|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako dočakat,da zrastejo lasje :(
29.11.2005 13:40:24   
čebelica maja
Ja res je, zares se moraš odločiti, da želiš dolge lase. Pa nkupi si b kompleks vitamine, so dobri za lase in kožo. Tudi sama sem imela nekaj let kratke, potem pa sem se odločila in počakala, da zrastejo. Je resnično manj dela - spneš v rep ali figo in je. Perem si jih na 2-3 dni. Sem jih pa tudi spenjala s špangami ko je šlo za las. Zdaj se pa dolgo ne bom več postrigla na kratko, čeprav imam večinoma spete!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako dočakat,da zrastejo lasje :(
29.11.2005 13:51:22   
.ču
Kje pa dobim te vitamine...najbrž v lekarni ali drogerijiuser posted image
Hvala za nasvet...

Sm pa hotla še to dodat,da me skor vedno pohvaljo za frizurco v službi al pa če kam grem in se res spedenam,sam ne vejo kolk jes časa in truda za to porabim...pa mi ponavad še zmerej ni všečuser posted image ja ne vem poj,a so vsi k me hvaljo hinavciuser posted image al je res z mano kej narobe,...zgleda res v glavi nimam pošlihtan...
Zdej je res moja žejla imet daljše lase....bomo vidl kako bo...

Punce...in Baldi-seveda,še enkrat hvala!

_____________________________

What's up :)


(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako dočakat,da zrastejo lasje :(
29.11.2005 13:56:59   
baguSka
.ču, poglej: men so vedno in skoz iskreno govoril, da mi kratki lase pašejo in so tud resno mislil, ko so govoril, nej si ne pustim dolgih. Eni zato, ker ne marajo sprememb, drugi kr tko.. Ampak zdje, ko mam pa dolge in vmes še ko so mi rasle, so pa ugotovil, da mi v bistvu paše vsaka frizura. Iz vsake dolžine se da narest obliko, če maš frizerja za to!! In vsako frizuro bo vsak pohvalu. Tud ko boš mela dolge. In rep. No, takrat boš pa pač sama vidla, če ti res paše in če si res zadovoljna. :) Če seveda ne boš, se pa še vedno lahko na kratko nazaj postrižeš. ;)

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako dočakat,da zrastejo lasje :(
29.11.2005 14:03:31   
.ču
BaguSka,kam pa ti hodš k frizerju...na Goerenjskem-seveda?
Jes sm prej v Merkatorija,zdej pa v Tuš...k Simoni. Ker je bla pa prejšn teden odsotna,sm šla spet v Merkator nazajuser posted image mater men!!!

_____________________________

What's up :)


(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kako dočakat,da zrastejo lasje :(
29.11.2005 17:20:34   
valči
Te zelo razumem.Sem dva meseca nazaj tukaj gor spraševala,če se naj postrižem,ker me je nekaj grabilo,da bi mela spet kratke,pa komaj sem praišla do dolžine,da si naredim čop.Sedaj mam daljši paž in mi je frizerka rekla,da me ne bo več strigla,ker me pozna,da sem pol tečna,ko si puščam dolge...........Eno leto in pol sem rabila,da sem si jih lahko spela in res je nerodna taka dolžina,ko si puščaš,verjetno ne bo imela več kratkih.

Vem pa,kako je,ko si lase navijaš in gladiš,ko vse štriuser posted image Ko sem se zjutraj vstala,sem bila kot klošar,grozna in vsi tisti geli,vosek,pene...res je več dela s kratkimi,dosti več.

Jaz ti svetujem,da imaš mnogo potrpljenja in da frizerki naročiš,da te nikar ne postriže,če te zgrabi,pa če strele padajo,ker ti je potem žal.Moja to ve in me res noče postriči,ko me zgrabi in sem ji za to hvaležna,ker drugače ne bi imela živcev in bi bila še kar kratkolasa.
Srečno

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kako dočakat,da zrastejo lasje :(
29.11.2005 17:25:52   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: .ču

BaguSka,kam pa ti hodš k frizerju...na Goerenjskem-seveda?
Jes sm prej v Merkatorija,zdej pa v Tuš...k Simoni. Ker je bla pa prejšn teden odsotna,sm šla spet v Merkator nazajuser posted image mater men!!!


U frizerski atelje v Kranjsko goro.user posted image

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kako dočakat,da zrastejo lasje :(
29.11.2005 18:06:02   
emaa
sigurno je lažje met dolge lase, ampka jaz mam skoraj zmeraj kratke, za poroko sem si jih puščala dve leti, dva meseca po poroki, sem si jih na kratko postrigla. Zdej si spet nekaj dolge puščam (mojmu so baje bolj všeč), bom vidla kolk časa. Mam pa bolj suhe lase, perem si jih na 5-7 dni, ko so umazani. ne uporabljam pen, lakov, mam naravno valovite. Fenam se tud ne že kak dva mesca. Sem ugotovila, da mam lepšo frizurco natur, kot pa po fenanju, ker se mi pol ponoč kontra obrnejo in mi štrli na vse konce. Barvanje obvezno, sem že precej siva.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kako dočakat,da zrastejo lasje :(
29.11.2005 18:27:27   
Gina
Ha ha, smo smotane. Nikoli ni v redu.user posted image

Jaz sem imela zdaj nekaj let dolge, pa sem si jih morala vsak drugi dan umivat, ker imam mastne takoj, pa zelo tanke in goste in sem se potem pol ure sušila, na koncu pa itak imela čop.user posted image Zdaj sem se pa ostrigla in juhuhuuser posted image , ful manj dela, pa izgleda vsaj tako kot je treba. Če imam dolge, pa vse dol pade. Saj pravim, nikoli ok.

Ču, jaz mislim, da najlažje dočakaš dolge, če ti frizer sproti samo obliko dela, pa ti svetuje tudi, kako se počesat, da bo izgledalo + raslo. V vsakem primeru pa eno leto traja, nimaš kaj.

P.S. Baguška, a za striženje + barvanje daš 5 jurjev samo?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kako dočakat,da zrastejo lasje :(
29.11.2005 19:44:16   
Pupica
Ja vem kako ti je. Tut jaz sem si strašno želela do rit (he he ne glih tolk) dolge lase. Ampak pri men je tako, da kljub vsemu delu z kratkimi, se pri frizerju enostavno ne morem zadržat. Ko reče kako? Rečem na kratk. Ponavad pokažem 1 do 2 cm, da me vsaka gleda zabodeno kot tele v nova vrata.
Kaj nej ti svetujem? Ne it k frizerju ali pojdi k enemu, kateremu zaupaš, da te kljub prošnjam ne bo ostrigel.
Velik sreče pri puščanju dolgih las!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kako dočakat,da zrastejo lasje :(
29.11.2005 19:47:56   
baguSka
Ja Gina.user posted image user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?