Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Sej ko je pod majico, ni panike, potem se pa slečem, sem pa taka, da niti besede ne najdem. Hudo privlačna

. Vam je že vse jasno, a ne? Ja, danes sem stara že 28 let. Ne morm vrjet. Vse kar mi polepša dan je da je moj cmokec danes star 4 mesece. Bomo mel torto za oba, no jedla pa jo bo samo mami. he, he, he! No pa tut moj
me je z nepričakovanim darilom tako presenetil, da ga danes ljubim še malo bolj.
mamice.
.
Evo Urška, vse je mogoče!!!!
za dopolnjene 4 mesece. Enega
Marka, ki so tudi danes stari 4 mesece. Kako gre hitro...
jebe... mojo pamet. Pozabila fotoaparat
kdaj bomo mi pri 200ml?
.
ob tej uri se odpravlja v službo in seveda pol Aleks ko je jedel ni več spančal, no šele kasneje pa je za ene 45 minut.
dojite oz. hranite se igrate, kosilo naredite, mal pospravite, če je kaj likate, kaj še, men je včasih že prav dolgčas oz.drugače povedano vsak dan eno in isto edino vikendi so bolj pestri ko kam gremo ali pa smo cela družinica doma.