Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

takoooo sem vesela, da vam ne znam opisat. Zdaj samo upam, da bo vse ok tudi na nuhalni in genetskih preiskavah. Sem.dobila že napotnico za genetski posvet in sem naročena 7.12, 14.12. pa imam nuhalno. Drugače pa jutri vstopam v 11. teden, rok pa mi je določil 21.6. en dan po mojem RD
. Drugače kar vredu spim, malo že moti trebušček, ker sem ljubitelj spanja na trebuhu, ampak treba se počasi navaditi še na druge položanje kajne?
.
, šele za en mesec. Bom pa se sedaj malo oddahnila, ko vem da je minilo prvo trimesečje in da je vse ok
. Bomo videli, mogoče kaj najdem kje. Tudi mene, še tu pa tam oblije kaka slabost, ampak večinoma, ko pozabim jesti. Se mi zdi da bi morala non stop nekaj met v ustah
...no ja,me zanima kaj bom menila aprila,takrat se bo ziher vleklo