Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!! Pomembna je predvsem uravnotežena prehrana kot je že bilo omenjeno!
. Sem namreč imela pri obeh prejšnih nosečnostih precej težav....obakrat sem bila noseča z dvojčki (ja, jih imamo v familiji praktično v vsaki generaciji
). Prvič se je v 12. tednu na žalost poslovil eden od dvojčkov in sem krvavela 14 dni...ful stresno. Drugič pa sem imela pri dvojčicah predležečo posteljico in sem začela krvavet v 32. tednu, nekako smo zvozili do 36. tedna, ampak vsak dan je bil boj...na srečo se je vse dobro izteklo in sem res hvaležna osebju v porodnišnici, ki mi je zelo stalo ob strani!
.
Imate kakršne koli izkušnje z naročamjem po spletu? Nikoli se še nisem poslužila te opcije, sedaj se mi pa ta ideja kar dopade.
? Vam je še kaj slabo? Moje slabosti se počasi umirjajo oz. mi je slabo, če postanem lačna in ne jem ali pa ob določeni hrani. Tudi želodec me sam opozori, kdaj pojem dovolj.
.
, psiha sej vem, ehhh.