Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
)

...
)....., tako, da so me naši že hoteli od mize nagnati, ko se nekaj cmerim, če pa so otroci vendar veseli, ko so dobili vodo in bonbone
včeraj.
OK, k
sem se šla malo stisnit, potem pa v boj z birokracijo (klicarjenje, na zemljiško knjigo,...). Vloga je oddana! Čeprav se bojim, da bo nepopolna, ker zahtevajo nemogočo prilogo. overjeno kopijo KPP pogodbe, ki se nahaja na ZK, oni pa mi lahko dajo samo kopijo, originala pa ne, da bi ga nesla zraven pokazat na občino pri uveritvi. Eh.... vseeno ostaja upanje, da nam država nameni tistih 900€
...Edin Nodija pozna, pa telebajske...Nodija iz knjigici, telebajske pa, ker so igrače...aja..pa ene 2x po 5 minut smo jih gledali, ko še ni bil leto star