Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Saj prvo rundo sicer vedno spi 4 ure. Drugo rundo je pa tako dolgo tečnaril dokler se ni obrnil na trebuh in zadrnjohal 4 urce. No potem se je pa naprej budil od pol do 1. ure. Ob sedmih pa vstajamo.Babe danes sem se pa naspala
. Pravi, da se ne more učakati. 
. Sem mu kupila gel za dlesni pa mu malo masirala, pa je bil še naprej tečen. Sem ga že hotela peljati k dežurnemu, ko je končno zaspal.
Evo jaz sem nazaj! Včeraj me je tolk bolela glava da GROZA. Pa še prehlajena sem.
Sicer je bil čudovit dan, zjutraj frizer, potem sem šla mal počivat, zvečer pa fešta. Naš
je bil skoz ful priden. Ko smo prišli se je vsem smejčkal, pa se pogovarjal, pol smo ga dal v voziček, smo mislili, da bo pančkal, pa ni mogel, ker ga je muzika motila. Je bil pokonci do 21. pol je jedel, smo ga dali v voziček in je ob 22. zaspal. Zbudil se je ob 24. no takrat smo šli domov in me je bilo strah, da mu bo muzka še odzvanjala v glavi, da smo mu zmešali ritem....Pa nismo. Je doma jedel, šel spat, spal do 4. in nato do 7., zdaj pa spet spi že kakšno uro.
. Sem vzela včeraj lekadol plus pa ni nič zalegel.
mi je danes spet vrgel, da sem odvisna od RR.
boli glava, si vzamem čas za RR. Jaz jemljem to kot neke vrste koristno sprostitev, saj poleg tega, da čvekam v tri dni, tudi veliko koristnega izvem in mi potem ful stvari prav pride. Da bi bila odvisna? Neeeee! In, da to dokažem sebi in svojemu
Obljubim. daj tvojega malo pokliči na RR, da mu par besed povem.
in
.
. Kdaj bom pa jaz spala