*bubi*
|
paštetka in pa ostale ki ste uporabljale čebriček, ali se mi ga splača kupiti, pa do kdaj ste otroka notri kopale. Mi smo kupili čebriček, ker se bubi ful ni rad kopal. Tudi v čebričku je sedel kot kup nesreče Po pravici povedano, meni ni bil najbolj OK, kupili pa smo tistega malo večjega od Bebe jou. Zdaj pa je.... kaj pa vem, se mi zdi, da nekje v kleti. Najprej me je to motilo, da je hotel skoz vodo pit, sem mu morala ful glavico gor držat (smo testirali različne količine vode, pa ni bilo nič boljše), ko pa je pogruntal, kako se na noge postavit, pa ni bilo več šans za kopanje. Nismo ga dolgo uporabljali, pri 6m smo kupili tisti obroč za v banjo in je bilo ful boljše. To stvar še zdaj uporabimo, ko je treba laske oprat. Jaz vem, da ga še 1x ne bi kupovala (no, itak ga še imamo ), mogoče si ga probaj kje sposodit in sprobaj. Če pridete kaj na Štajersko, ti ga z veseljem posodim. Aja, mi smo za kopanje preko banje položili kos iverala in dali banjico gor, da ni križ trpel. Mogoče pa to poskusi!
|