Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

pa še v iskanju službe sem in razgovori, bi kamot bla že ene 3 mesce noseča ko bi se zmislila 😂
, pa je prišla krvavitev, sem že obkljukala menstruacijo. Potem pa konkretne krvavitve ni bilo in tudi prsi se kar napete. Krvavela sem štiri dni, potem spet krvavitev v sredo 3.5. zjutraj. Ker mi je blo vse skupaj čudno sem v sredo naredila test, pozitiven. Mešani obcutki zaradi krvavitve, nisem vedela kaj bo. Potem sem imela krvavitve še do ponedeljka, sem kr pričakovala da se ulije. V ponedeljek sem pa le klicala ginekologa, me je naročil takoj v torek zjutraj. Ugotovi krvavitev, vzroka ne najde. Ultrazvok pokaže dva zarodka v maternici. Verjetnost da se obdrzita 30%. Pregled imam spet 23.5., bomo videli kaj bo. Vsem zelim lepo nosečnost in cim manj sekiranja :)
Zadnja m je bila 28.3.