|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bicom-NUJNO
14.1.2006 20:08:20   
Lana74
Navsezadnje ste jo kar dobro odnesli, s samo 20 terapijami user posted image . Malo se moram pohecati, ker je čisto res, da ima Siličeva nižje cene, zato pa več terapij.
Jaz absolutno verjamem v bicom in vem, da pomaga. Naša punčka sploh nima več suhe kože, še zdravnica v posvetovalnici se je začudila, kako se ji je koža popravila v 6 tednih (nisem ji povedala zakaj). Glede na število terapij, ki smo jih že imeli, pa se mora poznati vsaj mali napredek.
Tudi pri nas se je Siličeva čudila, kako to, da nimamo candide (očitno bi bila zelo vesela, če bi jo imeli, ker bi se število terapij dvignilo vsaj na 20) in kako zanimivo, da je alergična samo na gluten.
Agog, ali ste testiranje med zdravljenjem plačali posebej? Tudi jaz bom naslednjič zaprosila, če jo lahko v naslednjem terminu testirajo, da vidimo pri čem smo. Mislim, da bo 8 terapij dovolj za gluten (upam user posted image , resnično upam).

(odgovor članu agog)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Bicom-NUJNO
14.1.2006 20:20:45   
agog
Ja, za vmesni testiranje plačaš 10.000-hm, a ne! No, naredijo ga enkrat vmes , na koncu vseh terapij in po treh mesecih! Vsakič 10,000! Naj bi po odpravljenem prvem alergenu, vsak naslednji prej minil, no pač zahteval manj terapij!
LP

(odgovor članu Lana74)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Bicom-NUJNO
15.1.2006 0:22:56   
simal
Agog, ali ste po končani terapiji dobili kakšno pisno potrdilo (100% garancijo), da se ta alergija ne bo več pojavila? Taka potrdila je izdajal dr. Medved iz Podčetrtka.

Mene pa skrbi še ena stvar. Po terapiji za žitarice in mleko smo pri nas postali negativni tudi krompir, korenček, jabolko in še drugo zelenjavo. Ko pa prinesem s sabo npr. korenček, gris, kruh,... je na vse to pozitivna.
Ima še kdo podobno izkušnjo?

LP

(odgovor članu agog)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Bicom-NUJNO
15.1.2006 8:25:17   
agog
Simal, mi nismo dobili nobenega potrdila, da se alergije ne bodo ponovile. Kar zadeva testiranja živil tako, da jih tja prineseš se je tudi nam dogajalo; npr. mleko je bilo ok, potem pa je bilo to Beba mleko pozitivno-me je tudi iztirilo. So dali razlago, da je verjetno kaj takega noter, v obliki konzervansa...saj je možno!? No, zato je najbočlje vsa živila dobro oprat in olupit, pa nato testirat, ker je res tako občutljiva metoda, da zazna in to je lahko kako škropivo ali kaj podobnega. Mi je žal, da se nisem dala sama testirat. Ampak nikoli ni bilo časa, pa seveda je to nadaljnih 10.000!
LP,
AGOG  

(odgovor članu simal)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Bicom-NUJNO
15.1.2006 19:07:14   
tins
No, zdej pa moram komentirat!¨
Že ves čas berem o vaših "težavah" v Mariboru, ampak tole mi pa res ni jasno: vmesna testiranja za 10.000??
Mi smo do danes imeli 3 terapije (jutri gremo na nadaljne 3) in vsakič je terapija izgledala takole: smo prišli, šli najprej na testiranje, glede na katerega je potem najbrž določila program in šli na terapijo. Naslednji dan je takoj sledila kontrola, zopet sestavila program in spet terapija. Nasledni dan isto. V treh dneh smo tako zrihtali sadje (v 2 dneh-že preverjeno), meso, nekaj E-jev, oreščki, ribe (delali 3.dan-še nismo preverili). Upam, da ste razumele, kaj hočem povedati: vedno več alergenov hkrati, pregled učinka takoj...
Še enkrat naj vam povem, da je moja mala res uboga, kar se alergij tiče: alergična je na praktično VSE! V vsaki skupini živil imamo par alergenih, tako da moramo zdraviti celo, zraven pa še vsi E-ji, pršice, amalgam, živali, trave, res vse, AMPAK naj ne bi imeli več kot 12 terapij!!user posted image
Tako da: res priporočam Rogaško.
LP



(odgovor članu agog)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Bicom-NUJNO
16.1.2006 19:38:47   
Ropotuljica
Punce, če hočem nesti določene sestavine na testiranje - v kaj naj jih dam? V posodico, plastično vrečko, kaj drugega? Da ne bi slučajno potem imel material (plastika) kakega vpliva? 

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Bicom-NUJNO
16.1.2006 22:42:26   
@
Hojla bejbike!
 
Ropotuljica, živila enostavno zavij v paprinati robec in daj vsakega posebej v plastično vrečko - sploh, če je kakšen "moker" zraven, da se ne navzamejo drug od drugega. Suhe bi načeloma lahko dala v isto plastično vrečko. Za tekočine so meni rekli, da je dovolj, če napojim vatico, sem pa videla, da so nekateri celo v stekleničkah nosili vzorce.

No, kar se pa tiče teh vmesnih testiranj, pa je tudi pri nas tako, kot praviš ti, Tins - vsakič se pregledajo naši alergeni in potem se nadaljuje terapija. Kolikor pa sem razumela, se vsakih 10-tič naredi ponovni celotni pregled po ampulah in to stane 10 tisoč.

Agog - super, da si se javila še ti, saj veš, več izkušenj in mnenj izmenjamo, bolj se lahko odločiš, več veš, več vprašaš... Sama še vedno upam, da bom le dobila odgovor od še tretjega terapevta, ki odgovarja na enem drugem forumu, pa že par dni ni ne duha ne sluha od njega. Moj dragi že ful popuser posted image , ko mu omenim te poste, ker bi najraje šel k naši terapevtki red delat user posted image . Skeptik kot je, že v začetku ni bil navdušen nad njihovimi prijemi in tem, da nič ne "dobiš v roke".

Trenutno smo malo bubani in upam, da bomo do srede ok, takrat imamo 6. terapijo. In nestrpno pričakujem že kakšen konkretni rezultat. Vsekakor pa bomo poklicali Aleksandra, da pojasni to njihovo strategijo.

Vsi ki ne jeste riža - danes sem prvič kuhala kvinojo, ki je podobna priloga kot rižek. Moram jo nesti stestirat, sem pa tvegala in jo vseeno jedla. Prav dobra je. Na prvi pogled podobna kot proso, vendar meni osebno veliko okusnejša. In ker se fajn razkuha, jo brez skrbi date tudi user posted image . Ne vem pa, če vsebuje gluten user posted image . Bom malo raziskala...

Pozdravček,
Afna

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Bicom-NUJNO
16.1.2006 22:46:20   
@
aha... kar hitro v trgovino z dravo hrano po kvinojo! user posted image user posted image user posted image
Tole sem našla s prve:
Kvinoja (Perujsko proso) Kvinoja, ki jo pozdravljajo kot čudežno žito prihodnosti, je pravzaprav žito preteklosti. Inki, ki so ga visoko v Andih nekaj stoletij gojili zgolj za lastno uporabo, so ga imenovali »mati žit«. Drobno čvrsto zrnje je v obliki kapljic ima blag, nekoliko grenak okus. Kuhamo ga enako kot riž. Velikost zrna  se za štirikrat poveča in zrno postane prosojno z nenavadnim zunanjim obročem. Uporabljamo ga za nadeve, pilave, pečene jedi in žitne zajtrke. Kvinoja velja zaradi svoje bogate hranilne vrednosti za čudežno žito. V nasprotju z drugimi žiti je popolno beljakovinsko živilo, ker vsebuje vseh osem esencialnih aminokislin. Je odličen vir kalcija, kalija in cinka, pa tudi železa, magnezija in vitaminov skupine B. Posebno dragocena je za ljudi s celiakijo, ker ne vsebuje glutena.

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Bicom-NUJNO
17.1.2006 12:02:12   
asija
Po dolgem času se vam spet oglašam. Končno se mi je uspelo prijavit. Ves čas vas berem in vam nisem mogla odgovoriti.

Z Asijo še vedno hodiva na terapije. Zadnjič  je bilo rečeno, da je zadnja vendar kot kaže še ni bila. Zaradi jajca je imela že dve terapiji. Ampak res smešno, ker pri prvem testiranju ni pokazalo alergije. Tako, da sem jo drugič prinesla s sabo in se je pokazala ful močna alergija. Nazadnje je imela terapijo zaradi parazitov in je dobila brinovo olje. Mala ga ful rada pije. Meni pa gre gor.  Če vam povem po pravici  sem začela malo dvomit, kajti njena koža ni nič boljša (skoraj slabša). Terapevtja se zgovarja, da je potreben časin da čez 1,5 bo morala na ponovno kontrolno testiranje. Je že vse vendar v manjših količinah. Tako, da ne vem več kaj naj naredim. Čez en mesec imava v bolnici ponovno testiranje in bom videla kako bo. Testirali ji bodo ful dosti stvari. Bomo videli.

Ampak ne razumem kaj delava narobe, kajti v času terapij je Asija ful pridna pa tudi po 40 min drži v rokah kroglice. Nikoli ni nobenega problema.

Tins kako pa vi napredujate?




(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Bicom-NUJNO
18.1.2006 14:57:04   
tins
Čao Asija!
Mi smo se pa ravnokar vrnili iz Rogaške, kjer smo opravili 6.terapijo. Vse, za kar smo držali dieto je šlo (hvalabogu) skozi, tako, da sedaj lahko spet jemo meska, zelenjvo in ribe.user posted image user posted image Poleg tega smo pozdravili še vse E-je, začeli smo z pesticidi in glivicami, pozdravili še oreščke. Zaenkrat nam gre res uredu. Čez 14 dni gremo spet in bomo rihtali žita, trave, živalski epitel in začeli z jajcem, potem pa nam ostanejo samo še mleka.
Drugače pa imamo mi iste probleme s kožo, veš! Tudi meni je terapevtka rekla isto kot tebi (da je potreben čas), ampak jaz mislim, da jo najbolj matrajo žita. Tudi terapevtka mi je to potrdila, češ, da se ta ful navzamejo pesticidov (bolj kot sadje, zelenjava...)
Še to:že 2. smo bili na alergološkem oddelku na testiranju in-zopet nič. Potrjene nimamo tako še vedno nobene alergije (tako da tudi z dodatkom za nego očitno ne bo nič). Uglavnem, alergologinji sem omenila samo, da smo se šli (samo) testirat na magnetno bioresonanco in- kakšen odziv! Je kar stresla iz rokava kup negativnih predsodkov, pa sem raje kar hitro zamenjala temo. Ja, uradna medicina je res netolerantna do vsega novega. Ampak, pomagati nam pa ne znajo! Dala mi je samo recept za neko ful agresivno kremo ( ki tanjša kožo, zato se jo maže samo poredko- je ne bomo uporabili).
No, tako. Asija, ti kar še malo vztrajaj, pa bo sigurno bolje. Jaz sem še vedno do kraja optimistična, kar se tiče resonance. Jaz sem skoraj sigurna, da mojo malo matrajo najbolj žitarice, ampak sedaj gremo pa itak na 10-dnevo dieto, pa mislim, da se bo takoj poznalo. Drugače pa verjamem terapevtki, da telo in posledično koža rabita svoj čas, da se prečistita!
Pridne bodite!


(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Bicom-NUJNO
18.1.2006 20:19:23   
tins
Roptuljica!
Snovi za testiranje je najlažje "spakirat" kar v flaškice od Frutkov.Tudi na resonanci jih tako spravljene najlaže preverijo.Lp

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Bicom-NUJNO
18.1.2006 21:15:17   
asija
Tins

Tudi meni je danes rekla isto kot tebi glede žit. Ampak mi ni nič omenila 10 dnevne diete. Čez 14 dni morava ponovno na terapije in takrat jo bodo ponovno stestirali. Danes sem pogovarjala z eno mamico in je rekla, da že hodi dol 2 leti in po dveh letih je bil viden rezultat. Mi bomo šli do konca in upamo na naj boljše.  

Pa še to, danes sem terapevtko vprašala kakšen je rezultat ozdravnitve. Rekla mi je, da pri njih nekje 85%, je pa tudi nekaj  ljudi katerih telo sploh ne reagira.  Upam, da nismo med njimi, kajti ves čas nam govori, kako lepo napreduje.

Tins kdaj greste spet v Rogaško?

Punce samo še ta teden potem pa konec lušnega in po 18 mesecih ponovno v službo. user posted image user posted image user posted image






(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Bicom-NUJNO
19.1.2006 9:15:36   
simal
Tins,
napisala si, da ste odpravili alergije na sadje. Pa si to sama testirala, ali tije terapevtka rekla, da je ok. Pri nas je bilo tako, da je terapevtka rekla, da je ok, jaz pa sem ji prinesla svoj vzorec npr. (domačega neškropljenega) jabolka, ki pa je bil spet pozitiven. Torej ga še vedno nismo smeli jest.

Pa še ostale.
Kaj dajete jest svojim otročkom? Meni se zdi, da se kr ponavljam in že nimam več idej, kako bi tisto hrano, ki jo lahko je naredila bolj privlačno na pogled in seveda tudi okusno.

LP

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Bicom-NUJNO
19.1.2006 19:10:37   
Ropotuljica
Zdravo, punce,
midve sva bili v torek na prvi terapiji - odpravljali smo alergijo na zelenjavo in E-je. Jutri gremo spet in bomo stestirali, kako nam je šlo. Držte pesti!

(odgovor članu simal)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Bicom-NUJNO
19.1.2006 19:28:24   
tins
Asija!
10-dnevno terapijo od žit imamo, ker naslednje zdravimo žita (saj najbrž vi tudi delate tako). Naslednjič gremo 1. in 2. februarja. Glede konca porodniške pa res user posted image . Jaz tudi šele sedaj, ko gre proti koncu ugotavljam, kako smo se meli luštno...
Simal!
Ko smo imeli terapijo za sadje in ko je terapevtka preverila, da je res vse tako, kot mora biti, sem ji po 3 dneh spet dala sadje in ni bilo nobenih kožnih reakcij. Po banani je imela res močno reakcijo (pikčasta in rdeča je bila cela!), ko pa sem ji jo po terapiji zopet dala, pa ni bilo nobene vidne reakcije. Zakaj je pri vas bilo tako z jabolkom pa res ne vemuser posted image .
Za dieto pa par namigov: sadje mešam z sadnimi sojinimi jogurti in sojino sladko smetano, kašice (ovseno, pirino, riževo) delam na ovsenem in riževem mleku, moja mala zelo rada je ovsene kosmiče v ovsenem mleku z banano, pa polento in mlečni riž z jabolki. V te mlečne obroke ji dajem veliko Vitaquel rastlinske margarine. Aja, piškotno kašico ji naredim iz doma narejenih piškotov. No, to so bolj malice in večerje. Za kosilo pa seveda vsak dan zelenjava, kamor dajem za maščobe dosti olivnega  in bučnega olja, mesa in rib pa še nisem toliko pripravljala, saj smo ravno to sedaj zdravili na BICOMU.
Upam, da sem ti malo pomagala (če ima pa še katera kakšen fajn predlog za papcat pa le povejte!!)
LP

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Bicom-NUJNO
19.1.2006 20:25:44   
simal
Tins!
Hvala za ideje. Pri naši mali je Bicom pokazal alergijo tudi na sojo in riž. Riž nam je uspelo uvesti v hrano, nisem pa še poskusila riževega mleka in soje. Na oves ni bila pozitivna,  pa sem iz preventive prinesla testirat ovseno kašo. In seveda je bila pozitivna. Ne vem res se dogajajo take čudne stvari. Po njihovih testerjih je ok, ko pa prinesem svojo hrano, palčka zaniha v njeno smer.
Jaz ji od žitaric dajem ajdovo kašo (npr. z brokolijem ali mangom,...) in ima zelo rada. Veliko jemo tudi juhico iz zajčka, konjička in piščanca.
Tudi meni se počasi izteka porodniška. Pa smo imeli ponovno testiranje pri alergologu in je še vedno pokazalo alergijo na mleko, jajce, pšenico in zdaj še na lepnike. Alerdologinja mi je v izvidu napisala, da priporočapodaljšanje porodniške za tri mesece. bomo videli, če jo bo komisija upoštevala!
LP

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Bicom-NUJNO
19.1.2006 21:07:46   
@
Hi, bejbike in user posted image !

Asija - verjamem, da ti je kriza, ker moraš v službo - jaz imam še kake 3 mesece, če upoštevam še dopust, pa mi je že zdaj kriza. Še sploh, ker ne pride v poštev noben "babica servis" in bo treba otroka dati v čisto tuje roke user posted image .

Ropotuljica!
A vi imate testiranja kar dva dni zaporedoma? Meni so rekli, da enkrat na teden, sploh pri tamalih. Joj, kaj bi dala, da bi pridobili nekaj časa in bi morda že prej začeli jesti normalno. Kako napredujete? Kako je rokica vaše user posted image ? Ste ok?

Tins!O kakšni 10-dnevni dieti je govora? A na alergene stvari? A jih vseeno dajete user posted image , če niso ravno takrat vključene v terapijo? Mi smo namreč na popolni dieti že od testiranja (oba, ker se še dojimo). Sicer me je po telefonu ga. Brigita iz Rogaške ful pohvalila in je rekla, da bi lahko izvajala bolj "soft" dieto, sploh pri kvasu in sadju, ampak kaj pa vem, kje je meja. No, smo od takrat vseeno uvedli trde hruške. Koliko je stara tvoja beba? Sprašujem zaradi margarince in bučnega olja. A že je solate ali ga kam drugam dodaš?

----
Joj, ko berem vaše jedilnike, se mi kar cedijo sline, sploh tiste s sadjem. Čeprav smo se mi kar navadili na sojino mleko. Kruh pečem sama iz pire, soli in radenske. Pri skoraj 10 mesecih jemo vso zelenjavo, meso (razen svinjine), od prilog pa krompir, ajdo, piro, proso, kvinojo (smo se zelo user posted image ob pogledu na kakec, ki nastane od kvinoje user posted image user posted image ), pirine polnozrnate testenine...  Zadetek v črno je pire krompirček z malo sojinega mleka in bučke hokaido - v omakci. Njami. Jutri bom poskusila rdečo peso v pireju... me res zanima reakcija. user posted image


No, bili smo tudi na 6. terapiji. Nič novega. Sem pa kar direktno rekla, da sem se pogovarjala z Rogaško in zakaj takšna razlika v številu terapij. Terapevtka je rekla, da ne ve, da kolikor ona ve, vsi delajo na njihovem principu. Da telo rabi 2 terapiji samo za to, da se očisti in pripravi na terapijo. Da verjetno ni trajen učinek po tistih maloštevilnih terapijah. Skratka nič konkretnega.

Imejte se! Stiskajte svoje user posted image k seb, naj vam "špehec raste", saj mnoge tak še samo hujšate od teh prisilnih dieti! user posted image

papa, Afna

(odgovor članu simal)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Bicom-NUJNO
19.1.2006 22:27:16   
tins
@:mogoče sem se res nejasno izražala: Moja mala je bila na testiranju alergična na praktično vsa živila iz vseh skupin, tako da bi bilo pri nas nemogoče izpeljati popolno dieto, saj nam tako ne bi ostalo nič za jesti. Tako smo dobili navodila, da moramo jesti čimbolj raznoliko, izogibam pa sem se popolnoma zgolj tistim živilom, ki ji povzročajo močno, vidno reakcijo (mleko, jajca, pšenica, prej banana...), 14 do 10 dni pred terapijo pa imamo popolno dieto določene skupine živil, ki jo nato zdravimo.
Pri vas je drugače, saj ste alergični le na nekaj živil iz vse skupine, pri nas pa so problematična vsa.
Olje in margarino ji vmešavam v kosila (žlico olja v juhice...) in mlečne kašice (žlico rastlinske margarine v polente, mlečni riž...)
Kar se pa pogostosti terapij tiče pa imamo mi kar 3 zaporedomauser posted image , pa ni bilo nič rečenega, da bi bilo lahko preveč za našo malo, tako da, res je ful razlik v delu terapevtov.user posted image user posted image
Še to: kje kupuješ pirine testenine in kvinojo: bi probali...
LP

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Bicom-NUJNO
20.1.2006 22:34:22   
Ropotuljica
evo, mi smo imeli danes drugi terapijo. zadnjič smo odpravljali alergijo na zelenjavo in sojin lecitin, in danes je testiranje pokazalo, da je zelenjava že ok, lecitin smo pa morali ponoviti. zraven smo dodali še ribe. Zdaj smo dobili navodilo, da lahko počasi začnemo zelenjavo uvajat - najprej jaz, potem šele mala. Upam, da bo vse v redu. V ponedeljek smo spet naročeni.

@, glede diete je pa tudi nam rekla, da je fajn, če vsaj en teden pred terapoijo ne uživaš tistih živil, ki jih bodo zdravili. ker če po eni strani odpravljaš zadeve iz telesa, po drugi jih pa vnašaš, v bistvu ne narediš nič. jaz sem danes kar pričakovala, da lecitini ne bo ok, ker sem par stvari pojedla, ki so vsebovale lecitin. pa res ni bil. no, saj morda je to naključje, morda pa tudi ni.

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Bicom-NUJNO
22.1.2006 20:41:26   
@
Hojla!

Tins, kvinojo kupim v trgovini z zdravo prehrano (v MB je to Sonček ali Ajda), sicer pa je od Biotop-a (rjave "natur" vrečke), ki je kar pogost na policah. Ampak pri nas v Intersparu imajo smo bolj pogoste stvari (pirin zdrob, moko, lanena semena ipd.), kvinoje pa ne. Problem je samo, ker na teh vrečkah nič ne piše o izdelku konkretno in o uporabi - imajo splošne vrečke za vse proizvode. Pirine testenine pa kupim kar v Sparu - svaljki so fajn, ker jih lahko otrok kar z rokami enega po enega v usta nosi (pri zdravi prehrani), sicer pa so še pri testeninah Mlinotestove pirine polnozrnate testenine (široki rezanci), ki so nam tudi dobre.

V nadaljevanju pa še odgovor, ki sem ga čakala 12 dni. Terapevta BRT iz Lj sem na enem drugem forumu spraševala o tem, kaj misli o številu BR terapij, zakaj eni  rečejo 4 , drugi pa 20 (o tem smo pisale v prejšnjih postih). Če vas slučajno zanima njegov odgovor... Ne vem, kaj naj si mislim...user posted image
Aja... sicer je napačno razumel, da smo dali skoz že 20 terapij - toliko so nam jih obljubili, imeli smo jih komaj 6.


Pozdravljeni!

Če z rezultati terapije niste zadovoljni, vprašajte vašega terapevta, kakšen je nadaljni potek zdravljenja in kdaj pričakuje izboljšanje.

Bioresonančna metoda je metoda, ki nudi veliko možnosti za terapijo. Načinov, kako s pomočjo BRT doseči nek terapevtski cilj je veliko. Če pa vam nek terapevt zagotovi (?), da bodo dovolj štiri terapije, je to zelo neodgovorno!!! Celostno zdravljenje (kjer zdravimo vzroke in ne simptome) zahteva vedno več kot 4
terapije. Čim prej pozabite takšnega terapevta!

Pomembno je tudi, kakšna navodila ste dobili za doma. Če ste imeli do sedaj že 20 terapij (to se mi zdi zelo veliko) in ni prišlo do nobenih sprememb, so mogoče diete napačne in terapija ne more delovati. Pogovorite se o tem s terapevtom.

Če s potekom terapije pri nekem pacientu nisem zadovoljen, se povežem z drugim terapevtom in ga vprašam za drugo mnenje (pacient gre na krajše testiranje h kolegu). To je v tujini (vsaj pri BRT) čisto običajna poteza, če terapija ne
napreduje. Jaz sodelujem s kolegico Karin Rižner iz Ljubljane.

Vprašajte vašega terapevta, če tudi on ni zadovoljen s potekom zdravljenja. Če ni, potem lahko pridete k meni, pa vas bom testiral in vašemu terapevtu sporočil moje ugotovitve in predloge za nadaljnje zdravljenje.

Če ne morete komunicirati z vašim terapevtom, potem vam predlagam, da si poiščete drugega. Upam, da sem vam lahko pomagal; BRT je čudovita metoda, vendar je samo tako dobra, kot je dober terapevt.



LP

Dominik Golenhofen
zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)
Energijski center d.o.o.
Telefon: 01/283 14 85
www.energijski-center.com




(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Bicom-NUJNO
24.1.2006 20:45:15   
Lana74
Mi smo bili že na 6 terapiji. Prosila sem, če nam testirajo naš ljubi gluten. Pokazalo je, da smo še čisto malo alergični, tako da bomo šli še samo enkrat -  za gluten, ...Naslednjič jo bomo tudi testirali, če so se pojavile še kakšne nove alergije, če jih ni, smo zaključili.
Danes smo preventivno potestirali še mleko in jajca ter sadje in zelenjavo, ki sem jo začela dodajati (do sedaj smo pojedli malooo korenčka in včeraj malooo kuhanega jabolka). Na srečo ni pokazalo kakšnih novih alergij user posted image , upam, da bo tako tudi ostalo.  Vsi skupaj pa že imamo dovolj te vsako tedenske vožnje v MB (vozimo se že dva meseca), zato upam, da se bomo čimprej pozdravili.

Pozdravček

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Bicom-NUJNO
25.1.2006 21:10:07   
@
Bravo, Lana user posted image - veseli smo za vas!!! Verjamem, da ste že siti vožnje v MB, ampak obisk terapije lahko popestrite z obiskom dve ulici proti zahodu, kjer smo doma mi! :) Vedno vabljeni!

No, malo me je potolažil post ene mamice, ki o številu terapij in načinu zdravljenja pravi takole (celostnega pristopa k zdravljenju očitno pri temu številu terapij ne moremo oporekati):

Jasmi pravi:

oba s sinkom sva že pri koncu zdravljenja z bicom terapijo. trajalo je slabo leto dni.
pri sinu (ima 22 mesecev) je šlo za blago alergijo na mleko, in na gljivice v crevesju
(jemal je bactofluor), obremenjenost telesa s svincem(razstrupljevali smo z algami) in kožne miazme; pri meni za alergijo na mleko, prav tako gljivice, kronicna vnetja z mikobakterijami, zajedalce v jetrih /naredila sem že 2 čiščenje jeter in spomladi sled nadaljevanje) in obremenjenost s tuberkuloznim cepivom.
prenehali smo uživati kravje mlečne izdelke (občasno posežemo po kozjih), jajca, vegetarianci smo že od prej. jemo ekološko pridelano hrano, nič belega sladkorja in bele moke. pri otrokovem 1 letu sem se odločila, da ga do nadaljnega ne bom več dala cepit.

tudi meni se tele obljubljene 4 terapije zdijo nekoliko sumljive.
sama se zdravim pri terapevtki karin rižnar, ki je izredno dosledna, pronicljiva in natančna.
od nje sem se veliko naučila kar se prehrane, dodatkov, skrbi za telo in organe tiče. ter seveda o cepljenju in tem, kako pozdraviti otroka brez antibiotikov. je vedno pripravljena na pogovor in čudovito razloži vse kar me zanima v zvezi s čemerkoli.
oba s sinkom hodiva na terpije od lanskega maja. v začetku so bile 4 na mesec, kasneje pa se je število terapij prilagajalo temu, kako zahtevni so bili procesi, s katerimi se je telo spopadalo. sploh jih več ne štejem. in se tudi ne obremenjujem s tem, ker vidim, da so potrebne in vodijo k ozdravitvi. smo namreč že čisto pri koncu zdravljenja.
imam pa občutek, da nekateri terapevti slepo zdravijo le alergije. alergije pa so vedno le posledice oslabljenega imunskega sistema. slabijo ga kronične infekcije, toksini, težke kovine, paraziti,... ki jih morajo prav tako ti isti terapevti odkriti, jih pozdraviti oz očistiti iz telesa. pri tem mora pacient kar pridno sodelovat saj ni vedno lahko.
če otroka še dojiš ali si ga dojila, lahko otrokov organizem bremeni tudi kakšen tvoja tegoba.
tako se mi zdi, da je vedno dobro, da gre vsaj na testiranje tudi mati, kajti slika stanja je s tem jasnejša.

pomembno je da terapevtu in v terapijo zaupaš. na žalost imaš bolj slabe izkušnje.
na 4-5 terapij pa kar pozabi.

jaz res prisegam na ga.rižnarjevo, še posebej, če gre za zdravljenje otrok in mam.


No, mi žal nismo v bližini Ljubljane, da bi šli k tej zelo opevani doktorci, pa tudi za  debate o zdravi prehrani in zdravljenju vsakdanjih te
gob z Bicomom smo prikrajšani. user posted image

Lepo bodite,

Afna


(odgovor članu Lana74)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Bicom-NUJNO
26.1.2006 8:01:48   
simal
Pozdravljene!
Mi smo v Mb opravili že 20. terapijo user posted image  in tako naj bi zdaj lahko jedla vse žitarice in mleko. seveda temu ni tako. Imeli pa bomo še eno terapijo za jajce in potem še ???? terapij za pršico hišnega prahu. Ne vem pa še a bom vstrajala do konca!
Včeraj sva bili dermatologinji na Pediatrični kliniki v Lj dr. Dragoševi (jo zeloooooooooooo priporočam). Je zdravnica z dušo in z lastnimi izkušnjami alergiskih otrok. Ko sva šli z malo od doma je bila njena koža še kar, ko pa sva prišli v ambulanto je žarela od rdečih flekov. Dala mi je spet cel kup krem in me poslala me je k dietetičarki. Seveda me je ful prestrašila (mala je "uradno" alergična na mleko, jajce in pšenično moko) in mi dala dieto in seznam nadomestkov za pšenično moko.
Sta pa bili dermarologinja in dietetičarka zgroženi nad dejstvom, da glede na to, da je dokazana pšenica, nisem dobila dodatka za nego!
No danes je mala spet skoraj brez flekov. user posted image

LP

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Bicom-NUJNO
2.2.2006 15:08:17   
tins
@, Asija, Lana, Ropotuljica, Simal- kaj novega?
Mi smo opravili z 8.terapijo.
Žitarice, od katerih smo bili na dieti so šle vse skoziuser posted image user posted image , ostajajo pa še vedno poživila, začimbe, pršica, pelodi, jajce, mleka in kovine. Kovine smo zdravili že 3., pa še vedno ni ureduuser posted image . A ma katera s tem kaj izkušenj? Ali je možno, da imamo tako slabo vodo ali kaj (čeprav jo prekuhavam, pri kuhi uporabljam emajlirano posodo...)
Koža je pa super...user posted image user posted image
 
LP vsem

(odgovor članu simal)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Bicom-NUJNO
3.2.2006 22:18:39   
simal
Mi smo (upam) končali z terapije z jajco. Naslednjič naj bi čistili pršice - nesem seboj vodo s prahom iz stanovanja in prah iz sesalca. Upam, da bom naslednjič prišla do zdravnice, ker je bila zdaj 14 dni odsotna. Zanima me kako bo komentirala naše izvide od alergologa in dejansko stanje - torej da še vedno ne prenašamo pšenice.
Za kovine nam ni nič rekla, je pa na začetku  omenila obremenenost z električnim tokom in amalganom. To pa je tudi vse. user posted image
Jaz sem prejšnji teden oddala vlogo za podaljšanje porodniške in zdaj čakam na odgovor. Zdaj ko se bo začel sonček, me kar mika ostati doma!
LP

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?