|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
29.6.2017 18:03:21   
bincii
Tara9 streptokok B se testira v 35t tam okol je samoplačniško stane okol 15eur odvisno od gin kjer hodiš,antibiotik ti dajo pred porodom da preprečijo okužbo ko se dete porodi je pa nevarna bakterija in lahko resne posledice pusti nekateri prakticirajo če imas enkrat in potem drugič rodiš ti dajo preventivno antibiotik že med nosečnostjo ne vedno in ne vsi...
Priporočajo tistim ki imajo pogosta vnetja oz izcedke jst sem se odločila da bom šla do zdaj sem imela enkrat rodila sem v 35t in obe sma dobili antibiotik in hvala bogo ni bilo posledic!

Nix_81 to pa bo dvojna sreča čestitke se kar lepo držite do konca čim dlje v trebuščkouser posted image



(odgovor članu Nix_81)
Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Septemberke 2017
29.6.2017 21:50:34   
Nix_81
Bincii hvala. Ja res bo dvojna sreca, komaj ze cakamo. Ceprav 5 tednov se moramo zdrzat, da bodo se pljucka razvita. Najbrz bo ze avgusta ampak bom ostala kar tu pri septemberkah, je cist fajn 😁

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: Septemberke 2017
30.6.2017 14:25:53   
srecnosrce
Pozdravljene user posted image !

Mi veselo rastemo, obrnili smo se na glavico, tako da zaenkrat vse ok. Opravljen je bil tudi prvi ctg, dete je bilo živahno, tako da vse ok.user posted image Muči me le nočno sprehajanje na wc, slab spanec, otekanje rok, bolečine v zapestju in zatekanje nog čez dan. Nič hudo drastičnega.user posted image Od začetka nosečnosti do zdaj sem se zredila 1,5kg. Dobila sem uradno potrdilo za urejanje porodniške in napotnico za porodnišnico. Nisem pa dobila napotnice za reševalno vozilo, čeprav so nam v materinski svetovali, da rabimo tudi to. Tako da bom na naslednjem pregledu v Lj. vprašala, kako je s tem. Ali morda katera od vas ve?

Nix_81 predavala nam je predstavnica Biobanke. Nad samo predstavitvijo sva bila kar malo razočarana, tako da sva še bolj v dvomih kot pred predavanjem.

Bincii jaz sem imela na začetku preglede zaradi sladkorja in krvavitev na 3 do 4 tedne, zdaj so se začeli na 14 dni. Zaradi teh težav me vodijo tudi v APN v Ljubljani in z njimi sem zelo zadovoljna. Odnos je čisto drugačen kot v zdravstvenem domu. Vedno je opravljen tudi UZ. Za sladkor hodim na kontrole na mesec dni.

Želim vam lep konec tedna in veliko brcik.user posted image

(odgovor članu Nix_81)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   RE: Septemberke 2017
30.6.2017 14:55:25   
vijolica8
Zdravo, da se še jaz malo oglasim.
Danes sem pričela z 31. tednom. Prav tako pa naj bi bil danes moj zadnji delovni dan, saj imam potem letni dopust in nato porodniški dopust. Jutri naj bi se odpravila na morje, pa so se žal plani v zadnjem trenutku spremenili. Zaradi krajšega materičnega vrata in tiščanja navzdol sem bila že v ponedeljek pri ginekologinji, ki mi je izmerila 2.7cm dolg vrat. Ker pritiskanje ni prenehalo sem se danes vrnila do ginekologinje saj sem se želela prepričati če je vse vredu. Res si nisem predstavljala da se mi bo v roku 4ih dni materični vrat zmanjšal na 1.8 cm., ki pa je na srečo še vedno zaprt. Ginekologinja mi je seveda odsvetovala dopust in tako sem ze danes predcasno pricela z "dopustom". Sedaj bom namesto na plazi pocivala doma. Moram reči da me je to danes povsem potrlo. No saj otrok je na prvem mestu in res si želim da bi lahko zdrzala vsaj se mesec dni, tako da mi ne preostane drugega kot pocitek in seenkrat pocitek. Upam da se imate ostale super, vidim da vas tudi ze nekaj uziva na dopustu, tako da uzivajte še naprej. 🏖☉

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   RE: Septemberke 2017
1.7.2017 7:49:50   
Tara9
Jutro nosečke, pa je julij tukaj, še dva meseca do našga meseca, šiba tole a ne, tud trebušček opozarja da smo vse bližje, počasi se počutim kot kit user posted image .

Nix in binci hvala za info, čez 3 tedne imam pregled in bom še malo G povprašala glede brisa in se zmenila kdaj naj ga vzame.

Srecnosrce napotnico za rešilca ti da ginekolog kolikor se spomnem, skupaj z napotnico za porodnišnico. Jaz nisem še nič dobila, sklepam da na enem od naslednjih pregledov. Bravo za kilogramčke, no je vsaj nekaj prednosti sladkorne diete, bo potem potrebno manj telovadbe. Jaz sem se do 27.t zredila za 0,5kg, zdaj sem pomoje še kake pol pridelala, se pa res veliko bolje počutim kot prvič, ko sem se širila kot slon.

Vijolica ojeeej žal mi je, da vam je odpadlo morje, ampak nimaš kaj, letos je kakor je, naslednje leto bomo nadoknadile z našimi sončki a ne. Jaz se tudi letos bolj šparam, vsak dan nekaj piha in se kaj preveč ne upam namakat, tko da senčka in knjigica in opazovanje mojih dveh (moža in hčerkice) kako čofata in se igrata v pesku.

Jutri menjamo lokacijo. Gremo še za en teden na naš vikend. Tam imam spravljene cunjice od tamale, tko da bom počasi ven peivlekla in vzela domov, ker počasi bo pa treba zavihat rokave.

Lepo bodite

(odgovor članu vijolica8)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: Septemberke 2017
2.7.2017 12:23:21   
bincii
Tara9 oo pridna res bo treba počasi pripravljat ta mesec nam bo hitro miniluser posted image
mi zacnemo po 15 tako dam se poroko skozi pol pa pranje likanje in priprava kaj se rabimo nakup vozička itd...Je katera že pridna s pripravami?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   RE: Septemberke 2017
2.7.2017 22:55:56   
maja2014
Pozdravljene, septemberke user posted image

Sem prav prijetno presenečena, da se tukaj še odvijajo debate; mene kar nekaj časa ni bilo, ker sem mislila, da ste vse na fb-ju. user posted image

Ja, pa se res bližamo našemu mesecu....kako gre hitro čas. Mogoče se bo slišalo čudno, vendar; mene kar stisne, ko pomislim, da je to moja zadnja nosečnost...zame je to nekaj najlepšega. No, mogoče pa le ni zadnja, bova še videla user posted image

Ja, mi bomo imeli še enega fantka user posted image Tako da bodo doma trije fantje. Očitno punčke ne znava delat user posted image Pa sva mislila, da bo tokrat punčka; nosečnost je čosto drugačna od prvih dveh. No, samo da bo zdrav naš zakladek, ni važno, kakšnega spola. user posted image

Ima še katera težave z želodcem? Mene grozno boli, že ko se zjutraj zbudim, hkrati pa dihati ne morem...čez en teden imam pregled in bom vprašala mojo G, kaj meni o tem.

Naslednji pregled, ki ga imam je vaginalni; takrat bom v 31. tednu. Ve ste tudi v tem tednu imele vaginalni pregled, ali samo UZ?

Za streptokok B pa se bom tudi jaz testirala, ja...za vsak slučaj.

Noge mi zaenkrat še ne zatekajo, me pa proti večeru fajn bolijo; pa na miru jih ne morem imeti, kot da bi me cukalo...

Fantki-koliko nas je? user posted image

Glede oblačilc je pa tako; oba moja fanta sta bila dolga 49 cm, ko smo šli iz porodnišnice, jaz sem pa imela vse 56 pripravljeno za začetek, tako da sem si nabavila nekaj v št. 50. Nekaj bom pa sama zašila.

Mi ne pripravljamo še kaj dosti; bomo začeli po 12., ko pridemo iz dopusta in bo mož malo manj službeno odsoten. Tastarejši sin ima svojo sobo, tamlajši (2 leti), pa bo dobil svojo veliko posteljo, ki bo v najini spalnici, dojenček pa bo šel v kinderpet. Čez kakšno leto bomo pa naredili sobici še za njiju.

Lepo vas je brati in lepo je brati, da je z vsemi vse v redu. user posted image

Ne vem, če je bila že debata; koliko ste stare, katera nosečnost je to in ali bi se odločile še za kakšnega user posted image ? user posted image

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 907
   RE: Septemberke 2017
3.7.2017 8:04:33   
Tara9
Hej hej,

Maja lepo, da si se oglasila. Tukaj debata še traje, sicer nas ni veliko, ampak ene par nas ni šlo na fb in vztrajamo tukaj. Oooo fantek, bravoooo, tukaj so v manjšini, za enkrat ga samo bincii pričakuje, ostale smo deklice naredile user posted image . Jaz imam.pregled v 32.tednu ampak ni vaginalni, tega mi naredi na koncu, ko gleda če sem odprta oziroma pri brisu, če se bom testirala, ampak mislim da se bom.

Moja statistika: imam 2 letno deklico, pričakujemo še ene princesko, proizvodnjo pa zaključujemo, stara sem 31 let, tko da ne zaključujemo zaradi let, ampak nekako se vidim z dvema.

Pozdravčki vsem

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   RE: Septemberke 2017
3.7.2017 13:07:12   
bincii
Maja2014 mi bomo imeli fantka stara sem 32let imam eno princesko in tri fantke in zdaj naj bi bil fantek imam jih 5 in smo zaključili to je zadnji otrok samo da bo vse vredu da bo zdrav,imamo se fino ker je skoz pestro nam ni dcuser posted image ....
Tudi mene tišči v želodcu že od začetka nosečnosti trebušček je velik plod ima manj prostora za gibat in tišči z nogicam v želodec včasih morem kr bruhat občutek je tak ko sod ki bo počil ni prijetno vendar saj se samo 2meseca ko se otrok spusti nizje ne bo teh težav in bo vsaj malo olajšanja...

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   RE: Septemberke 2017
3.7.2017 13:38:25   
maja2014
Tara9, saj zato se mi je čudno zdelo, da mi bo delala vaginalni UZ...očitno ima vsak G svojo prakso...

bincii , o, 4 fantje user posted image Vaša hči bo imela fajn zaščito user posted image Lepo user posted image Smem vprašati, koliko so stari?

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 910
   RE: Septemberke 2017
3.7.2017 16:24:57   
Nix_81
Pozdravljene!
Maja dobrodosla 😊 Mi imamo 4,5 letno puncko, sedaj pa pricakujemo se dvojcka.
Glede tiscanja pa mene direktno v zelodec ravno ne tiscita, imam pa kar tezave z dihanjem- vsakodnevno. Sploh po obroku, ko se zelodec napolni. No pa posledicno seveda s kislino potem.... Se malo pa bomo resene teh tezavuser posted image

Uzivajte v soncku user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   RE: Septemberke 2017
4.7.2017 15:28:03   
srecnosrce
Pozdravljene nosečke in dobrodošla Maja2014!

Da se še jaz malo javim.user posted image Začela sem z nakupovanjem stvari za dojenčico.user posted image Malo spremljam popuste in upoštevam, da rabim stvari s seznama, ki so ga nam dali v materinski.user posted image Jutri začenjamo 32. teden in začnemo tudi z urejanjem papirjev za porodniško na csd. Raje začnem kar hitro, da vse izpolnim in potem izpolne še delodajalec, pa da imam zadnji mesec mir, ker trebušček pridno raste in zahteva vedno več počitka.user posted image

Počasi bom začela s pranjem in likanjem oblačilc, pa me zanima ali perete cunjice samo s praškom ali tudi z mehčalcem oz. katerim če???

Maja2014 drugače je to moja druga nosečnost, nestrpno čakamo prvega dojenčka, starost pa 33 let.

Drage user posted image želim vam obilo senčke in veeeeliko brcik in razgrajanja v trebuščku.user posted image

(odgovor članu Nix_81)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   RE: Septemberke 2017
4.7.2017 18:14:10   
Dorotheia
Jaz bom kar pri vas pustila kak komentar, ker avgustovke niso nič kaj aktivne tu gor. Pa glede na to, da imam rok čisto konec avgusta, bomo mogoče imeli punčko rojeno septembra. user posted image

Jaz tudi pripravljam počasi za prihod naše nove članice, samo se vidi, da v tej 2. nosečnosti totalno manj kompliciram. Moj me je zadnjič hecal, da sem imela v prvo pol leta prej že vse pripravljeno, zdaj pa še niti začela nisem. user posted image No, počasi začenjam, v službi sem zaključila, koristim še dopust, potem pa bo itak kmalu porodniški dopust. Nasploh sem zelo u easy, nič me načeloma ne skrbi, tudi v nosečnosti vse bp, nobenih težav (razen malo drame na začetku), ostalo vse ok. No, v 33. tednu sem sedaj in naša beba je v medenični vstavi. To me totalno živcira, ker imam občutek, da se mi ne bo obrnila. Zunanji obrat bom zavrnila, če mi ga ponudijo, ker mi je vse skupaj kar nekaj, čisto pregrob poseg v otroka in mi to ni. Rodila pa vaginalno z ritko naprej tudi ne bi ane. Tako, da upam, da bo moj ginekolog imel posluh za CR, pa si drugače od vsega najbolj želim roditi vaginalno, ker imam od prvič res lepo izkušnjo in je bilo vse super (epiduralna je res zakon). Ampak z ritko naprej niti poskušati nočem tako, ker imam preveč slabih scenarijev v glavi.

Kaj ostale menite? So se vam že bebice obrnile na glavo vsem? Vem, da je še nekaj časa, samo vseeno.

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   RE: Septemberke 2017
4.7.2017 19:12:19   
Tara9
Ojla,

srecnosrce jaz sem tamali prve mesece prala samo s praškom oziroma tekočim detergentom, imela sem nekega bio od firme Atittude se mi zdi, tudi tokrat sem mislila enako, nisem še začela. Jaz v četrtek začenjam 30. teden in sem nekako rekla da od 32.prešaltam v višjo prestavo in akcija. Jutri bom samo s taščinega podstrešja zbrskala številko 56 in spakirala za domov.

Dorotheia dobrodošla med nas, potem pa kar tukaj z nami čvekaj, nas bo vsaj več in se bomo bodrile zadnje tedne. Sicer pa jaz še ne vem v kakšni legi je moja deklica, se mi zdi da je na glavi, ker kolca zelo nizko, brce mi pa ornk želodec zdrmajo in na momente komaj diham. Je bila pa moja prva deklica do 35.tedna v medenični vstavi, neke vaje sem delala in se je le obrnila. Tudi mene ne privlači zunanji obrat, glede poroda v medenični vstavi pa nekatere pravijo, da ni hudega, čeprav tudi mene ne mika. Sicer pa imamo še čas in držimo pestke, da bodo vse naše bučke na glavici.

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   RE: Septemberke 2017
5.7.2017 6:47:24   
annnaa
Še en pozdrav iz morja (v petek gremo domov, za par dni, potem pa naprej uzivat)! Lepo, da ste tako aktivne na forumu, kljub dopustom!

Dorotheia tudi moja puncka je bila v prvo dolgo v medenicni vstavi. Sem tudi jaz zelela roditi naravno, pa sem ji pela naj se obrne, v glavi sem si predstavljala, da se obraca, vaje sem delala in na koncu se je obrnila. Tako sem lahko naravno rodila! Dva tedna nazaj je bila tudi nasa druga punca v medenicni vstavi (jutri bom v 30 tednu), upam da se bo tudi ta obrnila. Tudi jaz nisem bila za zunanji obrat in porod z ritko, pa je kolegica sla cez vse to in ji je bila lepa izkusnja. Zunanji obrat ni uspel, pa je rodila z ritko, je pa drugorodka, prvorodkam to ne naredijo. Sigurno ti bodo naredili CR, ce noces zunanjega obrata in roditi z ritko naprej. Problem je da porodnicarji niti nimajo vec izkusenj s takimi porodi, ker vecinoma vsem delajo CR. Res probaj z vajami (jih najdes na netu)!!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   RE: Septemberke 2017
5.7.2017 7:13:48   
rogers
Lep pozdrav tebi.

Ponujamo zavarovano in nezavarovano posojilo po zelo nizki obrestni meri% 3. Ponujamo vam osebno posojilo, posojilo za konsolidacijo dolga, tvegani kapital, poslovni izposoj, posojilo za izobraževanje, domača posojila ali »posojilo iz kakršnega koli razloga!« Ali imate slab kredit? Še vedno veljajo. Če da?

Pišite nam preko e-pošte: supperhm_loan@hotmail.com !!!

S spoštovanjem,
Rogers Smith

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 916
   RE: Septemberke 2017
5.7.2017 8:07:12   
Dorotheia
Hvala punci! Bom delala vaje, vmes jih malo že. Vse zahtevajo veliko ležanja oz. pač da si v vodoravnem stanju z glavo nižjo od medenice (logično), jaz pa še dosti skačem okrog, ker imam še kar nekaj zadev za urediti pred prihodom našega novega člana. Bom vikend probala izkoristit tudi za to, čeprav mi moj že govori, da če se bo hotela obrniti, se bo tko ali drugače sama, ali pa se pač ne bo. Jaz še vedno upam, da se bo. Imam občutek, da poskuša - ker se včasih že skoraj počez da, potem pa kot da ni prostora za obrat ali nekaj takega. Ne vem.

Še enkrat vprašam - je katera mogoče iz gorenjskega konca? Za kako kavico kdaj?

(odgovor članu rogers)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   RE: Septemberke 2017
5.7.2017 15:55:32   
Linch
Da se še jaz javim po dolgem času. Pridno berem, pišem pa bolj malo. Vidim, da zdaj se pa počasi pri vseh začenja malo bolj zares.
Midva sva končno dobila stanovanje, s prvim se seliva, torej me čaka kar naporen zadnji mesec, bo treba vse pripravit, ampak bo dovolj pomoči, tako da bo že šlo... sem pa prav vesela da lahko končno začnem razmišljat kaj in kako bomo in da imam nek pravi občutek, da postajamo družina...
Je pa še toliko za uredit, najbolj me skrbi, da pozabim kakšno papirologijo uredit...
Morje za letos najbrž odpade, čas bo tako ali tako odrvel mimo.. mogoče kakšen enodnevni pobeg k obali :)
Še vedno prevladujejo punčke vidim, no jaz ostajam pri presenečenju, sem pa včeraj skoraj kupila prvi body, dokler mi fant ni rekel, da je lep in ga lahko oblečeš obema spoloma. Šele takrat sem dojela da je moder in da lahko dobiva tudi punčko... sicer nisem ravno navdušena nad modro / roza polom, mi je brezveze, ampak potem vseeno nisem vzela modrega... mi je že žal, pomoje ga bom šla kar kupit, bo pač moja punčka (če bo) v modrem, v roza bo tako ali tako malokrat če bo pomoje user posted image

Imam pa občutek da ste imele večinoma več pregledov kot jaz oz. pogostejše. Jaz sem mela prvega v 8. tednu, potem pa še v 14., 21. in 27., zdaj bom pa v 32. ko ga imam spet...sem pa na zadnjem dobila tablete železa, drugo je pa vse ok.. mi je rekla G da je že obrnjen na glavo zato tudi sklepam, da so tisti pogosti, enakomerni občutki v spodnjem delu ubistvu kolcanje. Tudi drugace mali kar pridno telovadi, včasih mi pav vidno premika trebuh :)
Ta teden sva začela s predavanji, tako da je kar pestro, ampak končno je v središču vsega pripravljanje na družinico :)
Lepo je brati, da ste vse ok in da nimate večjih težav, naj tako ostane :)
Uživajte poletne dni :)
P.s. je še katera nora na sladoled v tej nosečnosti. Jaz pravim da itak ni zame, je za dojenčka ;)

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   RE: Septemberke 2017
10.7.2017 8:05:02   
Tara9
Hej hej,

kam ste vse izginile, vam je vroče?

Jaz nazaj iz dopusta, čaka me še en mesec dela, potem pa nastopim s porodniško. Upam, da bo hitro minilo oziroma, da ne bo vsak dan tako peklensko vroče, ker ne vem kako bom zdržala user posted image .

Kako so trebuščki, vam že kaj nagajajo? Mene so začele medenične in sramne kosti boleti, enako kot v prvo, sicer se mi zdi, da veliko manj, ampak ponoči je vseeno projekt pri obračanju iz boka na bok. Naslednji teden imam pregled in upam na UZ, ki ga moja po navadi naredi v teh tednih za kontrolo rasti.

Glede priprav bomo pa počasi začeli, prinesla sem cunje iz podstrešja na hrvaškem, za enkrat številko 56, malo sem preštela koliko je česa in kaj moram še dokupiti. Ta teden sestaviva sobico, potem pa počasi pranje. V tem mesecu bi rada čim več, potem pa noge v luft.

Lepo bodite.

(odgovor članu Linch)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   RE: Septemberke 2017
10.7.2017 9:40:09   
andi0711
Pozdravljene punce .. tudi jaz sem tu. Smo nazaj z dopusta, je bil eden od zelo umirjenih dopustov, večina počivanje, obroki hrane v malem, ker me drugače duši, verjetno želodec pritiska na pljuča in ne morem zadihat normalno- ima še katera podobno težavo?
Sem pa zelo utrujena, ne vem ali sem pregorela, ali je kriva vročina ali pa sem postala slabokrvna. Doma sem še do četrtka v petek pa grem delat, bom vidla kak smo bom počutila, če bom sploh zmogla. Dete aktivno noč in dan .. ne vem če bomo po rojstvu kaj prida spali .. pregled imam v ponedeljek in bomo videli kako in kaj.

Čakamo še na pohištvo potem pa tudi jaz začnem s pripravo cotik, ki me že čakajo v škatlah in urejanjem kotička za našo štručko. še za zabavo ob rojstvu moram par stvari urediti .. Sicer vse prepuščam možu nabavit morem le brezalkoholno pijačo in se seznaniti s podrobnostmi, da bo vse pod nadzorom. Kako boste vi imele organizirano zabavo? Midva planirava dan po rojstvu, če vse uspe urediti skupaj z mojimi starši.

Tudi moje prestavljanje z boka na bok je amatersko, počasno in občasno otežkočeno .. sem se na dopustu zredila 1kg, trebuh pa zgleda da je zrastel malo več.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   RE: Septemberke 2017
10.7.2017 9:48:30   
Tara9
andi0711 kakšno zabavo imaš v mislih? To zabavo za dojenčka al kako? Midva tega nisva imela in tudi zdaj ne bova. Iz porodnišnice sem prišla dosti utrujena, tako, da je bil počitek in previjanje male rite edina zabava user posted image . Drugače pa tudi jaz težko diham, se mi mi zdi, da je mala rita čisto pri pljučih, predvsem zvečer, ko je še želodec poln je kar čuden občutek.

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   RE: Septemberke 2017
10.7.2017 11:09:10   
srecnosrce
Živjo user posted image !

Pozdravljeni Tara9 in Andi0711 nazaj z dopusta.user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   RE: Septemberke 2017
10.7.2017 11:19:20   
srecnosrce
Uppsss, ušlo mi je, ker prehitro tipkam.user posted image

Meni je bilo včeraj in danes mi je tako vroče, da komaj prenašam vse skupaj. Zračimo ponoči, zapiramo kmalu zjutraj, vse rolete in žaluzije v pogonu, pa je vseeno nevzdržno. user posted image Ko tole napišem, grem kar pod tuš. Pa razmislit bo potrebno o klimi.
Prejšnji teden sva dobila na csd papirje za urejanje porodniške, sem jih tudi že izpolnila in poslala delodajalcu, zdaj pa čakam, da kaj pride nazaj. Glede na to, da nisva poročena, sva uredila tudi očetovstvo in najini mali štručki dala že ime.user posted image Da bo po porodu čimmanj tekanja sem in tja. Jutri me čaka pregled v porodnišnici in dat moram še prej urin na Polikliniki.

Andi0711 tudi pri nas so zabave po rojstvu otroka popularne, ker je potrebno dojenčka za njegovo srečo zapit.user posted image O tem še nisva razmišljala, mislim da bova bolj proti koncu.

Imejte lep dan nekje v senci.user posted image

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   RE: Septemberke 2017
10.7.2017 12:21:22   
Dorotheia
Sem mislila, da samo mene matra ta vročina. Meni je grozno, čez dan v tej sopari prav nič ne morem narediti. Drugače pa me trebuh tudi počasi že ovira. Sem že pozabila od prve nosečnosti, kako je to smotano na koncu. user posted image Ne morem dlje časa hodit, mi začne takoj pritiskat dol. Pa se kdaj zgodi, da težko diham, kot bi mi pritiskalo na pljuča - to je najbrž normalno, se tega ne spomnim iz prve nosečnosti.

Jaz imam pregled čez en teden, ko bomo tudi pogledali, če se je punca obrnila slučajno v pravo lego, torej z glavo na dol. Upam, upam. Drugače ne vem, kaj bo. user posted image

Mi ne bomo imeli nobene zabave ob rojstvu, tudi v prvo ni bilo nič. Moj je šel na par pijač do njegovih in so se tam zbrali v ožjem krogu in nazdravili detetu, to je bilo pa to. Zdaj bo nekaj podobnega.

Jaz imam začetne cunjice oprane, zlikat jih moram še. Oprati moram samo še posteljnino in tetra pleničke. Pa nabaviti par malenkosti. Med drugim tudi kupiti novo prešito odejo za dojenčico, ker se naš fantič še ne želi ločiti od svoje, je tako navezan na svojo "deko" da ne morem verjeti. user posted image V petek imava z mojim "frej" dan, naš fant gre za en dan na počitnice in prespati k teti in greva malo okrog in nabaviti še zadnje stvari. Komaj čakam. user posted image Pa še malo bova sama, že dolgo nisva šla kam čisto sama.

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   RE: Septemberke 2017
10.7.2017 13:39:41   
Tara9
andi in srecnosrce a to imate prav zabave, ko dojenček domov pride, al mislita moško zabavo, ko smo mi v porodnišnici user posted image ? No pri nas ni neke navade, razen, da očka kakšen kozarček zvrne in počasti kolege.

Jaz načeloma sovražim klimo, doma jo prižgem samo, ko me ni notri, da se hiška shladi in ko pridem nazaj ugasnem, ampak danes je pa meni tko vroče, da jo imam v službi kr prižgano. Jaz upam, da se shladi za par stopinj, ker zdržat tole še en mesec je malo kriza user posted image . Jaz si dopust šparam za naslednje leto, da bom septembra še doma, tako da bom delala do porodniške, če bo vse ok seveda, upam pa da bo.

Oteženo dihanje mislim, da je čisto normalno, čeprav tudi meni neznano od prve nosečnosti. Dorotheia tudi jaz ne morem več dolgo hodit, rata trebušček tako težek ufff, vsaj vemo, da finiširamo a ne, radosti zadnjega tromesečja.

A bomo kaj seznamček posodobile pred septembrom (jaz sicer nisem vešča), da bomo približno vedele, kdaj se pri kateri bliža dan d user posted image .

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?