Z RA in fizioterapijam sva tudi zaključila, nama še malo manjka pa bova shodila, polj bo šele veselo.

Joj Anaina ti kr malo zavidam da greš že na morje mi gremo šele sredi avgusta, po moje bomo kr prikolico na avto dali, da bom lahko jz vse spakiralauser posted image user posted image , prtljažnik bo premali.
Veste kaj je pa potem spakiraš eno tono stvari rabiš pa cca. polovico tega kar si spakiral, vsaj pri nas je tako.

Punce uživajte v vročini, mi smo čez dan skoz notri, zjutraj in zvečer sva pa zuni.


(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
7.7.2016 11:59:20   
sladkorčica
O Jesse16 bravo da nimate nobenih alergij in da sta zaključila z terapijami.

Ja res skrbelo me je za brez veze mali mi skoz tla glanca z koleni Hehe pa tud vstane že ob opori.....priznam pa da je ta skrb izvirala ko sem kaj prebrala na forumu ja nas pa že govori pri 8m pa tako dalje in je vplivalo name zato pa govorijo čimbolj stran od forumov nič brat ker vsak otrok je edinstven eni prej eni kasnej.

Joj jesse16 vi bote pa se čakali morje.mi gremo 1 avgusta in se zelo veselim ker smo se lansko leto odpovedali morju bomo letos vse nadoknadili :)))))) Uffffffff pakiranje.....me že zdaj skrbi .bo kar naneslo ampak bomo že. Si bom pa že prej na list napisala in bomo res sam tisto najnujnejše itak vem da bo večina za malega Hehe.


(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
13.8.2016 7:18:17   
Anaina
Zdravo punce.

Kako ste kaj? Tukaj je pa res vse zamrlo. Mi smo super. Dopust je prehitro minil mali pa je na morju fuuuul užival. Da smo ga dali ven z morja je bil pravi projekt, ker on bi bil not pomoje 2h.
Drugače nam še malo manjka do samostojne hoje. Naslednji teden pa bomo pihali že prvo svečko.
Jaz sem že v sluzbi in mi je kar grozno. Malega že zjutraj peljem k babici in da prideva domov je ura 17h, kar pomeni da imava še 1,5h za igranje potem se greva pa rihtat že za spanje in spat.
Ampak nič ne moramo tudi to je treba.
Kaj ste kaj kupile vašim sončkom za rojstni dan?

Lepo bodite in se kaj javite.

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
18.9.2016 20:28:50   
Anaina
Večer punce.

Tukaj pa res čisto vse zamrlo. Kako ste kaj? Kako vaši malčki? Ste lepo praznovali prve svečke. Mi smo že lepo padli v nov ritem sluzba,varstvo...

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
5.6.2017 19:10:50   
sladkorčica
Ojla avgustovke 2015....
Je še katera tukaj?

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
5.6.2017 19:24:08   
Anaina
Hej Sladkorčica.
Evo mene. Občasno še pogledam sem pa je vse mrtvo. Kako si ti? In mali škratek?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
5.6.2017 20:09:57   
sladkorčica
Ojla anaina. ..
Jaz tudi občasno zavijem med avgustovke pa lansko leto sem šla v službo ni bilo več časa za pisanje. ...Zdaj pa večkrat pogledam pa bi že kaj napisala pa si pravim ah saj nebo nobena videla...
No uglavnem jaz sem srečka nosečka konec novembra imam rok...bilo je kar presenečenje ker sem se odločila drugo službo dobit in sem odpoved dala sem pa nepričakovano zanosila ....Sedaj sem v 16t. ...
Kako si ti? Kako je tvoj sinko?
Drugače mali raste prehitro ,jjeseni gre v vrtec zdaj ga imam pa doma. ...

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.6.2017 5:47:31   
Anaina
Hej.
Iskrene čestitke. Mi smo ok. Mali pa postaja vedno večji vrag. user posted image
V vrtec še ne gre. Bo še eno leto pri babicah. Potem če bo vse po sreči bi pa imeli še enega. Če bo uspelo ga bom imela doma še eno leto.
Se malo in bo čas dopustov. Greste kam na morje?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.6.2017 11:05:50   
sladkorčica
Ojla.
Hvala za čestitke. ..

Nas gre v vrtec zdaj kako bo z zdravjem bomo videli ker bo glih na zimo novorojenček. Če bo kriza ga bom imela doma. Drugače pa absolutno v vrtec. Ker pri meni se je izkazalo zelo težko ker šola in vrtec je 1 km stran babi pa 20km stran in je bilo zame zelo stresno ker sem Ful časa zgubila ko sem ga tašči vozila pa se pop sem delala in sem mela tok našponano da je bilo za znoret. Za sebe nisem imela nobenega počitka . Dostikrat sem šla zelo utrujena v službo ....Tako da ne hvala nebi šla še enkrat čez tako obdobje. Zdaj itak nevem kje bom dobila službo to je še daleč. ..Pa vseen. ..Jasno sem odločena da bodo otroci v varstvu tam ko morajo bit bo za vse dosti lažje.

Ja na morje gremo konec julija bol južno Dalmacijo. Upam da bo letos kaj bol kkot lansko leto.
Pa vi ?kam se bote podali?

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.6.2017 18:43:25   
Anaina
Ja pol vrjamem da ti je bilo naporno ce si ga morala tako vozit. Meni ni problem.ker sta obe babi doma 5 min stran od moje sluzbe. In pri babicah ima tudi otrosko druzbo:) sosede in sestricno:) tak da smo po pogovoru s pediatrinjo pretehtali da ce imamo možnost ostanemo še eno leto doma.
Na morje se pa odpravljamo avgusta. Malo k mojim na ladjo potem pa v mobilne hiške v Rovinj.
Kako ste pa kaj z kahlico? Že uporabljate?



(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.6.2017 19:11:07   
sladkorčica
Ja večkrat ga dam na kahlico pa zaenkrat nobenega uspeha. ...sem mu celo spodnje hlačke oblekla zadnjič pa itak se mi je takoj polulal pa se tepih zraven:) maš kak dober nasvet?na živce mi gre ko vsi z vseh strani ja zdej bi pa lahko nehal. ...Ja lahko je pametovat jst mislim da dokler otrok ne razume zakaj se gre nebo uspeha. Sem pa sama rekla da bom probala mogoče nam rata. ...

Mi gremo letos pa čiovo. ....komaj čakam upam da bo letos bol uspešno kot lansko leto

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.6.2017 19:50:01   
Anaina
Eh silit je brezveze. Jaz ga imam tudi v spodnjih hlackah kadar smo doma oz. Je pri babicah pa da je na vrtu. Se pa obcasno tudi polula v hlace uspe.pa tudi ze na kahlico ampak jo mora imet na vidnem mestu. Jaz mu vsakic ko hlacke polula povem da mora prej povedat in ga dam na kahlico. Dojel je ze, ker vcasih pove vcasih pa ne uspe. Silit ga pa ne mislim. Bo ze ko bo..
A lani niste imeli sreče z morjem?

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.6.2017 20:20:43   
sladkorčica
Ja tako sej to tudi jaz mu govorim pa ko bo dojel pa bo....
Ja lani je dva dni pred odhodom fajn zbolel. Sem že misla odpovedat no pa smo potem vseen šli en dan kasneje. Ma smo pa tja prišli je pa ves pikast ratal in sem že mislila da je alergija na hikoncil pa smo šli tam k zdravniku . Res je bil en fajn zdravnik je razložil da ni hudega da je reakcija na spremembo pač bolan je bil ....No potem je bilo bistveno boljše tudi svetoval kopanje v morju. Ma pol dopusta mi je to požrlo. ..jaz sem že hotla domov no pa je partner reku naj paniko ne zganjam da bo boljše. ..No to je naš lanski dopust :)drugače mali užival na polno v vodi sam jst sm se pač ustrašila tako kot vsaka mama.
A tvoj že kaj govori? Tako par brsed oz že kak stavek?

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
7.6.2017 5:15:04   
Anaina
Jutro.
Evo se ze pripravljam na službo:)
Pri govoru pa ga moram pohvalit, da je res ful zgovoren in tudi pazit moramo kaj govorimo ker kar ponavlja za nami. Je pa res da zadnje pol leta obozuje branje knjigic.
Kako ste pa z dudo in flasko? Pri nas flaske nimamo ze od jeseni. Dudo pa se in mu je tudi ne mislim stran jemat. Ko vec ne bo želel bo že nehal. Uporabljava pa tak tole.ortopedsko od curaproxa.
Za morje pa vrjamem.da bo letos boljše. Boste še za prejšnje leto notri spravli:)

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
7.6.2017 7:54:55   
sladkorčica
Jutro.
Ja potem imaš pa res talentiranega sinkota. Nas ni tako priden. Sicer že pove par besed in res dojema in to tako telovadi z jezikom da je kaj. Drugače tudi naš obožuje knjigice. ..se usede na tla in gleda pa lista. ....Ja zaenkrat imamo še flaško za mleko rad pije Benko zjutraj in zvečer za pit ima tudi še sam veliko s kozarca že pije. Dude mu pa tudi jaz ne mislim jemat bo že. Saj bo šele konec avgusta star 2 leti. Ja najbrž bo pa v vrtcu sigurno dolg ne bodo pustili dude in flaske. ...

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.8.2017 7:12:20   
jesse16
Oj punce.
sem šla malo pogledat če ste še kje in bila full vesela.
Sladkorčica čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image .
Uf kako je ghitro minilo, mali je bil že dve leti star. Je v vrtecu, ampak sva bila precej bolana. Zdaj je malo bojše.

Kako ste kaj ve in vaši malčki?


(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: Avgustovcki in avgustovke 2015
6.8.2017 12:38:05   
sladkorčica
O Jesse16 Ful vesela da smo se spet našle. ...

Hvala za čestitke letos pa dobimo punči. ....
Mi smo ravno iz dopusta in je bilo noro vroče in zame in za malega. ...No zdaj smo doma in bo lažje.

Ja tudi pri nas bo kmalu 2 svečka na torti.....nnevem kam ta čas gre.

Moj mali gre pa jeseni v vrtec in upam da nebo kakih hudih bolezni ker mam konec novembra rok . No ce bo pa hudo bom ga pač izpisala. .

Kako sta vidva?že kaj odvajate pleničke? Pri nas mislim da nebo uspelo ker noče bit na kahli. ..nevem bomo videli. ...ce bo bo če pa ne pa ne. Na silo ne gre

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?