|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 10:24:27   
teta beta
Pety, user posted image za enega! Pa saj ti bi tudi dva unesla, kajne user posted image . Tudi mene hlače že tiščijo, zato zdaj nosim "poporodne" kavbojke iz H&M št. 38, ki jih k sreči nisem dala na Karitas, kot sem nameravala. Pa še fajn čisto nizek pas imajo, da me res ne motijo. Pa še ene žametke, ki so mi bolj na kamot, pa še raztegnejo se. Še ene žametke, ki sem jih poleg kavbojk po Dašinem porodu morala pod mus kupit, pa sem res že oddala naprej. Za nosečniške hlače se mi zdi pa še čisto prezgodaj. Razen kadar imam fejst napihnjem trebuh, takrat bi pa prišle prav user posted image .

nika, vem, da je Žonta zares kvalitetna restavracija oz. hotel, saj pravim, da je bila hrana zelo dobra, ampak vseeno sem pričakovala malo večji izbor hrane. Pa sploh smo imeli pri mizi štiri lačne otroke in dejansko nisem vedela, kaj bi naročila, da bi Daša tudi zanesljivo pojedla. Potem so otroci večinoma jedli pomfri, oni mislim, da lignje, Dašaa pa moj puranji file v omakci. Pa tudi zelenjavnih jedi skoraj ni bilo, razen kar je bilo nekaj z gobami, kar si pa spet nisem upala ravno jest.

Avto bi naj šli gledat Hyundai Lantra Wagon, pa me je ravno prejle klical, da najbrž ne bomo šli, ker se je še menil z ono žensko in pravi, da od zunaj ga pa res niso ravno ahtali in da ima pikce od kamenčkov ipd. Zdaj pa ni čisto prepričan, če bi ga vzel.

Kar pa pomeni, da moram pa zdaj it kuhat. Hudiča, kaj le??! nimam nič kaj doma.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 12:21:46   
Nika v službi
Ej, Pety, stara, G se je sigurno zmotila oz. te ni hotela preveč vznemirjat z novico, da sta dva. Je raje rekla, da je eden, zato tista njena dolga molčečnost, preden je izustila novico...user posted image user posted image

Resno pa - ISKRENE ČESTITKE! Samo, da je vse uredu.

Glede bolniške in počivanja pa bo najbrž kar res, da boš morala precej počivat. Itak ti bo verjetno redno merila maternični vrat in temu prilagajala nivo strogosti glede počivanja... In tisti nasvet od Benike je nujen, sicer ti hitro lahko kakšno kontrolo uštimajo, pa si v riti! 

Mašinca, tale post pa štrikam že dve uri, vedno me kdo zmoti. Zdajle sem dobro uro klepetala z ex-sošolcem iz OŠ, ki je Manager na DHL-u. Pa je prišel na kavico in povedal cel kup zanimivosti....

Torej, vmes me je že mami obvestila, da je klicala v KC, da preveri, kako je oči prestal noč. In je sestra rekla, da je zelo dobro prestal noč, da je situacija videti prav uredu. Mu bo izročila naše pozdrave, popoldan pa itak pride mami, pa mogoče bo tudi Tomaž skočil, ker jutri z nama z Niko verjetno ne bo mogel iti. Res sem vesela takih novic, saj vem, da to vse skupaj ne pomeni dosti, ampak upanje pa je. Več bomo vsekakor vedeli popoldan, ko (če) bo mami govorila z zdravnikom, ki ga je operiral. Hvala za vse dobre misli in želje. Tako pomaga. Krasne ste!!user posted image

Pia, a je bil Norvežan ali pač samo Slovenček, ki ga je poslovna pot odpeljala na daljnji sever? Sori, ne morem nehat vrtat...user posted image
Sicer pa tiste dooolge noči poznam, sem bila 14 dni na Švedskem januarja, pa je bilo "svetlo" (no, ja, to sploh ni svetloba, nekaj vmes, tisti čudni polarni sij...) od tam 11:00 do 13:00. Nekajkrat je še deževalo oz. snežilo, takrat je bil "dan" še nekaj krajši. Po drugi strani pa je bilo vse tako hudo romantično, vse osvetljeno, sneg, lučke na oknih, po cestah, vaseh... Čarobno, res. Živela pa ne bi tam. So me skoraj zaprli, ker sem z zadnjim levim kolesom avtomobila malce na črto parkirala..... Ah, lepi spomini.

In, Pia, kje so torej slike teh famoznih smrečic? Mogoče pa bi jaz tudi eno (ali več) naročila.... Resno mislim. Daj, pofotkaj, in vrzi gor, da vidim(o)!

Teta beta, kaj torej kuhaš?user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 12:34:52   
spelka12
No še dobro, da včasih pokukam k vam, da izvem kako se kaj moja šwester počutiuser posted image , pa kako kaj napreduje gradnja sob. Ti malo bolj počivaj, nehaj skakat okol tako kot ti znaš, pa malo živčke na off (sizifovo delo, da ti to govorim ampak malo se pa vseeno potrudi).
pety, tebe sem pa spremljala na naših forumih in mi je bilo mal čudno, da tukaj punce niso nič vedele. Čestitke za nosečnost pa da je samo eden (vidim, da si si to želela).
nika pozdravčke tvojemu očetu, upam, da bo hitro doma v vaši oskrbi.

Hvala vsem, ki ste mislile na mene. Ja ful je grozno, ko toliko let čakaš na user posted image , preživiš 4 laparoskopije, potem si 2x na dan zapičiš injekcijo v trebuh, preživiš punkcijo in vstavljanje zarodka, potem pa NIČ. Gremo dalje januarja in upam, da bo naša benika končno postala tetka (pa da bo vsaj pol tolk dobra kot sem jazuser posted image -pa to ni hec). Še enkrat hvala user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 13:25:37   
pety78
Madonca, kje pa jaz živim, da nisem vedela, da sta spelka12 in benika sestrici....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Spelka, zate držim pesti, da čimprej ugledaš user posted image . Saj si videla, kaj se je zgodilo s piko74, še obstaja pravica na tem svetu, a ne? Držimo pesti, da bo benika čimprej tudi tetica. user posted image user posted image user posted image

Punce na tem forumu so pa zvedele takoj, ko sem se izdala user posted image user posted image user posted image , nekatere pa že prej, ampak so bile pridne in me niso nič izdale. Nisem pa hotela preveč razglašat o tem, ker sem enkrat zakrvavela. Takrat sem tudi panična beniko klicala....user posted image Sicer še vedno lahko kaj pride, ampak včeraj sem, draga moja Nika, tudi sama videla malega fižolčka, in kako hitro je bil njegov srček. user posted image Eden!


Pa malo čudno je to izpadlo, da kao ne želim dva. Saj bi bila vesela, jaz bi to že sfolgala, ampak bi bilo pa tako težko, ker vozička za dva nimam kam dat, ker v dvigalo ne morem s takim vozičkom, niti skozi vrata bloka. Še pri enem vozičku bo kriza, ker je vse tako ozko. Pa malo manj časa bi bilo za prvorojenca, čeprav bi že nekak sfurali. Bi imela seveda oba rada. user posted image Tako da ne mislit, da če bi bila dva, bi bila pa nesrečna, depresivna, ....A-a, bi si že poštimali, da bi nam blo fajn. Je pa res bolje, da je vsak ob svojem času. user posted image user posted image user posted image Bo pa tretji tudi verjetno še pokukal na svet, če bo le zdravje to dopuščalo. user posted image


_____________________________



(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 13:34:37   
Nika v službi
O, Spelka12, prav lepo te je slišati in tudi tebi hvala za lepe želje glede mojega očeta.

Kar se pa tvojih poskusov tiče, mogoče si videla moj post pred časom, ko sem omenila kar nekaj primerov v moji ožji okolici, ki so dooolgo in zelo neuspešno poskušali priti do otročička, ampak na koncu se je vse zelo dobro izteklo.

Sodelavka ima navihanega mulčka, možev sodelavec carta štiriletna dvojčka, nenazadnje sem se tudi sama morala kar potruditi, da sva s Tomažem "pridelala" našo Niko... Meni je bilo prihranjeno mučno špikanje, splavi in neuspeli poskusi, ker se pač nisem odločila za umetno oploditev, je pa res, da sva se decembra 2004 po več letih konkretnih poskušanj pogovarjala, da bi z novim letom pa pač morala pristopiti h kakemu bolj konkretnemu postopku, če hočeva nekoč biti starša. In je januarja 2005 CB pokazal črtico, septembra pa je na svet pokukala Nika.

Tudi tebi želim, da bi se čimprej zgodilo!!! Srečno!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 13:37:35   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Sicer še vedno lahko kaj pride, ampak včeraj sem, draga moja Nika, tudi sama videla malega fižolčka, in kako hitro je bil njegov srček. user posted image Eden!



Ne, ne, Pety, sigurno sta dva srčka, sta slučajno tako v resonanco padla, da se je slišalo kot eden. Pa punčka se je za fantka skrila, ker je bolj sramežljiva... Boš videla, da bosta na koncu dva!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 13:44:04   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Sicer še vedno lahko kaj pride, ampak včeraj sem, draga moja Nika, tudi sama videla malega fižolčka, in kako hitro je bil njegov srček. user posted image Eden!



Ne, ne, Pety, sigurno sta dva srčka, sta slučajno tako v resonanco padla, da se je slišalo kot eden. Pa punčka se je za fantka skrila, ker je bolj sramežljiva... Boš videla, da bosta na koncu dva!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Nika, men se zdi, da si noseča. Pejt po test! user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________



(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 14:03:10   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Nika, men se zdi, da si noseča. Pejt po test! user posted image user posted image user posted image user posted image



Če TI rečeš, verjamem. Ti si ena taka kredibilna oseba, da nimam razloga dvomiti v tvojo izjavo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ne prej, bomo videli čez 9 mesecev, a ne?! Hi, hi...

Čau, letim domov. Nehajte me že zadrževat.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 14:10:14   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: benika
ninočka, tudi jaz sem razmišljala o nakupu te pumpice, pa sem potem ugotovila, da mi bo otrok verjetno v norišnici pristal, če bi mu s tem probala nosek pucat.


Sej Evan tud skoz "tezi", da on pa ne bi s pumpico, ampak sem kr vztrajna. Sej sem vam govorila, da je mogla moja starejsa necakinja na operacijo, ker slabo slisi? No, zdej bo po vsej verjetnosti dobila aparat, ker je zdravnik ugotovil, da v bistvu ugiba, kaj jo sprasujes (odstranitev zrelnice ni pomagala). IN jst mam v glavi vcepljeno (pojma nimam od kod), da je ta sluz najslabs za useska oz. se takoj prenese tja, pol tolk pucam ta nosek.
Se pa navadi, men si Evan vcasih kr sam spuca, boli pa ne nic.

2ursae, mi tud gledamo risanke par minut, pol je pa kaj druzga aktualnega, pol pa spet mal gleda...ugasnt pa ne smes, tko da smo mi obsojeni na te risanke... men je ze prav slabo od njih. Je pa Samo mu se zdaunloudu user posted image   100 Nodijev. Zadnjic je gledu en del, ko sloncek Jure kiha in je blo naslednje jutro prva stvar zjutraj, ki jo je  povedu, vse od tem delu user posted image (men najprej sploh ni blo jasno kaj mi razlaga),  popoldne sta ga pa s Samotom vsaj 10 x gledala user posted image user posted image user posted image
Glede kaznovanja pa mislim, da so nasi mali se premajhni, da bi kuhali mulo zaradi teh stvari. Zato tud tolk hitr pozabijo in pustijo stvari. NE sekiri se, ko bo v puberteti, pa mu bos kaj prepovedala, se pa pogovarjat s tabo ne bo hotu dneve in dneve user posted image user posted image
Goranu pa napis pismo, da si taka velika njegova obozevalka, da si se se preselila v kraj, ki je podoben njegovem imenu. MOgoce ti pa kaj dolarjev poslje user posted image (Al pa vsaj sliko z njegovim podpisomuser posted image )

Nika user posted image user posted image user posted image za oceta, sem ful vesela za dobre napovedi user posted image user posted image user posted image Marsovcek maks je pa ena igraca, ki je bla tle na RR ful dobro ocenjena in baje so otroci cist navduseni nadnjo...me zanima keri? No tole je to cudo: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170189
Moji posti so pa bolj podrobni, ker mam v bistvu tale nas forum kot nek dnevnik Evanovih prvih mesecev...ce me kaj zanima, grem vedno tuki brat za nazaj. Ne vem pa kako cem zdej shrant vse tole pisanje, ko nam ga bodo zaprli, po 2 letih user posted image user posted image user posted image

teta beta, hvala za tolazbo - upam da bo res to, ker vceraj spet ni in ni hotu zaspat, po dojenju sem mu probala dat se dodatek, pa ga ni hotu user posted image On bi bil kr na joski, ampak mene so ze tolk bradavice bolele, da res nisem mogla vec (pred tem sem ga mela pristavljenga skor 2 uri, mal na eni, mal na drugi).

Pia, hvala za pojasnilo. Bom sla iskat v levcka, pa bomo probali kaj ustvarit, zdaj ko mam cas user posted image user posted image user posted image -  ja, cele 2 uri na dan user posted image user posted image sej bo boljs...

spelka12, drzim pesti, da bos ze februarja (al pa konec januarja) vidla plusek user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Pa malo čudno je to izpadlo, da kao ne želim dva.



Sej vemo, da si hotla met vsaj cetvorcke user posted image user posted image user posted image user posted image Nc se ne opravicuj, sej so bli pri meni tud taki obcutki (pa verjetno pri vsaki nosecnici)...Se takrat, ko sem bla z Evanom v porodni in pri vsej uni paniki zaradi njegovega utripa, sem jst vprasla G, ce REES nista 2 v trebuhu user posted image user posted image user posted image
Zdej sem pa tud mela en strah, da bosta dvojcka - sej ce bi bla, bi se ze porihtali in sfolgali, ampak priznam, da bi me pa kap pri G, ko bi mi povedala...user posted image

Men se zi pa tu Tazana mal sumljiva, ko ma kr teste na zalogi user posted image user posted image user posted image

Ma pa danes Ruben 1 mesec - sploh ne morem verjet, da je slo tolk hitro. Je pa ful razlika med 1 in 2 otrokom. Jst sem bla Evana sposobna gledat ure in ure, ko je bil se dojencek, pa je mal rokico premaknu, pa mi je blo to ful fascinantno in sem mal manj kot vsem telefonirala in povedala, kaj je naredu user posted image . Ruben se mi zdi pa zdej, v tej fazi,  v bistvu ful dolgocasen, ker itak samo je, pa spi in lula in kaka. PA nobenga feedbacka se nimas od njega (OK, razen nasmeskov, ki te pa stopijo). Tko da po eni strani komaj cakam, da bo mal vecji, po drugi strani bi pa rada, da ne bi prehitro zrastel...


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 19:27:26   
Nika v službi
Dober večer.
Punce, moram z vami podelit nadaljnje pozitivne novice od očeta, ki mi res dajejo prav poseben občutek sreče, zadovoljstva, olajšanja, UPANJA. Da bo mogoče vendarle vse še dobro in da Nikin ljubi dedi pride domov in se bolj ali manj vrne v njegov star ritem....

Skratka, mami je bila danes pri njem več kot pol ure (so zelo razumevajoči in dopuščajo tudi daljši obisk, če le vidijo, da ne obremenjuje preveč bolnika in vseh ostalih, ki so na intenzivni), pričakal jo je vesel, v zelo dobrem stanju!
Zjutraj so ga že postavili na noge in je naredil sprehod po sobi, celo SAM se je obril z električnim brivnikom, da žene ne bi pričakal ves zanemarjen!! user posted image  Zdravnika mami ni uspela ulovit za kakšno daljšo konzulatacijo, ker je hitel na eno operacijo, je pa na hitro omenil, da je zelo zadovoljen, da so izvidi krvi ter pritisk odlični. Zdaj ima seveda še cel kup cevk, pa kateter in občasno mu dovajajo kisik, ker pomaga k hitrejšemu celjenju ran in obnovi tkiv. Noč je preživel povsem mirno in če se bo situacija tako pozitivno nadaljevala, gre verjetno jutri že na oddelek!user posted image user posted image Tudi sestra je rekla, da je to za njegovo starost (v ponedeljek bo dopolnil okroglih 70 let!) in po taki, skoraj 5-urni operaciji, to res redkost, da tako dobro izgleda.

Jaz sem res tako zelo srečna, da ne znam povedat. Jutri gremo seveda vsi skupaj k njemu, ker pa je Nika tako močno prehlajena, se bomo zunaj na hodniku izmenjevali, Nika bo dediju samo od daleč pomahala, da koga slučajno ne okuži s svojim prehladom.

Toliko od mene sedaj, letim dol, da se umijemo in gremo spat. Nočko!

In še enkrat hvala, ker mi stojite ob strani in mi pomagate prebroditi to stisko.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 19:44:25   
benika
Evo Nika, pa sej smo vedele, da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
   RE: septembrke 2005
29.11.2007 20:03:37   
teta beta
nika, super novice! Še naprej držimo pesti!
Imela semm še pa ene zrezke v skrinji in sem jih naredila na omako in pire krompir zraven. Mi je pa vmes računalnik seveda zaspal in ko sem ga zbudila, se je zagnal, ekran pa je ostal črn. Sem ga nekajkrat resetirala, pa ni bilo nobene slike. Pol se mi je mudilo po Dašo in se nism več ubadala s tem, ko pa smo se vrnili, sva še večkrat poskušala in vse sorte, dala baterijo ven, pa nič. Oba sva že preklinjala presnet računalnik, ker je crknil ekran, razmišljala, kdaj bova spet šla v Avstrijo, v glavnem same komplikacije. Jaz sem ga pol še enkrat ugasnila in zaprla, čez čas je pa potem čudežno zasijal. Aleluja!

Pety, jaz pa mislim, da ko boš šla na 2. pregled, bodo odkrili dva srčka. ko boš šla na 3. pregled, bodo odkrili še tretjega. Na četrti pregled pa najbrž sploh ne boš več šla...
user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj si ti razlagala to zgodbico pri Brunarci, a ne?

spelka12, jaz tudi navijam za to, da benika čimprej postane teta!!

user posted image  Čestitke Rubnu za prvi mesec!
Verjamem, da se ti zdi nezanimiv in da se nič ne dogaja. Saj v tem pa je najbrž čar prvega otroka, ko je prav vsaka podrobnost pozornosti in občudovanja vredna.



_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
   [Brisano sporočilo]
30.11.2007 7:42:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4938
   RE: septembrke 2005
30.11.2007 8:35:55   
Pia67
Evo, na hitro, ker šibam v našo ljubo prestolnico user posted image

Nika35, očetova operacija pa se je res dobro iztekla. Da bi še naprej tako šlo!
Moje famozne smrečice pa zaenkrat ne morem poslikat, ker ne premorem fotoaparata. Vem, da se čudno bere, sam pri dohodkih, ki jih imam, je to zadnja stvar, ki bi jo kupila. Zadoščajo obiski Gregija, tako, da boš morala počakati dober teden dni. Itak so narejene iz suhega materiala in kar nekaj časa trajajo. Aja, če želiš kak odštekan venček in imaš nekaj časa, obišči jutrišnji božični sejem na Waldorfski šoli, kjer učenci prodajajo svoje izdelke in imajo res zanimive delavnice. Čovek dobi kar nekaj idej. Sklepam, da imaš relativno blizu do tam, še link. http://www.waldorf.si/

Pety, zadnjikrat sem te kar preskočila user posted image , drugače pa, držim pestke, da pikica zraste v konkretno osebico.

Lep vikend,

Damjana 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
   RE: septembrke 2005
30.11.2007 8:37:40   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

2ursae, ti imaš pa tolk pridnega otroka, da imaš lahko kamot še ena dva, zato da boš tolk zaposlena, kokr s(m)o druge z enim user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image , tale izjava mi je pa res všeč!user posted image

Dobro jutro! Ste me že kar pogrešale, a ne?user posted image user posted image user posted image

Danes sem spila kavo, preden sem sploh zagnala RR (kakšen greh!), tako da je pač tudi tale moj post nekoliko bolj "pozen"....user posted image

Teta beta, tale črnina na monitorju ne obeta nič dobrega... kolegu je tako na laptopu v nekaj dneh crknil monitor tik pred službeno potjo. S tem je povezana ena anekdota. A vam jo povem?
Ker je šel v nek malce predpotopen laboratorij na Slovaško, ni bil povsem prepričan, če bo tam kak monitor na voljo, tako da je v avto napakiral še en monitor, da je potem lahko opravil prezentacijo. Je bilo pa smešno, kako gospod v dobrem avtu, ves upedenan, s torbo za laptop, troga v rokah še en dokaj staromoden monitor (ker v tistem trenutku je bil v firmi na voljo edinole en star Hansol monitor, drugih nismo mogli pogrešat za 4 dni).

Pety, ha, ha, kaj smo se spravile nate. Kaj bi bil res štos, če bi na koncu v resnici izpadla DVA?!user posted image user posted image  Coprnice pač, kaj češ.

Pia, hvala za informacijo, Streliška mi je sicer ful "od rok" (tam zelo težko kje v bližini parkiraš, pred Štenjakobskim je običajno polno, potem ti ostane pač garažna hiša Kapitelj, naprej pa peške do WŠ), ampak mogoče pa jo res pičiva z Niko tja, sploh ker bova celo soboto sami zaradi Tomaževe inventure. Če bo še vreme lepo, tale "izletek" res ni izključen. In seveda obisk pri dediju.

Ko bo ata poslikal, pa le objavi tvoje umetnije. Me res zanima.

Okoli poldne čakam klic moje mame, da mi pove, ali res lahko danes očeta obiščemo že na oddelku. Še kar ne morem verjeti, da bi bil v slabih 48 urah po operaciji že izven intenzivne.... Se vam javim kasneje.

Kaj boste delale čez vikend?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 30.11.2007 8:53:41 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
   RE: septembrke 2005
30.11.2007 9:41:45   
pety78
A se me na tak diplomatski način želite losati, al kako?user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image


_____________________________



(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
   RE: septembrke 2005
30.11.2007 10:44:12   
Nika v službi
user posted image user posted image user posted image  Oči je že na oddelku! user posted image  Popoldan gremo skupaj k njemu na obisk. Tako sem vesela!!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
   RE: septembrke 2005
30.11.2007 10:55:40   
teta beta
Nika, to je krasno!! user posted image user posted image user posted image

Sicer pa ne kliči hudiča glede računalnika.

Čez vikend še en vem, kaj bomo delali. Oz. ja, vem. Zjutraj v soboto bom spekla biskvit za torto, potem bova šle z Dašo mogoče v gozd, da morda še midve narediva kak venček. vmes kuham kosilo, popoldne ne vem glih kaj, mogoče končam torto ali pa gremo na kak obisk. Zvečer grem jaz ven s prijateljicami, ampak bolj pozno, ker si je B. vseeno izboril svoj čas za badminton, ki traja do 8. Pa naj mu bo. V nedeljo zjutraj živ žav, mogoče kakšna kavica, kosilo, po kosilu pa gremo k mojim s tortico. Tako, v bistvu nič konkretnega, ampak nekaj pa je.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
   RE: septembrke 2005
30.11.2007 11:34:31   
pety78
Nika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega očija. user posted image user posted image user posted image

_____________________________



(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
   RE: septembrke 2005
30.11.2007 15:26:56   
ninocka
Nika, super novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
   RE: septembrke 2005
30.11.2007 15:35:33   
benika
Nika, samo, da se je srečno izteklo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
   RE: septembrke 2005
30.11.2007 21:38:10   
2ursae
nika, hura user posted image user posted image user posted image , si kar predstavljam, kolk ste veseli user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
   RE: septembrke 2005
1.12.2007 14:29:58   
Nika v službi
Hvala, punce, ker se veselite z mano! Naj vam povem, da se pozitivne novice nadaljujejo, tako da me je že kar strah, ker gre vse tako neverjetno dobro. Skoraj too good to be true.... Ampak ostanimo pozitivni, a ne?

Torej, včeraj smo bili vsi pri očetu na obisku, odstranili so mu že vse cevke razen katetra. Izvidi krvi, pritiska in tiste drenaže ali kaj je že, so odlični. Rana se izredno lepo celi, je rekel zdravnik. Ta, ki ga je operiral, nam je povedal, da naj bi prav vse maligno tkivo (2 rakava tumorja na prostati) izrezali in da ni bilo nič razširjeno. Sedaj je najpomembneje, da se telo dobro sanira po dolgi operaciji, ki je bila zelo naporna - 5 ur, oči je izgubil veliko krvi, ker sicer jemlje tablete za redčenje krvi (pred 4 leti ga je namreč zadela možganska kap in od takrat ima dvoje vrst tablet - te za redčenje krvi in ene proti visokemu pritisku) in je posledično bilo krvavenje med operacijo še toliko večje. Takoj po operaciji je dobil transfuzijo, sicer pa med operacijo in po njej ni bilo prav nobenih zapletov, nam je pojasnil zdravnik. Zanimivo je tudi to, da zaenkrat ne sme jemat nobenih od teh dveh tablet, ki jih sicer jemlje, da ne bi kakor koli vplivale na potek celjenja tkiva. In kljub ukinitvi tablet proti visokemu pritiska ima le-tega povsem normalnega (125/65). Pregledali so mu pljuča, naredili EKG - vse b.p. Obeti so res izredno spodbudni.user posted image user posted image user posted image

Danes je šla mami že ob dvanajstih tja, da mu dela družbo, da čas hitreje mine. Tomaž ima danes inventuro in pride šele pozno zvečer, midve z Niko pa bova šli tudi v bolnico, potem ko se Nika zbudi.

Upam, da bo jutri kaj lepega vremena, ker bi šli radi po mah.

Zdaj pa grem še nekaj slikic zloudat, pa kopalnico pomit, potem pa bo že Nika pokonci...

Čau!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
   RE: septembrke 2005
1.12.2007 21:12:18   
tažana
čer. evo mene nazaj. takoj v sredo ko sem se vrnila na delo sem imela spet 100 stvari na svojem urniku in mi ni uspelo nič napisat user posted image .

nisem vsega brala za nazaj nekaj stvari mi je pa le padlo v oko:
nika: user posted image user posted image  za očija. kaj naj rečem same spodbudne stvari. kar še naprej po taki poti.
oprosti za te slike. a nobena ne dela po sms-u!? bom jutri poizkusla user posted image  naštimat da mi vse izdelke poslika s fotoaparatom pa bom poizkusla  v album dat.

pety: čestitke za 1x user posted imageuser posted image
in še to, smrtno resno- da ne bi slučajno kakšnih daril!! punce pamet v roke jaz prav nič ne pričakujem!
jutri če te zanima (se mi zdi da si enkrat spraševala kdaj godba kaj igra) jutri je v križah (v šoli) koncert karitas. med nastopajočimi je tudi godba.  naša mami je rekla da bo gotovo katarino peljala (medva igrava).

evo zdej grem pa kmetijo gledat in se mal zgražat user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
   RE: septembrke 2005
1.12.2007 23:09:27   
2ursae
uf, evo, zdaj je pa končno napočil še malo moj čas user posted image . Ah, prej, ko je Ani zaspal, sem vedela, da je večer moj, zdaj pa ko zaspi, me dol v dnevni čaka še en mali sesalček, k želi papico in uspavanje user posted image . Pol sem pa danes še mal gledala na HTV neke plesne točke - mislim, da je oddaja ala naš Spet doma, sam da imajo ful več tega plesnega dela, Zvezde plešejo. Ful mi je dobr gledat, kako plešejo, pol pa z mojim skačeva gor pa dol in vpijeva "to pa midva tud znava" ... oz. sva znala user posted image . Saj bova zihr še hodila na plesne, samo kaj, ko bova takrat že star paruser posted image , pa naju bodo mladi sošolci tko bolj postrani gledali, češ, eh, tale mamca pa ata pa ful retro plešeta user posted image .

Danes pri nas nosi Miklavž .. ja, ja, mal prehiteva, sam nam vikend res dosti bolj odgovarja kot čez teden ... Anže bo dobil plastelin pa magnetno-risalno tablo, Borči pa mobil (čeprav enega že ima, pa je tak bolj poceni, poljski, tko da je gor na škatli pisalo "karuselka" user posted image ), ful fensi, neke tri napeve ima pa 15min igranja - je moj v Leclercu kupoval darilca, pa se ni mogel upreti, je bilo ful stvari v akciji user posted image , mami bo dobila kremo za obraz iz Loccitana (si moram kdaj pa kdaj tud mal privoščit user posted image ), oči pa en mal bolj fensi Darjeeling. Pa še sladkarije, seveda user posted image  - kaj bo jutr z zajtrkom ...

Borči še ful napreduje - če ga potegneš z ležečega položaja za rokice, sledi z glavo vso pot (jee, tuki je extenzija - če jo ima - odpovedala, Anže je bil stra že par mesecev, ko z glavo še kar ni sledil), na trebuhu že ful glavco gor drži, danes se je pa za piko na i še prevalil s trebuha na hrbet - na neextenzijski način. A smo obsedeni s to extenzijo, a user posted image . Res, tko izgleda, kot da precej prehiteva ... no, konec koncev je tud moj mož shodil z 8. meseci.

ja, valla, Anže je res ful priden. Se z mojim hecava, da če bo Borči tud tak, bova imela praktično obvezo imet še otroke user posted image , če so starejši res tko pridni in neproblematični. Pa lepi, seveda user posted image . Sam plis, ne mislit, da vse dneve štrikam user posted image , je ful naporno z dvema, pa čeprav sta pridna ... uf, kaj je šele, če je starejši problematičen, mali ima pa npr. krčke user posted image . Je že tko, da je Ani še vedno malček in ne kaj preveč samostojen ... ne zaigra se še sam oz. se, sam moraš bit z njim v isti sobi in se z njim vsaj pogovarjat. Pa je precej nerodno, ko se mali hoče nosit (saj se spomnete - skoz na rokah pa boh ne daj se ustavit ali pa usest), starejši pa, da z njim sedim na tleh v sobi ... pa mali noče, da ga odložim v lupinco, starejšemu je pa pač treba naredit zajtrk, kosilo in z njim tud pojest oz mu pomagat. Pa starejši bi šel seveda lulat ravno takrat, ko dojim ... itd, itd. Ampak, lepo uživamo tud v takih štrikarijah, sam živce je reba ohranit mirne. Zadnjič, ko je bila ena taka situacija, sem globok dihala in hodila od enga do druzga in si govorila "ne se sekirat, sama si hotela, da sta oba doma, bo že boljš ..." user posted image  pa pomaga user posted image . Za bratovsko ljubezen je pa tud fajn, da sta veliko skupaj, Anže Bora že občutno bolj porajta, ga že vključuje v družino in se ga navaja. Sem ful zadovoljna.

tko, miškice, grem v horizontalo ... Borči se ponoči še kar doji na 2 uri user posted image . Moram pa rečt, da mi je tokrat težje vstajat kot pri Aniju ... leta, kaj češ user posted image .

Aha, vprašanje: pri hranjenju: vem, kolk je pomembna samostojnost pa to, sam pri nas je tako, da, če bo jedel sam, bo spretno ven pobral npr samo krompir al pa makarone brez omake, zelenjave se bo daleč ognil ... , če mu pa pomagam jaz, pa poje tud tiste kvalitetne stvari. kaj je torej bolj pomembno - samostojnost ali kvaliteta hrane? Ker vidim, da se je na mojo pomoč že kar lepo navadil ... "bo mamica dala"

uf, jokec, šibam

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?