Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Zdaj moram tako še malo počakati, ker se še plusek komaj vidi... 
. Sem imela že pri drugem sinu. Imam še aparat za merjenje doma in sem si malo merila. Upala sem, da bo tokrat v redu, ampak očitno ni... Nič, stroga dieta in verjetno zelo hitro na inzulin.
Brez Donata ne bo šlo... Še vedno pogosto lulam in imam povečan apetit. Popoldne imam tudi več izcedka. Kako ste kaj ostale?
Slabost se mi je začela kak teden nazaj – najprej samo sredi dneva, od sobote dalje pa lahko rečem, da sploh nima začetka in konca. Najhuje je, ko SI lačen in BI nekaj pojedel, potem pa se ti obrača ob sami misli na hrano…
Zaprtje pa je itak stalnica – sem imela težave že pred zanositvijo, tako da me je kar groza, kako bo proti koncu nosečnost… Ampak nimamo kaj – pač paše zraven
Lepo nosečnost vsem!
tudi jaz sem še tu z vami, čeprav nisem ravno aktivna.