Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Kar se znakov tiče sem samo s prsmi res vidna sprememba... klasična napihnjenost in občasna zaprtost, kar rešujem z Mg. Danes sem imela podobno kot ti cimicangi, temno pred očmi, vročinski oblivi ampak srečoma pred službo! Opažam pa da mi večkrat slabi zvečer kot zjutraj :) Pregled pri svoji imam 20.8. ko bo 10t in 3 dni, sem se pa na potrditvenem v ZC Dravlje zmenila za nuhalno v prvem tednu septembra, mi je pa avtomatsko rekla, naj glede na leta, način življenja in izvide(potvrditveni UZ) ne zapravljava za genske teste, in me naročila za odvzem krvi za DHT (2HT) en teden pred nuhalno... Tako da sem rekla, da grem oboje...če me rezultati ne bodo pomirili, ali če bi kazalo na karkoli pa še Nifty oz. kakšen drug genski test... Zaenkrat pa še ne razmišljam tako daleč :) Čakam da me te slabosti in pomanjkanje energije minejo in da 20.8. bo vse ok :)
Sem bila danes na prvem pregledu in sva z doktorjem ugotovila, da moj mali 'fižolček' rase v meni že 6 tednov (glede na UZ).
Rok imam (zaenkrat) 15.3.2020. Oba s fantom sva tako srečna! Trudila sva se skoraj 4 leta in bila že v ambulanti za neplodnost in potem PRESENEČENJE nama uspe brez pomoči.
Ah, teden gor ali dol, le da bo vse v redu. A ne?