|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice
30.9.2005 14:52:51   
Eviii
evo na. še dobro, da sm govorila, da ne jem čokolade... samo, da si me spomnla na to, sm šla v hladilnik pogledat, če se dobi not kej za pod zob. popoldanska malca. kak grozd al pa breskev. in kaj zagledam? pol sacher torte... in glej ga zlomka, če si je nism zdej prnesla v sobo in jo bom počopala...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: februarčice
30.9.2005 15:04:29   
sarazan
Kar se kil tiče, tudi jaz pridno nabiram. Imam že 5+. Verjetno se pozna, da mi še minute ni bilo slabo in sem kar vse od kraja jedla. Pa tudi nikoli nisem prav veliko pazila na težo in komplicirala za vsak gram.

Po porodu bo šlo veliko samo od sebe dol, malo bom pa še pazila na hrano in potelovadila, pa bo. Res se ne bom sekirala zaradi teže.
Poudarjam pa, da se ne bašem s sladkarijami in raznim fast food, ker mi nikoli ni pasalo. Take stvari so pa strup za kilce.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: februarčice
1.10.2005 9:16:52   
Eviii
dobro jutro... kje ste vse sonosečke? moremo kej pisat, da nas ne bo vrglo na drugo stran na forumu... kako je kej stanje danes? jst sm šla spet na vago in vrjele ali ne - kljub tisti polovici sacher torte, ki sem jo zbasala včiri - smo shujšali za 0,4 kg. tko da smo zdej na približno +2 kg. pa ni da ne jemo... bašemo se ko pujsi... sploh ne pazim na kile, vsaj v tem user posted image  ne... prej pa sm bla na dietah in nič. kilce so šle samo gor... se pravi, da bi mogla že prej na to pomislit in zanosit user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: februarčice
1.10.2005 11:28:26   
BaGSi
ja izgleda, da ste vse bolj suhice ...

Ezi - Mogoče pa naju še dohitijo, glede na to, da imava rok v začetku februarja, kile pa so mi šle gor prav v teh zadnjih tednih - kaj praviš? user posted image
Po moje je drugič tudi drugače - se ti ne zdi? vsaj glede trebuha, ki je veliiiko večji. Kilažo pa se nekako trudim user posted image , tako da je podobno kot prvič, tudi jaz sem se največ zredila okrog 24. tedna (skoraj 1 kg na teden!)

Jaz sem na srečo tudi vržena bolj na sadje in zelenjavo, čeprav se moram prav skoncentrirat, da ne grem po kakšno žlico nutele pred spanjem user posted image

Glede mazanja pa je tako, se trudim vsak večer ampak se mi včasih prav ne da ali pa se pozabim user posted image

Lep vikend user posted image - danes je treba še izkoristit sonček user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: februarčice
1.10.2005 11:40:28   
Eviii
ma kaj še vse spite, razen mene in bagsi??? dejmo vstat, ki je lep dan... mogoče pa ste vse na sprehodih al pa po nakupih user posted image .
jst se tudi mažem, ko se spomnim. nism glih najbolj vestna pri tem... imam eno kremico proti strijam in še eno proti suhi koži...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: februarčice
1.10.2005 14:35:05   
SašaR
Žijo punce!
Danes je tako lep dan, da bi kar nekam odšla, a je moj v šlužbi popoldne in iz tega ne bo nič.
Posledica pa so kg, ki jih je vsak dan več. Sedaj sem pridelala +3,5kg, in se kar bojim kaj bo čež ene šele sedaj ko gre zares (naslednjih 10tednov, se kao najbolj zredimo).
Morfologijo imam 11.10. in upam da bo vse ok. Tamavčka čutim non stop. Sploh ne vem ali tudi kaj spi, ker je ves čas tako aktiven.
Drgač se mi je pa trebušček pojavil v zadnjih dveh tednih tako, da se mi pa res pozna, če nimam kakšne bolj ohlapne jope.
Včeraj sem se potiho tako nasmejala. Tast me je gledal v trebuh, tako bolj postrani in ni nič komentiral, kar je pri njemu zelo redko. Potem ko sva šla z user posted image domov, sem mu to omenila, pa mi reče, da očitno je že pozabil kakšna izgleda nosečnica, ker je že dolgo od tega ko je on imel otroke.user posted image
Potem pa se spomnim, da je svakinja ves čas nosila tako široka oblačila, da nič čudnega da ne ve  kako to izgleda.user posted image HAHAHAHA

OK. Imejte se lepo, uživajte v lepem vremenu, ker kot kaže bo kmalu spet dež.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: februarčice
2.10.2005 7:56:30   
marty5
No, da nes sem pa jaz bolj zgodnja - imam to hibo, da ne morem spat zjutraj. Ne glede na to, če je nedelja, praznik, se zbudim okrog 7ih zjutraj. Včasih je prav zoprno....bioritem pač.

Ja, včeraj je bil res prekrasen jesenski dan in sem popoldne izkoristila za sprehod po naši Obali. Danes pa greva na izlet v Poreč user posted image

Oh, glede kil....jaz več ne vem kaj naj s to tehtnico. V enem dnevu mi pokaže tudi do 2 kg razlike - pa je vse v redu z njo. Očitno moja teža varira tudi glede na vodo, ki jo zadržujem. Drugače pa daleč od tega, da spadam med suhice - že pred user posted image  sem imela kak kg preveč, tako da zdaj malček pazim kaj jem in kaj ne. Glede na to, da se teža baje začne večati ravno po 20. tednu, me je kar groza. Je pa res, da zaenkrat nimam prevelikega apetita. Za razliko od vas, pa me zelo mika sladko user posted image , kar me prej niti ni. Moj user posted image  pa ne mara mesa in tudi ribe mu zadnje čase ne dišijo.....za ostalo pa ni zbirčen user posted image

Veste kaj? Jaz sem se odločila, da grem na 3D UZ - bom pač riskirala tistih 19 tisoč. Sem videla nekaj posnetkov in sem se čisto raznežila, ker res dobro pokaže. Poleg tega ti pa še filmček posnamejo - enkraten spomin. Bom počakala morfologijo (10.10.) in potem se naročim.

Zdaj pa me čaka moje "najljubše" opravilo - likanje user posted image . Ker odlašam in odlašam imam že tak ogromen kup....kaj bo šele, ko bomo 3je??? Ufff....

Toliko na kratko - vsem pa želim krasno nedeljo! Kjerkoli boste in karkoli boste počele user posted image !

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: februarčice
2.10.2005 8:41:50   
BaGSi
Marty nisi samo ti zgodnja... pri na vstajamo najkasneje ob 6.30 (tudi čez vikende), ker ima Bor takšen bioritem zaradi vrtca. Do sedaj smo pogledali že 10 risank, pojedli zajtrk, se oblekli in pobrskali po internetu... user posted image Dobro da imamo ŽivŽav.

Likanje pa je tudi moje user posted image opravilo - ampak nekako sem včeraj uspela kup malo zmanjšat user posted image

Lepo nedeljo želim!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: februarčice
2.10.2005 13:08:46   
GILDA
evo tudi mene ,...jaz sem po napornem vikendu(bla sem na dveh abrahamih-ma samo do polnoči)utrujena ful,..pa še to vremne danes,...
zdaj  sem skuhala kusilo,malo grem počivat in potem LIKANJE,LIKANJE,LIKANJE,.....mrzim likanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: februarčice
2.10.2005 22:08:46   
sarazan
Ah, nosecke moje! Tudi meni danes ni uslo likanje. To je pac gospodinjsko delo, ki ga ne delim z mozem. No, jaz pa ne sesam stanovanja user posted image , tako da sva kar nekako zmenjena in deluje.

Vam moram povedati, da je bil moj necak (6 let) tako razocaran, ker bo dobil sestricno, da je skoraj jokal. Sploh nisem vedela, kaj naj naredim, da ga malo razvedrim. Se cokolade ni hotel jesti, ki sem mu jo dala v imenu moje puncke. Je pa bila zato toliko bolj vesela moja sestra, ki je koncno dobila druzbo za svojo hcerko. (Sicer imata necak in necakinja se 4 bratrance.)
Drugace se je pa proslavljalo pricakovanje puncke povsod drugje. Imela sem precej custvene dneve user posted image  in mislim, da bo moja hcerka zelo razvajen otrok. Upam, da samo v pozitivnem smislu - razvajena z ljubeznijo.

Kar se mazanja tice: jaz uporabljam vsak vecer po tusiranju, ko je koza se vlazna, mandljevo olje. Namazem si prsi, trebuh, boke, ritnici in zgornji del stegen. Olje z z masiranjem dobro vtrem v kozo. Zdi se mi, da se bodo ti deli telesa najbolj raztegovali, zato kozo negujem na ta nacin. Strij ne morem prepreciti, ce so mi usojene, lahko pa vsaj ublazim njihov nastanek. Kremam in mlekom ne zaupam, saj dermatologi nimajo dobrega mnenja o takem nacinu "preprecevanja" strij ali razpok, ki lahko nastanejo ob nosecnosti.

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: februarčice
2.10.2005 22:46:16   
Kami
Pozdravljene, punce!
No, jaz bom pa danes očitno ta zadnja "gor" na naši mali skupnosti user posted image . Sem se že malo potolažila od petka, ko sem vam tudi ob pozni uri pisala en razburljiv post, pa sem ga potem za piko na i ponesreči izbrisala. Zato sem samo ugasnila kompjuter in šla spat (v nasprotnem primeru bi letel čez okno user posted image  - kompjuter namreč)!
Naš prvorojenec je namreč noč iz četrtka na petek preživel z vnetim ušesom in bolj ali manj pokonci, tako da se je petkovo jutro začelo z dirkanjem k pediatru, kjer smo čakali 2 uri. Jaz pa naročena na morfologijo, ki sem se je tako veselila!!!! Tako smo skupaj z možem in sitnim otrokom vsi trije pristali pri moji G. Sploh se nisem mogla skoncentrirat na dogajanje na ekranu, da bo pa mera polna, so se ponesrečile tudi slikice. Vem samo, da je user posted image ok in vem, da sem zelo jasno vidla lulija. user posted image  
Tako da.... čim manj planirat, ker se lahko zgodi tud to, kar se je meni in se pregled, ki se ga tako veseliš, sprevrže v moro.user posted image Komaj sem čakala, da bo konec, da odpeljem malega v lekarno in domov. Drug dan je bil že boljši, uho ga ne boli več. Sem pa jaz začela spet kašljat, tako da so bolečine v trebuhu spet močnejše. G pravi, da imam to zaradi napenjanja mišic. Ne vem, upam, da se mi ne bo spet poslabšalo. Pa tolk se čuvam! Pa čaji, pa maže, pa C vitamin.... Ampak tud ta mali je že cel september ves smrkast in prehlajen, sploh ga ne morem pozdravit, pa je bil lansko zimo zelo zdrav (od septembra do poletja je imel 2x virozo, kar se mi ne zdi veliko za njegovo prvo zimo v vrtcu).
No, zdaj sem se pa razpisala....
Lep začetek novega tedna vsem skupaj!
Kami

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: februarčice
3.10.2005 7:06:42   
tinkatonka
Hojla punce!

I am back! Ste me kaj pogrešale? No najbrž večina od vas sploh ne ve, vendar od prejšnje sobote sem gospa.....ja porocila sem se. Poroka je res krasno izpadla, pa prav lepo vreme sva imela, potem sva pa takoj v nedeljo kidnila na krajse porocno potovanje na Vis, kjer je bilo vreme prav tako krasno. Nikjer ni bilo nobene gneče, voda enkratna za kopat, vglavnem sem kar malo žalostna da sem tu spet v turobni Ljubljani. No pa dosti o tem.

Ja tudi meni je trebuscek posteno zrastel, o kg bom porocala 10.10 ko imam pregled pri G. in morfologijo. Komaj cakam!!! user posted image user posted image  Drugace pa brcike kar ornk cutim. Ker ne vem spola niti ga ne zelim vedeti imam problem, ko se pogovarjam z bebiko, ker moram skoz govoriti v obeh spolih. Ko se pa spozabim, govorim pa da je kr nogometas in se potem pocutim tko kot en slabic, ces da delam krivico, ce je slucajno v trebuscku puncka. Ja sem smotana saj vem, ampak otrocicek tako veselo brca, da se kdaj kr ustrasim. Se pogovarjam  v lokalu, pa kr naenkrat brcne in jaz malodane padem iz stola user posted image .

No tako....zdaj ko sem spet nazaj v "civilizaciji" moram pregledat vso posto, pocasi pripravit porocne zahvale, pregledat vse slikce iz digitalcev vsaj 10 sorodnikov......dela veliko a bo vsaj prijetno.

Punce lepo se imejte, pobozajte svoje brcače in brcačice!!





_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: februarčice
3.10.2005 8:04:00   
BaGSi
Čestitke Tinkatonka!!!!user posted image user posted image user posted image

Sem že prejšnji ponedeljek mislila napisat čestitke, pa mi je nekako zletelo iz misli - izgleda da sem se preveč koncentrirala na morfologijo...user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: februarčice
3.10.2005 9:12:37   
Tina76
Lp!
 
Najprej čestitke tebi TInkatonka.user posted image   Poroka je res ful lep dogodek v življenju. Sama se velikokrat spomnim svoje in se kar raznežim.
 
Moj/a user posted image   brca že od 17t6d. In to že kar fino, da se vidi na trebuščku. Je pa ful finta, ko da user posted image dragi roko gor ponavadi neha. 
 
Pri kilcah sem bila zelo (ne)pridna......+5kg. Jem pa manj kot pred nosečnostjo. Mogoče so malo krive težave z zastajanjem tekočine v telesu, ki me zafrkava.
 
Morfo imam 20.10.(22t4d). Komaj čakava!
 
Imejte se lepo.
 
Tina +1user posted image

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: februarčice
3.10.2005 9:25:52   
marty5
Tinkatonka - čestitke user posted image . Letos pa boš imela nadvse uspešno leto - diploma, poroka, pa še user posted image  - ne moreš si želet lepšega user posted image

Še en teden in morfologija - sem tako neučakana, da sem ponoči sanjala UZ - in to 3D.....očitno se mi meša user posted image . Jaz imam isti problem pri pogovorih z mojim user posted image  - večinoma ga kar po fantovsko naslavljam, pa mi je potem čudno, če ji/mu delam krivico user posted image

Ponedeljek je in še cel delovni teden je pred nami - naj čim prej mine user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: februarčice
3.10.2005 10:01:41   
Eviii
dobro jutro, punce, tudi z naše strani...
čestitke tinkatonka!!! jst sm se poročila že sredi junija in še zdej nism poslala zahval... sram me bodi!!! morem pa to nardit ta teden, preden gremo k tatiju na švedsko user posted image
jst sm tudi ponavadi zgoden človek, vstajam okoli sedmih ali še prej. odkar me je user posted image  začel brcat, pa nekako ne gre tko zgodi vstajat. sicer me zbudi ob kaki nori uri (okoli petih) in bi kr vstala, pa me pol zmanka in se zbudim okoli devetih.
ta vikend je bil zame kr precej šokanten. v soboto je namreč umrl fant od moje sestre. sicer smo to pričakovali, ker je imel raka v terminalnem stadiju, samo je šlo vse prehitro. sobotna noč je bla res težka za nas vse, še posebej za user posted image , ki mi ni dal-a miru in je brcal-a celo noč. je že čutu-la, da se neki dogaja...  nism spala skori nič. jst samo upam, da je z user posted image  vse ok. pa še frajerka jst, ki sm lovila enga komarja in sm se šopnla direktno v trebuh z dlanjo, ker mi je krožu tam okoli. me je kr precej zabolelo. sm se precej ustrašla, samo sm pol čutla user posted image  celo noč in sm se vsaj glede tega malo potolažla.
drugače pa moje kile... hmmm. jih bom slišala od ginekologa in od babice, če hitro kej ne nardim do 17., ko imam morfo. imam +1,5 kg od začetka nosečnosti. ta vikend smo šli dol eno kilo. sicer nism suhica, tko da je to ok, ampak vem, da to ni prou in da bi se počasi mogli redit. pa jem kr precej, tko da mi očitno user posted image  posrka vso energijo, ki jo dobim s hrano. on-a se pa pridno redi. vsaj zadnič je mel malo previsoko težo, pa malo manjšo glavico in malo večjega bušija - to je po tatiju user posted image
lep dan in se še kej beremo...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: februarčice
3.10.2005 10:15:53   
Ezi
Živjo user posted image !

Danes je tako krasen dan!!!! Zakaj že?
Zato, ker sem sama doma, no, kuži lepo spi in kot da ga ni, jaz si bom pa najprej privoščila en kofetek, pa dober zajtrk, sledi pa kakšno manikiranje (za dušo) in še kaj takega ... zame! Nujno moram k frizerju, pa ne vem, kako naj se ostrižem, da bom imela nekaj časa mir in da ne bom kot čarovnica okoli hodila. Potem bom malo zmetala stvari na kup in ... jah, nič, prav nič drugega ne bom! Uživala bom in prebrala kakšno vrstico! Zdaj berem knjigo "Zakaj moški ne znajo poslušati in zakaj ženske ne znajo uporabljati zemljevidov" Luštna zadeva. Tako! Zato sem dobre volje!

No, pa da ne bom samo govorila ... se bom kar lotila zadev!

Drage user posted image , vsem želim čudovit dan, čestitke mladoporočenki, res te čaka prijetno opravilo, pa se beremo še kasenje!!!!

Pa pa

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: februarčice
3.10.2005 11:02:07   
GILDA
čauuser posted image ,jaz sem pa danes po vremenu -seka me GLAVOBOL in ne morem ne delat ,ne razmišljat,...si lahko mislite da nisem niti lačna,...
drugače mi tudi ful brcamo,....mene je to brcanje začelo žgačkat,.,..
marty jaz tudi non-stop govorim kot da bom imela fantka-tako da me tudi peče vest,....pa se popravljam,...

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: februarčice
3.10.2005 11:47:23   
MjaV
Živjo,
najprej čestitke Tinkatonki, se ji pa dogaja letos...user posted image
Drugače pa me veseli da so vaši že taki brcači...user posted image  Tudi jaz že včasih začutim kako brciko, a je še zelo slabotno... in tudi ne vsak dan - ali bi me to moralo skrbeti?
Vam pa moram povedati, da sva z mojim pred tednom šla na 3D ultrazvok in sva končno spet videla najino user posted image , kako lepo "zložena na pol" lenari tam notri. Ni čudno, da ni kaj dosti brc, ko je očitno bolj zaspane sorte, se ni dal/a kaj dosti zmotit niti, ko je G kar konkretno podrezala... Vse kaže, da bo podedovala najin karakter user posted image . Namreč pri nas se ta vikend gora perila (kup bi bil premil izraz) ni čisto nič zmanjšala... smo pa zato bli na trgatvi, hik.user posted image
Seveda sva tudi vprašala spol in je rekla, da se verjetno še ne vidi(?)  da pa se ji zdi bolj user posted image , vendar lahko da še zraste v user posted image . Tako, da še vedno ne vemo, koga spodbujat k brcam... Me pa matra firbec, kako to, da nekaterim že na NS pogledajo spol, pri nama pa v 19 tednu najprej ni želela povedati?
No do pred dvema tednoma so bili pri meni kg prav pridni... in tudi buši... nič niso rastli, sedaj pa v dveh tednih kar naenkrat za 2,5 kg več... kar naenkrat se opazi... ampak sem kar nekako ponosna na bušija (čeprav vem, da so to moji kg in G gotovo ne bo tako navdušena nad temuser posted image )
V sredo imam pregled, vendar brez UZ (še dobro, da sva že prej potešila radovednost, sicer bi si kar sama UZ naredila, G bi pa na stol privezala...user posted image
Ali katera hodi kam na rekreacijo?

No, punce, lepo se imejte, pa veliko brcanja!

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: februarčice
3.10.2005 11:47:33   
Eviii
ma vreme je pa danes res tečno. sm si glihkar zmirla pritisk, pa ni nič hudega... 119/79 (zame sicer malo visoko, ker imam ponavadi malo nižjega, ampak mi očitno user posted image  malo prispeva k povišanju pritiska in hitrejšemu bitju user posted image ).
danes smo mi malo bolj mirni, ker je očitno bla sobotna noč prehuda in smo se preveč utrudli...
jst se tudi z njim pogovarjam v moški obliki, čeprou sm skori sigurna, da je user posted image ... ne vem, zakaj imam tak feeling. to pa je očitno zato, ker živimo v tipično maskilistični družbi (pa ne, da sem zagreta feministka), kjer je vse moško... če ne poznamo osebe, s katero govorimo, jo naslovimo z moškimi oblikami. malokdo pripne še žensko različico...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: februarčice
3.10.2005 12:04:45   
BaGSi
MjaV - Jaz sem začela hodit na telovadbo za nosečnice na Infant in sem zaenkrat zadovoljna user posted image

(odgovor članu MjaV)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: februarčice
3.10.2005 12:19:19   
Eviii
jst pa hodim na jogo v izolo... in mi kr paše, ker je bolj umirjeno...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: februarčice
3.10.2005 12:35:00   
karin412
Jaz sem bila v petek na telovadbi za nosečke v Kranju v Mega centru, pa je preveč naporno, sama aerobika. Tempo se mi je zdel prehiter. Drugi dan v soboto sem bila prav crknjena.
Za nameček sem dobila še izpuščaje po celem telesu v pregibih, ki sicer ne srbijo, me pa skrbijo. Pojavilo se je kar naenkrat,kot kaka alergija, pa menda ni od paradižnika, ki ga zdaj jem kar dosti.

Drugače se moram še paziti, ker me še žgačka v grlu.
Zredila pa sem se +5,5 kg og začetka nosečnosti. Kar v redu.
Mali dojenček tudi pridno brca, meni se pa zdi, da bom verjetno prej rodila, ker sem ga čutila že pri 16 tednih, ful zgodaj, pa sem prvič noseča. Ne vem pa, kaj bo, sanjala sem fantka.


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: februarčice
3.10.2005 14:37:57   
MjaV
Bagsi,
kako pa izgledajo vadbe na Infantu? Koliko stane mesečna udeležba? Koliko časa traja 1 vadba? Ali so zelo intenzivne (npr če primerjaš z joggingom...) Koliko punc hkrati vadi?
Sama vprašanja so me... user posted image

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: februarčice
3.10.2005 20:39:06   
BaGSi
MjaV - na začetku je raztezanje, 15 minut aerobike, potem pol ure blazin in še sproščanje. V skupini nas je 8, cena je 1.000 SIT za obisk, traja 1 uro.
Mislim pa, da je trenutno vse polno in je čakalna vrsta; tako da če katera odstopi, te pokličejo...
Glede na to, da že več kot 1 leto nisem hodila na telovadbo, prej pa tudi samo kdaj pa kdaj; mi ni preveč naporno. Pač prilagodiš tako, kot ti ustreza.

LP!

(odgovor članu MjaV)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?