Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Ampak ne izgubi še upanja, dokler ni krvavitve je vedno še kanček upanja. Pa da zdržiš do pon.ko boš izvedela končno kaj se zares dogaja. Vem, da te ne bom potolažila s tem, ampak jaz ko še nisem vedela da sem zanosila, ene par dni preden sem delala test me je tudi ful črvičlo v trebuhu, slabo bilo, vse se mi je mešalo po želodcu, tako da sem bila že pripravljena na M. 100%. A ni prišla, hvala bogu, čeprav takrat še nisem vedela. Bilo je pa enako kot pred M, čisto isti znaki. Ne vem, težko ti kaj konkretnega rečem, ker je pri vsaki ženski drugače. Nobena ni ista in bi bilo res težko že delati zaključke okoli tega. Pravijo da ni vsaka krvavitev menstrualna in ne pomeni vsaka krvavitev splava. Čeprav se meni koža naježi ko pomislim na krvavitev pa bilokatero. Samp vso srečo ti lahko rečem.