|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2018
29.11.2017 15:45:48   
Chillout
Pozdravljene vseuser posted image

še jaz se vam pridružujem;) Nuhalno sem dala čez v pondeljek, zgleda vse ok, res je bilo lepo videt otročička kako se premika in poslušati srček;) Rok imam 14.6.2018, sva se pa s partnerjem kar nekaj časa trudila, za nama pa je tudi en splav.. Skušam biti čimmanj v skrbeh in pozitivno razmišljati.. Trenutno sem na bolniški, ker me od začetka spremlja slabost in pogosto bruhanje, v začetnih tednih pa sem imela tudi krvavitve… Se mi pa zdi, da je vsak dan malce boljše kar se tiče slabosti oz.malce manj bruham, tako da upam, da počasi bo:)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Junijčki 2018
4.12.2017 17:06:53   
snika
Živjo punce!
Nekam tiho je ratalo tukaj. Jutri imam pregled pri svoji G, upam da bo vse ok.
Kako ste kaj v teh mrzlih dneh, mene že celi dan hladi in trese. Pijem veliko čaja, sem pa posledično tudi veliko na wc-ju user posted image
Vsak teden opazujem trebušček, še nič se mi ne pozna. Sem pa shujšala kar za 3 kg v teh 2 mesecih. Zjutraj in za kosilo jem normalno popoldan pa mi je tako slabo, da vase spravim samo kako sočno sadje.
No upam, da bo kmalu bolje.

Uživajte in božajte svoje user posted image trebuščke.

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Chillout)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Junijčki 2018
5.12.2017 8:00:41   
bauko
Res je nekam tiho postalouser posted image
Nic se ti se ne pozna? Saj vem,da smo si razlicne,ampak jaz bi rekla,da bodi vesela,ce bos imela manjsi trebuscek. Je boljse tako,kot pa gromozanski,z vsemi raztegnjenimi misicami vred. user posted image sama sem si ravno par dni nazaj zasila ene nosecniske hlace. Zdruzila sem ene raztegljive hlace,ki bi sicer romale v smeti in en del majcke in voila,imam se ene hlace. user posted image
Sicer pa po novem v boju proti popoldanski utrujenosti jemljem d vitamin in po kosilu spijem eno mini kavo. In pomaga! user posted image
Sicer ne vem kaj od tega mi bolj nuca,ampak me niti ne zanima,vazen je rezultat.user posted image

Drugace pa je vse ok (trkam),sem na sredini 14.tedna in se ze veselim prvih brcik oz komaj cakam,da jih bom zacutila. V prvo,ko sem bila terminsko enako noseca,sem jih zacutila ravno par dni pred novim letom,zato zdaj sklepam,da bo podobno. user posted image

Glede spalnih poz se zaenkrat se nekako svercam na trebuhu,ampak se mi zdi,da ne bo slo vec dolgo. V zivo se spomnim,kako sem se po porodu vsa presrecna ulegla na trebuh...do navala mleka. Potem pa spet en cas ni bilo sans! user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Junijčki 2018
6.12.2017 12:55:06   
tejcyka88
Hej.
Evo,tut jst že en teden po nuhalni,vse ok :) povedala že šefu,ni bil presenečen :) slabosti so se očitno končale,utrujenost pa še kr vztraja.
Hlače sm že zamenjala,ker me vse tišči,čeprav mi pravijo,da se mi še ne pozna. :p sm pač rada komot :p
Naslednji pregled šele prvi teden v januarju,ampak itak bo šel december tik tak mimo,tko da bo hitro tu pregled.
Na fb še ne grem,skrivam sicer ne več,ampak lih še ne razglašam naokoli,če kdo vpraša,povem :)
Lepo bodite :)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Junijčki 2018
6.12.2017 16:24:50   
snika
Živjo,

včeraj sem imela pregled, sem že 10/7 in imam naslednji teden nuhalno.
Srčka nismo nič poslušal user posted image , a vsaj vem da je vse ok.
Materinske knjižice tudi sedaj nisem dobila, to se mi sicer zdi čudno, saj naj bi jo običajno dobil že prvi pregled.
20 moram iti v laboratorij in naj bi jo po rezultatih laboratorija dobila.

Uživajte v tem lepem vremenu user posted image



_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu tejcyka88)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Junijčki 2018
7.12.2017 9:15:43   
tejcyka88
To je pa res čudno,da še kar nimaš materinske? Men jo je sestra izpolnila,še preden sem prišla do zdravnice na prvem pregledu. Ok,to je mogoče prehitro,ne veš kaj lahko pokaže prvi pregled,ampak potem bi pa že mogla dobit. Vprašala pa nisi?
Še eno mogoče čudno vprašanje: 10/7,a ni to že 11 polnih potem?

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Junijčki 2018
7.12.2017 14:47:17   
SloncicaX
Ojla punce. Kako ste kaj? Jaz dobivam počasi energijo nazaj, tako da še malo pa bo verjetno bolje. Je pa res, da me bolijo prsi, čedalje bolj, pa glavoboli so zadnje dni vsaki dan. No tudi prvič so se mi podobne tegobe zavlekle daleč v drugo tromesečje user posted image Nosečniške radosti user posted image Kako pa ste ve?
Danes sem prvi dan 15 tedna, se mi zdi da zdaj ti tedni samo letijo od kar sem imela nuhalno user posted image
Meni so materinsko knjižico napisali na drugem pregledu, v roke sem jo dobila šele na nuhalni. Vsak ginekolog ima svoj sistem user posted image
Imejte se user posted image

(odgovor članu tejcyka88)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Junijčki 2018
7.12.2017 16:12:35   
Nanceq
Pozdravljene! Se ena srecka nosecka med vami, s pdp 21.6. ☺️ To je moja prva nosecnost in mi je vsaka stvar nova. Ravno danes sem imela 2. pregled pri ginekologu, kjer sem ponovno videla svojo pikico, ki pa je od zadnjega pregleda kar precej zrastla 😀 zelo nestrpno pa pricakujem naslednji teden, ko sem narocena na nuhalno.
Slabost se je sedaj v 12. tednu ze umirila, upam da tako tudi ostane! Vsak dan zvecer me je ze malo po 20. uri zmanjkalo od utrujenosti, vendar tudi tu ze pocasi opazam spremembe.
Drzite se in vse lepo!

(odgovor članu SloncicaX)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Junijčki 2018
7.12.2017 19:55:27   
mimi_ka
Hejla!
Čestitke vsem za uspešne preglede. nanceq dobrodošla, ti pa imaš rok isti dan kot jaz user posted image
Jaz sem imela danes genetski posvet pri dr. Brezigar. Res tako srčne osebe že dolgo nisem srečala v zdravstvu. Eno uro si je vzela časa za naju z možem, odgovarjala na vsa mogoča vprašanja. Res jo priporočam, če bo katera rabila genetski posvet. V glavnem midva sva se odločila za to kar sem bila že prej nekako odločena, da naredim ta genetski Panorama test (ena oblika nifty). Vzeli so mi kri in zdaj sledi 12 dni živčnega čakanja na izvide. Sva vzela ta najbolj obsežen test, ki vključuje vse možne preiskave, izveš pa tudi spol. Naslednji četrtek pa imam še nuhalno, ki pri meni ne bo imela neke teže, kar se ugotavljanja genetskih okvar tiče zaradi starosti, ampak grem predvsem zato da pogledajo ostale možne nepravilnosti pri razvoju ploda, srček, možgane, trebušček.. komaj čakam, da bo ta stresni del za mano in - upam- se lahko začnem veseliti nosečnosti. Drugače pa jutri vstopam v 13. teden in slabosti so še vedno prisotne, zlasti popoldne in zvečer, ko res ni nič od mene. Upam, da bo kmalu boljše.
user posted image uživajte z bušiji v tem prazničnem decembru. Moj vzhajakot buhtelj user posted image

< Sporočilo je popravil mimi_ka -- 7.12.2017 20:00:37 >

(odgovor članu Nanceq)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Junijčki 2018
7.12.2017 20:15:59   
Jetkarmak00
Nisem še noseča ampak načrtujem.. Zanima me ali si morala na genetski posvet zaradi starosti ali si tam samoplačniško? Nifty test... Ali ni AC edina metoda ki je 100%? Za kromosomske nepravilnosti? Brezigar pa poznam :) res odlična, drugače kakor vem ona zagovarka AC in ga vedno imenuje zlati pripomočekuser posted image kakor se jaz spomnim..

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Junijčki 2018
7.12.2017 20:39:26   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Nisem še noseča ampak načrtujem.. Zanima me ali si morala na genetski posvet zaradi starosti ali si tam samoplačniško? Nifty test... Ali ni AC edina metoda ki je 100%? Za kromosomske nepravilnosti? Brezigar pa poznam :) res odlična, drugače kakor vem ona zagovarka AC in ga vedno imenuje zlati pripomočekuser posted image kakor se jaz spomnim..

Zaradi starosti (37) sem dobila napotnico. Je pa tako. Pripada mi amnio brezplačno, vendar je tu 1-2% rizika za splav. In ker imam za sabo že dva ss, nisem želela tvegati, zato sem izbrala rajši nifty oz. Brezigarjeva dela Panorama test, ki je baje po metodi še malo boljši. Je pa tako da pri tem genetskem testu je 0,67 % primerov, ki so lažno negativni in ta riziko pač prevzameš. Imaš pa še vedno.do 18. tedna čas za amnio, če se karkoli ugotovi na nadaljnjih pregledih z uz, pa seveda če je genetski test pozitiven, ti v vsakem primeru naredijo še amnio preden sprejmeš kakršnokoli odločitev o prekinitvi nosečnosti.

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Junijčki 2018
8.12.2017 12:56:45   
sweety pie
Pozdravljene sonosečke!
Ravnokar z pregleda , dobila materinsko , potrjen PDP 19.6.2018. Slisala srcka 😊
v torek nuhalna potem bom pa ze lazje zadihala. Zredila sem se za 2 kg ...
Po nuhalni povem v sluzbi..za bozicka pa doma otrokom...ceprav me ze fajn kregajo da naj mlo manj jem k se mi full pozna ...hihi namrec sem bolj vitkega pasu in niso vajeni da se skrivam v sirokih oblacilih...komaj cakam njihove poglede ob smrekci ko jim bodo čeljusti popadale...niti sanja se jim ne da sem user posted image

Cuvajte svoje busije!!

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Junijčki 2018
8.12.2017 16:35:18   
bauko
Same lepe novice, lepo! user posted image

Tudi meni so se slabosti umirile in energije imam vec. Mozno sicer da zaradi kave,ampak sploh ni vazno!! Zacela sem tudi s telovadbo,prej res nisem imela nobene volje za to. In kadar le gre,si izborim kaksno urico za konkreten sprehod. Je kar tezko prit do casa zase, hcerka je namrec bolna,partner pa v sluzbi ali pa na faxuuser posted image hjoooj,naj ze hitro minejo te trapaste viroze!

Danes sem vstopila v 15.teden in tudi meni se zdi, da cas kar siba! user posted image

Vceraj se mi je zazdelo,da sem zacutila otrocka,nisem pa 100%. user posted image

Lepo bodite!


(odgovor članu sweety pie)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Junijčki 2018
8.12.2017 23:02:18   
Chillout
Je ratalo kar bolj zivahtno na forumu, superuser posted image
Prav lustno brati da se vecina kar dobro pocuti, jaz sem tudi vsa vesela ker sem ze par dni brez bruhanja, slabost pa tudi popuscauser posted image Naslednji teden se vrnem v sluzbo, kar komaj cakam da se zivljenje vrne nazaj v tirnice in da povem veselo novicko, ki jo sefi sicer ze vedo,ostali pa pretezno se ne. So v vasih sluzbah lepo sprejeli novicko in vas kot nosecke kaj bolj cuvajo?

No za vikend grem malce pofirbcat po trgovinah ce je kaj pametnega/udobnega trebucscku, ki se malce ze opazi,proti veceru sploh ko je se napihnjenuser posted image
Kje nosite svoje male pikice? Meni je rekla da visoko in zadaj, itak ne vem kaj to pomeni ker bom prvic mamica, edino kar vem da je fajn da ni prevec nizko, ce sem prav razumela ginekologinjo...

Lepo bodite user posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Junijčki 2018
8.12.2017 23:02:42   
Chillout
Je ratalo kar bolj zivahtno na forumu, superuser posted image
Prav lustno brati da se vecina kar dobro pocuti, jaz sem tudi vsa vesela ker sem ze par dni brez bruhanja, slabost pa tudi popuscauser posted image Naslednji teden se vrnem v sluzbo, kar komaj cakam da se zivljenje vrne nazaj v tirnice in da povem veselo novicko, ki jo sefi sicer ze vedo,ostali pa pretezno se ne. So v vasih sluzbah lepo sprejeli novicko in vas kot nosecke kaj bolj cuvajo?

No za vikend grem malce pofirbcat po trgovinah ce je kaj pametnega/udobnega trebucscku, ki se malce ze opazi,proti veceru sploh ko je se napihnjenuser posted image
Kje nosite svoje male pikice? Meni je rekla da visoko in zadaj, itak ne vem kaj to pomeni ker bom prvic mamica, edino kar vem da je fajn da ni prevec nizko, ce sem prav razumela ginekologinjo...

Lepo bodite user posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Junijčki 2018
8.12.2017 23:30:51   
bauko
Meni ginekologinja nikoli ni omenila cesarkoli v zvezi s tem,kje ga nosim. user posted image sklepam pa,da sem prvega otrocka nosila spredaj in nizko,ker sem imela ogromen trebuh in nisem prenesla nobenih drugih hlac kot nosecniskih,tudi pajkic ne. Sedaj pa se resnicno poznajo raztegnjene misice in nima veze,kje nosim-spet bo velik trebuh user posted image
Se bo treba orenk v roke vzet po porodu,seveda pod nadzorom. Z nepravilnimi vajami si lahko namrec tudi skodujes...

Mene je prejle par prstov pod popkom spet zgeckalo in nehalo,zgeckalo in nehalo....tako da je morda to res ze to! user posted image user posted image

(odgovor članu Chillout)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Junijčki 2018
9.12.2017 9:10:32   
snika
Živjo,

sem vprašala kdaj dobim materinsko knjižico, je rekla da 21, ko imam posvetovalnico.
Kjer bodo že imeli izvide krvi in urina pa me še zvagajo itd. takrat bom v 13 tednu.

Pri meni pa se zdi da so se šele sedaj slabosti pokazale. Popoldan oz. zvečer mi je tako slabo da grem že ob 8h spat.
Zvčer se moram kar malo prisilit da nekaj pojem. A se ne sekiram preveč, saj je to le znak da se res nekaj dogajauser posted image .



_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Junijčki 2018
11.12.2017 11:11:53   
madrugada
Drage sonosečke, pozdravljene,

se vam še jaz pridružujemo, PDP imam 1.6., tako da ravno še za las ujamem junijčke. :) Sicer se prvič udeležujem kakega nosečniškega foruma, sem nekako začutila potrebo po tem, da še jaz malo online čvekam. To je moja druga nosečnost, doma imam skoraj 3 letno punčko, ki nestrpno pričakuje bratca / sestrico. Kaj bo še ne vemo, je bil / bila na nuhalni sramežljiv. Mi je zanimivo spremljati razlike med prvo in drugo nosčenostjo, jaz imam (zaenkrat) popolnoma drugo izkušnjo. Slabosti, utrujenost, glavobol ... tega vsega prvič ni bilo. :) Do 6ga meseca sem še po gorah skakala, zdaj se vsak teden komaj na nosečniški pilates spravim. :) Ki ga btw fuuuul priporočam, predvsem zaradi vaj za mišice medeničnega dna. Ne vem, kako je pri vas ostalih, ki ste v drugo / tretje noseče, ampak moje mišice so res v slabem stanju. In zdaj na polno delam na tem, da jih okrepim, da ne bo po porodu kakšnih težav z inkontinenco. Sem ravno brala članek, da se s tem sooča vsaka druga mamica po porodu. :(
Čakam na prve gibe, se mi sicer zdi, da vsake toliko časa nekaj čutim, ampak nisem še prepričana, če je to to. V prvo je bilo bolj nedvoumno; metuljčki v 18. tednu in potem konkretne brce v 20.
Lepo nosečnost želim, se beremo,
n

< Sporočilo je popravil madrugada -- 11.12.2017 11:16:34 >

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Junijčki 2018
11.12.2017 12:16:49   
bauko
Madrugada, dobrodosla! Ko sem brala tvoj post je bilo kot bi svojega brala,se pdp imava enak! user posted image kam pa hodis na pilates?
Jaz se zaenkrat trudim delat vaje doma,izbrala sem si tiste od Nuse Gnezda in nekatere mi gredo reeees slabo, ampak mislim, da je vseeno boljse trudit se vajo naredit pravilno in pac biti malo slabsi kot pa nepravilno izvajanje,ali pa nobeno izvajanje user posted image

Sicer pa sem sedaj ziher,da cutim otrocka,ker je vedno na enak nacin,vecinoma zvecer,tako nezno nezno bozanje par prstov pod popkom. user posted image

Bodite lepo punce in naj cim prej mine tala vremensko cudaski teden user posted image

(odgovor članu madrugada)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Junijčki 2018
11.12.2017 13:18:59   
madrugada
Bauko, hvala! Hehe, mogoče se pa v porodnišnici srečava. :) No, če boš slučajno rodila v ljubljanski. Hodim na Plesni pilates, program od Anje Oman. Mi je všeč, ker je poudarek ravno na krepitvi teh notranjih mišic. Si bom pa pogledala še od Nuše Gnezda, hvala za idejo. Sem se pa tudi jaz naučila, da je res bolje, da delaš počasi in pravilno, baje če delaš narobe oziroma nekaj na pol, lahko celo kontra učinek dosežeš. Dejansko si je treba prav čas vzet in se osredotočiti samo na vaje.
Super za brcike, jaz tudi komaj čakam, da bom vedela za sigurno, če je to to. Si tudi pomirjen, ko otročka vsak dan čutiš, mene zdaj še vedno vsakodnevno preganjajo misli, "kaj če"... Ampak vse bo ok, a ne? :)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Junijčki 2018
11.12.2017 17:37:31   
mimi_ka
Ker vidim, da se ravno pogovarjate o raznih vajah, bi vas prosila za nasvet, če katera ve, kje bi dobila vaje za terbušno diastazo. Ta mi je ostala po prvem porodu in zdaj v drugi nosečnosti se grozno vidijo posledice, saj mi trebuh kaar vzhaja in se širi user posted image pa sem komaj v 13. tednu, kaj šele bo.. res se priporočam, če ima katera kakšen link ali karkoli, kje bi dobila kakovostne vaje, da jih začnem izvajati takoj po porodu, ker takrat bo stanje po mojem porazno. Sem pa imela po prvem porodu tudi kar precej časa težave z inkontinenco zaradi zelo slabih medeničnih mišic, to sem sicer kar dobro rešila z vajami.

(odgovor članu madrugada)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Junijčki 2018
11.12.2017 20:00:37   
bauko
http://www.nusagnezda.com/2017/09/06/resnica-o-diastazi-rektusov/

Lahko pa pogooglas se Alja Malis,ona je tudi baje cist huda :-)

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Junijčki 2018
11.12.2017 21:48:17   
bauko
Pozabila sem dodat se dva poceni trika za manj zategnjenosti:
-prvi je, da po palici od metle (dobi se pri tistih s suho robo ali pa kaksnem obiju,bauhaus ipd) temeljito povaljas podplat. Podoben efekt je,kot ce koga nafehtas,da ti zmasira podplate user posted image
-drugi pa so tiste masazne zogice,po katerih se lahko povaljas in se sam pomasiras npr po hrbtu-krizni del,ali pa med lopaticami,kjer je ponavadi najvec vozlov. user posted image

Lp in upam,da kateri prav pride :-)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Junijčki 2018
12.12.2017 10:36:07   
5raa*
Živjo, punce!

Še ena junijka tukaj. PDP imam 16. 6. 2018. Včeraj sva dala skozi nuhalno in zaenkrat vse zgleda b.p. Tako lepo je bilo prvič slišati srček malega. Zanima me, kako je s FB za junijčke 2018? Najbrž je potrebno, da te nekdo povabi v skupino ali se motim?
Ko se ravno pogovarjate o nosečniškem pilatesu. Tudi jaz ga nameravam začeti obiskovati z januarjem, ko se mi v službi malce umiri. Škodi zagotovo ne.user posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Junijčki 2018
12.12.2017 13:41:25   
SloncicaX
Hej punce. Kako gre? Jaz sem še kar v redu trenutno, še boljše bo ko mine to leto, ker je v službi precej noro. Smo v taki branži, ko sedaj najbolj delamo. Še dobro, da sem prišla do malce več energije user posted image .
Punce eno vprašanje za vas, če ima katera kaj izkušenj v tej smeri... In sicer v službi imamo precej napeto stanje (mobing itd.), kar mi v drugem stanju ni delalo nekih posebnih težav, sedaj v nosečnosti se noro sekiram me vse vrže iz tira user posted image . Na naslednjem pregledu imam namen se potožit ginekologu glede tega, pa me zanima ali mislite, da je to zadosten razlog za bolniški stalež? Bojim se da bom v norišnici do porodniške, saj me čedalje bolj razžira to stanje, kar pa sigurno ne vpliva ok na mojo bibo v trebuščku. Res mi je žal, saj sem prvič delala do konca brez problema, ampak, so se razmere tako poslabšale, da dvomim da bo sedaj enakouser posted image .
Ok malo sem se razpisala, nekje sem morala dat iz sebe user posted image
Še malo nekaj pozitivnega... Tudi jaz sem sedaj že par krat začutila mojo bibo user posted image user posted image . Oh komaj čakam malo močnejše brce user posted image
Čuvajte se user posted image

(odgovor članu 5raa*)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?