|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgust 2019
2.12.2018 11:42:08   
Mami.
Ola ola😊 je se katera v zadnjih dneh zagledala +? 😊
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 10:25:05   
kitkat88
Jaaaa jaz! user posted image user posted image je moja prva nosečnost, zelo sem prestrašena, ker sma se tudi dolgo trudila... kar ne morem verjeti! ampak kot kaže sem :) menstruacija zamuja, testi so pozitivni! user posted image Znakov pa razen malenkost občutljivih prsi in malo špikanja tu pa tam zaenkrat ni user posted image Upam, da nas bo veliko v tej skupini, se veselim kramljanja z vami in komaj že čakam prvi pregled!

(odgovor članu Mami.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 11:55:46   
Mami.
Ooo dobrodosla 😊 sem prav vesela, da se mi je nekdo se pridruzil, sem ze mislila, da bom sama. Sploh, ker forumi niti niso vec toliko popularnj kot vcasih.
Si si ze kaj izracunala priblizen datum poroda? Jaa, jaz tudi komaj cakam na pregled. Vsak dan ene par krat zracunam koliko dni se in vcasih isti rezultat. Dnevi tečejo prepočasi zdaj😄😄Se pa nisem narocila zaradi nosečnosti ampak neplodnosti 😂 z mozem sva se trudila vec kot leto dni in vedno je bilo uno "sej bo". Pol sem pa obupala, pa sva koncno zrihtala napotnice, on je ze bil v ambulanti, dobil napotnico za spermiogram, jaz pa 18.12. Datum za svojega G, da da se meni vse potrebne napotnice in reši kar lahko on. No in namesto, da bom sla tam po te stvari, bom prisla noseca 😄itak vesela sem ful, nisem mogla bit niti tiho. Starsi ze vejo, none tudi, moje bliznje prijateljice pravtako. Edino moževi se ne vejo ampak to bova se malo pocakala 😄😄vem, da je zgodaj ampak sem prepricana v to, da bo vse ok 😊Bo pa to moj 3. Otrok. Imam dva iz prejsnjega zakona. Fantka in puncko. In ona dva morata tudi se zvedet. Bosta zvedla v pismu od bozicka 😊😊 starejsa je v 2. Razredu in zdaj zelo rada bere innme prav zanima odziv, ce soloh bo takoj postekala kaj je prebrala. Komaj cakam 😍 uff, sem se razpisala😄Kar se tice znakov pa.. Ni jih kaj dosti, razen izostanka. Ce predolgo ne jem, mi je prav slabo, tako, da moram jest normalno na 3,4ure. In custvena sem ful. Vse me spravi v jok. Ma naceloma od sreče 😊 prej je rekla tasca, je povedala svoji tasci in je rekla, da je bila tako vesela in da upa, da bo docakala rojstvo. Se zdaj mi gre na jok, ko pomislim. Sej ni bolna, razen teh problemov, ki ima vecina starostnikov. Ampak ne vem, ful mi je za jokat, no, skratka. Pa ker sploh nisem vedela, da si želi, ker so vsi moja dva sprejeli za svoja in ravnata z njima kot, da sta del druzine.. 
No, dovolj o meni, povej se ti kaj 😊

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 12:22:09   
kitkat88
Tudi midva sma se dolgo trudila, februarja sem naročena tudi bila že v ambulanto za neplodnost, ker je moja G sumila na endometriozo zaradi ciste na jajčniku, ki ni hotela zginit.

Znakov nimam nič kaj, pred predvideno menstruacijo sem imela kr špikanje, sedaj skoraj nič.. občasno.. nič kaj slabosti, edino prsi občasno občutljive. Raje bi mi blo slabo ful, bi vsaj vedla, da je vse ok.

Mučni so ti dnevi čakanja. Sem se naročila v 8 tednu samoplačniško, da vsaj pred prazniki zvem, če je ok. Moja osebna G me je naročila komaj januarja, v desetem tednu.

Koliko sem gledala po zadnji menstruaciji (ki jih imam ful točne), bi naj imela PDP 9.8.2019! Mi je pa test nosečnosti pokazal pozitivno že 3 dni prej!

Ti ko imaš že izkušnje od prej, je to normalno, da ni nekih znakov še sedaj?

(odgovor članu Mami.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 14:14:36   
abracadabraa
Pozdravljene :)Evo se tretja, ki je zagledala plusek.. In kar ne morem verjeti.. Po enem letu, in zadnji cikel sem jemala clomid. Ocitno je pomagal :) Tudi za 1.otrok.. Znakov pa skoraj nic.. Izostanek M seveda, obcasno spikanje, in rahlo bolece prsi.. Danes morem poklicali G za se narociti.Moj pdp pa 11.08. :) 

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 14:16:57   
kitkat88
tudi midva sma mojim povedala, njegovim pa še boma, za božič! Njih čaka lepo božično darilo!user posted image Še prej pa te naju pregled... To je res eno veliko veselje, ko to poveš! Moraš naskrivaj snemat reakcijo, ko bo hčerkica prebrala :) bo to lep spomin... user posted image

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 14:17:51   
kitkat88
juhej smo že tri user posted image

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 14:29:39   
Mami.
Jaa, cisto normalno je😊 še kakšna dva tri tedne, ce jih ni, je cisto ok 😊 nekatere pa sploh celo nosecnost me obcutijo teh tipicnih znakon, razen pol trebuh in premikanje dojencka😊Me pa tudi mene malo skrbi, ki ni nic takega, tipicnega, ma je ok 😄
Ja, narocajo pozno, da je za sigurno. Sam vseeno se mi zdi, da bi lahko nekje 8.-9. Ze narocila. Med 11. In 13. Se dela ze nuhalna. A dokler nimaš potrjene nosečnosti, se niti nimas kaj narocat na nuhalno, a v roku enega tedna, vprasanje, ce dobis datum. Neumno se mi zdi, no. Mene so dali zmeraj datum med 7. In 9. Tednom. V drugo me je narocila celo takoj naslednji teden, ker sem imela zbrko s krvavitvami in pridem tam pa pravi G, da sem ze v devetem tednu. A morala bi bit v petem oz sestem. Tako, da ja, kar pametno, da gres se pred prazniki. Pa tudi za psiho je ok. Se lepo pomiris in pol lazje cakas dalje. 
Po zadnji M imam jaz 8.8.,imam tudi tocne. Pade pa lih na hcerin rojstni dan. Tako, da vseeno upam, da bo kak dan prej ali kasneje 😊😊Ali sem to že napisala? :)) 

(odgovor članu Mami.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 14:29:59   
abracadabraa
Midva pa nisva se nobenemu povedala. Pa en cas tudi se ne bova.. Po pregledih, prej ne :) 

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 14:31:27   
Mami.
Ooo medtem, ko sem pisala, se je nasa skupinicia povecala 😊dobrodosla!
Snemala bom pa vsekakor 😍


(odgovor članu Mami.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 15:09:42   
kitkat88
Glede znakov (če je sploh to znak) pa sem pozabila...beli tok... res povečan beli tok, zaradi katerega vsakič letim na wc, ker se bojim, da je krvavitev user posted image

(odgovor članu Mami.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 18:32:33   
abracadabraa
No, sem tudi jaz dobila datum za pregled. Tudi ja sele januarja, 7.1. Uuh.. Cel meseeeec je do takraaat..Mi je pa sestra rekla aha torej ste v 3.tednu, po novem letu pregled.. Potem sem malo gledala te aplikacije oz.izracuni pa nekje napise 5.teden nekje pa res 3. Sem se bolj zmedena.. 

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 19:02:56   
kitkat88
V petem tednu si, pac od ovulacije je 3 tedne... ali? Aplikacija tudi meni kaze 5 tednov in nekaj dni... pa ko gledas po tednih nosecnost na internetu se gleda od zadnje menstruacije. Meni je G rekla, da me bo narocila v 10.  tednu torej 7.1., torej sem sedaj v 5. isto kot ti.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Avgust 2019
3.12.2018 19:13:34   
abracadabraa
No saj.. Tudi jaz sem gledala 5.teden.. In me je prav zmedla s temi 3tedni.. Sem pa po internetu gledala in na eni strani je res 3pokazalo..ampak ce se steje od prvega dneva zadnje M kot pise povsod je torej to 5. No kakorkoli...komaj cakam ta  7.januar :) 

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Avgust 2019
4.12.2018 9:04:55   
Mami.
Dobro jutro:)
Beli tok, uff, jaz sem vcasih mislila, da mi je celo zacelo uhajat ampak to kasneje v nosecnostih, toliko ga je bilo. Je pa prisoten v nosecnosti bolj kot ponavadi, ja. Mislim, da sem enkrat brala, kaj ki se take stvari z leti pozabi, da je to na nek nacin samodenje ciscenje nožnice, zaradi vnetij. Sej je kar logicno, ce pomislis. Ni lih dobro fasat karksnihkoli vnetij med nisecnostjo. Sej ni receno, da gre naprej ampak telo ze ve kaj dela, vse za dojencka 😊
Kar se tednov tice, vedno se gleda od prvega dne menstruacije. Tudi v uz na pregledu bo G vnesel podatke zadnjega dne M in bo na podlagi tega izracunal. Sej ce je odstopanje, pol to to tudi varira, ker nima vsaka ovulacije iati dan oz niti cikla nima dolgega isti dan in se pol lahko za par dni prestavi, to je pa to. Tako, da smo vse v petem tednu 😊 vsaj me tri 😊 Jaz tako ne morem docakat tega pregleda, tako se mi vlece, da je noro. Pa se sama sem, trenutno brez službe in se mi se toliko bolj vlece dokler ne pride moz. Itak je pa vreme taksno, da se mi dopoldan ne da nikamor. Danes bom verjetno delala generalko, da mi cas malo mine 😄

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Avgust 2019
4.12.2018 10:48:51   
kitkat88
Ja res se vlečejo ti dnevi :/ jaz mam ta samoplačniški pregled na isti dan kot ti 18.12., 7.1. pa tisti pri osebni G isto kot abracadabra...
Misliš, da se bo pri nama že kaj videlo/slišalo sedaj? Jaz sem res vsa na trnih :/ naj že mine do pregleda!

Danes sem zjutraj čutila neko pekočo bolečino v predelu maternice/levega jajčnika... na vsako stvar sem sedaj tak pozorna. user posted image

(odgovor članu Mami.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Avgust 2019
4.12.2018 10:58:18   
Mami.
Spikanje, tudi obcasne bolecine, ce niso prehude, so ok. Samo ne sme prit do krvavitev. Pa tudi to ne pomeni se nic. Jaz sem v obeh nosecnostih krvavela, je bilo vse ok.
Ma ne vem. Odvisno je od UZ tudi malo, koliko je star. Ma naceloma naj bi se ze videlo plod, ni pa nujno, da bo viden srcek. Ampak, ce ni, v takih primerih narocijo poniven iz cez en teden-10 dni. Je pa pametno imet uz prej tudi zato, da se izloci izvenmatericno. Tako, da tudi, ce se ne bo videlo vse kar se mora, bomo vsaj vedele, ce je na oravem mestu 😊

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Avgust 2019
4.12.2018 12:50:04   
abracadabraa
Tudi mene cez cel dan obcasno spika.. Na trenutke obcutek kot da bi M se vlila.. Ampak na sreco ni nic krvavega. Tudi meni ta beli tok nagaja. Vceraj sem v paniki laufala na wc ko sem zacutla da neki je ven steklo... Se vedno pa cakam se kak drugi znak :) 

(odgovor članu Mami.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Avgust 2019
4.12.2018 13:03:19   
kitkat88
Vse se sedaj bojimo te krvavitve :/ čisto isto jaz letim na wc, ker se vstrašim, da je krvavitev ne pa beli tok... :/ morem prav imeti dnevni vložek

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Avgust 2019
5.12.2018 13:48:14   
abracadabraa
Kako sta kaj? :) jaz se vedno cakam kak znak vec.. Bi raje imela slabosti pa da imam obcutek da sem sploh noseca..razen prsi ki me rahlo bolijo in spikanja tu pa tam. Sem kar neprestano v strahu in napeta, da ne bi slo kaj narobe, zdaj ko je po tolikem casu le uspelo. Pa se reees trudim bit pozitivna.. Ooh

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Avgust 2019
5.12.2018 13:56:50   
kitkat88
abracadabra jaz sem ista.. sploh se ne morem skoncentrirat, nikam mi ne mine ta čas... v službi ko imam kaj časa berem ta forum... včasih naletim na kako takšno sporočilo, da me kr zmrazi :( sej se tudi jaz trudim razmišljat pozitivno, se veselit, samo pride potem odzadaj tisti strah, kaj pa če ne bo nič iz tega pa se kaj zalomilo :( že po naravi sem bolj zaskrbljen človek, preveč razmišljam.. sedaj me pa res mantra, pa ko vem, da to ni dobro... mogoče je dobro, da se veselimo pa prepustimo toku... če bi bilo kaj narobe, se bomo takrat sekirale, brezveze delamo sedaj same sebi škodo s tem stresom. Ampak lažje rečt kot nardit user posted image Koliko se v tistem trenutku razveseliš tistega pluseka (sploh ko že skoraj obupaš nad tem) pridejo potem odzadaj dvomi kaj pa če... bolje tukaj na forumu sploh ne brat drugih tem, ker te samo stisne panika, a kaj ko te zamika it malo prebrat... začaran krog :)

Tudi jaz nimam nekih znakov, včeraj sem čutila neko čudno pekočo bolečino v predelu levega jajčnika in maternice..sem bila malo v skrbeh, glede na to da imam tisto cisto na levem jajčniku, ampak danes tega ni več... bradavice imam občutljive in malo boleče prsi pa še to občasno... nič konkretnega. Punce kak bomo preživele do prvega pregleda user posted image user posted image

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Avgust 2019
5.12.2018 14:18:34   
abracadabraa
Ja res je.. Se predobro vemo, da ne bo nic pomagalo se sekirat, se nasprotno.. Ampak prav mi ne uspeva za zdaj.. Res, kje je se ta 1.pregled..moj se toliko bolj dalec.Tudi sama kdaj berem druge forume in bolje da ne bi.. 

Tudi mene obasno kot bi me zapeklo, pa hitro popusti..Tu pa tam pa mi tudi zgaga ponagaja zadnje dni.. Ce je kaj povezano z nosecnostjo pa kdo bi vedel.. 

A imate kake knjige za predlagat mogoce? O nosecnosti na sploh? Malo googlam, ker bi rada kaksno si nabavila, pa da vidim iz prve roke ce katera ze kaj prebira :) 

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Avgust 2019
5.12.2018 18:02:02   
Mami.
Uff tej znaki. Pri meni isti. Nic. Obcasno boleca prsa, ja ampak res obcasno. Edino to, da sem ful custvena je, no. In to res custvena. Na jok mi gre ob filmu. Jaz ne jokam ob filmih 😄In pa tudi komaj cakam, da bo kej čeprav mi bo pol zal, soloh, ce bo kaksna slabost ampak raje tako, da vem, da se neki dogaja. No, malo bolj sem tudi utrujena. Popoldan komaj zdrzim, da ne zaspim. Samo to malo pripisujem tudi vremenu in mojem depresivnem vzdušju v zadnjem tednu, ki sem bila brez otrok. Se 13 dni do pregleda, jaaao. Ne morem docakat. Ceprav vem, da ko bom tam, se mi bodo tej dnevi zdeli kot sekunde in tiste minute cakanja na vrsto, kot leta 😄Je pa res, da ni se pametno zdaj sekirat vnaprej, ampak meni ne uspeva 😄 forumov se pa cim bolj izogibajte, razen taksnih, ko je res malo moznosti za kaksno slabo zgodbo. Meni za enkrat kar uspeva 😄

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Avgust 2019
5.12.2018 22:07:28   
kitkat88
Cujta punci to sem vaju se zelela vprasati.. a se katera barva? Jaz namrec se, na crno..sedaj pa ne vem al res skodi v prvem tromesecju al ne? grozen narastek ze imam, ravno tisti dan ko sem se zelela barvati sem zagledala + 

(odgovor članu Mami.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Avgust 2019
6.12.2018 7:54:13   
abracadabraa
Jaz sem sla zdaj na svojo naravno barvo, tako da se ne rabim vec barvat.. Sem pa brala da naj bi lahko uporabljala tiste brez kemikalij, amoniaka..

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?