|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcevke 2018
12.10.2017 14:56:22   
Anonimen
Sweety pie, čestitke!!!user posted image user posted image Sem zelooo vesela zate.
Sem se še velikokrat spomnila nate.
Lepo nosečnost ti želim!user posted image user posted image

(odgovor članu sweety pie)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Marcevke 2018
12.10.2017 15:49:58   
sweety pie

IZVIRNO SPOROČILO: IridaM

Sweety pie, čestitke!!!user posted image user posted image Sem zelooo vesela zate.
Sem se še velikokrat spomnila nate.
Lepo nosečnost ti želim!user posted image user posted image



DRAGA IRIDAM HVALA user posted image user posted image

KAKO SI TI MI POVEJ. BUŠI RASTE?



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: Marcevke 2018
12.10.2017 16:51:42   
sončkimoji
Cestitamm user posted image user posted image

Zdaj pa vrjamm da bo, ostani vesela in pozitivna user posted image

(odgovor članu sweety pie)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: Marcevke 2018
12.10.2017 17:06:55   
sončkimoji

IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

Ojla punce kako ste kaj?
Mene je včeraj čez cel dan neko tiščanje napadalo, sploh ne znam opisat, upam da se samo maternica razteza, sem povečala dozo magnezija tako da je danes zaenkrat ok
Jaz še nič ne planiram in nič ne kupujem, imam voziček od lani, ki pa je na našo veliko žalost ostal prazen, zato pa bom letos bolj previdna in bom počakala še ena dva meseca
Ambigua sem vesela, da so tvoje skrbi izginile in da se je možek privadil, da boste še enkrat zibali. Si imela ravno nasprotne skrbi mojim, ti tretji otroka da ali ne, jaz pa kako do prvega user posted image
Uživajte v babjem poletju



Jaz imam ubistvu use od sina ampak me zadnje dni daje neka panika rabim to rabim uno user posted image da nerecem kolikokrat sem ze delala generalko user posted image

Jaz sem veliko bolje apetit je tu user posted image razen kg so se zmeraj isti user posted image ma dobr mam neki zaloge pomoje ni panike :)
Ostale? Neznanka89 ti si pa potuhnila, kje se skrivas?

Se kateri mleko tece? Sm glih mislila zacet uporabljat caj za nastajanje mleka pa ocitno nebo treba user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: Marcevke 2018
12.10.2017 17:46:11   
neznanka89
Sweety pie
iskrene čestitkeuser posted image .

Sem še tukaj, ampak še vedno totalno nesposobna za karkoli. Slabosti so sicer skoraj ponehale, ampak kronična utrujenost, nihanje razpoloženja, obupni glavoboli so pa še vedno prisotni. Ne uživam še nekaj ekstra. Pa še enemu od bližnjih članov družine so diagnosticirali hudo bolezen, tako, da se še s tem obremenjujem. Bom verjetno zaprosila drugi teden, ko imam pregled, za kakšnih 14 dni bolniške, da se malo spravim k sebi in se odpočijem.

Drugače nekih posebno velikih nakupov jaz tudi nebom delala, ker imam večino vse še od sina, edino inhalator imam namen kupiti novi (pri sinu se je izkazal za zlata vrednega), nosni aspirator in pa kakšno cotiko, sploh če bo punčka.

Me pa čudi in malo skrbi, ker še ne čutim gibov. Sicer je še zelo zgodaj, ker sem komaj v 16 tednu, ampak prvič sem jih taki čas že čutila.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: Marcevke 2018
12.10.2017 17:59:34   
Anonimen
Jaz sem v redu, rastemo in brcamo.
Jutri smo na polovicki. Ce bo pocutje tako naprej,bo super!

(odgovor članu sweety pie)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: Marcevke 2018
12.10.2017 18:10:34   
sončkimoji
Neznanka89
Te razumem, en dan glavobol, drug dan sin skace po glavi, tretji dan bi cel dan spala. Si nepredstavljam da bi se mogla v sluzbo hodit taka. Ja upam da jo dobis!

Ja nosni aspirator mam namen tud jaz uzet, pri sinu ga nisem imela pa mi je kar malo zal zdaj.Za inhalator bom pa samo dodatno masko uzela.
Za cote HB mam dve sorodnici dec,jan z rokom poroda obe puncki tko da to nebo problem.

Kako kej sin tvoj? Kej bolj nervozen ind? Meni moj dela ulala probleme pa Daj nevem a zaradi trebuscka ki raste al je glih v fazi ko probava svoje meje... zadnje 2tedna je res nemogoc user posted image

Aja glede gibov, jaz cutim od 13t ampak bolj neko raztegovanje kot brce, 1dan potem 2dni nic ind
Si probala se ulezt na bok? Pojest cokoladko mal prtisnt na trebuscka spodi? Jaz glih danes ko sem hodila do trgovine sem ga zacutla kod da bi se z nogicami odrival in glavo potiskat derektno pod popek user posted image neznam drugac razlozit, cudn obcutk ampak vem da je toto user posted image
Sem pa imela namen angels s. kupit pa sem se pol raj ustavla bw panika use je ok :)

< Sporočilo je popravil sončkimoji -- 12.10.2017 18:15:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: Marcevke 2018
12.10.2017 19:00:58   
neznanka89
Mislim, da sem jo ravno kar docakala. Prvo brcouser posted image . Sem lezala na bok in sem cutila mehurcek, ki je pocil in tudi mislim, da je to to.


Sin se glede vedenja cez dan ni spremenil. Se vedno razigran, navihan ampak poslusen. Je pa katastrofa cez noc. Non stop hodi k nama v sobo, pa ni mu dovolj, da spi med nama. Privije se tako tesno k enemu od naju, da ni sans, da sploh kaj spis. Ni fajn, ker se enostavno ne naspim. Se mi pa tudi zdi, da vecji kot je trebuhcek, slabse spi.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: Marcevke 2018
12.10.2017 19:24:25   
sončkimoji
No super user posted image user posted image
Jaz vedno ko me matra zakaj ne brca se kobacam po bokih dokler nekaj ne zacutim.

Ja pri nama je katastrofa ne poslusa cisto nic bolj ko raste trebuscek bolj nagaja, niti ocija vec ne poslusa, umiri se samo takrat ko greva na dolg sprehod, ali pa ko pocne nekaj kar nebi smel. Bolj ga opozarjam huje je.
Spi pa uredu, razen cez dan noce vec spati. mogoce res samo probava meje? Probala sem vse ampak ga kar mece, 1uro se mu posvecam za 1min stran pogledam pa je konec je ze ogenj v bajti. user posted image ah ja upam da ga mine ker drugace je priden fantek vedno nasmejan :)

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: Marcevke 2018
14.10.2017 18:57:53   
ambigua
Vem, da je težko tistim, ki se trudijo za prvega otroka. Tudi moja prva nosečnost (tudi nenačrtovana) leta nazaj se je končala neuspešno. V bistvu sploh ni bilo ploda, čisto na začetku nosečnosti, samo gestacijska vrečka. Pa se še vedno spomnim, kako zelo sem bila žalostna in razočarana. Pa je moja nosečnost takrat trajala zgolj 3 dni...

Zato sem na začetku zelo razmišljala, ali se sploh prijavit na forum, kjer se toliko žensk in parov trudi priti do otroka. Vendar sem rabila, da zberem in zapišem svoje misli in občutke. Ne veste, kako mi je odleglo, ko sem poslala prvi post in še bolj, ker me niste obsojale. Zato bi se rada vsem zahvalila.

Vsem pa nam želim zdrave in zadovoljne otroke!

Glede starševanja večim malčkom pa modrost moje mame:
"Ne pospravljaj, samo vzdržuj znosno stanje par let. Tla ne bodo nesrečna, če jih pomivaš na 3 mesece. Ali pa na pol leta. Ko imaš končno čas, otroke in moža "spakirane" pri sorodnikih in par ur hišo zase, se najprej usedi na kvač in delaj 1 h čisto nič!!!"







(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: Marcevke 2018
18.10.2017 19:01:22   
neznanka89
Hei punce. Mi je koncno uspelo prilesti sem goruser posted image .

Se cisto strinjam z napisanim. Jaz sem tudi ena izmed tistih, ki samo vzdržuje znosno stanje. Enostavno nimam srca, da bi rekla sinu, ko me prosi, da bi se sel ven igrat, ne mores, ker moram jaz pomiti tla (posesati, pomiti posodo...). Bo pozimi boljse.

Drugace sem kar ok. V ponedeljek imela pregled, vse bilo kot mora biti, celo spol mi je namignila ginekologinja.

Upam, da ste vredu in uzivate v teh lepih dnevih.

(odgovor članu ambigua)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: Marcevke 2018
20.10.2017 10:50:25   
Aljonka
Ojla,
Da se vam na hitro javim, v sredo sem imela pregled in ugotovili so mi, da imam maternični vrat skrajšan na samo 5mm, zaradi prisotnosti streptokoka pa se mi ne upajo naredit cerklaže, tako da samo ležim in ne delam nič do nadaljnega. Držte pesti, da prilezemo vsaj do nekih takih tednov, ki omogočajo nadaljnje življenje našemu dojenčku.
Lep vikend in vse dobro vam želim

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: Marcevke 2018
20.10.2017 13:42:26   
sončkimoji
Aljonka; ti sam pocivi! Pocivi! Ostalo lahko naredi partner. Upam da bo use uredu! user posted image

Glede pospravljenja pa uzdrzujes samo user posted image midva imava navado zjutraj ustanemo umijemo pojemo umes pomijem skupaj posisava pospravla njegovo sobo od ush igrac ki lezijo(zdej se ucimo da jo sam, za enkrat mu gre user posted image ) in potem sva od 11 frej! Greva vn zdej ko je sonce sva po 3-4ure uzuni(samo uzemm za jest) prideva nazaj nrdiva kosilo in pocitek za oba! Nekako od kar se je rodil upostevam pravilo ko otrok pociva, pocivaj tudi ti. Ta rutina nekako nama najbolj odgovarja user posted image

Kako ste ostale?
Jaz zadnje case cutim mocne bolecine v kovkih(pokajo) krizu, spodnjem delu trebuha. Sem klicala m. Sestro pa prav dajte magnezij -.- mislim valda bom locila med krci in bolecinami. Ocitno bom cakala se 2t na posvet z G.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: Marcevke 2018
20.10.2017 18:47:32   
neznanka89
Aljonka iskreno upam, da biba počaka v trebuščku čim dlje. Pa res počivaj. imam podoben primer v družini in se je iz 5mm v 3 tednih čistega ležanja povečal na 1,7cm. Ni še nič izgubljeno.

Moji sončki, tako gre, če si doma. Jaz pa do 3 delam in ko pridem ob pol 4 domov, najprej po tamalega v vrtec (če moj dela popoldne), potem, da skuham neko malenkost je že ob 5. Če bi še vse pospravila takoj, ni šans, da bi prišla do teme ven. Je pa res, da mi partner res ogromno pomaga, ker drugače nebi uspela niti polovico vsega kar naredim:) Sin pa naju tako malo oba vidi skupaj, da takrat ko sma doma izkoristi in si pribori ( s svojim pogledom žalostnega kužkauser posted image ), da grema oba potem z njim ven.

Mene tudi občasno kar fajn boli medenica. Nimam kaj. Se vse skupaj širi. Ni pa tako, da bi mogla zaradi tega vzeti kako tableto ali kaj.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: Marcevke 2018
20.10.2017 19:47:27   
sončkimoji
Ja sej zacasno je tako, sin gre s septembrom v vrtec sicer bi ga lahko ze marca dala ampak ker bo novi clan se ne upam ker vem da bo iz prve fasu use kar je mozno. Sej prou da pomagajo deci ! user posted image ma moj ma tako cudno sluzbo ga cez teden sploh ne vidiva, obcasno tudi vikend, tako 2t potem 4-5 dni doma in spet adijo se vidimo cez 1t user posted image cakava da gre sin v vrtec konec porodniske potem grem lahko na svoje staro delovno mesto, in koncno lahko partner isce kaj drugega.

Hja jaz prejsno nedeljo iz postelje nisem mogla ustati :/ celi dan sem ko kip bila. Pa psiha dela svoje zaradi kg, jem jem veliko zdaj pa sm se zmeraj na istem.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: Marcevke 2018
23.10.2017 10:37:09   
neznanka89
Nas taprvi bo tudi en mesec doma po rojstvu drugega. Bo vseeno marec se in me tudi skrbi zaradi viroz in tega.

Ne sekiraj se zaradi kg, oz. Bodi srecna, da je takouser posted image . Jaz sem prvic do 24 tedna shujsala 6kg, pa je biba vseeno rasla tak kot mora, pa tudi jaz nisem imela nekih problemov. No razen ce si bila pred nosecnostjo ze na meji podhranjenosti. Zdaj se pa kar redim. Sem ze nekje na 4+. Upam, da nebo prevec, do konca.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: Marcevke 2018
23.10.2017 13:32:44   
sončkimoji
Res? Kok je bil pa velik, oz kg? Ce ni skrivnost.
Ma mene strasijo da je lahko prelahek otrok potem. user posted image
Jah jaz jem veliko zdaj posebaj kaki mmm user posted image bi ga lahko na tone pojedla user posted image . Bom vidla zdej v roku 1t ce je slo kaj gori. Ze cutis orng brce?

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: Marcevke 2018
23.10.2017 14:01:44   
neznanka89
Bil je velik 47 in pa 2640 s tem, da je bil rojen 1mesec prezgodaj, tako da, ce bi bil rojen na rok, bi imel krepko cez 3kg in pa cez 50cm. Nic bati. To so samo vraze. Otrok si vzame od mamice, koliko rabi.

Brce so postale bolj redne, ampak se vedno ne tak mocne in pogoste, kot so bile prvic. Je pa baje puncka, tako, da se zgleda pozna, da nebo nogometasuser posted image .

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: Marcevke 2018
23.10.2017 18:46:43   
sončkimoji
Uff potem pa ni panike user posted image imam zaloge user posted image

Ares?user posted image Super ej parcek, jaz bom ocitno zvedla na morf. nic prej user posted image
Jaz sem zdaj 18t 3d in so kr ze postene, cutim posebaj zvecer ko se ulezem v posteljo.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: Marcevke 2018
28.10.2017 9:57:19   
neznanka89
Sončkimoji uzivaj danes na morfologiji. Upam, da se bo vse lepo videlo. Javi, kak je bilo.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: Marcevke 2018
28.10.2017 10:31:55   
sončkimoji
Kako danes? Sobota je user posted image drugace imam sele 14ga user posted image sepravi okoli 23t pozno hmmm...
Imam pa 2.11 pri svoji G upam da bo naredila uz me zanima ce lepo napreduje user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: Marcevke 2018
2.11.2017 10:36:44   
sončkimoji
Evo imela uz user posted image
Baje vse ok, samo odstopanje je za 1t user posted image
Bomo vidli na morf. a bo treba pdp prestavit.
Je pa rekla da mogoce je mal mansi ker bo puncka, namig a? user posted image
Kako ste ostale?

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: Marcevke 2018
4.11.2017 15:18:20   
neznanka89
Živjo punce. Sončkimoji nimam pojma, kje sem zasledila, da naj bi imela 28 morfologijo. Hehe. Kaj češ. Nosečnost pačuser posted image .
meni so že 2x prestavljali pdp. Najprej je bil 24.3. potem 30.3. na nuhalni pa mi je celo rekel, dan naj bi bil 2.4. ampak glede na to, da imam zaradi prvega večje možnosti za prezgodnji porod, mi je tak vseeno kdaj je, samo, da je marca in ne prej. Jaz sem rekla, da bi rada rodila prvega aprila user posted image . Ja mogoče bova pa imeli parčekuser posted image .

Jaz že komaj čakam 13, ko imam morfologijo.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: Marcevke 2018
4.11.2017 16:55:29   
sončkimoji
Hmmm iz 24.3 Na 2.4 ? Nwm mene kr mali skrbi to odstopanje za 1t ker v 13t na nuhalni je blo tocno ko urca user posted image pri meni za zdaj ostaja 23.3 lah pa da mi bo ja glih na 30.3 prestavla user posted image bi blo lepo darilo za RD user posted image
No jaz imam 14ga user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: Marcevke 2018
4.11.2017 20:14:17   
neznanka89
Ja vem ja. Je kar razlika v datumih. Sem se ogromno sekirala, zdaj sem se pa malo pomirila. Na vseh pregledih je vse ok in samo to je pomembno. Zgleda, da je pri meni potem tudi kombinacija pozne ovulacije in pa dejstva, da je puncauser posted image .

V prvi nosecnostinso mi svetovali cim vec lezanja na levem boku zaradi suma na zastoj v rasti. Poskusi. Skodilo nebo, ce pa bo pomagalo pa super.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?