|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcevke 2018
5.9.2017 12:19:36   
neznanka89
3 leta je star ja. Je pa skozi bolj mamina carta, da bi se pa sedaj to kaj se povecalo, pa nisem opazila. Se pa nikdar ni nekaj rad nosil, tako, da nimam nekih tezav z dvigovanjem. Hvala boguuser posted image . Imam pa zato toliko vecje s spanjem (se se vedno ogromno zbuja).

V 11 tednu sem. Ja ta teden si bom mogla iti iskat nekaj. Sicer imam ene hlace od prvic ampak ni sans da jih dobim cez rit. Mi je tudi 10kg ostalo od prvic. Nisem pri ta suhih. Mogoce po drugem porodu. user posted image

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Marcevke 2018
5.9.2017 12:26:10   
sončkimoji
Kalkulirala- ko pades v nezaves veckrat zapored.

Skoda nimamo fb, ga ne uporabljamo.. nwm mogoce bi nrdila fejk profil hmm..

O ja sem videla reklamo, pa leklerk ima tudi podobno akcijo jaz sem tam za sina kupila avent komplet za nego zelo zadovolna in pa FR za noska se splaca :)
Drugece je pa v lesnini akcija pojstlica bele barve za 44e ampak mojmu ni usec user posted image zbircn poba user posted image

Ja jaz imam kr precej neutralnih baru do enega leta od sina, ce bo puncka bom mogla u vecini nabavt samo zabice,majcke pa oblekce :) samo ze zdej vem da stevilka 62,68 ne kupujem ker tudi sin poleti je bil najraje nag tko da smo iz 62 preskocil na 74.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: Marcevke 2018
5.9.2017 12:34:21   
Anonimen
Tega izraza pa res nisem poznala, sem malo poguglala, pa ne najdem, sem mislila, da sem čisto nerazgledana, hahahaha

Jaz imam fejk profil, nobenega prijatelja, noben ne ve, da ga imam ;-) Samo tam je res bolj praktično, ker se debata odvija pod eno temo in je lepo zbrano

(odgovor članu sončkimoji)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: Marcevke 2018
5.9.2017 12:48:40   
sončkimoji
No moj bo marca dopovnil 3leta jaz pa 24let haha bomo na kup vsi.

Ja 3 dni razlike imave, gdaj imas potem nuhalno?

Moj od prvega mesca do zdaj spi super 12ur na noc. Niti ko so zobki rastli ni stokav se zbujal al pa joku tko da glede tega sem presrecna haha. Mamo pa problem ker se kar noce brez vozicka sva prej sla na sprehod za 1uro pa bi skos da ga nosim namerno sva sla pes. Sej pol ko smo prisli do konjickov se je na travnik zicnu pa je bilo ok user posted image

IridaM

Jaz tudi nisem vedla user posted image do decembra ko sem na urgenci govorila "padla v nezavest" in me je zmeraj pogledala pa rekla kalkulirala no potem mi je medicinska sestra obrazlozila da je to strokoven izraz user posted image

Ker teden si pa ti?

Bom premislila, mate to cez cel dan debate al?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: Marcevke 2018
5.9.2017 13:45:01   
Anonimen
15. teden sem

na fb pa kakor ima katera čas, saj vprašanje ostane gor in se vključiš ali ne kdajkoli

(odgovor članu sončkimoji)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: Marcevke 2018
5.9.2017 18:06:59   
agnes154
Pozdravljene!

Pa sem se tudi jaz opogumila, da vam pišem, berem vas že od začetka. V bistvu sem potrebovala kar nekaj časa, da sem se navadila na to, da sem res nosečka. Naju je malo prehitelo... ampak se ne smem pritoževati, saj sma dovolj stara, da vema kako nastanejo user posted image hehe. Sem iz okolice Maribora, stara 31 let, moja prva nosečnost, trenutno sem v 12. tednu. Prvi pregledi so za mano, v ponedeljek me čaka še nuhalna svetlina. Slabosti nimam, niti kakšnih drugih težav, tako da se res moram vsake toliko časa spomniti, kaj naju čaka marca naslednje leto user posted image . Upam, da bo tudi naprej potekalo vse brez večjih težav.

Želela bi se pridružiti tudi skupini na fb.

Zaenkrat toliko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: Marcevke 2018
5.9.2017 19:27:00   
Anonimen
Dobrodosla!
Sem ti poslala zs glede fb

(odgovor članu agnes154)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: Marcevke 2018
6.9.2017 9:30:33   
Sparko
Pozdravljene user posted image

še ena marčevka tukaj user posted image ... tudi jaz vas že berem od začetka ampak še mi ni uspelo nič napisati user posted image .
Stara sem 31 let, sem iz MB, rok imam 05.03.2018 nuhalno sem imela prejšnji teden in je vse super...
zaenkrat kaže na pupo user posted image ampak še je treba vzeti z rezervo...

Tudi jaz bi se vam rada pridružila na fb, tako da prosim za nadaljna navodila...

Uživajte in se tak še tipkamo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: Marcevke 2018
6.9.2017 10:15:08   
Anonimen
Sem ti poslala ZS glede FB

(odgovor članu Sparko)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: Marcevke 2018
10.9.2017 9:27:37   
vragica
Dobro jutro - dober dan!

Še ena marčevka se vam pridružujem v veselem pričakovanju. user posted image
Ker tukaj niste tako aktivne, bi klepetala z vami v fb skupini, če me sprejmete medse. user posted image

Lep dan vam želim, čeprav deževen! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: Marcevke 2018
10.9.2017 12:27:54   
Anonimen
Z veseljem! Imas zs

(odgovor članu vragica)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: Marcevke 2018
10.9.2017 16:16:06   
ambigua
Evo, nekaj, kar sigurno niste hotele vedet :)

Kalkulira nekdo, ki računa. Kalkulator je računalo, na računalniku ga imamo inštaliranega v več oblikah, navadni omogoča funkcijo seštevanja, odštevanja, deljenja, množenja, kvadrata, korena, procent ter menjavo predznaka. So pa še znanstveni, programski in statistični.

Eno prvih računal, ki jih je izumil človek, je bil abakus (tista reč z lesenimi kuglicami na žici, s katero se zdaj igrajo otroci). Stari abakusi so imeli namesto lesenih kuglic kar kamenčke, iz tega izvira ime calculus. Calculus oz. kalkulus se v slovenščino prevaja kot infinitezimalni račun. Beseda infinitezimala pomeni neskončno majhno količino. Spada na področje matematične analize, ki preučuje limito funkcije, odvod ali diferencialni račun, integral oz. integralni račun, funkcijska vrsta. Kalkulus so razvijači že prej, bolj pa se je začel razvijati v času Newtona, ki je potreboval zapisati spremebo hitrosti (pojemek ali pospešek) v odvisnosti od časa. Na kratko o kalkulusu in njegovi zgodovini: https://en.wikipedia.org/wiki/Calculus

Kratkotrajni izgubi zavesti se strokovno reče sinkopa, kolaps pa je izguba posturalnega tonusa z vsaj deloma ohranjeno zavestjo, velikokrat pa se uporablja izraz (napačno seveda), da je nekdo kolabiral za obe stanji (torej za sinkopo ali kolaps). Izguba zavesti pri sinkopi traja nekaj sekund do nekaj minut, čas ni povsem natančno definiran.

Drugače pri nas nič novega. Spekter raznoraznih nosečniških težav, ki potrjujejo, da nosečnost dobro poteka. Mož razmišlja o avtu in otroških sobah ter pohištvu. Svojci izrazili mnenje, da ne znava načrtovat družine, ker so naju čisto vsi otroci presenetili (oz. tudi ene nosečnosti nisva uspela "načrtovat").

Lep dan vsem :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: Marcevke 2018
11.9.2017 10:23:18   
tyrion
Živjo punce!
Cel mesec me pomojem ni bilo, se opravičujem, delam na štirih koncih hkrati, potujem v tujino, neprestano sem levo-desno...hkrati pa se redim, kot da bo konec sveta. Osem kilogramov v treh mesecih. Jem samo škrobnate stvari in cukr. Je možno, da nisem imela povišanega sladkorja ob zadnjem pregledu v osmem tednu, ko so mi tudi vzeli kri? Za toksoplazmozo sem vprašala (negativna, groza), nič pa nisem vprašala glede cukra - a ti oni javijo, če je kritičen?
V glavnem, imela sem posvet na genetski, smo samo naredili družinsko drevo in ugotovili, da ne bomo prišli daleč, dva dni kasneje oziroma 10 dni nazaj pa sem imela še NS pri Pušenjaku. Bilo je tako ganljivo, ko sem ga (kar nekako imam občutek, da je on) videla na ekranu. Nuhalna super, skupaj s hormoni 1:5000, kar pri moji starosti ni zanemarljiva cifra. Presrečna sem. Sem rekla materi, da je to prva otrokova petica :) Naslednji pregled z urinom imam 25.9., vsaj tako mi piše v materinski. Spomin imam luknjav kot švicarski sir, zadnjič sem "izgubila" napotnico za NS in sem prišla z nakracano številko napotnice na kuverti na ginekologijo. Vsi so se mi smejali, ker sem se še butnila v polico v čakalnici, pa potem vse skupaj še enkrat pustila v čakalnici--groza. No, napotnico sem isti dan "našla" pripeto z magnetom na hladilniku.
Spim super sedaj, ko je dež - edino hrbet me daje. Včeraj sem prenesla vsa oblačila, ki so mi premajhna, na podstrešje, in se mi je očitno nekaj pretegnilo. Velika sem že za orehovo dvojno omaro, kam bo še vse šlo, si ne upam misliti. Važno, da bitjece raste :)

Priporočam se za vabilo v skupino, pred mesecem nisem prejela nič. Hvala!

(odgovor članu ambigua)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: Marcevke 2018
11.9.2017 12:57:37   
Anonimen
Hahaha, nisem hotla težit s kalkulacijami, ker je avtorica bila tako prepričana, da me je skoraj prepričala, user posted image . Sem pa mislila, da gre za kolapsiranje...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ambigua)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: Marcevke 2018
11.9.2017 13:00:39   
Anonimen
Ojla! Imaš Zs glede fb, bi moralo uspeti tokrat

(odgovor članu tyrion)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: Marcevke 2018
11.9.2017 13:30:17   
sončkimoji
Zakaj potem zdravstveno osebje uporablja to besedo? user posted image

No sej nima veze stara tema zeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: Marcevke 2018
11.9.2017 14:24:37   
neznanka89
Tyrion vsaka ti cast, da vse to zmores. Meni je ze dva meseca tako slabo, da komaj eno sluzbo spravim skozi, pa se pri tej opazam, da nisem cisto zbrana. Ja meni je bilo rečeno, da ce bo s krvjo karkoli, da me bodo poklicali. Sem pa na sreco na toxo pozitivna, tako, da je ena skrb manj.

Ze katera cuti brcike? Jaz sem sicer sele v 12 tednu, tako, da se bom se nacakala. Prvic sem v 16 tednu zacutila. Imam pa drugi teden Ns. Komaj cakam.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: Marcevke 2018
12.9.2017 15:09:52   
katkaškratka
Punce pozdravljene,

javlja se še ena marčevka (PDP 8.3.2018). user posted image
Do sedaj nobenih posebnosti, se moram na trenutke prav spomniti da nekdo razgraja tam notri. user posted image
Danes sem zakorakala v 15.teden in že nestrpno pričakujem prve brcike. Kdaj ste jih prvič začutile? Še lahko spite na trebuščku?

Želim se priključiti tudi v fb skupinici, če je možno...

Lep pozdravček iz deževnega Celja pa veliko cartkanja, stiskanja <3

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: Marcevke 2018
12.9.2017 15:52:33   
Anonimen
Ojla!
Sem ti poslala zs glede FB

(odgovor članu katkaškratka)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: Marcevke 2018
12.9.2017 15:53:14   
Anonimen
ojla!
Sem ti poslala zs glede fb

(odgovor članu katkaškratka)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: Marcevke 2018
12.9.2017 15:55:10   
Anonimen
ČE ŠE KATERA ŽELI V NAŠO SKRITO SKUPINO NA FB, KJER JE ZELO ŽIVAHNO, NAJ MI POŠLJE ZASEBNO SPOROČILO S FB KONTAKTOM. NUJNO MORATE NAPISATI NASLOV SPOROČILA, SICER SE SPOROČILO NE POŠLJE!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: Marcevke 2018
15.9.2017 20:13:27   
Anonimen
Zdravo.. lahko tudi mene katera doda na fb v skupino?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: Marcevke 2018
16.9.2017 10:22:53   
Anonimen
Poslji prosim zs s tvojim fb,nimas moznosti,da bi ti jaz pislala zs

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: Marcevke 2018
21.9.2017 15:55:33   
irenči
Živjo punce...lahko še mene prosim dodate v skupino na fb? Hvala :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: Marcevke 2018
22.9.2017 11:52:26   
Anonimen
Imaš zs!

(odgovor članu irenči)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?