|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bicom-NUJNO
14.3.2006 15:22:35   
tins
Punce zdravo!!!!
Dolgo časa me ni bilo na spregled, zgodilo se je pa ogromno!
Mi smo OKuser posted image user posted image -beri: brez alergije, pijemo mlekca, jemo kruhka...
Koža je super. Pozdravljeni.
Ampak terapij nismo nadaljevali v Rogaški Slatini. Na Vrhniki (kjer smo doma)je zopet začel delati dr.Romanović in smo začeli hoditi k njemu.
In šok: veliko stvari, ki naj bi bile odpravljene v Rogaški so bile pozitivne-sem bla čist jezna...tko da smo šli praktično od začetka...
In rezultat: po 3(!!!) terapijah smo končali!
Ker je dr.medicine, je praktično edini strokovno usposobljen, da se gre te reči, ostali (če morajo delati po 20 terapij) ali nimajo pojma ali pa so navadni grabežljivci.
Tako..
Upam, da so tudi vaši pikci bolje!

LP


(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Bicom-NUJNO
16.3.2006 11:18:04   
Ropotuljica
Hojla, da se še jaz oglasim.

Tudi mi še kar ne jemo mlečnih izdelkov. Sicer že kak mesec nismo bil na terapiji, ker je mala kar naprej nekaj prehlajena. V kratkem greva spet. nazadnje je menda delala neko bolj natančno terapijo na mleko. Bomo videli, kako in kaj. mah, mi gre že na živce. Bliža se prvi RD, pa bo treba kako torto za alergike spečt (uradni test je pokazal tudi alergijo na kakv, tako da čokoladni preliv odpade user posted image )

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Bicom-NUJNO
16.3.2006 23:26:42   
@
Evo, pa še na kratko od  nas.
Imeli smo 16 terapij in pozdravili dva centralna alergena: mleko in pšenico. user posted image user posted image user posted image Ostalih stvari zaenkrat ne bomo zdravili, bomo videli na kontroli čez mesec dni, če je še kaj ostalo, saj naj bi izginilo samo po sebi.

Sicer še zelo postopoma uvajamo, zaenkrat se niti po mojem uživanju mlečnih izdelkov niti po skutici, ki jo je sam jedel, ni dobil izpuščajev. Čemu naj pripišem pogosto rdeča lička, pa ne vem. Sicer tudi takrat koža ne izgleda suha, atopična.
Upam, da smo ok.
Čestitam Tins!!!!! Me veseli, da ste tako uspešni, res! user posted image user posted image user posted image To s številom terapij mi je neznanka, še vedno. Sta kao neki dve metodi. No, da bi le pomagalo, pa čas in denar gor ali dol.

Ropotuljica, če je mala smrkava, ti kar pojdi vseeno, še toliko bolj, saj verjetno tudi vam uvodoma naredijo program za imunski sistem in to kvečjemu pomaga! Upam, da vam rata!

Jaz pa ravno rihtam napotnico za alergologa, pa da vidimo, kaj bo pokazalo. Me res zanima. So rekli na terapiji, da bo ziher še vedno pokazalo mleko in pšenico, saj sledi ostanejo še kar nekaj časa, čeprav je po bicomu pozdravljeno.

Držim vam pesti, vi pa meni, ki grem čez 14 dni v službo user posted image .

Afna

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Bicom-NUJNO
19.3.2006 23:37:48   
Lana74
Zdravo, @

Sem vesela za vas. Tudi mi imamo čez 1 mesec kontrolo, upam da bo vse OK. Javi se mi kaj na mail, da malo počvekamo.

Lp
Lana74

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Bicom-NUJNO
20.3.2006 7:14:47   
agog
Pozdravljene!
Nisem tako redna pisalka na forumu, je pa res, da vedno vse pridno preberem. Sem že enkrat napisala, da je moj sedaj 15 mesecni sinek imel težave s kožo...v bolnišnici v Mariboru so mu naredili IgE teste pri 4.mesecih (na krvi) in je pokazalo občutljivost na pšenico in jajca. Sli smo na Bicom in opravili 20 terapij (tako pač je v MB), koža je načeloma OK, občasmo se kaj pojavi-bolj v obliki suhih lišajev in niti približno ne tako, kot je bilo. Na bicomu so nam odkrili več alergij, med drugim tudi pšenico in jajca. Danes skoraj vse uživa in je ok, razen jajc in tudi belega kruha ne, ker sem se vseeno bala in sem še malo počakala. Imeli smo namreč še kontrolo v bolnišnici in sem mislila, da še to počaka, ker jajca nismo taka reč pri teh tamalih. Seveda sem bila po kotroli full razočarana, najprej jemanje krvi-groza, potem pa so bili IgE testi spet pozitivni na jajca in pšenico. Ni mi jasno, ker ko je užival kaj iz pšenice v drugi hrani, ni bilo nič. Če se kaj pojavi po koži, običajo ne morem povezati s hrano! Nevem, ali ima kdo izkušnje s tem? IgE testi pokažejo pač protitelesa, ki se tvorijo in sem zadnjič prebrala, da ni nujno, da si potem res alergičen....nevem! Sem pa to pozabila vprašat na Bicomu? Zanima me, če je še kateri malček od vaših imel te teste in kaj pravijo v primerjavi s kožnimi? Seveda me je zdraj prav strah mu dati kaj od tega za jest!
Vprašala bi še za terapevta na Vrhniki? Je res bolJši? Sem že tudi slišala?
Pozdravče,
agog 

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Bicom-NUJNO
20.3.2006 10:19:15   
POKPOK
Lep sončen dan vsem.
Tins čestitke in še enkrat čestitke user posted image .
@ Rdeča lička pri moji pomenijo izraščanje zob.
Ropotuljica svetujem ti, da klub prehladu, obiskuješ terapije. Reci za zvišanje imunskega sitema, imajo pa posebne programe za nos, žrelo, pljuča... Vsaj v MB je tako.
Agog prosim, če poveš ali je za IgE test samo ovzem več krvi ali tudi kožno testiranje (vbod alergena v roko). V sredo peljem mojo 12,5 punčko v MB na pediatrijo. Vem, da bo groza user posted image user posted image , ker sploh  nič ne pusti medicinskemu osebju. Pravijo, da so vsi nedonošenčki tako občutljivi user posted image user posted image . Svetujem ti še kakšen pregled pri drugem Bicom terapevtu. Imajo več metod, vsak svojo. V MB gre počasi, ker zdravijo celo telo. Kaj pa je to pri dojenčku potrebnouser posted image user posted image ? V Podčetrtku pa je vsaka terapija samo za en alergen.

Vprašenje za vse: Kako ste svoje dojenčke in malčke pripravile na pitje velike količine vode? Mi smo 2003/2004 zdravili sina na Bicom MB, pa sva se vsak dan kregala, ker mu je bilo pol litra na dan preve. Grozauser posted image . Imeli pa smo, če verjamete ali ne več kot 40 terapij. Pa ne vem če je pomagalo. Ima namreč težave samo s cvetnim prahom.
Je pa glede dijet z majhnimi veliko lažje. Ko si že navajen na instant hrano in vse ostalo je zelo hudo spremenit jedilnik in se odpovedati vsem E-jem.

(odgovor članu agog)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Bicom-NUJNO
20.3.2006 17:15:38   
agog
Pokpok, glede IgE testov je tako, da so to krvni testi in ne kožni. Otroku vzamejo kri iz žile in potem je izvid čez  14 dni (približno). To so testi, ki povedo tvorbo protiteles ob "kontaktu" s pozameznim  alergenom-bojda pa še ne pomenijo alergije. Mi smo imeli povišane IgE-je na hrano (pšenica in jajce) in so nas napotili v gatroenterološko ambulanto na pediatriji v MB. Nevem pa, kako je če je alergija na trave ali cvetni prah, to naj bi bilo bolj za pulmološko!
Nisem prepričana, vsekakor pa veliko sreče.
Saj ni tako hudo in pravijo, da otroci hitro pozabijo!
Pozdravcek,
agog

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Bicom-NUJNO
20.3.2006 19:57:39   
POKPOK
Agog hvala za odgovor. Midve greva kar direktno na gastroenterološko. Vem, da pozabijo, ampak moja tako user posted image , da ji kri skoraj ne teče. Greva pa tja zaradi teže, znakov alergije hvala bogu nima. Upam, res upam, da bo pri tem ostalo.
Sin se je zdravil zaradi cvetnega prahu. Njemu so na Bicom ugotovili vse živo jajca, mleko, rž, pršice, hišni prah...
Lp

(odgovor članu agog)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Bicom-NUJNO
22.5.2009 11:08:58   
hades
Nisem verjel, da se astma lahko tako hitro odpravi in nimam več mrzlih nog. BRT je mega. Jaz sem bil na MORA SUPER aparatu v Ljubljani. Menda sta v Sloveniji samo dva. Verjetno da je BICOM podobna zadeva. Je neboleče hitro in predvsem učinkovito.

Tukaj je kontaktni telefon: 041/43-33-55.

LP

user posted image

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Bicom-NUJNO
22.5.2009 22:32:43   
ajna12
Še ena, ki se ima za pohvaliti.user posted image user posted image
Hčerka hodila na bioresonančne terapije v Rimske Toplice, alergija na hišni prah je odpravljena. Smo pa imeli z našo 7 letno punco precej več težav bolj na psihičnem področju, bila je zelo, zelo občutljiva, razdražljiva, v sebi je imela polno strahov.
Bo 5 terapijah je punca 100% boljša.user posted image user posted image Osebje super.

< Sporočilo je popravil ajna12 -- 22.5.2009 22:33:15 >

(odgovor članu hades)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Bicom-NUJNO
1.5.2010 20:14:12   
sasi13
a mi lahko prosim katera pove kakšna je cena teh terapij? in katerega zdravnika priporočate - prihajam iz savinjskega konca.

_____________________________

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 136
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?