*bubi*
|
Tincci, držim pesti, da se bo vse skupaj bolje izteklo kot zgleda na prvi pogled. Kar pa se cen tiče...... tudi pri meni je bila cvetličarna edina stvar, ki je ZELO RAZOČARALA na poroki. Če te to kaj potolaži, bo pa zato vse ostalo super OK, tako da nič ne skrbi. Aja, meni je rekla okvirna cena 50.000, potem pa zakasirala 80.000. Pa saj ni prvi dan šefica cvetličarne, da ne bi vedela, kakšne so cene cvetja Tiste mini sončnice pa so bile že ful boge, tak da šopki na mizi v gostilni niso zdržali K sreči je bil poročni šopek iz večjih sončnic, ki so zdržale celo noč. PA še polno nekih fint je bilo s to cvetličarno, tako da nikoli več!!! Sicer pa - danes naj bo vajin najlepši dan, tiste rože na avtu niso najpomembnejša stvar v življenju!!! Sharpy, držim pesti za razgovor Primotren.... kaj pa vem, ni preveč močen ATB. Upaj, da bo prijel. Pa ATB v nos, ta je bolj važen, da mu res daješ. Sirup je samo za podporo, da bo hitreje prijelo vse skupaj. Samo res ne prej nehat, vse do konca naj spije! Mi zdaj nismo bili pri P, ker je bilo hitro boljše. Lahko da je res alergija, ko je lepo vreme, se pojavi, ko je dež, izgine. Se malo ozračje spere. Kaj pa vem..... ko se bo 1x sredi tedna to zgodilo, bova takoj šla, po dveh dneh se nič več ne sliši. Ravno za vikend se poslabša.
|