|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
16.11.2005 11:07:29   
MiaSophia
Punčica, njet, še zmeram nisem povedalauser posted image  Klinc, sej se bo itak kmal vidlo, pol pa itak ne bom več mogla skrivatuser posted image . Ampak imam pa namen povedat - slej ko prej, nisem pa si še določla datumauser posted image  Me veseli, da se končno fajn počutiš, saj si bila zadnje čase kar bogica-če ne ti, pa tvoje dete.

Majamo, imam namen priti v MB naslednji teden enkrat in srčno upam, da vseen najdem kaj v H&M, mogoče bom mela pa zegnuser posted image  Trenutno so moje kile pri 56 kg, visoka (nizkauser posted image ) sem pa 1.65. No, niti še ni krize. Do zdej sem se "polepšala" za 1 kg...

Ja, pol bom pa tut js skočla do C&A, a ne? Nazadnje sem bla v Munchenu, kar nekaj let je od tega...V AU pa še nisem bila. Imamo kje napisano kak se pride do tja (mesto, cesta)?

Sonček pridno sije, zjutraj sem šla pa s KAPO v službouser posted image


_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: MAJČICE
16.11.2005 11:42:27   
MarijaPo
Ohoj Punce,

kako vam kaj gre?
Tudi jaz razmisljam da bi sla v Gradec, ceprav se mi zdi, da bom po kaksni uri nakupovanja ze tako hin, da ne bom vec mogla, pa pol ne vem, ce je sploh kaj smisla v tem, da grem tja. Kam pa se splaca jet? V blizini IKEAe?

Nuhalno imam v cetrtek pri Strahovi, upam, da ne bo tudi do mene tako zoprna. Moja sestra je bila tam prejsnji teden in ji je menda pravo lekcijo naredila o tem, kako nima nic od tega, da dela nuhalne. user posted image

Sicer mi je pa vedno bolj slabo. Ne vem kako je to mogoce, ker vsi pravijo, da se ob koncu prvega trimesecja neha slabost. Pa tudi jest nic ne morem. Prava groza. Sploh ne vem vec kaj naj naredim.
Tehtam borih 50 kg pri 170 cm in vem, da bo treba vec jest.

A ste ze kaj novoletno razpolozene? Pri nas v sluzbi je en sodelavec ze namontiral smrekco in sem se cist raznezila. Komaj cakam, da bo december, da tudi jaz vse okrasim doma in da bo lustno! user posted image

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: MAJČICE
16.11.2005 11:46:43   
majamo
Hoj
Miasophia
Mogoče pa se bo našlo v MB kaj zate, jaz mam namreč kr dost kil več od tebe user posted image user posted image user posted image
Ja v AU se pelješ najbolje bo avtocesti iz Šentilja kakih 20 km od meje tik ob avtocesti (izvoz direkt k centru, ki ga vidiš s ceste) maš nakupovalni center Seiersberg, kjer maš not svašta (H&M, C&A, pa polno dobrih butikov in trgovin res ful mega veliko). Nimaš se kje zgubiti. Lahko pa se pelješ do Gradca, pa tudi nimaš kje zalutati, vse je označeno in se vidi s ceste.

čau

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: MAJČICE
16.11.2005 12:31:05   
puncica
Ja hvala bogu no, evo povedala in je bila šefica ful vesela res kr vzhičena in rekla da se ji zdi tako lepo ko se mlade mamice odločajo za več kot enega otroka in da imam vso njeno podporo, sem ji misla kar v objem skočituser posted image Tako da zdej sem še sodelavkam povedala in zdej ni več skrivnosti mi je pa sodelavka ki je z mano v pisarni rekla da se ji je zdel, ker so se mi joške povečale pa da drugač sedim user posted image Tajnica pa itak da je vedla že pred mescem in pol, pa je rekla da ima kr tak en filing in da se vidi na obrazu, skratka da še nikol ni zgrešila in da nosečko vedno prebere, zdej ma še eno na sumu user posted image

Sicer pa se jaz danes res bolje počutim, pa še riomare sem si prvošila. Nosečniških cot še ne rabim, ker so mi itak hlače ki sem jih imela prvič bile to much prevelike še pol ko sem bila že v 40 tednu sem pa 163 in imam trenutno 56 kg, zredila sem se nazaj za 2 kilce, tolk kot sem prej shujšala ko nisem mogla zarad slabosti jest.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: MAJČICE
16.11.2005 13:08:18   
sonca
Pozdravljene!

Lenika: Da imam maternico obrnjeno nazaj mi je ugotovil tako, da mi je mislim da prste not potisnil, z drugo roko pa me je primo za trebuh, nato pa mi je prte obrnil za celi lok ( ne vem kak naj to povem). V glavnem ful me je bolelo in je rekel da je ta bolečina posledica tega da imam obrnjeno maternico. To ti baje naredijo vedno nekje pri 13 tednu, to pa zato ker se ti do 16 tedna mora maternica sama obrniti. Če se ti ne sledi operacija, samo se ponavadi vedno obrne. Pomoč pri temu pa je spanje na blazinah.

Nosečniške hlače sem tudi jaz že kupila v trgovini Mami na glavnem trgu. Malo so mi sicer prevelike, bile pa so najmanjša številka (34) (ful velike stvari majo, ker drugače nosim 36), stale pa so 16.000 (ogromno za mene). DRugače še je na glavnem trgu (vse v Mb) trgovina Mamita, potem je še ena v Brezju (La Vie), drugače pa še v H&M prodajajo (tam mi nič ni všeč), drugje pa ne vem kje se to še prodaja.

Na NS sem vprašala če bo mogoče videl spol in se mi je samo smejal in rekel da se v 13 tednu pa še res nič ne vidi, potem sem mu rekla da sem to v knjigah prebrala in me tak ni jemal resno. (to ni bil moj G)

No, fajn se mejte in pazite na bušije!

_____________________________


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: MAJČICE
16.11.2005 13:27:23   
petka
Evo mene user posted image .

Sem ravno iz bolnice, sem fasala ledvične kamne user posted image . Mater mam pa jest res srečo. Komi se znebim žolčnih, pa me že novi čakajo...Cel kamnolom user posted image

Hvala bogu, je nehal bolet, pijem kot žolna in veselo lulam (še več kot prej user posted image ).

Upam, da bo zdej neki cajta mir...

LP

_____________________________





(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: MAJČICE
16.11.2005 14:05:32   
Mari71
Ce je katera iz LJ in okolice:
te jeans hlace z naramnicami imajo tudi v Emporiumu, na oddelku blagovne znamke Mother Care, cena cca. 10.000 SIT. Imajo enake tudi zametne, pa tudi tiste samo od pasa dol. Meni so se zdele se kar ugodne kvalitete, bom pa te zadeve kupila cez kak mesec.

Pozdravcek majcicam!

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: MAJČICE
16.11.2005 14:35:11   
bajko
Zdravo punce!
No, pa se vam priključi še ena majčica. Danes se bom odpravila v Avstrijo (v Grallo-tam je tudi C&A) pogledat ali imajo kaksne ugodne hlače za nosečnice. Sicer so mi žametke v H&M-u kar všeč, pa še drage niso, le da imajo samo še številke XS, S in M, to pa nikakor ne spravim na ta zadnjo, pa tudi trebuh imam že kar velik. Vam javim kakšna je ponudba v Gralli.
Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: MAJČICE
16.11.2005 17:03:53   
lenika
Pozdravljene majčice! Jaz imam pa zadnje čase toliko dela v službi, da kar nimam časa za pisanje. Jaz sem se do sedaj zredila za 2 kilograma in to v zadnjih dveh tednih, prej pa nič user posted image , tako, da jih imam sedaj magičnih 50. Upam, da ne bo sedaj teža s takšnim korakom hitela naprej. Kakorkoli že, saj ni važno, samo, da je z dojenčkom vse OK.
Kar se tiče oblačil, imam že ene malo večje, raztegljive nove hlače, nisem jih pa še oblekla, nosim še dvoje stare, ki so mi bile prej malo preširoke. Še kakšne bo treba nabavit, pa čakam, da se še malo bolj razširim. Drugače pa je zjutraj moj trebuh precej manjši kot zvečer, ko je pa že prav pošteno nosečniški. Saj v bistvu komaj čakam, da mi bo že na zunaj videt, da sem noseča in bom lahko s ponosom kazala trebušček, ki raste.
Drugače pa komaj čakam ponedeljka, ko imam zopet pregled, da se prepričam, če je vse OK, upam pa tudi, da bom svojega otročka že tudi kmalu začutila.
Sonca, ja meni je tudi v 12. tednu naredila takšen pregled, sedaj se spomnem.
Lepo se imejte še naprej in pišite še kaj.

(odgovor članu bajko)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: MAJČICE
16.11.2005 20:09:04   
MiaSophia
Dober večer user posted image

Najprej Bajko - dobrodošla med user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj imaš PDP?
Kako je kaj bilo na zapravljanju v deželi tam čez? Blo kaj fajnega? Vse povej, nič za sebe držat user posted image . Da bomo lahko še me kaj zapravile user posted image ...

Lenika, moj trebuh se tudi tako obnaša - zvečer je user posted image , zjutraj pa sploh ne vem kje je...Pol me pa začne proti koncu delovnika tiščat okol pasuuser posted image  in si odpnem knof, včasih tut malo zadrge, klinc, kaj češ...
Najbolš je zvečer ko sem v trenerki ali pa v kakšnih športnih hlačah (imam ene fajne vojaške, take komot)....Pa kako srajco si dam gor, pa je.

Punce, lepo spančajte, pa se "vidimo" jutri.

Lahko nočuser posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: MAJČICE
17.11.2005 8:18:37   
TiaSara
En zelo lep dan vsem user posted image . Včeraj sem imela NS in danes sem v user posted image . Res nepozabno, ko ti mala pikica pomaha. Sicer pa sedaj ni več tako mala, meri še 6,5cm in je za ta čas kar velik.
Drugače mi je pa super brati, kje kupujete nosečniške cunje, bom morala sedaj tudi jaz malo po nakupih. Mi je G rekel, da tudi če še nimam trebuha ( se res pojavi malo samo zvečer), da je pomembno, da sem oblečena na komot in da nič ne tišči. Menda lahko s pretesnimi oblekami tudi kakšen hematom pridelaš. No pa da ne bom z odpetim šlicom okoli hodila, si bom raje kakšne nove hlače kupila.

Imejte se lepo, upam, da vse slabosti minejo, sedaj je pa res že čas!

Lp Tia

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: MAJČICE
17.11.2005 9:27:38   
MarijaPo
Danes sem imela NS in so mi povedali, da so se za en teden zmotili, torej se mi PDP prestavi iz 29.5. na 22.5. Sicer je pa otrocicek zdrav in vesel, je skakal naokrog po maternici. Prav hecno je bilo videti, mi je dr. Strahova (ki je bila zelo prijazna) razlozila, da to dela refleksno in ne premisljeno. user posted image

Sicer pa bomo imeli puncko. Sem slabo spala, ker sem bila tok v pricakovanju, zelo sem si zelela puncko.
No, tudi mozek je bil ves srecen in sva prav dobre volje odsla iz Domzal.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: MAJČICE
17.11.2005 11:29:56   
MiaSophia
Čau punceuser posted image

Pri nas sonček ful lepo sije, imate tudi ve lepo vreme?

TiaSara - dans grem v NY, imajo ene žametke znižane iz 7 jurjev na 3,5 (ravno včeraj vidla), pa si bom kr trojne nabavla (obljubim user posted image ), ne ne, tesno mi ( user posted image  pa sploh ne) pa že ne bouser posted image ...No, sej ni tok hudo, ampak vseen bolj paše, če si komot, kajne?
Povej (te) mi še tole: kake žabe*štumfe*nogavice nosite? Prej sem nosila št.2, zdej sem si 3 kupila, mislim, da bo treba še mal zvišat cifrouser posted image . Najbrž da obstajajo tudi  taki za pod trebuh?? Ali je boljše, da si jih potegneš gor do ziz user posted image  user posted image

MarijaPo, sem vesela za vaju, lepo, da boš dobila, kar si želišuser posted image

Kaj počnete ostale user posted image ?

Uživajte danuser posted image user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: MAJČICE
17.11.2005 11:39:52   
Anonimen
žabe? o boh zdej pa ja še ne nosim žab in se jih bom izogibala dokler se jim bom lahko ker mi grejo že na sploh na jetra. da me bojo šponale ke okol trebuha pa sploh.
drgač se pa dobijo prov nosečniške žave - povprašej pri kakem prodajalcu štunfov (npr. fabjan)


(odgovor članu MiaSophia)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: MAJČICE
17.11.2005 11:42:51   
MarijaPo
MiaSophia ti si res ena zelo simpaticna punca. :) Vedno tako lepo pokomentiras kaj je katera napisala in nas podpiras. To je res hvale vredno. Bravo user posted image

Jaz sem vceraj 1/2 ljubljane prehodila, da bi nasla kaksne primerne zabe za nosecnice in zvedela sem naslednje: v BTCju v Kepici (hala A) prodajajo zabe (zaenkrat najvec 40 denske, bodo pa dobili tudi 60 den) za nosecnice (take, ki grejo cez trebuh), drugod pa pravijo, da so tud navadne zabe dost raztegljive, kar je po moje bedarija, ce kupis vecjo stevilko, se ti potem "rudlajo" po nogah, ker so predolge, okrog trebuha te pa se vedno tiscijo. :(
Jaz se ne vem kako se bom lotila problema. Navajena sem na bombazne pajkice, teh pa ze navadnih skoraj ne delajo vec, kaj sele za nosecnice.

A v NY prodajajo tudi kaj za nosecnice?

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: MAJČICE
17.11.2005 11:44:07   
petka
Jest sem bila prejšnji teden v Mothr care, tam imajo žabe za nosečke, ampak nimam pojma kolk je cena.

_____________________________





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: MAJČICE
17.11.2005 13:40:04   
bajko
Pozdravljene majčice!
MiaSophia hvala za tako lepo dobrodošlicouser posted image . PDP imam 12.5. Pa ti?
Torej včeraj sem bila v Avtriji-Gralli (v C&A) in kot nalašč imela spet smolo s številkami hlačuser posted image . Tokrat sicer niso bile premale, ampak fejst prevelike od številke 44 naprej. No, pa saj najdeš take z naramnicami ali pa kakšne iz blaga tudi manjšo številko, samo jaz bi raje žametke ali pa kavbojke brez naramnic. Bom kar počakala, da v H&M-u v MB dobijo novo robo, baje bodo zraven tudi večje št. od XS in S, pa še cenejše so.
Tudi jaz si bom morala nabaviti nogavice, me te že tiščijo, brez njih pa ne morem ker sem bolj zmrzljive sorte.
MarijaPo res lepo, da se ti je uresničila želja.user posted image  Meni je na zadnjem UZ G. rekla, da se še ne vidi, mogoče pa se bo naslednjič. Vedno bolj sem radovedna...pa tudi zelo nestrpno pričakujem prve brce...
Punce lepo se imejte in pazite na svoje bebe.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: MAJČICE
17.11.2005 13:51:02   
TiaSara
Oh MiaSophia - se ti bom pridružila, to je pa res super cena za nosečniške hlače! Glede žab pa tudi jaz ne vem, ker res tišči tisti pas na trebuhu. Sem pa nekje prebrala, da ene punce kupijo kar navadne, pa samo zgornji del malo prerežejo, da ni stisnjeno in to je to. Je morda za probat, čeprav sem jaz tak zmrznjenc, da si bom verjetno kar kakšne nosečniške kupila, da me ne bo zeblo.

Ampak ne vem, ali se meni samo zdi, ali pa imate v MB več izbire nosečniških oblačil kot v Ljubljani? No če drugega ne, imate Avstrijo blizu.

Ja, NS je res nekaj najlepšega. In ti naši živahni sončki. Naš je bil sicer dokaj pri miru, le z rokicami je pa skoz nekaj mahal. Potem je imel pa dovolj in se je tako postavil, da ga G sploh ni mogel več lepo dobiti. Še dobro, da je že prej eno slikco naredil, ker drugače bi brez ostala.

(odgovor članu bajko)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: MAJČICE
17.11.2005 15:09:38   
MiaSophia








Lara: mogoče sem se malo čoravo izrazla, nisem mislila prav unih ta debelih žab (vsaj zaenkrat ne...), v mislih imam žabice tankice, sej veš, une 20 denske. Sicer pa blagor tebi, ker jih ne nosiš, jaz sem prava kača in sem rada toplo oblečena, če ne sem kr slabe volje user posted image  user posted image  Kako torej rešuješ zimsko "zimsko problematiko" mrzlih nog user posted image ?

MarijaPo: hvala dragauser posted image  za lepe besede tudi tebi. Sem bolj radovedne sorte, tak da rada berem vaše stavkeuser posted image , veselim seuser posted image user posted image vsake user posted image , rada pa tudi pokomentiram kaj user posted image .
No, tole da si prehodla pol Lj je pa zdravo za tvoj telešček, kaj? Pa še info (hvala, da deliš z nami user posted image ) si zvedela. ja, bo kar držalo tole o prevelikih štumfih, se rolajo po nogah, pa še okol trebuha niso glih... Bo treba kar po nosečniške, ni kaj. Drugače pa v NY nimajo posebej oblačil za user posted image , sem pa prejle mal ven skočla (uradno na poštouser posted image ) in na hitro zavila ke, pomerla 29 št. (prej nosla 27), pa sem jih kar kupila. Všeč so mi pa predvsem zato, ker imajo nizek pas, zadaj so brez žepov, imajo le okrasne paspule (menda se reče takuser posted image ), žamet pa je ta droben (ozek). In do nadaljnega bom še imela nekaj fore, da jih bom nosla. Ko bom pa "velika", pa grem  v Mother Care po une z naramnicami user posted image .


_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: MAJČICE
17.11.2005 15:15:20   
MiaSophia
Očitno sem bila predolga prej, pa pišem še drugi deluser posted image ...

Bajko, PDP imam 13.05.2006, sva pa zelo blizuuser posted image  
Torej ni bil ravno "ploden" izlet v AU.user posted image ..Več sreče prihodnjičuser posted image ! Drug teden obiščem H&M v MB, upam, da kaj najdem...

Zdej pa počasi na zrak, sonc je že ušel nekam za oblakeuser posted image . Vseeno  se grem zluftat.

Čedne bodite vse skupaj in se imejte fajnuser posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: MAJČICE
18.11.2005 8:10:27   
puncica
Dobro jutro punce
Evo včeraj bila na pregledu vse ok, srček smo poslušal, pa velik sva se o glavobolih pogovarjale, kako preprečit, kako si pomagat, ker druga ne ostane, pa spet imam te blesove glivice, tako da sem dobila že tretje tablete ki sem jih mogla sama plačat baje pa ful pomagajo. No bomo vidl za kako dolgo.
Uživajte pa fajn nakupujte.



_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: MAJČICE
18.11.2005 8:38:42   
MiaSophia
Čau user posted image

Punčica, jebela cesta no, spet si bogica user posted image . Kaj pa če imaš te glavobole zarad kurjave pr bajti - sicer ne vem, si doma v bloku ali hiši, a poznam nekaj ljudi, ki tarnajo zaradi glavobolov kadar se začne kurit...Mogoč ti to ne pašeuser posted image  Predvidevam, da tekočine popiješ dovolj. Res je user posted image , ma vsaka bolečina je user posted image . Z glivicami se pa le zmeni, da naj spizuser posted image  stran od tebeuser posted image !!

Ja, ti nakupi user posted image . Kartici  sem pustila doma, ker je tako bolj ziheruser posted image  . Ti tudi kaj zapravljala?

Sej ne morem verjet - ko sem v službi, zunaj sonce seka, ko pa odhajam, že bolj kaže zobeuser posted image . Včeraj zvečer sva imela na avtu zmrznjeno streho user posted image ...

No, se še kaj tipkamo. Baj bajuser posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: MAJČICE
18.11.2005 8:46:29   
MarijaPo
MiaSophia a se ti dosti sprehajas? Mene je namrec un sprehod (od trnovega do magistrata in nazaj) cist zmatral in me je trebuscek kar fajn bolel - tko dol je tiscalo in sem mislila, da mi bo vse ven padlo.

Puncica kaj sta pa pogruntali glede glavobolov? Mene tud prav nadlezno boli glava, obicajno zacne tam nekej okrog 12h in potem se ojacuje do vecera, ko pol kar zaspim, da cim prej mine. :( Ce sta kaksno fajn resitev nasli, tudi mene ful zanima.

Za vikend gremo s prijatelji v Catez se malo namakat. Ne vem sicer, ce je glih zdravo (vsa tista svinjska voda in to), pa vseeno, bom pa vsaj na unih lezalnikih lezala in brala kako fino ctivo.

Uzivajte tudi ve! user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: MAJČICE
18.11.2005 11:38:58   
Anonimen
punčica a pa te glava kr naprej boli al sam če se recimo ful kej možgansko naprezaš..recimo v službi?

no js sem mela pa učer pregled v 17. tednu. ni blo moje dohtarce je bla ena druga in mi je kr uz nardila user posted image . sem zatežila za spol pa se ni nič vidl k je bil čudn postavlen??!! no pa na morfologiji k jo mam čez 1 mesec. komi čakam :) drgač sem pa ful vesela da mam še kri ok, k v 1. nosečnosti sem že zlo kmal začela tablete jest.
no dala mi je pa tut 4 urno bolniško k me križ boli, sam morm še do svoje dohtarce po bolniški list al neki, pol se pa še v službi zmenm pa bo. upam user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: MAJČICE
18.11.2005 11:54:19   
MiaSophia
MarijaPo : vsak dan grem na sprehod, ki traja najmanj 1 uro. Včasih greva z user posted image  v gozd, po katerem se pot rahlo vzpenja, pa še luft je dober, ko pa prideva na vrh - je pa razgled fantastikauser posted image . Včasih me bolj utrudi, drugič manj, uglavnem pa kar čutim potrebo po "luftanju" in res uživam na sprehodih. Baje je hoja med nosečnostjo zelo zelo user posted image  fajn. Vsaj tak so mi povedale  meni drage osebe - pa jim kar verjamem user posted image

Lara: kakšna je pa pol plača, če delaš 4 ure, 4 si pa v bolniški user posted image ? Nimam pojma o tem, ker nisem nikol to delala user posted image  Prosim, če mi to razložiš user posted image  , da bom bolj razsvetljena user posted image


Sončen user posted image pozdravček iz pisarneuser posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?