Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
! mislim, da nas je že kar nekaj.
!
! 
... Kljub temu, da nimam slabosti, sem bila danes pol kilograma lazja. No, saj se sploh ne upiram
, da bi se MARSIKAJ DRUGEGA dala skozi, ne teh par pikic na obrazu...
Jst sem mela namreč zadnjo M 10.9. in je danes še vedno nimam. Ker sem že fosilka vem, da to še ni čas za veselje in se še nisem odpravila v lekarno po tester. V primeru, da sem noseča, bi bil moj PDP 16.7., kar pomeni, da bi spadala k vam. Ampak kot pravim testa še nisem delala, zato se mi je prav zanimivo zdelo, da je tema JUNIJKE že tak obiskana
, kakšne 3-4 skodelice na teden. ampak bom morala počasi nehat. mam slabo vest.
, vendar ne vedno.
. Pol se pa ne bi mela s kom veselit, jokat, vriskat in objemat. Po telefonu se mi pa zdi da tud ni tisto pravo. Bom še vidla, če bom zdržala do srede. Je pa res, da mi je v veliko "pomoč" dejstvo, da doma nimam nobenega testa več na rezervi