|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
8.11.2005 21:47:56   
šnucika
Da se še jaz malo oglasim....user posted image
Res  se december bliža...veseli december mu pravim jaz.
Moj PDP je 15.12.,strinjala bi se tudi kakšen dan prej.
Do sedaj sem pridelala 11kg,zadnje čase tudi malo otekam okoli gležnjev.Buši je kot prava okrogla lubenica,vse me gor tišči,tako,da težko jemuser posted image .
Počutje drugače kar kul,razen trebušne viroze,ki sem jo prejšnji teden morala preživet kar v bolnišnici na infuziji.
Glede spola mojega sončka....naj bi bila punčkauser posted image ...zelo dolgo se ni hotela pokazati,šele v 31 tednu je G videl,da naj bi bila lulikauser posted image user posted image .Skoz tišči nogice gor na trebušček,drugače pa je že pravilno obrnjena.In na veliko vleče prstek....to ima pa očitno po meniuser posted image .
Nekaj časa je bila bolj majhna,zaostajala je v merah in teži,ko pa sem imela kontrolni UZ v bolnišnici,se je izkazalo,da je samo v enem mesecu pridobila vse manjkajoče mere - iz 1200 gr na 2200 gr ocenjene teže.Spol pa se spet ni videluser posted image .
Kar bo pa bo...samo,da bo zdravo!
Glede imena sva z mojimuser posted image  odločena za punčko-Živa,za fantka pa še vedno ne vevauser posted image ....se bojim,da še na porodu ne bom vedela.........user posted image .
Sobica je skorajda pripravljena,oblačilca in potrebščine tudi - večino sem itak "podedovala".
Rodila bom v Izoli,če me ne bo zgrabilo na štajerskem,kadar sva z mojim user posted image  pri njemu....Pa za epiduralno sem se tudi odločila,glede na to,da je priporočljiva za tiste,ki imamo težave z dihali - astmo.
Skratka,čas leti in veseli december bo kmalu kmalu tu......user posted image

Pozdravček sonosečkeuser posted image ...uživajte...pa čimmanj težav sedaj na skorajšnjem koncu.

šnucika...35 t user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
9.11.2005 0:46:17   
Anonimen
Danes sem imela pregled pri okulistu, kjer so mi merili debelino mrežnice. Je stanjšana, vendar ne vem, za koliko oz. ali je stanjšana do te mere, da bo to razlog za carski rez namesto vaginalnega poroda. Tudi okulistka je rekla, da se na ginekologijo žal ne spozna dovolj in da bo le to po izvidih precenila ginekologinja. Izvem torej 15.11., ko imam pregled.
Drugače sem OK glede vsega ostalega.
Ena novost je pa glede porodniške. Moj dragi je izjavil, da bi bil rad na porodniški namesto mene. Jaz da sem doma tiste 3 mesece oz. 105 dni (ali koliko je že), ostalo pa da bi bil on. Na porodniški in da bi zraven še hodil v šolo. Jaz pa v službo.
Kaj mislite?

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
9.11.2005 15:30:47   
Kofi
Ma ne vem kako je s tem da si na porodniškem in uspeš še v šolo hodit. Odvisno kakšna šola je. Al je to ob delu al kaj. Pomisli koliko dela si imela pri prvem otroku. Meni vse prjatlce pravijo, da nimajo nič časa za druge stvari, kaj šele za šolo. Preštudirajta če ne bi blo za njega tud boljš, da bi ti pazila malega doma on pa popoldan študiral. Vsega po mojem ne bo zmogel.
A dojila ne boš kolkor se bo dalo?

Pozdravček, Pegica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
9.11.2005 15:43:14   
SIJA
Pozdravljene neučakane srečke,
Mi pričakujemo našega tretjega otročka PDP:3.12., NAPOVEDANA JEuser posted image , rodili bomo pa  v LJ. KG:+10
Upam, da nam do rokov čas čimprej mine.user posted image
LP Sijauser posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
9.11.2005 18:42:42   
cuma
Čau nosečke!
Naj se še jaz malo javim...
user posted image moj PDP je 9.12. in imela bova user posted image  Emo
user posted image kilogrami so +13 in trebušček meri že 107cm (čeprav vsi pravijo, da je majhen)
user posted image rodila bom v Izoli
user posted image naša pikica se še vedno ni obrnila in sedi kot v fotelju (medenična vstava) - kar naj bi pomenilo porod s CR. Se pa nikoli ne ve, mogoče se bo obrnila 8.12.??user posted image

user posted image Moje počutje je dobro, oziroma boljše - po enem tednu grdega prehlada z vnetim grlom in kašljem. Stvari za tamalo so že oprane in zlikane, manjka le še nekaj malenkosti iz lekarne.
user posted image Jutri bom oddala diplomo in srčno upam, da ne bo treba veliko popravljati. Srčno upam, da mi uspe končati ta faks pred porodom. Časa sicer res več ni veliko...user posted image
user posted image Porodniško začnem v petek!

Ko sem opazila v materinski knjižici datume naslednjih pregledov na teden razmaka, me je kar malo šokiralo. Res bo kmalu december!!! Hkrati se ful veselim in hkrati bi še raje imela kak mesec več časa - da vse zrihtam, kar še nisem.

Imejte se lepo in pazite nase in na user posted image !
LP cuma

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
9.11.2005 19:23:22   
mml
Kerensa...kaj pa vem, kaj naj ti rečem glede deljene prodniške...tako kot ti je rekla pegica 1...dojenčki so nepredvidljivi...pri enih lahko študiraš in narediš 100 stvari pri drugih pa še na stranišče skoraj ne moreš...pravila ni in tudi napovedati se nekako ne da. Poleg tega je pa seveda tukaj še dojenje user posted image ...razen seveda, če imaš službo v isti hiši, kjer stanuješ in otročka user posted image  pač podojiš med službo. Jaz se verjetno za to varianto ne bi odločila, ampak je pa to seveda stvar tebe in tvojega dragega. Sicer imaš pa še skoraj dva meseca časa, da  se odločiš. Si že čisto prepričana, da greš rodit v Postojno? Imaš zato kakšen zelo poseben razlog ali samo kakšno slabo izkušnjo iz Ljubljan? Malo sem radovedna..user posted image
Lep večer user posted image vsem decembrovskim razgrajačem in njihovim staršem

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
9.11.2005 20:05:19   
Yasminka
Cuma! Tud mi bomo imeli Emo. Lepo ime, kajne! Z mojim user posted image sva lansko leto na morju gledala eno prav posrečeno deklico staro cca 2 leti. Tolk je bila prisrčna, da ji je cela plaža ploskala, ko je pela.... in sva rekla, da bo najina zagotovo tudi Ema.
No če nas je pa ultrazvok "nahecal" bo pa Peter.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
10.11.2005 9:40:16   
pija*
Drage decembrke!

V ponedeljek sem bla na pregledu, 34t, in naša pupika tudi sedi kot grofica. Me je groza, da bi tako ostalo. Kolk vas ma izkušnje z medenično vstavo in kakšne so?
Jest sm prav pod stresom zdej, ko razmišljam, kako jo bomo ven spravili.
Če bi vedla, da se ima kaj zakomplicirati med porodom, sploh ne bi razmišljala o CR, sicer pa bi raje rodila vaginalno.
Vsaka izkušnja bo dobrodošla.

pija in user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
11.11.2005 11:50:25   
Anonimen
Ena dobra novica - moje težave z jetri so odpravljene in bomo veselo čakali december. Sicer še vedno z rednimi kontrolami vsak teden, ampak mislim, da bo morala kar mati narava naredit svoje user posted image . 11.11. torej odpade, mogoče pa bo mujcek uspelo, da danes stisne k sebi svoja user posted image user posted image

Detece se je še malo poredilo, preseglo 3 kg in veselo drvi proti štirim user posted image . Vsaj glavico so namerili enako veliko kot dva tedna nazaj, takrat me je kar stisnilo...
No, zdaj pa črtam dneve do 1.12. in upam, da mi bo v tem času namenjena še ena doza cepiva proti gripi.

(odgovor članu pija*)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
11.11.2005 13:07:11   
mujcek
ah tudi pri mujceku ne bo nič z Martinčki user posted image

Včeraj na CTG ni bilo popadkov, odprta še nisem in treba bo še čakati...

Do sedaj je čas kar nekako minil, ampak sedaj pa bo šlo počasiiiii! Saj po eni strani sem srečna, da bosta user posted image user posted image  dalj časa notri, ampak kaj ko bi ju že tako rada imela pri sebi; pa hujša sem že kot slonica [sm=sloncek.gif" border=0>user posted image user posted image , pa vsak dan imam več strij user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
11.11.2005 13:07:42   
mml
Hej someone...to me pa zelo veseli, da je s tvojimi jetri boljše user posted image in ostajaša decembrka. Pri nas nič novega. Danes bila na pregledu...vse OK, seveda je user posted image  na CTG najprej mirovala, kot da je najbolj miren otrok pod soncem, no potem smo jo pa le zbudili in je veselo odmigala, da je bil zapis takšen kot mora bit user posted image . Moje počutje super, kile +10.5. Skratka smo že skoraj v nizkem štartu, saj je Miklavž že zelo blizu user posted image . Čeprav imam včasih občutek, da sploh ne bom rodila, glede na dobro počutje in to, da je trebuh še vedno tam nekje zgoraj user posted image . Skratka pregelde imam po nvoem vsak teden, tako da mi slučajno ne bi postalo dolgčas user posted image .
Želim vam prijeten konec tedna in se kaj tipkamo

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
11.11.2005 15:17:19   
ac
Tudi jaz sem danes imela pregled. Vse je v redu, tako z mano kot mojo (zgleda) punčko. Smo jo spet malo gledali z uz, lepo je postavljena na glavico in veselo brca.

Čas kar hitro mineva. Še drug teden dva dni službe, potem pa dopust in pohodi v trgovine. Me je pa kar malo strah, da mi bo dolgčas do poroda (nisem navajena biti frej in doma).

Imejte se lepo čez vikend!

ps: blagor vam, ki niste v LJ, ker menda je te dni na raznih koncih SLO sonček, tukaj imamo pa tako, da ni za komentirat...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
11.11.2005 17:57:14   
Anonimen
ah, mujcek, še vsak je ven prišel user posted image . Mogoče pa bosta tudi tvoja fantka počakala veseli december.

vidiš, mml, naš falot pa prav nagaja sestram v porodnišnici. Še niti enega poštenega CTGja niso uspeli posnet, ker skozi samo spi. Pa mi malo pretresejo trebušček, dete 1x brcne in spi naprej user posted image . Je potem g. na UZ tudi malo požokala, da se je zbudil.
Pa da ne boste mislili, da je vedno tako. Zjutraj se prvi zbudi, ko začne budilka tulit. Cel dopoldan brca, ravno v opoldanskem času (ko sem običajno naročena) pa veselo spi. Popoldan in zvečer pa kar ne neha nabijat user posted image user posted image

ac, nič ne skrbi, ne bo ti dolgčas. Jaz sem se tudi tega bala, zdaj pa sem že skoraj 1 mesec doma in mi na kraj pameti ne pade, da bi si službe zaželela. Saj boš hodila na kontrole, pa malo na sprehode, pa upamo, da bo tudi v LJ še kaj sonček posijal.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu ac)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
11.11.2005 18:03:16   
arielca
Pozdravček,

Tudi na Gorenjskem je bila danes megla in je šele zdaj izginila  user posted image user posted image , tako da sem šla lahko samo na en mini sprehod.
Vse ostalo je na srečo po starem. Mali razgrajač veselo telovadi, čeprav ima vedno manj prostora, tako da se zadnje čase bolj preteguje in me brca pod rebra. Pa precej pogosto kolca. Moj lubi pravi, da je to zato, ker toliko misliva nanj/o.
Do porodniške sta mi ostala le še ponedeljek in torek. Po eni strani komaj čakam, malo pa me tudi skrbi in samo upam, da se tale mesec ne bo neznansko vlekel, ker mi je sicer celotna nosečnost noro hitro minila.
Aja, z našega CSD-ja so mi do zdaj poslali le odločbo za denar namesto paketa (denar še ni nakazan), vse ostalo pa še čakam. Oh, birokratski škratki...

Želim vam lep vikend in pazite nase!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
11.11.2005 18:06:47   
arielca
Uh, še nekaj sem pozabila vprašat... Skoraj vse ste že bile na CTG-ju, mene pa še ni poslala. V sredo imam pregled pa me zanima, če je smislno, da malo povprašam. Čeprav mi je zoprno pametovat in sitnarit, ampak me res zanima...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
11.11.2005 19:21:39   
XXYY
Živjo!

Arielca, jaz mislim, da ti CTG ( tako so rekli v materinski šoli) delajo šele v 36 tednu. Ne vem, no. Mislim, da ti dajo šele takrat. Ne vem, kdaj so že druge punce šle na ta CTG. Jaz še nisem šla, pa sem zdaj naslednji teden v 35 tednu.

Dnevi že prehitro minevajo. Ta nosečnost mi je tako hitro minila. No, saj vem, da še ni konec. Spomnim se glih tako, da sem že včeraj nehala delata, pa sem že od 4 meseca na bolniški.

Mala mi glih kar trka pod rebra, ko pišem to sporočilo. Zdaj ima dirkalne vaje po bušiju, ki pa je že skoraj brez prostora. Včeraj zvečer sva se z mojim user posted image prav smejala, kaj je delala v trebuhu. Moj hoče dati roko na trebuh, pa sem mu rekla, da naj samo gleda trebuh kako se premika in je blo prav smešno. Pol mi pa moj user posted image pravi, da kakšen je to sploh ta občutek, ko ti nekdo brca po bušiju.

Zanimivo.







(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
11.11.2005 20:11:37   
Anonimen
Arielca, mislim, da sem na forumu dr. Pušenjaka prebrala, da nima smisla delat CTGja pred PDP, če otroka redno čutiš. Tako da je zelo verjetno, da ga kaki user posted image sploh nikoli ne delajo.
Meni ga delajo, ker hodim v ambulanto za patološko nosečnost in je tam to rutina po 30t. Ostale pa bodo same napisale, kake izkušnje imajo s tem.

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
11.11.2005 21:24:03   
mujcek
ja nekateri G niti ne delajo CTG-ja pred PDP; mislim, da mene tudi še ne bi poslal v 36t, če ne bi nosila dvojčkov. Drugače pa se mi zdi bolj pomemben UZ, saj ko pridejo pravi popadki jih itak čutiš, dokler jih pa ne čutiš pa tako ni panike user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
11.11.2005 22:32:48   
arielca
Hvala, da ste se tako hitro potrudile z odgovori. In me potolažile...   user posted image user posted image user posted image  za vse vas!!!!!!!

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
12.11.2005 13:53:03   
Mabo
Tud jaz imam enak PDP - ne se sekirat zaradi teže, ker sem tud jaz pridobila že 15 kg - pa čist dobr zgledam

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
12.11.2005 14:38:49   
Mabo
Tud mene zanima koliko tednov pred PDP so vas poslali na CTG?

(odgovor članu Mabo)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
12.11.2005 14:39:31   
Anonimen
Pozdravljena, Mabo. Tukaj pa bomo čvekale s tabo user posted image user posted image . Kot si verjetno že prebrala, smo tudi o CTG pisale.
Zdaj pa napiši sama še kaj o sebi in vprašaj, kaj te zanima.

(odgovor članu Mabo)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
12.11.2005 19:06:45   
Mabo
Hvala za sprejem - someone. Kaj naj napišem o sebi? Sem prvič noseča, pdp imam 23.dec. Za spol še ne vem. Vsi mi sicer pravijo, da bo user posted image , vendar mi nek notranji glas pravi, da bomo vendarle zibali user posted image .
Prebiram vaše pogovore že od začetka, vendar se nekako nisem uspela vključiti - moje znanje računalništva bolj šepa. Še zdaj se ne znajdem preveč na forumu in me zanima, kaj pomenijo te rumene pike pri temah in kaj rumene zvezdice pri vaših imenih?

Lep večer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
12.11.2005 19:09:18   
tinkamiška
Hoj Mabouser posted image

Rumene pike pri temah pomenijo, da je bil na tisti temi napisan nov odgovor, zvezdice pri imenih pa pomenijo koliko je kdo aktiven.

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Mabo)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Vsak čas bo DECEMBER...
12.11.2005 19:10:05   
Mabo
Mujcek - Kdaj pa imaš PDP? Pa še to, ali imate dvojčke v družini, ali si zanosila s pomočjo klomifena?

Upam, da nisem preveč radovedna!?user posted image

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?