mml: mogoče bi se zmenili za kakšen izlet drugi teden, ko bomo starejši

. Bova šli z deklicama na izlet in ne z

. Bina bo Mancinih nasvetov res vesela. Sama hodi ob steni, če jo držiš za roko ali pa ji daš prst. Včasih pa se zgodi, da naredi kakšen korak, potem pa ugotovi, da se ničesar ne drži

.

za slaščičarski podvig. Jaz še zbiram energijo. Sem pa danes kupila svečko za na torto. Vau, kakšen napredek

.
jana73: vaše praznovanje je bilo pa super

. Všeč mi je Elino testiranje torte

. Bina pa Eli pošilja en velik

, da se čim prej pozdravi. Ti moram povedat, da je Eli zadnjič uspelo razložit Bini kako se pije, tako da zadnje dni kar naprej nagiba flašo

. Ji jo komaj utegnem sproti polnit. Saj, ko jo enkrat dobi v roke jo sprazni do konca, da slučajno ne bi kaj ostalo.

Sem ji pa danes za štos dala tisto s slamico, pa jo je veselo nagibala in prav čukasto gledala. Sem ti poslala mail. A si ga dobila?
cuma: glede (ne) spanja: Kaj je to spanje? Če dobro razmislim, mislim da že kakšno leto nisem spala več kot tri ure skupaj

. Sem se že navadila. Mi pa še vedno manjka. Včasih izkoristim kakšen popoldan, pa malo dremuckam, ko Bina spi. Upam, da zobki kmalu pridejo ven, da boste spet lepo spali.
ac: upam, da je Sara že zdrava.

za lepo praznovanje rojstnega dne.
arielca: tudi pri vas je zabava uspela

. Ja, a snega pa nisi naročila?
HIMH: bom ju3 držala pesti zate. Saj bo šlo, ker si bila zelo pridna, Hana pa še bolj

. Bini bom spekla bananin biskvit (brez jajc, mlečnih izdelkov in z riževo moko), okrasila pa jo bom nabrž z borovnicami. Potem naj jih pa dol pobira če želi

.

vsem za fotke. Jaz še razmišljam, če bi katero objavila, da se ne bi kdo ustrašil, da smo Bino pozabili v solariju

. Zadnje dni je zopet slabše.
Zadnjič sva na terapiji ugotovili, da je alergična še na polnilo (igrače, spalna vreča, odeja, obroba pri posteljici....

). Baje imajo terapevti v januarju eno izobraževanje pa bo Bina krasen primer. Mogoče ji bo lahko kdo drug ugotovil, kaj ji še nagaja. Saj pravijo, da več glav več ve. Moja je pa iz dneva v dan bolj prazna. Mi že zmanjkuje idej. Še najbolj se praska v spanju, tik preden zaspi in ko se zbuja, pa kadar ji je dolgčas, ko je utrujena, lačna, če česa ne doseže...
Da je mera polna se je vnela koža še

in sva imeli danes frizerski salon in nego z jodom. Upam, da bo zaleglo, da se ji ustavi. To presneto vreme. Preveč vlage, pretoplo in malo nepazljivosti...
Barjanski pozdravček