|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
10.12.2006 9:55:47   
ac
Sem se hotla pofočkat, preden me kdo ulovi, pa ni ratalo user posted image .

Evo, mi smo danes kar doma.... Smo dolenjsko praznovanje prestavili na drug vikend, ko bo, upam, Sara že zdrava. V petek zvečer nam je zakuhala na skoraj 40° in ponoči nismo skoraj nič spali, ker je bila vsa živahna in je hotela gledat risanke user posted image  in to seveda ne sama, ampak sva se z atijem menjavala pri njej.... Drugače je bilo ful kričanje. Tudi zjutraj kar ni hotela spat in ravno zato smo se kljub bolezni odpravili na Gorenjsko, kjer je bilo splanirano praznovanje, da je v avtu malo spala, potem so jo pa povabljenci zabavali. Pred tem sva jo z babi peljali še k dežurnemu, ki ni nič nenavadnega opazil. Je pač virozna in, če bo jutri še zmeraj vročina (še vedno se giba nad 39°, ko svečka popusti), greva k pediatru. Če ne, pa v vrtec.

Sedaj končno spi. Zadnji dnevi so kot, ko je bila še novorojenček: dojenje, nošenje v naročju, uspavanje v lupinici..... Jaz pa takoooooo zmatrana. Se človek kar razvadi, ko mal zrasejo in so noči končno normalne. Tako, da me je trenutno čisto minila želja po še enem user posted image .

Aja - se pa moram pohvalit. Nisem ravno nek gospodinjski tip, ampak v petek mi je pa uspelo stanovanje prav lepo uštimat za praznovanje 1. RD. Pa uspešno sem spekla Saherco! Sem prav ponosna! Edino že od včeraj me cela usta bolijo od napihovanja balonov.

No, tolk. Bom napopala par slikic z včerajšnje žurke, da zapolnem stran, ker ste postale tako redkobesedne.

In seveda - VSE NAJBOLJŠE Živi in Robiju!

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
10.12.2006 10:01:08   
ac
Zdej boste pa res rabile user posted image sposobnosti, da razvozlate, kar sem zgoraj pisala user posted imageuser posted image reklame!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
10.12.2006 10:52:49   
lonja
ŽIVI in ROBIJU VSE NAJBOLJŠE TUDI Z NAŠE STRANI. PA OBEMA ENGA SLINASTEGA LUPČKA OD AJDE!!!

lonja user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
10.12.2006 13:15:12   
NRMM
Brina(arielca), Jan(JanJan), Ela(jana73), Pajacek(Pajaca), Sara(ac), Živa(šnucika), Robert(Kerensa):

Naj vam rojstni dan privleče
mnogo smeha, sonca, sreče,
takšne, ki je ne pobriše
Nikdar več iz vaše hiše!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa sem tudi jaz našla čas za RR....Dnevi mi bežijo, da že komaj sledim, v službi so me zasuli z delom kljub bolniški,v glavnem norišnica.

Pri nas skoraj nič novega, Maruša je že skoraj zdrava, kašlja še tu in tam, Sinecod kapljice še vedno dajem pred spanjem, user posted image  še vedno straši z bronhitisem, no jaz pa sem končno zdrava.
Začela se je zelo spuščati, tako da iz ene strani sedežne do druge pride sama, za kar še ne morem rečti,da je shodla, ampak mislim,da kmalu bouser posted image , potem pa se začne letanje za njo, že zdaj ji komaj sledimo. Obožuje tekoče stopnice v nakupovalnih centrih, če bi nama z user posted image  bilo,bi se ona verjetno kar celi dan furala gor in doluser posted image user posted image user posted image .

Jutri morava dati vodo,blato in kri, ker imava 18.12.zadnjo posvetovalnico. Laboratorijske stvari smo imeli namen urediti že v petek, ampak je naša dama napolnila vrečko za urin z kakecom, namesto z urinom user posted image user posted image user posted image , kako ji je to ratalo mi ravno ni jasno, ampak npr.da je moralo tako bit user posted image user posted image .

Moje user posted image  počutje je kar znosno,kakšen dan sem utrujena do fula, kdaj pa kdaj pa polna energije user posted image .Zenkrat z nama z user posted image  vse ok, v sredo imam ravno NS, bolniško mi moj gospod g vneto podaljšuje user posted image user posted image ,končno se me usmilil.
Priznam,da sem se fino razvadila v teh 14 dneh,ko je bil ati doma, nobeno noč mi skoraj ni bilo treba vstat, zjutraj sem lahko poležala......in mislim,da bo z jutrišnjem dnem tega konec.Dobro,da bodo kmalu prazniki in ati spet doma.
Kar se tiče njegove nove službe še nič novega, še čakamo odgovor. Sicer mu tek na 2400m ni uspel zaradi zdravstvenega stanja (zmanjkalo mu 80m do koncauser posted image ), ampak so to pribeležili,tako da upanje za novo službo ostaja user posted image .

Lepo bodite, upam,da se mi uspe prej kaj pokukat tu gor,kot konec leta user posted image .

Uživajte...

L.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
11.12.2006 9:17:04   
mml
Živa in Robi vse najboljše (sicer z zamudo), želim vama, da bi bilo vajino 2. leto vsaj tako čudovito in lepo kot prvo user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
11.12.2006 10:11:21   
kofetek2010
Živa in Robert vse najboljše za 1.rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
11.12.2006 10:51:02   
mml
No, da vidim, če mi bo uspelo napisati kaj več kot samo voščila user posted image .
Te dni sem bolj malo visela na RR, ker sem imela odprto "božičkovo delavnico", kar pomeni, da sem delala božično-novoletne voščilnice, ki so letos sicer precej enostavne, ker za kaj bolj kompliciranega nisem imela časa user posted image . No včeraj sem se pa spravila pečt piškote, tako da sem spekla medenjake, piškote s pinjolami in pomarančne kruhke. Moram v danes ali jutri speč še kaj, meni se zdi to namreč zelo zabavno opravilo. Glavni problem je potem, kdo bo vse to pojedel user posted image ...tako da vljudno vabljene na domače piškote in kavo, čaj...Sicer če se dobro spomnim, sem vas že lani tak čas (no kakšen teden prej) vabila na piškote, pa ni nobena prišla...

No in še nekaj besed o Manci, da ne bom samo o sebi govorila...hodi brez problemov, plazenje po vseh 4 je samo še izjemo. Zna tudi vstati s tal brez opore user posted image .  Z velikim veseljem gleda knjige in po tem ji je treba zraven peti, recimo ko zagelda metuljčka ali pa zajčka...in to zahteva od mene, ki sem totalni antitalent za petje user posted image . Zelo ji je všeč oponašanje živali in se ob mojem izvajanju zelo zabava user posted image . Še vedno ima samo 5 zob, dvojka levo zgraj kar noče in noče ven. V zadnjih dneh je bila malo prehlajena in se je ponoči zbujala, ker je imela zamašen nos in ji je šlo to na živce, samo je po tem lapo zaspala nazaj in veselo smrčala user posted image , tako da jaz nisem mogla spati

cuma upam, da kamlu najdeš super službo user posted image  in da Emi nehajo nagajat zobki (no sej po tme bo pa kaj drugega na programu user posted image )

sonček balonček user posted image  želim ti, da te kašelj kmalu zapusti in bodo noči spet bolj mirne

bina upam, da boste našli kakšen položaj za spanje user posted image . Jaz sem obupala nad spalno vrečo, ker Manca v njej dobi živčni zlom. Odkirje se po nekaj minutah, ne glede na to kolikokrat jo pokrijem...ampak očitno je ne zebe, ker je vedno, ko jo potipam topla. Je pa res, da kakšnega hudega mraza letos še ni bilo. Ko bo kaj bolj mrzlo, bom poskusila z malo debelejšo pižamoin spodaj bodi z dolgimi rokavi

ac upam, da s Saro ni kaj hujšega in je samo prvi prehlad iz vrtca, ki bo kamlu minil user posted image . Sicer pa vidim, da je Sara uživala na svoji prvi RD zabavi. user posted image user posted image user posted image  mami za torto in okrasitev stanovanja

NR  me veseli, da se počutiš dobro in da je Maruša boljše user posted image

No verjetno sem še kaj pozabila, ampak bo že...sem ugotovila, da ne znam hkrati peti in pisati user posted image

Aja kar se tiče našega praznovanja RD...v soboto popoldan za prijatelje...med 17. in 20....predvidena torta in pijača...mogoče še kakšne "grickalice" (arašidi, bobi palčke in podobne zadeve...), nedelja dopoldan user posted image  žlahta...prav tako torta in pijača in popoldan enaka ponudba za mojo žlahto...skratka brez kompliciranja in posebnih priprav user posted image . Sem mislila sama pečt torte, pa sem se premislila in grem dve naročit...eno prinese pa moja mama

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
11.12.2006 23:59:00   
kofetek2010
praznovanje smo preživeli user posted image , dokazno gradivo:

pregled kakovosti:
user posted image

nisem več dojenček!!!
user posted image

sestričnica Lana je poskrbela, da bo Ela Dalmatinček user posted image :
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
12.12.2006 9:58:04   
sonček balonček
Dobro jutro!

Vsem praznujočim v preteklih dneh, ko sem abstinirala od interneta, vse najlepše!

Jan, ki praznuješ danes, tebi pa želim tak sonček v življenju, kot ga imamo mi danes pri nas.

Pri nas je spanje vedno bolj katastrofalno. Včerajšnjo noč smo šli spat ob 2 zjutraj, današnjo ob 24, potem se je pa zbudila ob pol dveh se dojila do pol treh in potem spala ob meni, ko sem jo položila v posteljo pa jok. Tako se bodemo že cel vikend. Tudi čez dan zaspi, toda ko jo položim v posteljo pa jok in oklepanje mami. Sem jo pustila v postelji, da joka in ni bilo rezultata. Obe noči je jokala v postelji več kot eno uro. In to vedno bolj, vse do hripavosti. Pri tem stoji v postelji, uleže se ne za nič na svetu. Pa ni bolana, ker če jo vzamem v roke, ne joče in jo kmalu začnejo zanimati igrače... Vem, da je to rezultat crkljanja na joškah, toda sedaj bo potrebno nekaj ukreniti.

Včeraj sem bila na službeni zabavi, kjer smo se sicer imeli fajn, toda mene nič ne vleče nazaj na delo. Groooza. Še par tednov, potem pa jutranje vstajanje in garanje...

Neposredna povezava do sporočila: 2859
12.12.2006 10:11:52   
mml
Jutro...pri nas sicer še megleno, ampak imamo upanje, da bo tudi v ljubljanskem kotlu posijalo sonce user posted image

sonček balonček še 2 objavi do 2. zvezdice user posted image .
Ti ne morem nič pametnega svetovati glede Larinega spanja, ker na srečo pri nas ni teh težav. Manca točno ve, da je v postelji treba spati in da ko gre enkrat v posteljo, mora zaspati. Lahko sicer še debatira s svojim medvedom, ampak konec koncev je treba zaspati in tudi, če se ponoči zbudi, malo zazeha se obrne in zaspi. Upam, da boste kamlu rešili te težave, ker je takšno (ne)spanje precej utrujajoče in si mislim, da si zjutraj vsa polomljena in neprespana.

jana a je torta prestala Elin test kakovosti user posted image ? Glede na to, da je na naslednjih fotografijah v drugih oblačilih kot ob torte, si je očitno tudi majčka zaželela slastne torte user posted image

jan (krucibuci) naj bo tale dan zate in za tvoje starše prav posebaj lep in čudovit, tebi pa veliko dobrih in lepih stvari  od prvem rojstnem dnevu user posted image

bino kdaj gremo na kakšen nahrbtniški pohod user posted image ? Manca ima za Bino nekaj nasvetov glede hojeuser posted image

No jaz pečem piškote (že spet ali pa še kar user posted image ), en "pleh" je pečen, drugi je v pečici, tretji se čaka...po tem greva pa z Manco v posvetovalnico, da izveva, da je vse OK

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
12.12.2006 11:52:42   
kofetek2010
Jan vse najboljše za 1.rojstni dan!

user posted image

mml - torta je prestala vse točke v testu kakovosti user posted image  tudi tiste "kako se čimbolj umazat" in "kako so dobri vsi okraski na torti" user posted image  
torte so bile ful dobre, tako, da Mariborčanke - priporočam vam slaščičarno Piko Nogavičko na Hočkem Pohorju user posted image

drugače kaj je novega? user posted image  
pri nas ni več potrebno govorit NE, ker Ela začne kar sama odkimavat user posted image   točno ve kaj lahko in kaj ne user posted image

mi2 ne bova dajali predlogov za kak kofe - ker sva kužni... user posted image user posted image user posted image  Elin bratranec Lanej je imel vodene koze/norice (v nedeljo že 10 dan) in v noči na ponedeljek jih je dobila še njegova sestrica Lana user posted image  tako, da čakam, da jih dobi še Ela user posted image
in kot, da to še ni dovolj me je pravkar pobruhala user posted image  že ponoči se je zbujala, spila par požirkov vode in jih čez čas zbruhala user posted image

nč, grem pediatra klicat...

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
12.12.2006 13:22:52   
cuma
Čau!

Moram biti hitra...

Jan: vse najboooljše!!!! user posted image user posted image user posted image

mml: jaz bi prišla k tebi na kekse user posted image ...škoda, da še niso izumili teleporta user posted image

jana: boga Ela user posted image ! Upam, da bo kmalu bolje! Lepa tortica in lepe slikice user posted image  iz RD!

Moja Ema ne spi več ponoči. Vstajam 15x ...ker jamra, joka...Zjutraj sem odprla temo na Otroci, ker se to vleče že en teden...potem pa ji je čez dve uri začelo tečt iz nosa (najbrž se je nalezla od mene user posted image ), tako da imamo zdaj super kombinacijo: zobje + prehlad(upam, da je samo prehlad) user posted image . Adiijo spanje!

Bino: potrebovala bi recept, kako se odvaditi spati oziroma kako preživeti kot zombi user posted image . Kako si? Bina?

Lep pozdravček tudi vsem ostalim,

Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 2862
12.12.2006 14:06:07   
mml
No pa sva nazaj, vmes sva bili še malo na sprehodu in sva celo ujeli sonček.

Manca tehta 9.500g in je dolga 75 cm user posted image (je bila spet tista sestra, ki jo vedno premalo izmeri...tako da mislim, da je še kakšen cm zraven, pa saj je vseeno). Potem smo se šli pa malo Denver test in obvlada vse za 1 leto in še kaj več user posted image . No za konec je dobila pa še pikico, tako da smo opravili tudi s cepljenjem MMR oziroma OMR. Najbolj je protestriala, ko smo jo držali, same injekcije sploh ni čutila in tudi takoj za tem je vsem že veselo delila nasmeške user posted image .
Naslednji pregled in ponovno cepljenje (Di-Te-Per) imamo konec maja, do takrat upam, da bo Manca zdrava, da ne bo treba hodti okoli zdravnikov.

jana kužni bosta čez kakšnih 14 dni, tik preden se pojavijo izpuščaji...tako da se mi zdi, da imate možnost za zanimive novoletne praznike. Mogoče pa ne bo nič (čeprav je malo verjetno, da ni česa pokasirala od Lane...user posted image ). Upam, da se je bruhanje že umirilo in je Ela spet v dobri formi user posted image

cuma upam, da začne Ema kmalu spet spati, da bo spet vse tako kot mora biti user posted image . Kar se pa teleporta tiče...saj z avtom tudi ni tako daleč do LJ user posted image

Počasi je čas, da spravim Manco v posteljo, za njen lepotni spanec user posted image

Lani na današnji dan sem bila že v porodnišnici, ker sem čakala na popadke, teh pa od nikoder user posted image . Sem vsaj v miru do konca prebrala knjigo user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
12.12.2006 17:37:12   
arielca
Ojla,
ŽIVA, ROBI & JAN, VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Na hitro se pofočkam in prilepim par slikc, potem pa šibam na govorilne ure! Moj možek je peljal Brino na dedka Mraza user posted image , tako da imam pol ure časa.

Vikend je minil v znamenju praznovanja, ki je uspelo user posted image ... In zdaj imam eno leto mir user posted image .

Brina je pridna, zadnje čase mi nekoliko štrajka pri hrani user posted image , saj bi na vsak način sama jedla (tudi juho in podobne tekoče stvari) in če tega ne doseže, je sitna kot user posted image . Danes ji je zjutraj tašča basala v usta čokolino in ga je veselo zbirala v ustih, potem pa pljunila po celi kuhinji user posted image .

jana73, upam, da bo Ela kmalu zdrava in da hitro prebolita norice user posted image  . Naj te potolaži dejstvo, da imata potem za vedno mir pred to nadlogo.

sonček balonček, upam, da se kmalu naspiš user posted image !

bino, tudi mi imamo pri spanju različne polžaje: buda položaj, pilates vaje user posted image ,... Ampak ji očitno to paše user posted image .

ac & jana73, luštne fotke user posted image !

No, pa da pripopam še malo slikc:

Trebušček v septembru
user posted image

Brina, nekaj ur po rojstvu
user posted image

Pol leta
user posted image

Tricikel
user posted image

DJ Brina
user posted image

Torta za rojstni dan
user posted image

Imejte se lepo! Šiiiibaaam v šolo... Papa!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
12.12.2006 19:45:24   
Taja Nagaja
Dober večer!

Jan (krucibuci) vse naj naj za 1. rojstni dan.

mml: mogoče bi se zmenili za kakšen izlet drugi teden, ko bomo starejši user posted image . Bova šli z deklicama na izlet in ne z user posted image . Bina bo Mancinih nasvetov res vesela. Sama hodi ob steni, če jo držiš za roko ali pa ji daš prst. Včasih pa se zgodi, da naredi kakšen korak, potem pa ugotovi, da se ničesar ne drži user posted image . user posted image user posted image user posted image za slaščičarski podvig. Jaz še zbiram energijo. Sem pa danes kupila svečko za na torto. Vau, kakšen napredek user posted image .

jana73: vaše praznovanje je bilo pa superuser posted image . Všeč mi je Elino testiranje torte user posted image . Bina pa Eli pošilja en velik user posted image , da se čim prej pozdravi. Ti moram povedat, da je Eli zadnjič uspelo razložit Bini kako se pije, tako da  zadnje dni kar naprej nagiba flašo user posted image . Ji jo komaj utegnem sproti polnit. Saj, ko jo enkrat dobi v roke jo sprazni do konca, da slučajno ne bi kaj ostalo.user posted image Sem ji pa danes za štos dala tisto s slamico, pa jo je veselo nagibala in prav čukasto gledala. Sem ti poslala mail. A si ga dobila?

cuma:
glede (ne) spanja: Kaj je to spanje? Če dobro razmislim, mislim da že kakšno leto nisem spala več kot tri ure  skupaj  user posted image . Sem se že navadila. Mi pa še vedno manjka. Včasih izkoristim kakšen popoldan, pa malo dremuckam, ko Bina spi. Upam, da zobki kmalu pridejo ven, da boste spet lepo spali.

ac:
upam, da je Sara že zdrava. user posted image user posted image user posted image za lepo praznovanje rojstnega dne.

arielca:
tudi  pri vas je zabava uspela user posted image user posted image user posted image . Ja, a snega pa nisi naročila?

HIMH:
bom ju3 držala pesti zate. Saj bo šlo, ker si bila zelo pridna, Hana pa še bolj user posted image . Bini bom spekla bananin biskvit (brez jajc, mlečnih izdelkov in z riževo moko), okrasila pa jo bom nabrž z borovnicami. Potem naj jih pa dol pobira če želi user posted image .

user posted image user posted image user posted image vsem za fotke. Jaz še razmišljam, če bi katero objavila, da se ne bi kdo ustrašil, da smo Bino pozabili v solariju user posted image . Zadnje dni je zopet slabše.

Zadnjič sva na terapiji ugotovili, da je alergična  še na polnilo (igrače, spalna vreča, odeja, obroba pri posteljici....user posted image ). Baje imajo terapevti v januarju eno izobraževanje pa bo Bina krasen primer. Mogoče ji bo lahko kdo drug ugotovil, kaj ji še nagaja. Saj pravijo, da več glav več ve. Moja je pa iz dneva v dan bolj prazna. Mi že zmanjkuje idej. Še najbolj se praska v spanju, tik preden zaspi in ko se zbuja, pa kadar ji je dolgčas, ko je utrujena, lačna, če česa ne doseže...user posted image
Da je mera polna se je vnela koža še user posted image in sva imeli danes frizerski salon  in nego z jodom. Upam, da bo zaleglo, da se ji ustavi. To presneto vreme. Preveč vlage, pretoplo in malo nepazljivosti... 

Barjanski pozdravček

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
12.12.2006 21:38:13   
kofetek2010
čeeeeeeer!

pa gremo lepo po vrsti:

bino:
- sem dobila emajl, žal ti še nisem uspela odgovorit (krivec: Ela)
- enkrat drugo leto, ko bo Ela mogoče zdrava in če Bina še ne bo znala iz vseh flaš pit, jo bo Ela z veseljem naučila
- upam, da bo Bini čimprej boljše in da ugotovijo vse na kar je alergična, ter da se obe naspita user posted image

arielca:
- kako se Brini dopade služba DJ-a?
- ful lepa torta, sigurno je bila tud dobra
- so naporna tale praznovanja, a ne? user posted image

mml:
- so moje roke kar pravilno potežkale Manco user posted image
- upam, da ne bo nobene reakcije na cepljenje
- mi je ful hudo, da Ela ne bo mogla dat Manci darila in ji čestitat user posted image  
- če boš imela viška piškotov se toplo priporočamo user posted image

cuma:
- upam, da bo Ema čimprej prespala noč, ozdravela, spustila zobe na plano,...
- držim pesti, da čimprej najdeš službo user posted image

sonček balonček:
- tudi tebi želim, da se čimprej pozdraviš in da bo Lara ponoči nehala imet finte user posted image
- hitro naredi še dve objavi, da dobiš še eno user posted image

NR:
- držim pesti, da bo gospod ata dobil službo
- čimprej se pozdravite in kar pusti se razvajat user posted image

ac:
- jaz bi šla nazaj do pediatra in vztrajala, da naj ji vzamejo kri in vodo ali pa bi šla do dežurnega in tam zatežila (vse kakor se ne bi pustila kar tako odgnat) user posted image
- poanto tvojega posta sem razvozlala, žal pa ne vsega user posted image

HIMH:
- držim pesti za jutrijšnji izpit user posted image

Pajaca:
- kako ste kaj preživeli praznovanje? user posted image

žuni:
- mi še tud nimamo nove odločbe user posted image

NanaLiza:
- očitno nas nič ne pogrešaš, ker je tako fajn v službi user posted image

Izabela:
- upam, da je Matevž že OK user posted image

vse ostale:
- nisem vas našla na zadnji dveh straneh in nimam kaj komentirat user posted image

Ela čez dan ni nič več bruhala... itak ni imela kaj, ker je pojedla 1/4 banane, 3x je ugriznila v jabolko in 2x v rogljiček, 2 žlički rižote, 1 mini Milky way, spila 2 dcl vode... previjali pa sva se enih 8x, ker ima drisko user posted image  spat pa je šla kot po navadi, torej že ob 20h in do sedaj je še ni bilo nič slišat user posted image  vsaj to...

bodi dovolj, da me ne odregistrira user posted image

uživajte!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
12.12.2006 22:14:42   
HIMH
NAJPREJ VSEM SLAVLJENKAM IN SLAVLJENCEM VSE NAJBOLJŠE ZA PIHANJE 1.SVEČKE (velja za nazaj in naprej).

Hvala vsem, ki boste jutri z mano me že daje saj veste kaj user posted image .Sedaj sem se v miru skopala sem čepela cca. 1 uro v bani tak, da umirim dušo.Mala je pri babici upam, da bo pridna , user posted image  na poslovni večerji in jaz doma gledam Bar in pol še grem malo pogledat litraturo, ker bo treba tako po mojega v Mb ker je brez avta (ma službenega, ker pa ma jutri dopust ga ne rabi- je taxsist v Lj ).

MML žal ne vem če mi bo uspelo na kavo ker ma teta od mojega dopust in greva pol malo v šoping za tamalo pol pa moram ta bit ob 15 spet nazaj na Kotnikovi pol pa tak pičiva v MB.

No mi z spanjem nimamo večjih težav le pred Baru nam ne rata spat nevem kaj bo ko ga bo konec.

Nič bo dovolj se javim jutri, da vam povem kako je blo.

Neposredna povezava do sporočila: 2867
13.12.2006 7:25:15   
Taja Nagaja
Dobro jutro, dober dan.

user posted image    user posted image user posted image user posted image   user posted image

Danes imajo Manca, Alen in Lara 1. rojstni dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alen in Lara: bodita še naprej sončka vajinih staršev.

Manca: z Bino ti želiva, da si v življenju ustvariš najlepšo mavrico sveta. Bodi še naprej tako pogumna in radovedna deklica, ki razveseljuje ljudi okoli sebe.

jana73:
sploh ni panike. Ti se kar Eli lepo posveti, da bo kmalu bolje. Da bomo lahko spet skupaj klepetale, naše deklice pa se bodo igrale. Bina ji pošilja največji user posted image . Kar pa se pitja tiče pa mislim, da jo bo Ela naučila pit tudi iz kozarca. user posted image   

Barjanski pozdravček

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
13.12.2006 8:35:10   
XXYY
Dobro jutro!

SARA, PAJACEK, ŽIVA, ROBI, JAN, MANCA, ALEN, LARA vse najboljše in najlepše za 1 svečko na tortici. Se opravičujemo za zamudo.

Lara je dobila že 9 zobek. user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  (spodnjo štirkico).

Drugače je v VRTCU - super user posted image  user posted image  user posted image  . Lara je zelo zadovoljna. Nič ne joka. Pri vzgojiteljici se rada ne crklja, jo bolj zanimajo druge stvari tam, kot pa crkljanje. Danes prvič uvedemo spanje v vrtcu in bomo videli, če nam bo ratalo kaj spati. Upam. Jo je pa vrtec zadnje čase full zdelal, ker je potem spala, ko sve prišle domov, 1uro in pol - REKORD pri Lari user posted image  .

BINO: upam, da BINI še kaj odkrijejo, da se bosta res dobro naspali.

Vse slikice so prekrasne za pogledat.

V ponedeljek pa začnem na polno delat user posted image  . Kolk je to hitro minilo - 1 leto in pol. Bo kar kriza.

Nč, grem pospravljat zdaj, ko je Lara v vrtcu.

Neposredna povezava do sporočila: 2869
13.12.2006 9:23:55   
lonja
LANI TRINAJSTI DECEMBER PRAV POSEBEN DAN JE BIL,

KER NAS S TREMI SONČKI JE RAZVESELIL...

VSEM TREM TOREJ: MANCI, ALENU in LARI VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO!!!

Mml, user posted image  za dobro voljo in peko piškotov. Zaenkrat sem v fazi zbiranja receptov, peka pride na vrsto drugi teden.

Cuma user posted image , ko berem tele vaše prigode okrog spanja, mi je kar hudo. Mi smo namreč kake dva tedna nazaj ''končno'' začeli spati, kar naenkrat več nismo bili lačni ponoči in sedaj res pridno pančkamo 12 ur skupaj. Ampak očitno nas še čakajo burne noči... čez kak mesec!

Jana73, full lepe torte, verjamem, da so bile tudi zlo dobre. Mi še iščemo primerno slaščičarno, ne, ne bomo je šli naročit na Pohorje, je malenkost predaleč.

Arielca user posted image , vidim, da se Brina v novem poklicu prav dobr znajde.

Ovčka, user posted image  za Larino odkrivanje vrtca. Tile naši kozorogeci so res pravi raziskovalci in v družbi drugih otrok res uživajo. Ajda po ta novem joka, ko greva domov iz varstva user posted image , pa se naša varuška full smeji, ko jo vidi.

Bino, upam, da se Bini stanje čimprej popravi, s spanjem je pa tko, bodi vesela, da spiš vsaj tri ure skupaj, kaj bi šele bilo, če ne bi spala nič ali pa po eno uro skupaj user posted image .

Pa še VSE NAJBOLJŠE JANU (od Krucibuci) za včerajšnji rojstni dan!!!

Lep dan vsem!

lonja user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
13.12.2006 9:47:22   
sonček balonček
Jutro!

Vse najboljše Mml, Alen in Lara. Danes, ko imate rojstni dan, si lahko privoščite maksimalno nagajanje mamicam in očkom.

Mml in Jana 73, drvim proti user posted image  user posted image !

Jaz si sploh ne predstavljam, da bi z Laro pod nogami pekla piškote. Pa tako mamljiv recept za čokoladne sufleje sem dobila. Ko se jih lotim, jih lahko pridete poskusit. Velja?

Vaše želje glede spanja so se uresničile. Vsaj delno! Lara je včeraj zaspala "že" ob 22:30 in se zbudila šele ob 7:00. To je rekord zadnjih dni. Pa še takrat jo je zbudil ati, ki jo je hotel malo drugače pokriti. Zdaj pa od 9:15 dalje spet spančka. Tudi jaz precej manj kašljam.

Pri nas sije sonce. Komaj čakam, da greva na en konkreten sprehod okoli jezera.

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
13.12.2006 10:08:26   
mml
Dobro jutro

Manca se vsem zahvaljuje za lepe želje ob 1. rojstnem dnevu. Se je  gospodična odločila, da potrebuje še malo lepotnega spanja user posted image  in se je po jutranjem dojenju ob 8.30 (ja ja še vedno se dojiva, nisem še zbrala energije, da bi se nehali user posted image ) odločila, da bo še malo spala. Jaz sem se  spravila pokonci in uživam. Sicer je tudi lanski 13. deceber skoraj v celoti prespala, vmes se je  čudila vsemu novemu in v svet zrla z velikimi modrimi očmi.
Kar se darila tiče, dobi od naju Manca zlatnik (samo ga moram še nabavit, sramota pa taka, upam, da Manca ne bo zamerila user posted image ).

jana upam, da bo Ela kmalu OK user posted image , kar se noric tiče...večina zboli med 10. in 16. dnevom po kontaktu, najdaljša inkubacijska doba 21 dni. Tako da v principu bi bil danes še "varen" dan za kavo in tortico

bino se dogovoriva za naslednji teden, upam, da bo vreme OK za pohodniške podvige user posted image . Držim pesti, da bo Bina kmalu brez izpuščajev in da končno pogruntate na katerega user posted image  je alergična.

sonček balonček user posted image user posted image user posted image  za Larino spanje, upam, da ostane tako tudi v naslednjih dneh

HIMH držim pesti za izpit, sicer tako ali tako ne dvomim, da boš super opravila user posted image user posted image . Dobro nakupuj za Hano v polčasu med izpitoma.

arielca prav simpatičen mi je tale tvoj trebušček user posted image , vidim, da se je Brina dobro uživela v poklic user posted image

Tako slavljenka se je zbudila in danes je res ne smem zanemarjati

Neposredna povezava do sporočila: 2872
13.12.2006 12:00:32   
kofetek2010
Lara, Manca in Alen vse najboljše za 1.rojstni dan!

user posted image

in še nekomu, da ne bo užaljen...user posted image

Gal vse najboljše za 10.rojstni dan!
user posted image

mi2 sva se zbudili ob 11:15 user posted image  
Ela se je ponoči zbudila in bruhalauser posted image , nato pa normalno spala dalje user posted image  sedaj je Leibnitz piškote (vsaj nekaj) user posted image

mml - če ti tako rečeš... user posted image   povejta kdaj in kje user posted image

hvala vsem za lepe želje! user posted image

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
13.12.2006 12:02:50   
ac
Jan, Manca, Alen in Lara - VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image Želim vam lepo praznovanje in nepozabnih 365 dni do naslednjega rojstnega dne!

Sara ima že 6. dan visoko vročino in ponoči je non-stop kašljala, tako da nismo nič spali. Celo dopoldne sva bili v ZD (sva čakali, da se je polulala v tisto vrečkico, pa potem ene in druge izvide) in diagnoza je še vedno viroza. Upam, da se kmalu pozdravi, ker smo vsi že čisto na koncu z živci. Sedaj sicer spi, jaz pa kar ne morem. Mogoče tudi zato, ker spodaj še vedno na veliko vrtajo, čeprav sem se na to kar nekako navadila.

Nič, grem nekaj pojest, potem pa naprej.... Uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
13.12.2006 13:03:48   
kofetek2010
a mislite, da je z mojo Elo še kaj drugega narobe? pred 15 minutami je šla spat user posted image  čist nič se ji ne ljubi, samo žuli se v mojem naročju user posted image
pojedla je 4 piškote in spila 200 ml Milumila user posted image   na srečo še ni bruhala in tud driskala ni user posted image  

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tri strategije discipliniranja, ki spodbuj...
Vsak majhen otrok bi nam povedal, če bi lahko, da naj se ga oprimemo, da naj njegovih dejanj ne jemljemo osebno in da na...
Zabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.