|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
22.11.2007 20:13:54   
teta beta
Čer!

Na UZ je bilo v redu. Zdravnik je pretipal in pregledal in da menda ne more biti nič nevarno, ker je bulica premična, najbrž da je ... saj si nisem zapomnila, fibrolom ali nekaj takega. So pa tudi punktirali in izvidi bodo čez en teden. ampak načeloma je vse ok.

Po uspešno prestanem UZ pa vam lahko povem tudi, da je najin načrt, da začnemo delati na naslednjem članu po novoletnem smučanju, spodletel. Ta se je namreč že napovedal za 30.6. (hehe, Pety, prehitela sem te user posted image user posted image !) Testa nisem niti delala, ker sem itak imela že naročen obisk pri G za bris in je tako opravila kar vse hkrati. Datum pa je določila nekako takole: "no poglejmo... hm... 31., a ima sploh 31 dni? ne, ... 30.6." Se pravi, tu nekje, če se bo ta obiral kot Daša, boš Pety itak ti prej rodila. Slabo mi ni nič, folne seveda nisem jemala v kritičnem času, sem pa danes začela jemati elevit. Povedala še nisva, ker je še malo zgodaj in pa predvsem zaradi te bulice, le enim kolegom. Se pa ful spomnim, ko smo bile me noseče, je ena punca z RR v zgodnji nosečnosti opazila bulico, ki se je izkazala za rakavo in morala splavit itd. Tako da mi res ni bilo prijetno.

Ninočka, Daša je imela rokavičke gor menda 2 dni, ko je bilo kar mrzlo, zdaj pa jih ne nosi. ima pa ene bolj "snežne" in ene štrikane. Žabice pa nosi že lep čas.

Valla, midve z Dašo greva jutri k dermatologu zaradi tistih izpuščajčkov, ki jih ima v kolenskem pregibu. kot nalašč jih seveda ravno zdaj nima, le malo hrapavo kožo. Zadnja diagnoza Dašine P je bila, da je neke vrste alergija, ki ponavadi izgine do 5. leta, ampak ker sem že čula toliko različnih, sem ji rekla za napotnico. mi je dala napotnico za 1 mesec user posted image , čakalne dobe so pa... saj veste, da ne bom izgubljala besed. K sreči sem prišla prej na vrsto, bomo videli, kaj bodo jutri rekli.

Pri nas v vrtcu imajo normalno sobno temparaturo. Daša ima oblečene štrample in hlače, zgoraj pa običajno spodnjo majčko brez rokavov in dve majčki z dolgimi rokavi ali majčko z d. rokavi in mikico/jopič. Nikoli je ne slačijo in nikoli ji ni vroče. Tole kar Pia opisuje je grozno. Pa saj nič čudnega, da otroci tako zbolevajo! Dokolenke pa sem jaz Daši kupila v Hoferju, 2 para 2 evra. Tu pa tam vidim, da jih še imajo, odvisno katere številke. Pia, če to prakticiraš in želiš, lahko naslednjič pobrskam, če jih še imajo.

Benika, sama veš, da so te meritve tako-tako, svojih izkušenj ne bom še enkrat ponavljala. Vsekakor pa poskusi v tem času do naslenjega pregleda res čimveč počivat in  ležat na levem boku. Da ne te bodo poslal počivat v bolnišnico. Če bodo na naslednjem pregledu meritve spet slabe, te bodo tako poslali na dopplerjev UZ, kjer bodo videli, če gre res za zastoj rasti. POČIVAJ!

No, tako. Uživajte, se slišimo!

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: septembrke 2005
22.11.2007 20:38:04   
benika
To teta beta, ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa se je začel drugi krog! Valla., sedaj čakamo še tebe. A ve sploh veste, da bomo drugo leto vsaj nekaj časa vse na porodniški ali bolniški in da bo spet več časa za kofetkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: septembrke 2005
22.11.2007 21:06:38   
ninocka
Teta beta čestitke!!!! Jupi, pa se je začel drugi krog!!! Ja, ampak manjka še ena, me smo 3, tko da Valla - Tažana - Nika kera bo???
Joj, punci, kolk sem jst vesela za vaju, sem lih danes samotu povedala za Pety in sva se pogovarjala, kako so v drugo vsi naši škratki načrtovani (če so bli v prvo presenečenje), pa evo mamo še eno nosečkico user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol sta ble vidve obedve na RD že noseče, a ne? Pa tih kot miške user posted image user posted image

Teta beta, kaj bo pa s smučanjem zdej?  PA čestitke še za dobre rezultate UZ!!! user posted image user posted image user posted image


A mislte da bodo v drugem krogu punčke? Prvi krog smo same fante naštimale user posted image user posted image



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: septembrke 2005
22.11.2007 21:10:02   
benika
Ja valda da bojo punčke! Kam bomo pa prišli, če bomo samo fante rojevaleuser posted image  Eno pošteno razmerje pa že mora bit. Pa teta beta in njen user posted image  znata tako luštkane punčke delatuser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: septembrke 2005
22.11.2007 21:43:54   
2ursae
ja, benika, upam, da te ne skrbi preveč user posted image .Men je rekla G v porodnišnici, ko so namerili, da je Bor premajhen, naj ležim na levem boku vsaj 2x dnevno po pol ure. Kar se pa roka tiče - uradno sem ga prekoračila za 11 dni, v resnici je bil pa rojen en teden prezgodaj, pa je bil kljub temu krepak fant (3750 g). Saj vem, da ti to ni ravno v tolažbo, sploh, če te res lahko hospitalizirajo, kar je ob malčku sploh zoprno, sam te meritve so res mal tko-tko. Upam, da se ti vse dobro izteče user posted image .

valla, ti je že ninočka napisala, kako je z alergološkim testiranjem. Malčka mal zaboli, ko ga tam špikajo, sam ni huudega.
Ti pa moram povedat, da sva mi2 z mojim že zdaunloudala (kakšna beseda user posted image ) in pogledala uvodni film v 4. sezono (ki je tudi zadnja) Galactice. Ne vem, če sta še navdušenca, sam tolk da veš, da to obstaja, naslov je pa "Razor", serija se pa začne z januarjem.
Moj Anže je tud nekaj časa oznanjal, da je mami majhna user posted image  ... v čem je vic user posted image

Ninočka, Anže je pa, ko je videl, da dojim Bora, izjavil "ne bi Bor grizu mamice" user posted image user posted image , pol pa enkrat kasneje še "ne bi Bor papal mamice" user posted image . Saj zdaj seveda že ve, kako in kaj, sam tisti zgrožen izraz na malem obrazku je bil pa za počit od smeha.
Čestitam za obletnico user posted image , a si se s Samotom že kaj zmenila? Jaz si tega ne bi tako zelo jemala k srcu, zase vem, da ne bi čisto nič zamerila, če bi pozabila ... je pa res, da imava mi2 bolj v ospredju obletnico poroke, tko da una najina prva nekako zbledi. Na obletnico poroke pa boljš, da ne pozabi user posted image .

pety, kakšen nasvet pa rabiš ... a si že vse pozabila user posted image . Pač prepustiš se dogajanju. Glede slabosti ti ne znam svetovat, ker jih nisem imela user posted image , ostalo pa pač gre normalno, sam pol, k trebuh zraste, je mal težko za malčkom letat. Sva se z Anžetom igrala npr. v dnevni sobi in on kar naenkrat "pejva v kuhinjo" in odšiba tja, pa preden sem jaz uspela vstat, je bil on že zdavnaj tam user posted image .

jaz sem si pa omislila sling. Pri nas oktrobrkah je to zdaj ful hit, pa sem dans dala Borčija not in je takoj zadremuckal user posted image . Kengurujčka moram prodat, mi je sling itak ful boljši, ker lahko mali not leži - zdaj ful mirkamo, da ne bi še Bor extenzije fasal.

Sva se pa zadnjič probala igrat Spomin in sem bila prav šokirana, kolk mu je doobro šlo. Ok, imela sem le 3 pare, se pravi 6 kartic, ampak je takoj vedel, kje se kaj skriva.
Pa ful me že zna z argumentiranjem prepričat, da si premislim. Je moj zadnjič nekaj z voltmetrom okol hodil in ga je Ani seveda takoj hotel imet, ima pa zadeva precej nevarne žice s špicami in sva mu seveda rekla, da ge ne bo dobil. In on nama "bom pri mamici sedel" - namreč enkrat sva mu dovolila, da se je igral z vrtalnikom, a le pri meni v naročju. In je pač takoj povezal, da če ga eden mirka, da se lahko igra tud z nevarnejšimi stvarmi. Seveda mu nisva mogle odrečt user posted image . Tudi zdaj, ko sva sama doma čist razume, da se lahko s tem igra šele, ko Borči zaspi.

kaj smešnega počne ... bom razmislila, pa drugič povem. Lahko sam omenim, kolk se zna "razpasti" po nečem. Naprimer, hoče nekaj imet, pa mu rečeš, da ne, pa on, da bo samo pogledal. Pa rečeš, ok, gledaš lahko. S tem, ko mu omogočiš, da pride blizu in pogleda si on zaželi, da bi se zadeve dotaknil (on reče "pipsnu" - a la "pipinu"), pa recimo tud tle mal popustiš, ker si itak zraven, pol naslednji stadij je, da želi prijet, pol hoče nosit in v naslednjem trenutku je že njegovo in nama z možem samo posodi, če rabiva user posted image . Na tak način je prišel do mixerja, toasterja, paličnega mešalnika, podaljškov, polnilcev ... pravi mali zvijačnik. Počasi, a sigurno.

to bo dost za danes, jutri imamo prvo posvetovalnico. Ne morem verjet, da ima Bor že en mesec ... uf, Pety, ko boš ti rodila, bo skoraj že hodil user posted image


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: septembrke 2005
22.11.2007 21:45:47   
2ursae
pišuka, med tem, ko jaz ustvarjam svoj post, se razve, da je teta beta noseča user posted image . Kva sem pogledala user posted image .
ČESTITAM!!!!!!

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   RE: septembrke 2005
22.11.2007 22:02:11   
teta beta
Ninočka, meni se na RD še sanjalo ni o tem. Takrat enkrat sem ravno čakala M. Na smučanje pa vseeno gremo, jaz pač ne bom smučala. Se mi je še G smejala in rekla, da se bom pač sprehajala in kuhala za vse user posted image .

2ursae, sling je ful dobra zadeva. Jaz sem štorkljo uporabljala že pri Daši in jo je res ful pomirjala. Je pa nisem uporabljala dolgo, le kakšna dva meseca, pozimi pa potem ne, ker me je bilo strah, da bi kje padla na snegu. Kasneje pa ji ni več pasalo ali pa nismo znali v redu naštimat. No, nisem se preveč sekirala, ker je bil itak home-made, tako da nisem ravno vrgla denarja stran. Ga bom pa v drugo verjetno spet uporabljala.

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 8:16:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 8:52:32   
Nika v službi
Ti, ti, tičica! Lepo z mano čiča na kavici in čajčku, pa nič. Niti besedice, da mogoče pa kaj bo... Ja, seveda, teta beta, nate leti!user posted image  PRISRČNE ČESTITKE! Res sem vesela, da ste se takole "razpasle"...user posted image

Ninočka, drugemu krogu se ne pridružujem, tako da teža odgovornosti pada na Tažano in Vallo. Mi bomo zelo verjetno ostali pri številki ena, ker so pač preprosta dejstva ta, da zdaj še ne bi rada zanosila, bi vsaj še eno leto počakala, po drugi strani pa bom čez eno leto stara že 38 let, kar pa je že precej. Svojim otrokom res ne bi bila rada ravno stara mama (že tako sem precej "v letih").
Sicer pravijo, da never say never, ampak trenutno kaže tako.
Za kavice med vašimi porodniškimi pa bom že našla pravi razlog (če ne drugega, lahko bolniško vzamemuser posted image ) in se pridružila.

Teta beta, user posted image  za ohrabrujoče novice iz UZ-ja, verjamem, da bodo tudi rezultati punkcije tkiva potrdili, da ne gre za nič malignega.

Temperature pri nas v vrtcu so tudi precej normalne - ni niti prehladno, niti prevroče, je pa toplo, nekoliko topleje, kot imamo mi doma. Nika ima torej v igralnici oblečen body s kratkimi rokavi + tanjšo majico z dolgimi, krilce in žabice. Zjutraj pride v igralnico običajno še s kakim brezrokavnikom ali tanko jopico preko majčke, ampak jo potem zelo hitro slečejo, ker se začne akcija in ji je vroče.

2ursae, tale tvoj stavek me je nasmejal, ker mi zveni tako znano. Ta te citiram: Naprimer, hoče nekaj imet, pa mu rečeš, da ne, pa on, da bo samo pogledal".

Nika tudi vedno, ko ve, da česa ne bi ravno smela, reče, da samo gleda. Včeraj npr. je v kuhinji odprla tisto kotno omarico spodaj pod električno ploščo, kjer imamo vrtljivo košaro in na njej zloženo posodo. Ve, da tega ne sme odpirat, da ta omara ni "njena". Pa reče, da samo gleda. Rečem, da pogleda pa lahko. Čez nekaj časa slišim rožljanje, pa rečem, da se gleda samo z učki. Pa ponovi, da samo gleda. Čez nekaj časa pa bum-tresk in pade ena posoda na tla. Nika pa v jok. To je pri nas redna praksa. Jokat začne, ko se ustraši (kadar npr. skoraj pade, se ujame, vendar očitno se tako ustraši, da od tega strahu začne jokat) ali ko ve, da je naredila nekaj narobe in se pri tem še ustraši. Včerajšnja kombinacija je bila torej "idealna" - vedela je, da ne bi smela, pa še fajn je zaropotalo.user posted image

Zdaj moram pa dol z neta, ker mi bodo en program instalirali, pa bom potem morala re-startat compa.
Se slišimo kasneje. Čau!


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 9:58:35   
pety78
Teta beta, midve bova pa približno skupaj imeli rok. user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kak fajn, katera se nama še pridruži?user posted image user posted image user posted image

Jaz pa pijem coca colo za zajtrk, kosilo in večerjo.user posted image Ne morem si pomagat, ampak edino to rahlo oblaži slabost. Men se bo sf
uzlalo, če me to ne mine čimprej, mater!user posted image user posted image



_____________________________



(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 12:07:31   
benika
jaz sem si pa omislila sling.


Kje si ga pa kupila? Tudi jaz namreč močno razmišljam o tem, da bi si nabavili enega, ker moraš pri Beniju imet frej 4 roke, ne samo dveh. Potem bom pa prišla še en dan k tebi na inštrukcije, da sploh vidim kako se ta hudič navežeuser posted image .

Pety, a ti misliš na naslednji kofe v mehurčku priplavat? Nč se sekirat zaradi coca cole, jaz jo lahko v nenosečniškem stanju pijem za zajtrk. Sem pa že kar nekajkrat slišala, da coca cola prežene jutranje slabosti. No, meni jih definitivno ni.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 12:23:29   
Nika v službi
Pety, saj ne da ne sočustvujem s tabo glede slabosti (jaz tega med nosečnostjo nisem poznala), ampak a je tale strupena coca-cola uredu za otročička?! Saj v malih količinah, občasno, ampak takole, kaj pa vem, no. Ne me narobe razumet, ampak coca je res beda, je že Cocta manj nevarna. Kaj če bi poskusila s Cocto? So prav tako mehurčki, pa če jo še malo razredčiš (ker meni je bljaki sladka).

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 12:29:12   
Pia67
Madonca, pa kaj je z vami user posted image  Same novopečene mamice in srečke nosečke. Se se kar malo zamislila ... In se bom pridružila Niki35, ker je kar nekaj faktorjev, ki niso ravno v prid novi nosečnosti. Brrr, si ne predstavljam, da ponovno vse pade samo na moja ramena in se to še podvoji.

Teta beta, user posted image čestitke tudi tebiuser posted image . Presenetljivo, če se spomnim, da nisi toliko nazaj napisala o sms-u tvojega dragega, ki je omenjal eno malo Dašiko. In lepo, da te je ginekolog potolažil glede fibroma, punkcija pa je pika na I. Običajno je fibrom le cista.
Hvalauser posted image za info o dokolenkah, bom Gregorja klicala, ker ima službo blizu Hoferja, pa bo šel tam po dvoje 4, ki segajo mal višje. je nina taka kakor v štumpantlnih. Če bi jaz oblekla Nino kakor ti Dašo, bi ziher bila čisto premočena. Danes je v majčki, pa v poletni majici z dolgimi rokavi, poletne kavbojke in nogavičke. No, zunaj ni mraza, če pa bi bil, bi jo veselo preoblačila predno bi zapustili vrtec, ker se ponavadi greva igat.

Benika, če te lahko mal potolažim. Nina je bila 2/3 nosečnosti proglašena za majčken plod prestare bodoče matere (čudežno se je odebelila po 7. mesecu). Moja kolegica se je skoz hvalila kako velika bo njena, rok je imela mesec dni za mano user posted image ... In kaj se je zgodilo? Nina se je rodila 3,8 kg in 54 cm (baje je bil CR 3 tedne prezgodaj), kolegičina malčica pa je imela 2,8 kg in 48 cm. Toliko o UZ-ju. Upam, da ti ne bo treba v bolnico. lahko pa poiščeš še mnenje neodvisnega ginekologa.

Ninocka, zal mi je za obletnico. Jaz sicer na te zadeve nič ne dam, vem pa, da nekaterim pomenijo veliko. Upam, na kak popravni izpit med vikendom. držim pesti.

Valla, hvala, ker si mi povedala, da je normativ 24 stopinj. Si nisem mislila. Včer je bilo celo 26. V Nininem vrtcu ni najmlajših otrok, vsi so starejši kot eno leto, ker so mal premeščali otroke, ker popravljajo en vrtec in so iz različnih koncev.

Nika35, uh, hudo. Kaka hecna štorija. Si me spomnila na kolega, ki ga je hči zalotila, ko sta se z ženo mečkala. Vsa vesela se je vrgla nanju in rekla : "Hura, tud jaz se grem sendvič!"

Pety, moja nekdanja sodelavka je pila čaj iz ingverjeve korenine. 2 cm korenine je olupila in ga dala v vodo, da je zavrela in ga pustila 10 min notr. Ko sva bili noseči, sva redno kuhljali čaj med odmorom, da njo ni zvil, jaz pa sem se nalivala, kar tako.


Aja, v vrtcu imajo nekateri nesrečneži že uške. Bomo mal bolj brskljali po glavah, zoprno je le to, ker jih je tako težko iztrebiti. Bo že, morda pa ne bomo imeli to srečo in si pridelali nove domače živali.

Vikend bo vsaj pri nas bolj moker, tako, da gremo raje na bazen in v savno. Slednje izmenjujoč, ker Nina ne paše ravno v kako vročino.

Lepo se imejte,

Damjana

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 12:34:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 12:40:24   
pety78
Punce, saj vem, da coca cola ni priporočljiva, ampak kako naj v službi zdržim? Pa vsa ta vožnja v službo in domov....user posted image user posted image user posted image

Vsaj kadim ne in ne pijem alkohola, kar tudi nekatere nosečnice počnejo, a ne Ninočka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hecam se!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pia, mogoče bi se pa ta čaj splačalo probat. Hvala za nasvet.

Drugače pa tolk da vete, kako podporo imam od mojega user posted image ali naj raje napišem user posted image . Ko sva šla predvčerajšnjim med službo na kosilo, mi je bilo tako slabo, da sem mislila, da bom hin. Ker jaz vozim, drugače bi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , začne v avtu naglas razmišljat...Hmmmm, kaj bi danes jedli...ali bi .....vampe? hmmmmmmmmmmmm, ali bi zaseko........................user posted image user posted image user posted image user posted image Jao...

Danes zjutraj pa v avtu jaz vozim, on mi daje koščke kruha, da sem jedla, pa kar naenkrat blekne...Sam, veš kaj, surovih polžev pa jaz ne bi jedel.............user posted image user posted image user posted image

Jaz sem misla, da mu bom vrat zavila....user posted image user posted image user posted image user posted image

A se dobijo kake tablete, da mu jih podtaknem, da mu bo dve uri slabo, kot je user posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image







_____________________________



(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 12:40:33   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67


Nika35, uh, hudo. Kaka hecna štorija. Si me spomnila na kolega, ki ga je hči zalotila, ko sta se z ženo mečkala. Vsa vesela se je vrgla nanju in rekla : "Hura, tud jaz se grem sendvič!"




user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je pa tudi dobra!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 12:44:14   
pety78
Teta beta, meni se pa zdi, da boš imela punčko, jaz pa fantka, pa zdi se mi, da bo Valla. kmalu najavla nosečnost, pa da bo imela tudi fantka. Pa tažana takoj za vallo, pa bo imela še eno punčko. user posted image user posted image user posted image
Potem nas bo pa še Nika presenetila in rekla...Presneto, ne morem jaz zaostajat za vami in bo imela še eno punčko in fantka....user posted image user posted image user posted image user posted image In to hkrati....user posted image user posted image user posted image

Potem pa še Nini zrihtamo enega brateca. user posted image A sem katero pozabila?user posted image
2ursae, kdaj bo pa tretji? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj, mi seka.....user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 12:56:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4868
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 13:46:04   
tažana
pety:
seka, seka...user posted image  pa zjutraj tudi raje poležavate user posted image  vse ste na glavo postavili. user posted image
veš tut jaz sem pila coca- colo pa sladoled čez pa sva obe žive in zdrave. user posted image  mi je edino to dvoje pomagalo preživet dan. še celo v vrtec sem nosila 0,5 l coca- cole, ker čaj ali kaj podobnega nisem dol spravila  user posted image .

stopinje: mi imamo v igralnici okrog 21 stopinj. res pa je če ne bi mrzlično zapirala radiatorjev, bi tudi bilo zelo vroče. pa smo opozorile na težavo ampak imamo pač to težavo da je del vrtca zelo hladen in je potrebno malo več kurit. medve se pač znajdeva da zapirava radiatorje in ko nas ni noter odpirava okna. (pa še šefica je mal obsedena z odpiranjem oken, njo niti ne bi motilo če bi imela igralnico na prostem user posted image user posted image - še dobro da se tega zaveda pa da mi pusti kontrolirat vse skupaj user posted image )

teta beta: kaj naj rečem user posted image . presenetila na zelo lep način. presneto ste lahko dolgo tiho. jest bi pomojem že prvi dan vse sčebljala.user posted image  
no tako grem za delom potem pa po Katarinco v vrtec nazaj.

< Sporočilo je popravil tažana -- 23.11.2007 13:50:59 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 14:12:15   
teta beta
Nika, verjemi, da me je zelo zelo močno srbel jezik, še posebej ko sva se pogovarjali o smučanju je bila ravno lepa priložnost, no, potem sem si pa rekla, da bom že še počakala en dan. Glede nosečnosti pa takole - moja v.d. svakinja bo tudi zdaj kmalu stara 37 let, ima že tri otroke, imela pa bi še dva. Pravi, da ima čas do 40.

Pety, jaz sem ravno včeraj v priloženih navodilih za elevit prebrala, da začetne slabosti dostikrat izvirajo iz pomanjkanja vitaminovv, mineralov in železa. No, ampak možno, da pač delajo reklamo zase, kaj pa vem. Meni je to G priporočala, ima vse noter, posebej primerno za nosečnice in doječe matere, pa še odvzem krvi je pokazal, da imam bolj malo hemoglobina (117).
Pa vampi so pa ja njam njam. Zdaj se mi jih je kar zluštalo, ko si jih omenila, jih že nisem celo večnost jedla. Sicer pa bi res mogoče raje imela punčko, bi me bilo namreč kar strah imeti fantka, ne vem, če bi ga znala rihtat. Vendar moj pravi, da bo fant. Pa glavno, da bo dete zdravo. Sicer pa jaz sploh nimam feelinga, da sem noseča, dostikrat kar pozabim na to.

Benika, zavezat niti ni tako težko. Pa na netu imaš vse polno strani, kjer kaže kako se otroka nosi. No, jaz pa imam takega, ki se niti ne veže, ampak je zgoraj obroč oz. šnola, s katerim potem reguliraš velikost. Pa saj mislim, da bi jaz morala imeti v albumu na RR eno takšno sliko not.

Danes sva bile z Dašo pri dermatologu in je rekla, da je najbrž neke vrste alergija, dala mi je eno kremo, zdajle se glih ne spomnim, kaj je, in vzeli so ji kri za test. Kri so vzeli iz vene in Daša ne le, da ni niti pisnila, tudi trznila ni, ko so ji jemali kri. Pa še to jo moram pohvalit, kar že dva dni pozabljam, da zna že pljuniti ven, ko si umiva zobke. Včasih pljune vse ven, kot je treba, včasih delno pogoltne vodo, včasih vse dol popije... ampak čedalje bolj pogosto gre vse ali vsaj večina vode ven. Je pa to seveda posledica vrtca, kjer si po vsakem oborku splahnejo usta, kar tako pri pipi, midva pa zdaj prakticirama iz kozarčka. Prejšnji teden je namreč dobila kompletek iz dm-a, ščetka, pasta, koazerc in etui z motivi čebelice maje v nahrbtniku in je to seveda ful popularno.



_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 15:00:44   
Nika v službi
Teta beta, če ste slučajno dobile mazilo Elocom, pazljivo z njim. Tanka plast, pa ne več kot 3 dni zaporedoma. Tanjša povrhnjico in je precej agresivna zadeva, čeprav pomaga. Vsaj nam je.

Sicer pa glede nosečnosti - vem, da je zelo veliko starejših nosečk, nenazadnje, ko sem bila v prvi nosečnosti na nuhalni, sem bila v čakalnicim, kjer nas je bilo 6, najmlajša, pa sem že takrat štela 35 pomladi. Gre bolj za lastno odločitev. No, saj mogoče me pa prepričate...user posted image  sploh Pety je hudo prepričljiva. To bo vpliv COCTE, ki jo pije v pisarni...user posted image

Tažana, a so zjutraj zaspali, kaj? Mislim familijo Č-S....

Nosečke, ki vam je slabo, baje pomagajo tudi tisti naravni sokovi korenčka, rdeče pese... jaz sem jih pila za boljšo kri, mi je takrat svetovala sodelavčeva "žena" in pri meni se je obneslo - sem imela krasno kri ves čas in niti ene slabosti. Jih je pa bojda treba spiti zjutraj na tešče. Meni je bilo to sicer bolj kot ne bljaki, ampak za pikico narediš pač tudi take zoprnije...

In kje ste govorile o vampih? Aja, mogoče na "nosečnosti"....

Letim domov, lep vikend vsem!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 15:51:11   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi


Tažana, a so zjutraj zaspali, kaj? Mislim familijo Č-S....




Smo, ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo se zbudili ob 7:57. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________



(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 16:09:49   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi


Tažana, a so zjutraj zaspali, kaj? Mislim familijo Č-S....



Smo, ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo se zbudili ob 7:57. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image





Vi ste še zgodni. Mi se že cel teden zbujamo skor ob 8:30 in vsakič, ko ga Samo pripelje v vrtec reče vzgojiteljica, da so ga že odjavili od kosila, ker so mislili, da ga ne bo

Jst sem v prvi nosečnosti tud skoz pila coca colo (drugač je ne maram), pa jedla sem ingverjeve piškote - Speculac. Pa baje je dober, da preden zjutraj vstaneš, poješ mal kruha al pa piškot, da ti ni slabo.
No, zdej mi nič od tega ni pomagalo


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   RE: septembrke 2005
23.11.2007 19:34:04   
tažana
čer.
mi smo pa znoreli...user posted image  imamo pikice, ki se jim reče norice user posted image . danes sem jih opazila upam, da ne bo hudega...

in ja pri pety so danes zaspali in potem jo je najbolj skrbelo, če lahko vidu zajtrk prihranimo. user posted image  dobro sedaj vam je vse oproščeno, ker imate olajševalne okoliščineuser posted image . a je Vid povedal, da smo igrico o zelenjavnem prepiru gledal danes?
moj otrok je bil tako zatopljen v dogajanje pa mi kljub vsemu doma noče ničesar povedat- kot da ne bi gledalauser posted image . je ful upornik glede tega. noče pet pred drugimi, niti se noče preveč zgovarjat, če ne izhaja iz njenega interesa.


no samo na kratko sedaj grem pa našega norca v postlo spravit user posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: septembrke 2005
24.11.2007 22:55:37   
2ursae
da se mal na kratko javim - mi smo danes preživeli ful lep dan, smo se dopoldne zbasali v avto (uf, kolk cajta traja, da se vsi oblečemo in napokamo) in šli v center Lj. Ful je bilo fajn, Bor je vse prespal, smo se pa okoli potikali 2 uri. Anže prehodi že ful dolge razdalje, najprej se je prilimal na en glasen stroj na tržnici, ki je v tla zabijal neke cevi in smo si najprej seveda ogledali to. pa da ne boste mislile, da smo bili edini - poleg nas je stal še en mulček z očijem in z velikimi očmi user posted image  ... tko, da nas je bilo že kar nekaj, ki smo zijali in so se mimoidoči ful ozirali, kaj imamo zanimivega - in ene par se jih je dejansko ustavilo in gledalo kaj hudiča je tko zanimivega pri uni mašini user posted image . Pol smo se šli mal usest, je bilo tako toplo, da smo bili komot zunaj, pol smo se pa še mal potepali - ful dobr, k je v centru zdaj prepovedano vozit z avti - in šli domov. Tko da sem tudi jaz po mesecu dni pokukala ven iz Višnje Gore v civilizacijo user posted image .

Pa da dodam še eno smešno - mi2 se načeloma takrat, ko sva na sprehodu, zmeniva, kaj bomo kosili ... in včeraj Ani na sprehodu izstreli: "se mormo zment, kaj bomo jedli" user posted image

aja, včeraj smo bili pri P: Bor se lepo redi in raste, je bil pohvaljen. Smo pa na mojo željo dobili napotnico za RA in sem nas že naročila ... eh, pa smo spet v tem kolesju. Je pa tud P rekla, da se ji zdi Borči mal hipoton user posted image . Ja, valla, ful se trudimo s handlingom pa tem, sam se bo kar prileglo osvežit spomin user posted image

pety, mi bomo pa imeli tretjega šele, ko bo vsaka izmed vas septembrk že povila drugega user posted image , se nočmo nič vrivat v vrsto user posted image .

nočko

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?