|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 27.10.2005 21:01:29
|
|
|
|
Twetty
|
Brez panike,toys je tam ko Ikea,za C&A pa vem samo v novem centru,mislim,da West al neki takega pa vse piše je označeno.
|
|
|
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 27.10.2005 21:02:48
|
|
|
|
Twetty
|
Toys je tam ko Ikea,C&A pa v novem centru mislim,da West al neki...Vse je lepo označeno.
|
|
|
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 27.10.2005 21:05:28
|
|
|
|
muki1
|
Če znaš do Ikeje je Toys tam zraven. C&a pa je eden v mestu, eden pa v tem novem nakupovalnem centru, pred Grazom, se itak pelješ mimo, ko greš do Ikee. Ti pa za cotike mogoče bolj priporočam tisti H&M zraven Ikee, ker imajo dosti več cotik kot v MB ali LJ, pa tudi večji je kot v tem novem centru, kjer je tudi C&A. Pa tudi mislim, da je cenejši od C&A, vsaj po mojih izkušnjah sodeč. V toys - u pa tudi ni pretirano dosti cotk, tam bolj vse ostalo kar rabiš za dojenčka dobiš.
|
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 27.10.2005 21:46:47
|
|
|
|
rija
|
Temu novemu centru se reče SEIERSBERG, zadji izhod ca. 2 km pred gradcem na desni strani iz smeri Šentilja.
|
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 27.10.2005 21:48:45
|
|
|
|
tinica
|
Toys je zraven ikea, C&A pa je v nakupovalnem centru Seiersberg. To je kraj Seiersberg, ki se nahaja malo pred Grazom. Lp, tina
|
|
|
RE: NAKUPI V AVSTRIJI-GRADEC!! 28.10.2005 6:43:21
|
|
|
|
Lunca1
|
Toys je čisto zraven krožnega križišča, kjer zavijaš za IKEO in sicer zavij tu kot za IKEO, potem pa prvi semafor levo in potem se drži levo, pa boš našla.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako otroku izbrati ime?Ime človeka zaznamuje. Ima velik vpliv na življenje in osebnost. Vzemite si dovolj časa in v miru premislite, kakšno ime...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?