Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz sem v svojem (ne tako dolgem) življenju preživela najmanj 3 konce sveta. Pa verjetno je bil še kakšen več. Tak da..... bom verjetno tega tudi. Če pa ne pač ne. Itak je človek že takoj ob rojstvu obsojen na mrt.
jaz pa še vedno upam da bojo zemeljski znanstveniki staknili svoje pametne glavice skupaj in naredili en velik stroj ki bo ta komet razstrelil na bilijone in trilijone majhnih koščkov ki se bojo razgubili v vesolju...mogoče upam preveč vendar je tudi to možno a ne?
Res mislis, da je res? Imas kako lopato za posodit? ;)
PS: Superheroji nas ne bodo resili, ker trenutno nimamo nic kaj konkretnega s cimer bi nas lahko resili. Na zalost. V 30 letih bomo imeli ampak vprasanje, ce ne bo takrat prepozno.
Pa dajte ne me s takimi straišit, takrat valda še niti babica ne bom . Ali pač? Ubogi moji vnuki
Kaj na potres, ki ga je za letos napovedal tisti dober ruski znanstvenik, ste že pozabile???
Eh, jaz temu pravim, da novinarji nimajo kaj bolj pametnega za delat.
ja se strinjam ja. tega je že toliko napovedanega da se ven ne vidiš. pa niti leta 2036 ne bomo dočakali ker nas bo tak al tak prej pokopalo neko napovedano sranje leta 2012. zdaj se pa naj počasi odločijo keri bo prej prišel. jaz ne verjamem vsemu temu ker potem ne vem zakaj vsako jutro vstanem in grem v šolo. mar ne?!?? veliko sreče in obilo življenskih let