|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
15.3.2017 19:58:02   
Luminnel
Dorotee iskrene čestitke. user posted image
Sparkles7, ja v Nm sem rodila in tisti dan je bila res kar gužva... :)
Jaz sem najprej poizkusila dojiti brez nastavkov, nimam vdrtih bradavic imam pa precej majhne. Zato jih je mala zgubljala in ni morala lepo sestati... sedaj pa si nastavek samo dam na bradavico in potem mala sama posesa in tudi, ko neha jesti vidim, da ostane veliko mleka na nastavku. Tudi prvič, ko sem ji dala z nastavkom je takoj prijela in sesala, nisem z ničemer namazala ali da bi jo bilo potrebno kakorkoli siliti. Je pa res, da je imela takoj sesalni refleks in je sama iskala joško. user posted image

Pri nama je bila včeraj patronažna in ji je še enkrat zavezala popek in ji je danes že odpadel...



(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
   RE: Marčevke 2017
16.3.2017 11:50:49   
diamantina
Dan punce!

Kako ste? Mi smo ok, mala je in spi :). Prej se je tako najedla, da se je med previjanjem komajda malo zbudila in že zaspala nazaj. Zdi se mi, da se je tudi že nekaj poredila in mislim, da sva že na porodni teži. Danes čakam patronažno, mogoče jo bova stehtali.
Zdajle spi pri malo odprtem oknu. Spalnico imava z možem obrnjeno proti gozdu in je zelo prijetna klima v spalnici + ptičje petje. user posted image Jaz lahko komot rihtam perilo, kosilo in še pospravim zraven ... ne bo pa ta mir dolgo, ker bodo vedno več budni. Popoldne je sicer malo bolj pestro, ker sta tavečja doma, ampak sta kar pridna, starejši že kar precej pomaga, tasrednji pa itak vse posnema. Zdaj si sama "kuhata" oz. si pripravljata za jest in sta na to zelo ponosna. user posted image




(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
   RE: Marčevke 2017
16.3.2017 12:25:24   
zaspana zvezdica
Čestitke vsem, ki ste te dni dobile svoje štručke.

Vidim, da se tuki gor skoz neki dogaja user posted image

Mi še vedno vztrajamo pri dojenju, sicer še vedno drema vmes in posledično premalo poje. Ga pa zato pogosteje dojim in je začel lepo pridobivati težo, tak da počasi se bo tudi to uredilo.

Tudi jaz dojim z nastavki zaradi plinskih bradavic in kar se tega tiče ni problemov. Lepo zagrabi in sesa. Brez nastavka pa tudi moj zgubila bradavico, težko lepo zagrabi in kr v prazno sesa.

Tudi jaz še nisem začela devat d3, bom poskusila naslednji teden. Če mu ne bojo ustrezali bom pa še počakala.

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
   RE: Marčevke 2017
16.3.2017 22:33:07   
Tasa8
Tako pa sem tudi jaz ostala v porodnišnici, kjer so mi zaradi nosečniške sladkorne začeli sprozati porod..zaenkrat po 2tbl se ni nekega dogajanja. Ima katera izkušnje s tem?

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
   RE: Marčevke 2017
16.3.2017 23:27:13   
RH82
Tasa, nimam izkusenj s tabletami za sprozanje. Kar sem slisala od kolegic, ki so jim pomagali z umetnimi popadki, da je lahko bolj naporno, kerje tezko dati/uravnati pravo dozo za sprozanje. Srecno in da cimprej dobis v roke svojo strucko.

(odgovor članu Tasa8)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
   RE: Marčevke 2017
17.3.2017 8:54:15   
diamantina
Tasa, vso srečo!! Tudi jaz pa nimam izkušenj s sprožanjem poroda s tabletami, tako da ti težko kaj rečem. KOlikor pa slišim, so izkušnje različne, tudi veliko je odvisno ali si prvo ali mnogorodka (multipara). Upam, da danes štručko že držiš v rokah. user posted image Sporoči, kako je bilo.

Joj punce, a se ve tudi kaj potite med spanjem? Jaz se pri sinovih spomnim, da sem bila kdaj pa kdaj ponoči čisto premočena, včasih tudi čez dan, zdaj se čez dan sicer ne potim toliko, se pa ponoči kar precej. Kot bi bila v menopavzi. user posted image Sicer bo bolje, kakšnih 6 tednov po porodu je že bistveno lažje.

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
   RE: Marčevke 2017
17.3.2017 10:24:23   
Sofie

Hojla.

Jaz sem pospravila stanovanje, sedaj pa čakam da se moja pupa zbudi, da jo nahranim, potem greva pa ven. Vreme je super, tako da uživava. Edino zmedena sem kaj ji sploh oblečt. Včeraj je bilo 15 stopinj, ko sva se potepali. In še v košari je skrita. Sej vem, da novorojenčki še ne znajo uravnavat temperature, ampak je ne želim pregret.

Današnjo noč je bila bolj slaba, se je zbujala na 3h.

Diamantina, jaz sem se potila samo v porodnišnici, ker je bilo v sobi vroče. Doma se pa zbujam z mokro majico, saj mi ponoči ful mleko teče.



(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
   RE: Marčevke 2017vl
17.3.2017 10:30:02   
RoseGold
Juhu user posted image

Že celo nosečnost spremljam portal in forum (no kolkr mi čas dopušča), včlanila sem se pa šele danes, ko sem že čist na koncu. user posted image
Ah ja, moram priznat da zato, ker mi je postal malo dolgčas, sploh dopoldan ko je bodoča starejša sestica v šoli. Slabih 14 dni mi manjka do PDP (29.3., mogoče bom celo aprilčica, če bomo zamujali tko kot prvič) in morm priznat da se počutm kot slonček balonček, za nikamor več nism, še na sprehod se komej odkotalim, vse me že boli, daje me paranoja da mi bo kr naenkrat odtekla voda user posted image groza.... sej me je 100x bolj strah kot prvič, po drugi strani pa komej čakam na še eno princesko. user posted image Prpravleno mam že vse, cotke so oprane, vsak dan jih uzeman iz omare pa božam in voham, bodoča sestica tudi komej čaka.... samo pravi, da jo mal skrbi zame user posted image če bo vse vredu. Pospravljat se mi več ne da, niti kuhat, ojoj kaj šele likat user posted image no ampak še vedno vse to počnem, čeprov z nejevoljo :) zadnja dva dni se mi zdi da me že nekej špika (razen če si ne domišljam).... nazadnje na CTGju še ni bilo nič, me je G vprašala če sm popadke pozabila doma, v pižami user posted image

Jooj kaj pa ve? Kako se počutite, ste tud kej nosečke-tečke user posted image nekatere že imate svoje sončke v naročjih, jih lepo dojite (sej res, tud tega me je strah-prvič ni šlouser posted image ), druge pa odštevate, tko kot js, a je tud vas kej strah? Al sm samo js tak paničar user posted image , upam da se do poroda umirim in da bom v porodni ubogljiva in bom sledila navodilom in bo vse super.

Aja še to, kaj pa boste (ste) uzele od sredstev proti bolečinam, jst epiduralne sigurno ne, prvič sem mela masko user posted image bila je moja odrešiteljica hah, super zadeva... ampak 7 let nazaj niti ni bilo prov velik izbire, zdj pa me mika ultiva, kake izkušnje mate z njo? A se da tko zmenit, da maš ultivo pač tm nekje zravn na razpolago, uzameš jo pa samo po potrebi? Al te morjo že takoj ko prideš v porodno, nanjo "prklučt" user posted image ker brez maske pa nočem bit, če mi je ne bojo dal bom pobegnila domov user posted image

Lepo se imejte, uživajte s sončki v naročju in v trebuščkih user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
   RE: Marčevke 2017vl
17.3.2017 11:52:05   
lolita85
Zdravo mamice in tiste ki to še boste postale user posted image

Vas berem že kar nekaj časa.
Moja nosečnost poteka brez večjih težav,tko da vam nimam kaj pojamrat razen tega da me vse že boli saj smo pri koncu.
Pdp pa imam čez štiri dni 21.3. user posted image ja kar kmalu bo, kar pa itak že komaj čakam.ker me vse že tišči.
Za spol našega malega dojenčka pa nevemo :) sem vztrajala pri tem da naj bo presenečenje za vse ...:) Zato je blo toliko težje izbrat imena za oba user posted image

je katera tukaj ki je rodila v šempetru? :)




(odgovor članu RoseGold)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
   RE: Marčevke 2017vl
17.3.2017 13:21:51   
diamantina
Dobrodošli novi čvekici!!!

Lajšanje bolečin: težko kaj rečem, ker trikrat zdaj nisem ničesar dobila. Prvič sem vse odklonila, tudi umetne popadke, ker sem želela, da narava opravi svoje in tudi je. user posted image Drugič in tretjič pa je bilo vsega prehitro konec. NIč bat poroda, vem pa, da sem se tudi jaz veliko bolj bala drugič in tudi v bistvu tretjič, ker veš, kaj te čaka. Ampak treba se je nekak umirit, si prav rečt, da bomo zmogle in da je vsak popadek eden manj do naših štručk. Poslušat je treba tudi osebje, če pa nam še partner stoji ob strani, pa se nimamo česa bati. Kar pogumno, user posted image Za razpoložljivost pa tudi ne bi vedela, le to, da je odvisno od porodnišnice.

Oblačila zdaj: tudi jaz sem bila danes zunaj s tamalo. Nisva pa bili dolgo, ker se jaz ob naporu kar precej spotim in me je strah, da bi se prehladila. Tamali je bilo všeč. Oblekla pa sem ji bodi, tanek pajac na naramnice, tanke bombažne hlačke, jopico in bombažno kapico pa copatke.

Potenje: bojda je normalno, ampak meni je ful moteče. Pa ne da bi smrdelo, ker je kot voda, ampak ker me ogroža za bolezni ... spim pa jaz obvezno v modrcu za dojenje in dvema blazinicama noter. Tamala zelo lepo spi in v 6 urah bi jaz bila v mlaki mleka.

(odgovor članu RoseGold)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
   RE: Marčevke 2017vl
17.3.2017 13:43:22   
zaspana zvezdica
Jaz se prvič nisem potila. Zdaj pa ponoči ful. Mi je blo že čudno ampak očitno je normalno user posted image verjetno je povezano s hormonskimi stanjem.

Jaz spim brez modrca, ker me drugač modrc začne kaj tiščat in se mi takoj rdeče zatrdline pojavijo na dojki. Mi pa ne izteka mleko pretirano, ker škratek itak je na tri ure.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
   RE: Marčevke 2017vl
17.3.2017 19:41:50   
Dorotee
Hvala vsem.:).jutri ze imamo en tedn:) naval mleka mislim da je mimo...ce je.to to kar mislim haha. Predvčerajšnjim sem imela res polne dojke,sem se ze bala...no danes tega pritiska nimam vec...dojimo se kar vredu,samo se vedno mi zaspi. In se mi zdi da nesprazni zize nikoli do konca. Cez dan samo spo,poskusam zbujat ne deluje:) zvecer je pa aktiven... malo se se lovim v novi vlogi. Ali ve paziti kaj posebnega pri dojenju katero hrano jeste?

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
   RE: Marčevke 2017vl
18.3.2017 11:13:40   
RH82
Huh, pri meni se nekaj dogaja. Sem na straniscu opazila mini kapljico krvi in me je malo stisnilo. Zdaj sedim in cakam, da grem preverit v roku ene ure. Me pa ni doma in ne morem pogledati, od kje je. Je pa ne bi opazila, ce ne bi imela dnevnega vlozka. Sem pomislila tudi na cep, samo ga nisem opazila. Pri prvem je bil kar ociten, ko sem sla na wc. Sicer pa je do sedaj puncka lepo migala in bila cutiti ok. Moj pride k meni v roku ene ure in vem, da me bo poslal v P, ce mu povem. Sem se odlocila, da prej se enkrat preverim, ce je se kaj in se grem potem pokazat v P. Panika me pa se ne grabi.😇

(odgovor članu Dorotee)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
   RE: Marčevke 2017vl
18.3.2017 12:31:34   
Sofie

RH82 mogoče se ti bo pa odluščil čep. Če te skrbi se kar pojdi pokazat, boš potem vsaj mirna.

Lep porod, če se slučajno začneuser posted image

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
   RE: Marčevke 2017vl
18.3.2017 13:58:41   
zaspana zvezdica
Glede na smernice naj bi doječe mamice jedle vse. Ampak jaz se vseen zdaj na začetku izogibam svežemu sadju in zelenjavi Oz. Jem res v minimalnih količinah. Pa solato si minimalno kisam ipd.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
   RE: Marčevke 2017vl
18.3.2017 14:49:07   
diamantina
O, RH, to je pa zato, ker se z marčevkami družiš user posted image . Malo heca. Mogoče se pa res kaj dogaja, zdaj že malo veš, kako je, ker nisi prvič. Če bi se pikica vseeno odločila, da se pridruži marčevkam, ti želim lep in lahek porod. Pa sporoči, kako je.

Hrana ob dojenju - jaz jem vse, le kakšne močno začinjene hrane ne ali pa preveč ostrih začimb tudi ne uporabljam. Sicer sem ljubiteljica ostre hrane, ampak bo pač počakalo. Tudi kakšnih suhih salam, ali pa prekajenemu se bom vsaj prvi mesec izogibala. Spijem pa precej, tudi juhice kuham, da imam dovolj tekočine. Pijem pa kar navadni otroški ali pa kamilični čaj.

Moji fantje so šli danes na neko praznovanje, tako da sva sami. Upam, da se me bo žlahta s kakšno tortico spomnila. user posted image Ovacije in čestitke že itak mož prejema, do mene še niso prišli ... sem mu rekla, da njemu bi morali 9 mesecev nazaj čestitat, ne pa zdaj, ko itak nič ni prispeval. user posted image Imamo pa drugače ful gnečo v firmi in ga skorajda sploh do danes nisem prav videla, ker mu tudi spat ne pustim v spalnico. Me je strah, da bi bil nenaspan in zaradi utrujenosti na strojih še kakšno neumnost naredil.

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
   RE: Marčevke 2017vl
18.3.2017 17:19:17   
Sofie
Naj bi jedli vse. Jaz sicer ne jem surove zelenjave in sadja (razen banan). Pa mlečni izdelki ji ne pašejo, tako da se jim več al manj izogibam.

Je pa moja pupa čez dan tudi 2-3h budna. Se vidi, da bo v torek že 1m stara. Vedno več bo budna in jo bo treba zabavat.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
   RE: Marčevke 2017vl
18.3.2017 18:19:15   
Tasa8
Tako..pa sem tudi jaz po dolgem sprozanju dobila včeraj svojega korenjaka..zaenkrat sma oba cila in zdrava..tudi dojiva se pridno,mleka je res več kot dovolj..a so vas kaj v porodnišnici 'silili' z zbujanjem otrockov za hranjenje? Meni je bilo rečeno,da ko joka naj dojim...

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
   RE: Marčevke 2017vl
18.3.2017 19:06:45   
Sofie
Jaz sem čez dan morala zbujati na 3h, ker je imela samo 2800g in ker sem imela CR. Pri CR mleko kasneje pride. Drugače ne bi bilo treba. Drugače novorojenčki spijo ko so siti. Tako da ko joka ga ti kar pristavi. Najbrž je lačen. Vsaj moja se je prve dni oglašala samo kadar je bila lačna. Pa še takrat dejansko ni jokala, ampak samo jamrala.

Čestitke.

Bomo počasi lahko seznam naredile.

< Sporočilo je popravil Sofie -- 18.3.2017 19:07:39 >

(odgovor članu Tasa8)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
   RE: Marčevke 2017vl
18.3.2017 22:05:09   
RH82
Tasa8, cestitke! Si le docakala.😊 Mene pri prvem niso nic silili dojiti, ze pristavljanje mu ni slo. Mi je pa patronazna rekla, da ga je dobro zbujati na 3 ure, da se nahrani. Najin je bil prve dni precej izstradan in je spal tudi po 5 ur, tezko ga je bilo zbudit, ker je takoj nazaj zaspal. Ko mu je steklo po steklenicki, sva ga pa pustila, da se je sam zbujal.
Sicer sem pa se v enem kosu, ceprav se druzim z marcevkami. Priznam, da me je malo stisnilo. Danes in jutri sodelujem na eni prireditvi in sem malo vec na nogah. Delo sicer ni tezko, ampak vseeno. Ni mi sicer jasno, od kod so bile tiste kapljice krvi, ampak jih potem ni bilo vec, puncka je pa se vedno bila aktivna, ceprav bolj na izi. Me je pa malo zaskrbelo, ker me je rahlo zbadalo na levi in nisem vedela, kaj bo. Se je pa lepo umirilo cez cas. Bom jutri bolj na izi z vsem.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
   RE: Marčevke 2017vl
19.3.2017 18:21:59   
diamantina
Tasa, čestitke za korenjaka!!!

RH, saj verjetno se pa kaj pripravlja. Če pravijo, da se čep lahko tudi par tednov prej izloči ... 9. mesec je vsekakor mesec priprave na porod, tako fizično, psihično, organizatorsko ... mogoče bo pa res malenkost prej pri tebi.

Pri nas smo danes delavni, tamala je zaenkrat pridna, bratca je niti ne motita toliko, da ne bi mogla v miru zaspati. Je ful velik in sesa res agresivno. Se mi zdi, da mi fanta nista toliko ran naredila, kot mi jih ona. user posted image Me prav zanima, koliko se je kaj poredila. Jutri spet pride patronažna z vago. Upam, da sva že prešli porodno težko, ker kolikor poje, bi morala bit že nekje okrog 3600. Popek se ji tudi lepo celi, tako da računam na konec tega tedna, pa se bo lahko skopala.

Kako ste pa kaj s čiščo? Jaz sem do včeraj še imela, danes pa samo nekaj kapljic ... drugič, sem jo imela kar dolgo, skoraj ves mesec, se mi tokrat zdi ful hitro, da bi se že končala ... najbrž se bo še parkrat orng vlilo, preden bo mir. Na poporodni pregled ste že naročene? Jaz še nisem poklicala ... pa ta zaščita, ful ne vem, kaj točno bi. Dokler dojim, ne bi nekaj hormonskega, da ne bi deklica bila potem slučajno neplodna (lahko zdravniki govorijo, da nič ne pride čez mleko, ampak jaz temu ne verjamem najbolj).

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
   RE: Marčevke 2017vl
19.3.2017 20:41:43   
Sofie

Hojla.

Pri nas je bila prvič pestra noč. Pomoje zato, ker sem jedla za kosilo kislo repo. Mi je bilo ponoči žal, saj jo je črvičilo in je spala samo v naročju. Sem navajena da lepo spi.

Danes je bila na sprehodu pol ure budna v vozičku. Mi je zanimivo, da ni zaspala, ker sem navajena da dojenčki ponavadi spijo v vozičku. Je bila pa pridna, smo šli še na kavo.

Čišče jaz skoraj nimam. Na pregled sem pa tudi že naročena. Ta teden imamo tudi pediatra.

Kar se zaščite tiče bom vzela KT. Rabim nekaj 100%. Zaradi cr in ker bi res rada samo pri tem otroku ostala.

Kako so kaj vaši otroci?

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
   RE: Marčevke 2017vl
19.3.2017 22:05:54   
RH82
Hehe, marec ima se 12 dni in se z lahkoto se kaj zgodi prej. Ta glavna obveznost, ki sem jo zelela speljati, je za mano in zdaj je cas, da se relaksiram. Jutri me sicer caka se kup domacega pospravljanja. Nas ni bilo doma in se je nabralo perilo za prati. Za povrhu se je sincek naucil odlepiti plenicko in naju je zjutraj presenetil v svoji postelji z goloto od pasu navzdol, suho plenicko pri vzglavju in mokro posteljo. 😈 Ko samo pomislim, da se ponavadi sam ne zna sleci...😠 Tako sem zjutraj urgentno prala jogi prevleko, ostalo pa sledi jutri.
Glede cisce si kar ne predstavljam, da ste ze pri koncu. Meni je pri prvem kar non stop sveze teklo do prvega pregleda. Tokrat razmisljam, da ce bo enako, da bi kaj prej probala do zdravnika oz. da bi nato opozorila ze v P, ce se lahko preveri, ce je sla cela posteljica stran.
O zasciti sicer resno se ne razmisljam, se pa nagibam k kondomom vsaj v zacetku. KT ne zaupam, ker bi me skrbelo, da mi ne bi ustrezala doza. Na daljsi rok bom pa videla. Moj k sreci ne komplicira s tem, da bi nujno moral brez kondoma. Se mi zdi mali brezveze jesti KT, da ne zanosim, sploh ker nimam drugih tezav in si ne bi ciklusa zmesala. Za povrh ne vem, ce bi mi sploh uspelo jih redno jemati, ker se zdaj pogosto pozabim na Fe tablete, pa jih jemljem skoraj pol leta. Verjetno se vsaka zase najbolj odloci, tudi glede na izkusnje s KT ali drugimi oblikami.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
   RE: Marčevke 2017vl
19.3.2017 22:37:35   
Sofie

Moji ciklusi so pa tako zmešani...od 18-45 dni, da je KT edina rešitev. Sej glede na to, da sva se kar namučila za tole pupo najbrž ne bi kar tako zanosila, če bi npr. kondom počil. Ampak ne bomo tvegaliuser posted image

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
   RE: Marčevke 2017vl
20.3.2017 10:31:17   
diamantina
Jaz upam dat skorajda roko v ogenj, da je nekaj krivde za porast neplodnosti tudi v tem, da je preveč te hormonske kontracepcije in dojeni otroci dobijo nekaj tega tudi čez mleko. Da si ne bom kdaj česa po tihem očitala, se bom do konca dojenja držala kondomov, potem pa grem po mireno in imam do menopavze mir. Moj pa noče niti slišat o kakšni vazektomiji ... jaz pa tudi o sterilizaciji ne. user posted image
Danes moram poklicati G in se naročit na pregled.

Mi smo pa danes imeli kar OK noč. Ob devetih je še jedla, potem pa spala do pol dveh, potem do pol petih, ob pol sedmih pa se je zbudila oz. sta jo sinova, ko sta jo lupčkala, ko sta odhajala v šolo in vrtec. Sva se lepo najedli, umili, malo poigrali, spet jedli in zdaj že kakšno uro in pol spi pri odprtem oknu na prekip. Ji paše zrak in še spalnica je obrnjena h gozdu, tako da je ful mirno in sveže.
Zadnjič pa ko sem se regrata najedla, je pa kar jokala ponoči, tako da vem, da letos regrat zame odpade. Zgleda je grenak in ji ni pasalo.

RH, ja marec je res dolg ... meni je to po občutku najdaljši mesec (poleg januarja in oktobra) v letu. Mogoče boš pa marec še za rep ujela, pa saj tudi če boš rodila aprila, si itak skoz naša. user posted image
Otroci pa res znajo presenečati ... tudi s takimi, ne najbolj fajnimi pogruntavščinami. user posted image
Saj jaz sem tudi prvič imela kar precej časa to čiščo, zato me zdaj malo čudi, da bi je bilo že skoraj konec. Trenutno sem lahko samo na dnevnih vložkih, pa zadostuje ... bomo videli.

Zdaj mi je končno uspelo za ta mesec uredit papirje za firmo ... mogoče bo še toliko spala, da bom lahko vsaj nekaj posesala in pobrisala prah.


(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?