Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Cestitam za odlocitev ! Sam sebi reci, nehala bom, je prvi in najtezji korat k prenehanju! Drzim pesti .
Mimogrede, mogoce pa nekaj dni ne bi sla ven na kavo, ker je se malo prehitro da "izzivas" luste. Ko sem jaz nehala, sem vse kavice crtala iz seznama, sele po nekaj tednih sem spet upala ven na , ko me je ze ta najhujse minilo.
Jedla boš pa verjetno res več. Jaz sem se zredila za 10 kil, ko sem nehala kaditi. Čisto tako, iz ljubega dolgega časa sem več jedla. Prej bi kadila, potem sem pa pač jedla. Imaš srečo, da si noseča, to je malo odpuščeno. Glede kil, mislim.
Ne, Zara, ni letelo nate ker sploh ne vem kaj si ti napisala. Mislila sem tako, na spliošno, ker vem, kako deluje name kakšna izjava, zdaj, ko hujšam, v smislu samranja: joooooj, pa bo boš ja zdržala, pa da ja ne boš popustila ... itd. Veliko več moči mi daje, če kdo reče, super, dajmo, pokaži, punca, da zmoreš. V tem smislu.
Go kerensa go..... pa ne je babnce opominjat, da bo živčna al pa kaj.... pa., da se ji bo luštalo.... jaz ne akdim sedaj od 25.6.2004 in se mi še nič ni zluštalo, čeprav sem čike pustila na polici in jih vsak dan gledala.....GO;GO;GO!!!!!!
Kerensa, ne mislit na to kako bi si ti zdaj enega prizgala, s tem se samo mucis. Misli na to koliko vec casa bos imela sedaj, sploh ko ne bos cel cas samo gledala kje si bos kaksnega prizgala. Pa kaj si bos kupila po enem tednu za ta denar,ki si ga prisparala od cigaretov in se tako nagradila. Pa kako bos imela lepso kozo, lazje dihala in te stvari. Ne imeti tega v glavi, joj, zdaj sem nehala in panika. Pa cigarete ne vstran vrect, imej jih doma, lahko jih vsak dan gledas, ce hoces. Tako ves da imas vsak trenutek moznost si enega prizgati, ce hoces, ampak ti noces, ker si se zavestno tako odlocila. Ne daj se !!!