|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
28.7.2006 18:23:40   
saraja
Ojla!!

Ravnokar sem pojedla navadni jogurt iz Hoferja, naj povem, da jih sploh nimam rada, ampak kaj čem, moram! Pa še 250 gramskega sem zmazala, sem kar presenečena! Drgač mi pa zadnje čase dišijo bolj take sadne in zelenjavne stvari!

No, danes se mi je zlutalo lignjev, a kaj ko je toliko soli, noge pa imam že kot, no sem brez beseduser posted image

In se že psihično pripravljate na odhod v porodnišnico, mene je že kar strah, samo se tolažim, da gre po nekaj kar mi je zelo drago in že komaj čakam, da ga vidim in pocartam!!!

Glede Rutarja pa vas prosim, če pozna kera koga, da malo povpraša! Saj tukaj ne gre za tako vsoto, da bi se zdaj nekaj tožarila, ampak iz principa, imela sva namen tam kupiti sedežno, ki pa je hvalabogu nisva, še sreča, takrat ko sva jo gledala sva jo misla kar kupit in je ziher ne bi šla tisti dan odpakirat ampak šele včeraj, ko se je končno posušil lak na parketu!

Kupila sva jo pa v Lesnini, še sreča! Kaj bi si s tisto iz Rutarja, če bi bila z napako, tisto bi pa blo vredno 400 jurjov, ma sem jezna na njih!

Ajd, lepo se imejte in tipkajte!!!!!!!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   RE: Avgustovke
28.7.2006 22:50:43   
andrejaz
Stuhica – kako je bilo na CTG? A so te kar gor obdržali, ker se še nisi nič javila?
Pamperske pa v Mullerju prodajajo take kot v Avstriji in so veliko boljše kvalitete kot tiste kupljene v drugih trgovinah pri nas (imajo tudi malo drugačno ime). Jaz jih grem ponavadi kupit raje v Avstrijo, ker so tudi cenejše kot v Mullerju.
Če slučajno katero zanima - Muller bo imel drug teden celo akcijo teh blazinic za dojenje – znižane bodo iz 350 SIT na 240 SIT (30 kom v škatli). Sem pa videla, da bodo imeli v akciji tudi oljne robčke za rito od njihove blagovne znamke znižane iz 440 SIT na 240 SIT (80 kom)

A na Jesenicah da imajo sedaj 3 menije? Dve leti nazaj si se lahko samo odločil ali želiš mlečno ali navadno večerjo. Bila pa je hrana takrat zelo dobra – jaz sem bila prav presenečena, da je bila okusna

Hruška – to naj bi bil čep. Mislim pa da ne boš dočakala PDP

Sandra* - jaz sem posteljico že oblekla in že čaka

Polly – po tem kar si napisala, pa najbrž ne boš dočakala avgusta v enem kosu. A potem boste imeli 2 punci?

Saraja – a je možno glede na vročino, da si samo prešvicana in imaš zato mokre hlačke.

Lepo se imejte

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   RE: Avgustovke
29.7.2006 0:18:18   
stuhica
Pozdravljene nosačkice!

evo dons sem jest še doma brez skrbi me še nočjo gor v bolnici pa tud naš user posted image  se je zgleda šele začel prpravlat. Sem imela CTG dons številke so dosegle največ 45user posted image  se pravi popadkov še nič! Otrok se je čist umiril ni skor nič brcal je pa naš  user posted image  se zgleda začel počas mal prštimvat. Dons sem bla odprta za 1prst baje! user posted image   Ma da ne vem zakaj imam fikso idejo da se nikakor ne bom zadost odpirala pa ne vem zakaj!

mam pa navodila da morm še naprej telovadt  oz. user posted image , int o kr aktivno pa po štengah hodt- da bom ja šla že rodit! mi je rekla da me bodo gor obdržal šele ko bom 3-4 prste odprta! user posted image

v glavnem moj cukr tud še zemri ful niha ma sem se že navadla sam je tud tolk butast k mi za iste stvari  k jih pojem pokaže ful različne rezultate!
Sem pa pogruntala da je res kr najboljš da jem sadje ker mam takrat pa ful nizke rezultate!

Busybee pravš da rabš si kupt fen zdele ga bodo imel v mercatorju v akciji v hipperemarketu imislim da prav potovalnega tm okol 1400 sit pa si ga lahk nabavš sem že jest razmišljala da si ga bom vzuela čeprav ga niti ne nucam ker mam res zelo zelo dolge lase in si jih nikol ne sušim z fenom res redko kdaj!

Tud vprašanjeuser posted image kolk si bom jest lase umila v bolnici ne verjamem! upam da si jih bom kak dan preden grem  v bolnico d ami jih pol ni treba je pa tko da si jih jaz umijem na cca 5 dni do tedna, so pa res dolgi, ampak se mi čist nič ne mastijo in je ok česi jih tko umivam!

SARAJA  gled e rutarja sem pa jest slišala tud že cel kp stvari! ma midva nikol niti nisva najdla ne vem kakšnih pretiranih stvari od pohištva tm se mi zdi da se res skor največ nekak po mojem okusu izbire in pa mal tud finančno splača v lesnini kupovat!
je pa škoda zdej tzvojih živcov sploh ko je user posted image  na poti!

Ptica ja sta pa imela s svojim res kar dolg cajta zas edet. jest ne vem če bi zdržala sedaj 2.5 uri na miru! user posted image  Neverjamem da bi mi uspelo , bi se pomoje mogla mes mal sprehajat!

Hruška pomoje boš pa ti kar kmalu ostala na Jesenicah te bodo kmal obdržal in tko kot pravi andrejaz ne boš pdp ja dočakala! Sem bla dons pr mami sam nisem vedla a si doma da bi ti pozvonila ne vem kterzvonc bi mogla prtisnt!?

Sandra kako kej s tabo kaže?  A si še zmeri cela?user posted image user posted image user posted image   kar se tiče posteljice sem jo jest tud že oblekla in celo torbo sem uspela včeri prštimat za v bolnico! Bomo vidl čevpa kej mankal bo pa že naš prnesu!

Andrejaz  niso me še gor obdržal, se mi pa zdi in upam da me mrbit že v sredo razen če me nav kej prej zagrabil, k zdele me spet hrbet neki matra pa ene krčke mam v predelu jajčnikov samo je naš user posted image  še ful akrtiven z akrobacijami! imam pa naslednji pregled v sredo tako kot ti! Kdaj pa moraš pridt na jesenice?! jest mam zjutri ( če nam kej prej šla )mam namen še stabo it v poneedlejk na kakšen čvekc če si še za!?  

Ja lani ko sem bila zaradi IMN v bolnici so imeli kar tri menije na izbiro, razen če nimaš kake special diete!
Kr fajn se počutš kot v hotelu, pa sej je tako bolje vsaj manj hrane stran vržejo.

Detektivska naloga - bolj ko raziskujem bolj dobivam samo iste odgovore kot sem vam napisala ! Očitno ni ta razlaga nikjer zapisana.... Pač ker vse poti vodijo v Rim! Tko da je očitno naloga rešena in grem lahk rodit... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
   RE: Avgustovke
29.7.2006 7:26:36   
Anonimen
Dobro jutro!

Danes sem pa jaz bolj zgodna. Dragi je moral že ob sedmih iti pomagat delat estrihe, pa sem vstala tudi jaz. IUatk je bila nocoj polomna noč. Sinoči mi noben položaj ni pasal za spat. Potem je nekaj grmelo. Pa š etrebuh me je tao bolel, kot d ame hoče na vsak način raznesit.
Tudi jaz sem imela bolečine v križu in na jajčnikih kot v primeru menstruacije. Če pa hodim, me začne pa še v stegnih grabit. Sam to ne traja dolgo. Kmalu popusti.

Midva imava še jutri namen obiskat moje domače in ene prijatelje, ki zidajo hišo. Bova vidla, če nama bo uspelo.

Joj tako me nekaj srbi trebuh. Ga bom šla malo namazat. Včeraj sem uporabila ogledalo in se pogledala pod trebuhom in našal anekaj strij. Men so se kar lepo nabrale skupaj.

Sedaj grem pa na zajtrk, potem pa k sosed kontrolo delat, ko delajo estrihe. So me prosili, da bi malo poskrbela za pijačo.

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
   RE: Avgustovke
29.7.2006 8:54:50   
Samoyedka
Dobro jutro punce!
Kako se je bilo fajn zbudit v sfrišano jutro- hladovina tooooooo user posted image
Včeraj sva z user posted image šla v letni kino gledat Lilija za vedno, pa je bil ful žalostn film user posted image . user posted image je že tam začel izvajat akrobacije kot že dolgo ne, verjetno je dobil preveč cukra direkt v kri, ker sem prej zmazala eno bogo kepico sladoleda, ki je verjetno vagala ene pol kile- nč več sladoleda zame do septembra hehe, so mi skor možgani zmrznili. Pa prideva domov in sem šla še nekaj gledat na računalnik, na trebuh sem si pa prštimala slušalke in dala bebi Mozarta za poslušat- mu večkrat naredim tako v upanju, da bo imel kaj več posluha kot jaz, ki imam samo veselje do njega user posted image . Malo je mučkal, pa nič posebnega. Potem sem pa zamenjala muziko, kr neki...mali pa znori! Tak nažokal me v rebra do zdaj še nikol ni, pa še dobri dve uri potem me je metalo v postelji, danes je pa tudi navsezgodaj cel poskočen user posted image Upam samo, da ga nisem prestrašila, da tako dela, ampak mu nisem dala kakšnega razbijanja za poslušat- a se mu je dopadlo al je pa hotu slušalke dol zbrcat, revež.
Upam, da bo danes zvečer vreme suho, mrčasto je komot lahko. Bomo malo piknikirali. Grem zdaj čez mejo mlečni kukuruz kupit, če bo užiten pečen na roštilju, se mi ga ful lušta, bolj kot meseka.
Pupe, uživajte.


_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
   RE: Avgustovke
29.7.2006 11:31:16   
piscancek
DObro jutro!

Mi smo bli pa včeraj že na pol poti v Rim, sam smo se v Trstu ustavliuser posted image user posted image user posted image .
Ja, včeraj mislim da sem imela še zadnji daljši izlet pred porodom. Že zjutraj ob 6-ih sva odrinla proti Trstu, sva šla po auspuh za mopi, pa v center Giulia sva šla mal prečekirat, kam drugam pa ne, ker je blo fuuuullll vroče. Pol sva se ustavla še v Luciji pri enmu kolegu, ki je upravnik v Mežiškem domu, pa v Koper sva šla v Muellerja. Se mi je čist zmešalo, nisem še bla nikol v Muellerju, pa se mi je zdelo, da sem Ameriko odkrilauser posted image user posted image , najbližji nam je v LJ. No, sem si kupila njihov zelo opevan modrc za dojenje, so mi ga dovolili probat kr v skladišču, pa robčke, pa njihove pleničke, pa brisačko, pa par drobnarij sem kupla, je pa res noro poceni. Upam, da je kvalitetno kljub norim cenam. Modrc pa res ni nek sexi, mi je pa važno, da je bombažen in da mi bo za dojenje vredu služil. Itak pa ne maram čipkastih modrcev.
No, pol sva se šla pa v Lucijo na plažo kopat. BOŽANSKOuser posted image . Men je ful pasalo, voda je prav topla, ampak se mi zdi da me je ful osvežilo in res mi je prijalo. Ka bi dala, da imam morje pred nosom.
No, pol pa nazaj h kolegu, ki nama je za večerjo pripravil eno ogromno skledo škampov , ki sva jih zmazala ko dva velkauser posted image , oba jih obožujeva. Pol sva se pa nazaj grede ustavla še v City-u, pol pa proti domu. Zelo fajn dan, nisem bila utrujena, sploh ne vem od kod mi vsa ta energija. Domov sva pa prišla ob 10:30. Pol pa hitr pod tuš in hop v posteljo.user posted image

Sem pa dans zato zbita, ko bi me P celo noč z enim kolom tepu po hrbtuuser posted image user posted image , dans pa spet na piknik, od moje mame tip ima 40. let. Tako, da bo kr pestro.

Vidim, da ste ble pridne včeraj in ste veliko napisale, bom pol vse prebrala, obljubim.

Lep dan vsem, pa čim manj bolečin in utrujenosti

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   RE: Avgustovke
29.7.2006 14:18:15   
Anonimen
Piščanček dobra si da si toliko prelaufalauser posted image user posted image . Jz bi že na polovici odnehala, ker bi me tako noge bolele.

No moje kontrole je konec. Delavci so šli domov. Tak da sem zdaj že malo počivala, pa posesala. Kaj več bom pa v ponedeljek delala.

Kje pa ste Gorenjke in ostale članiceuser posted image user posted image ?A ste že vse na poti v RIm??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piscancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
   RE: Avgustovke
29.7.2006 14:32:09   
andrejaz
Pozdravljene user posted image

Miši vam vsem skupaj sporoča, da še nima časa za RR in da vas vse skupaj pozdravlja in sporočila je tudi to, da je en mesec prezgodaj RODILA HRUŠKA (deklico Saro, veliko 48 cm in težko 2600g).

ČESTITKE HRUŠKA, pa čestitke tudi atiju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se crkljajte in uživajte vsi trijeuser posted image user posted image user posted image


Stuhica – pa sej imaš še čas, da se boš odprla. Jaz imam v sredo popoldne pregled, še zmeraj pa velja za v ponedeljek. No če ne bo katera od naju prej že prišla do Rima

Samoyedka – ja ti imaš pa zanimive ideje – sama se ne bi nikoli spomnila in dala slušalk na trebuh

Piscancek – ja sej ni čudno, da si danes čisto polomljena, če si pa včeraj imela tako deloven dan. Vzemi na piknik danes kakšno odejo in v senčki lepo počivaj.

Jaz grem pa sedaj malo pospravljat omare. Imam zadnjih nekaj dni prav napade pospravljanja, čiščenja,…

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
   RE: Avgustovke
29.7.2006 14:51:27   
Polly
HRUŠKA, ČESTITAM !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda tudi Sari in atiju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Jaz še vedno čakam na taprave popadke. Včeraj me je cel dan šraufalo in špikalo, a se popadki niso stopnjevali, pa tudi ko sem migala, sem jih veliko slabše čutila user posted image . Zvečer sem polna upanja zaspala, misleč, da me bodo sredi noči zbudili ta orenk popadki. Pa smo se s hčerkico zbudile ob devetih zjutraj - že zelo dolgo nisem tako dobro spala user posted image user posted image .

Me je pa včeraj zelo razveselil SMS od babce (s katero smo zmenjene, da bo pri mojem porodu), da je že v Sloveniji (je bila na morju). Sem mislila, da jo ne bom dočakala, pa me bo morala ona čakat user posted image user posted image .

Andrejaz - ja, imeli bomo še eno "šiško". Zaradi težav pri prvorojenki sva se tokrat z user posted image odločila za samoplačniško amniocentezo pri Pušenjaku, ki je pokazala 46xx user posted image .

Madonca, nas tale druga pupa zafrkava user posted image user posted image . Kaj šele bo?

Blagor vam, ki lahko user posted image ! Mi2 pa že skoraj pol leta ne smeva nič konkretnega, najprej zaradi krajšanja MV, nato pa zaradi user posted image bakterije. Upam, da bova čaz mesec in pol (oba nestrpno odštevava) še znala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

P.S. Katera bo naslednja?


_____________________________

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
   [Brisano sporočilo]
29.7.2006 15:50:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Polly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1510
   RE: Avgustovke
29.7.2006 16:01:45   
Busybee
Čestitke mladi družini!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
   RE: Avgustovke
29.7.2006 17:17:30   
stuhica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo hruškica!!!! Sej sem vedla še dons zjutrej ko sem pisala RR sem te imela v mislih da boš šla kr prej rodit!
BRAVO ŠE ZA OČIJA! Prav vesela sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da se imate super in da je vse vredu z obema!user posted image user posted image user posted image

No evo zgleda da so zdej na vrsti gorenjke!!user posted image user posted image user posted image  

mankamo le še Sandra,moja malenkost in Andreja pa mislim da bomo vse kar kmalu na vrsti, razen če nas res ktera druga še ne prehiti!user posted image user posted image user posted image

Andreja ja načeloma velja za pondelk razen če nbo ktera romala v RIM! Ampak se pa zna zgodit da se kr srečava v kako sredo al četrtek, če bo kaj mi sporoči da bom vedla. če bo pa pri meni kaj ti bom sporočila! Ja sem prav vesela za Hruškico!!!

Jest mam tud napad pospravljanja in pranja, likanja! Morm dons še zavese oprat, k je dragi doma da mi jih bo lahk obesu! Drgač pa upam dabom vsaj do roka uspela rodit, da mi nav treba čakat čez rok!!

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
   RE: Avgustovke
29.7.2006 17:27:51   
Nea
Hojla user posted image !
Res je da se ne oglašam pogosto, vseeno pa vas redno berem ker tudi jaz imam rok avgusta, 10.8.

Rada bi povedala mojo izkušnjo glede plenic. Pri Emi sem največ uporabljala BabyLove iz DM-a in sem opazila, da so te ki sem jih kupovala v Nemčiji veliko boljše od tistih, ki sem jih v času dopusta kupovala v DM-u v Sloveniji. Čeprav so bile enake so slovenske plenice vedno spuščale in sem Emo vsakič ko se je polulala morala preobleči user posted image Z nemškimi pa nikoli nisem imela težav.

Tako, da tistim ki imajo možnost nakupovanja v Avstriji priporočam, da plenice kupujejo tam.

Nedolgo je ena user posted image omenjala, da se pri CTG'ju v MB user posted image mora vsaj trikrat premaknut. Tudi moj G raje vidi, da se v času CTG-ja user posted image vsaj malo premika. Enkrat sem v prvi nosečnosti CTG imela zjutraj ob 8h in je Ema v mojem trebuhu še spala ko pa je prišla sestra, navila vekerco in jo prislonila na trebuh. Ema je začela takoj brcati in
sta sestra in zdravnik bila zadovoljno z rezultati CTG-ja.

Hruška tebi pa iskrene čestitke!!! user posted image

Uživajte in LP iz Nemčije,
Nea



(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   RE: Avgustovke
29.7.2006 18:06:38   
Anonimen
Se mi je kar čudno zdelo, kje je Hruška, ko je ponavadi tako zgodna. Danes pa cel dan nič.

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Upam da ste zdrave in da se bo Hruška kmalu oglasila kao je bilo na porodu.

Torej smo vse stavo zgubile. Upam, da pridemo na vrsto še me, ko nismo Gorenjke

Dobrodošla Nea!!!

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
   RE: Avgustovke
29.7.2006 19:12:33   
piscancek
HRUŠKA ČESTITKE OB ROJSTVU SARE, PA TUD ATIJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a SEM VAM REKLA, DA BOMO ME ZAČELE ROJEVAT RIKVERC, KAR POMENI DA SEM ŽE JS POČASI NA VRSTIuser posted image user posted image

pIKNIK JE BIL SUPER, NAJEDLA SEM SE FUL, PA TOČNO TO SEM POČELA, KAR MI JE PREDLAGALA ANDREJAZ - NA ODEJI POČIVALA V SENČKIuser posted image

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
   [Brisano sporočilo]
29.7.2006 21:22:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piscancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
   RE: Avgustovke
29.7.2006 22:04:58   
Samoyedka
Čestitke Hruški, pa atiju, pa bebi user posted image user posted image user posted image

Ekkhhmmm...pol sem pa zgleda jaz taprva na vrsti, če gremo rikverc- sej se ne bi branila, me najbolj skrbi, da bom tam ene 14 čez rok morala še okol skakat s podnajemnikom mojim user posted image
Tut jaz sem ravno s piknika, sem se napokala, pa malo pregrešila pri soli- grem zdaj čajčeka pupat Kopriva mix, pa bomo celo noč imeli dirke na WC user posted image je treba za kondicijo skrbet. Ampak je pa pasalo. Tole vreme ga pa tut lomi al si pa mi ne znamo pravega tajminga izbrat: cel mesec suša pa pripeka, danes se pa mi grilat spravimo, se je pa trikrat zaporedoma ulilo! Torej- če kdo rabi dež, da mu solato pa paradajz namoči, si pridem malo pogrilat (namest indijanskega plesa za dež hehe), pa bo ziher ulilo.
Aja, se mi zdi da je Mueller tudi v Mariboru. Piščanček pa druge tudi, boste malo povedale, če so stvari iz M. OK. Saj ne, da bi extra dol hodila, je pa dobro vedet take stvari.
Lepo pančite.


_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
   [Brisano sporočilo]
29.7.2006 22:13:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1518
   RE: Avgustovke
29.7.2006 23:16:15   
stuhica
Čer!!

Halo kako smo a je šla ktera v Rim?! Še ne še!? Sandra se dons ni nič javla da ni šla žže rodit! Da nam zdej še za njo  šlogala kot za hruško da bo šla pa je šla pol res!user posted image user posted image user posted image

Polly ja midva na začetku ful nisva  mogla oz. je blo mal rizično itd pa nismo smel nič bit aktivni, zdej ta zadnjih par tednov mi pa moj G že ful teži da morm bit ful aktivna! Ja pismo prej nič zdej pa kr aktivno v akcijo! Sva že skor pozabla kako to gre!user posted image user posted image user posted image  Ampak glavn pa da lahk user posted image user posted image user posted image user posted image  

Baje  je dobr zato da se začneš odpirat?!user posted image user posted image  Bomo vidl če drži!

Bambina midva z dragim sva šla tud tzdele na sprehod da se mal sprehodm.

sem bla bl cel dan doma pa cel kp obiskov pa taščico sem imela na kosilu in nečakinjo( včeri je namreč ona kuhala dons pa jest ) smo imel Ribice s krompirjem, solatko in juhico! Sej spet lahka prehrana zarad mojga cukra pol pa še druge mal matram s tem user posted image user posted image user posted image !

V glavnem zdej morm še mal pospravt sem pred sprehodom še llikala zdej morm še mal obrisat prah itd...  v glavnem pa zavese bom dala prat da jih moj še dons obes!

V glavnem mam še del me kr matra da morm še tolk stvari nardit! Ne vem kam in zakaj semi mudi!

lep pozdravček  pa gorenkke pazte se da vas kej ne zagrabi! Ma sandra je šla sigurn rodit vam povem!

nočko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
   RE: Avgustovke
30.7.2006 8:22:24   
Busybee
Dobro jutro!

Pri nas nič novega. Sem že ugotovila, da bom rodila tam okoli 14. avgusta.  Včeraj zvečer sva šla v Ljubljana na sprehod pa na eno pijačo. Kljub temu, da gredo vsi ta vikend na dopust je bilo zelo veliko ljudi.

Ponoči sem full slabo spala. Sem se zbudila okoli pol enih zjutraj, ker mi je bilo slabo. Sem že hotela zbudit user posted image , da me pelje v porodnišnico, ampak potem se je stanje popravilo. No WC sem bila tudi jaz danes ponoči 4x.

Ker nimam še nobenega gnezditvenega nagona oz. se mi čisto nič ne da pospravljat - sem prepričana, da bomo čakali do 14. 8.

Jutri imam G. Mi je že prav muka tja hodit, ker sem zelo nezadovoljna z njo in s sestro. Če sem čisto odkrita, mi gresta obe že malo na živce. Mogoče za to, ker jih prevečkrat vidim in ker mi ni naredila nobenega  UZ več. Tako da sploh ne vem kako velik je moj dojenček, niti kako leži, se pravi nič. Samo zaradi teže mi mori. Ja lepo vas prodim, če si naročen ob 16.00 uri, valda da bom prej jedla kosilo, ne pa lačna tja prišla, samo za to,d a bo ona zadovoljna s težo.

LP Vsem!user posted image

_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
   RE: Avgustovke
30.7.2006 9:10:51   
Anonimen
Dobro jutro!

Tudi pri nas nič novega. Ponoči sem spala kot ubita. Poleg tega sem pa tako smrčala, da moj dragi takega smrčanja še slišal ni. Revež se je sredi noči moral preseliti  v dnevno sobo, ker me ni mogel utišati.

Danes greva na obisk k našim domačim. Jutri imam tudi jz pregled.me zanima kaj bomo zvedeli.

Busybee glede na to da imava isti datum, upam , da bova rodili prej ko pa 14. Jaz že ne morem več čakat.

LEpo nedeljo!

(odgovor članu Busybee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
   RE: Avgustovke
30.7.2006 10:30:35   
Sandra*
Dobro jutro!

Jaz sem še vedno doma in še vedno čakam. Nič še ne kaže, da kaj bo.


Lp, Sandra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
   RE: Avgustovke
30.7.2006 10:49:37   
Sandra*
HRUŠKA!!!

ČESTITKE!!! NO VIDIŠ PA SI ME PREHITELA, pa ravno zadnjič sva se pogovarjale da imaš rok cel mesec za mano, evo rodila pa pred manouser posted image user posted image user posted image . Samo da je vse ok. Cartkejte se in uživajte!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
   RE: Avgustovke
30.7.2006 13:31:16   
melitkica
HRUŠKA user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Sare! Čestitke tudi atiju!
 
Čim prej okrevaj in se nam javi, da sporočiš, kako je bilo! Veliko veselja, zdravja, sreče v družinskem življenju!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
   RE: Avgustovke
30.7.2006 15:29:04   
Vesna
čestitke za hruškouser posted image user posted image user posted image

_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?