|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
22.9.2007 22:16:59   
šnucika
Ojla ovčka!user posted image ...res te ni bilo dolgo med decembrkami.Lepo,da od januark pokukaš tudi sem!

sonček - dobro,da je pri vas vse O.K.!
Je pa res hudo,kako je nekaterim vse odnesla voda.Ko takole gledam po Tv,se počutim čisto nekoristno,hudo mi je za ljudi....ampak kaj pa lahko naredim kot posameznik....nakažeš nekaj pomoči in upaš,da bo prišla v prave roke.Tisti (vlada) pa,ki bi se res morali sekirat,pa naredijo bore malo.....






Dejmo,dejmo....kaj bo res spet katera morala rodit,da se bo kaj dogajalo tule?user posted image
Ali ste vse pobegnile kam na vikend?






Grem pa še jaz....spat...

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5251
   RE: decembrke 2005
23.9.2007 9:44:07   
Nana Liza
ovčka - user posted image , da nas nisi pozabila. user posted image Če le utegneš, še kaj napiši! user posted image Zadnje čase raje beremo kot pišemo.user posted image

NRMM- user posted image user posted image user posted image za spanje Maše! Upam, da vam je sedaj zalaufalo. Bom potrebovala napotke zelo kmalu! user posted image Koko imaš luštne punce! user posted image za stanovanje!


Cuma- user posted image , da boš čimprej doma!

Bino- user posted image se veselimo spet tvojih simpatičnih post-ov. Lepo praznuj RD!user posted image

Arielca- je piknik uspel? user posted image

Šnucika- user posted image , da se vam je uspelo odpraviti teh nadležnih komarjev.  Tudi Ela ima na obrazku 2 velika flekca.  Šele danes komaj , da sta malo uplahnila.

Lonja- to kontracepcijo na sredi posteljle pa morata opustiti,  saj komaj čakamo še eno novo user posted image ! user posted image user posted image user posted image

mml- je pa ravno na sredini dopusta. user posted image  

LP, NL.

Še to, včeraj smo bili na Mačku Muriju. To je zakon. Danes je bila prva beseda zjutraj muca maca in muri. Že celo kaseto smo poslušali. user posted image Na koncu ugotavljam, da je že meni zelo všeč...user posted image user posted image user posted image Nujno v nabavo tistega plišastega murija! Kje se to dobi, v Mladinski knjigi?


< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 23.9.2007 9:46:31 >

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5252
   RE: decembrke 2005
23.9.2007 10:53:52   
arielca
Ojla,

Kakšen user posted image ! Moja2 sta zunaj, jaz sem pa ravnokar končala s čistilno akcijo.

Nana Liza, a misliš kaj takega? http://www.emka.si/izdelek.asp?docid=23225  Je pa Maček Muri res živa legenda user posted image . Jaz še vedno znam vse pesmice na pamet in sem končno prišla na svoj račun user posted image .

ovčka, WB user posted image . In večkrat se oglasi.

Danes me je tašča res zjezala user posted image . Kliče okoli 10., kdaj pridemo na obisk. In ji mož reče, da popoldan po kosilu, ko se Brina naspi. In je vsa užaljena (po glasu sodeč). Jo vpraša, kaj je narobe in reče, da ima kosilo pripravljeno za nas. Halo???? Cel teden sem bila na bolniški, niti povohala me ni, niti pogledala, še poklicala ni, kako sem, zdaj je pa užaljena, ker imamo v nedeljo ob 10. že pripravljeno kosilo doma, ona pa kao kuha za nas. OK, če bi kdaj prej kaj omenila, ampak da si pa takole užaljen .... user posted image , a se ne pove prej, če nekoga nekam povabiš? Saj zdaj tole mogoče zveni nehvaležno, ampak nekako mi je čudno. Ker povrhu vsega bo spet okoli trobila, kako sem nesramna, ker mi kuha in rihta stvari, jaz pa še pridem ne user posted image . No, zdej se prec bolš počutim, k sem tole iz sebe spravla user posted image .

Imejte lep dan user posted image .

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5253
   RE: decembrke 2005
23.9.2007 11:54:17   
Kofi
Hej!

Nismo vse na vikendih user posted image  Jaz sem doma. Moja dva pa sta se ravnokar odpravila k babici (tašči) na kosilo. Jaz pa morem ob takem sončku doma bit. TO pa zato, ker mam precej dela.

Me je namreč šefica v petek tako razuser posted image  da je kaj. Najprej me celo leto pusti pri miru glede dr. Pol pa hoče da v dveh mesecih, kolkor pač sem še v službi naredim vse hkrati. In napišem en urnk članek, dve raziskovalni deli, pa še en projekt dam sama čez. Sem ji kr rekla, da vsega tega nisem sposobna. Pol mi zagnjavi še za neke vaje (sem namreč asistentka) in ji rečem, da naj se ona odloči kaj bom jaz mela kaj ne. Pol pa čujem od sodelavca, da mu je rekla, da se vidno izogibam vajam! Halooo!!!! To me res vrže iz tira. Tko da sem mela cel petek cmok v grlu. Pa še mojega user posted image  ni blo doma, da bi se mu malo potočila. No, danes sem sicer že boljš...do srede morem ful pripravit in ji nest nekaj pokazat za dr. (jaz pa nič nimam v pisni obliki - in to ji tudi že cel cajt govorim, a kaj čem če ljudje ne kapirajo). Bo treba pljunit v roke user posted image

Sicer pa nekaj vsi trije šmrkamo. Cel cajt me nos srbi, Neli pa pravi da jo nos jezi! user posted image  Moj dragi pa je itak že cel paklc robčkov pokuriluser posted image  Najboljš da si kr bolniško vzamemo vsi trije user posted image

ovčka te je blo res lepo brat!
arielca s takimi se sploh ne ubadaj niti ne pusti da ti pridejo do živega. Taki so zaradi  njih samih in ne zaradi tebe.

nanaliza kak in kje ste gledali Mačka Murija?

grem zdaj delat user posted image  pa še nedelja je..ejejejej.
PApa

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5254
   RE: decembrke 2005
23.9.2007 12:30:28   
Izabela_
Oj, Pegica, tudi jaz delam že od ranega jutra! user posted image

Včeraj sem pa cel dan preležala z nekim virusom ali kaj, grozno me je bolel trebuh in ful mi je bilo slabo. Danes sem bolje.

Nana Liza - več info o Mačku Muriju, ker smo veliki feni! A bo še kje? Moja mama mi vedno pove, da sem jaz imela 4 knjige Mačka Murija, ker smo ga brali non-stop in uničili toliko izvodov.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5255
   RE: decembrke 2005
23.9.2007 12:33:29   
Izabela_
IZVIRNO SPOROČILO: arielca


Nana Liza, a misliš kaj takega? http://www.emka.si/izdelek.asp?docid=23225  Je pa Maček Muri res živa legenda user posted image . Jaz še vedno znam vse pesmice na pamet in sem končno prišla na svoj račun user posted image .




Jaz ga bom tudi kar naročila. user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5256
   RE: decembrke 2005
23.9.2007 12:42:34   
sonček balonček
oJla,

Pegica1, moje sožalje. Sem v popolnoma podobni situaciji, le da imam po nove še en zeloo velikkk in pomemben projekt poleg tistega, katerega sem prišla v službo zaključit. Pa ista pričakovanja od šefov, da magisterij končam preden rodim. Še ne vedo, da to niti pravno ne gre, kaj šele, da jaz tega trenutno ne zmorem. Že tri dni ne spim, ker ne vem, kaj naj prej naredim, ko imam toliko zadolžitev naenkrat. Pa težave z direktorjem, ki je užaljen in se nemogoče obnaša ker je dobil naddirektoja, pa "predlog" (beri bolj prisila) nadrejenih naj kupim delnice (dokapitalizacija) za nemogočo vsoto. Za nameček še isto "prijazno vabilo" dobi dragi. Kje naj dobim toliko denarja, kot bi me stalo še eno stanovanje??? Pa gradnja, pa Lara, pa težave s trenutno nosečnostjo...meni se počasi meša. Včeraj sem popoldne popolnoma znorela - mi je počil film. Sem pustila Laro atiju in se odpeljala z avtom ohladit. Ohladila sem se, ko sem v gozdu našla jurčka.


Vseeno, bodite fajn!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 5257
   RE: decembrke 2005
23.9.2007 16:06:00   
NRMM
Daaaaaaan!

Imam verjetno še en mali trenutek časa,ker se Maša že obrača po postlci,no sej je že čas,ker gospodičnica spi že od 12 user posted image .Pa smo jo resnično pogruntali in vsak dan zaspi trdno med 12-13 uro in vleče tudi do 4 ure,se napapca in oddrema še 3/4 ure user posted image ,no potem pa je do 20.00 budna,popapca flašo in med hranjenjem zaspi,od kar nimam več ''telig''user posted image (opornice za kolke-kolki 1Auser posted image user posted image )prespi noč in to do 6 ure zjutraj user posted image ,se naje in zaspi še 2 urce..........sprememba 100%,kot da je nimamo več,vsi sosedi sprašujejo,če smo jo oddaliuser posted image ,potem si lahko mislite koliko joka, je  bilo pri naši hiši skoraj 3 mesece user posted image .

Danes sem že ob 6 zjutraj likala user posted image  in še imam zvečer eno rundo,drugače bo Maruša počasi brez cot user posted image .

Lonja.....ostajamo v istem kraju,selimo se še bližje centru,cca 500m stran kot smo bili zdej.

Sonček&Pegica....pa imata res naporno vidve.No meni je ravno sestrična na trgatvi rekla,da mi vzame otroka za 5 dni,jaz pa naj 5 dni po 16 ur pišem diplomo in diplomiram.No glede na to,da smo imeli trgatev,je bila očitno pod vplivom hlapov user posted image ,ker tole pa je res bila idejauser posted image user posted image user posted image .
Sej sta trdni punci,verjamem,da vama bo uspelo,držim pesti.

Arielca ne obremenjuj se s taščino ''prijaznostjo''.Tudi moja je podobna in se vidiva zeelo malo.Maruša in mož še gresta tja,jaz pa tak 1x na 2 meseca,da  vidijo Mašo.Ko bo pa Maša ''velika'',da jo bo lahko mož popedenal,pa mene ne vidijo tam.Sem imela mirovanje med nosečnostjo itd in ni bila nikoli tako dobra,da bi mi kaj pomagala,tak da......no comment.

NL...maček muri je pa zakon tudi meni,se dobro spomnem kako sem ga imela rada...Hvala ti,da si nas spomnila na to user posted image user posted image

Šnucika vas še fino greje sonček na obali?Ti kar malo zavidam,ker pri nas je kar pošteno mrzlo,vsaj zjutraj user posted image .

HIMH kako Hana?Za 29 je dogovorjeno,ampak jaz ne morem prej kot okoli 21.00.

Ovčka lepo,da si se oglasila po doooooooolgem času user posted image user posted image .Hvala.

Bino malo bolj pozno ampak iz srca........VSE NAJBOLJŠE
 
No zdej pa leeeeeeetim flašo delat,kajti sirena je vklopljena user posted image !

ČAOOOO



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5258
   RE: decembrke 2005
23.9.2007 22:01:54   
šnucika
user posted image user posted image ...napišem cel roman,pa me vrže ven...grrrrrrrr
Zdaj pa bolj na kratko.

Danes je bilo res lep ovreme in toplo.Tako,da NRMM imaš prav,da na obali še uživamo poletne dni.Sicer se ponoči shladi,sploh tu pri nas,ker smo na 274m nadmorske višine in se kar pozna.Še sneg ni pozimi nič čudnega za te naše "hribe".

NanaLiza - skoraj sem pozabila na mačka Murija!To bo nekaj za našo Živo...moram takoj v nabavo knjige in DDV-ja.user posted image





Zdaj pa grem uživat pred TV.Živa mirno spi,oteklin nima več,skoraj se več ne praska...ostali pa so ji samo čudni veliki,rdeči fleki suhe kože.Kakšni "radioaktivni" komarji so bili to??user posted image user posted image


Vsem želim lep večer,lep dan jutri in čimmanj tečnih zmajev (tašč)user posted image ,zoprnih šefic in šefov...bolančkom pa čimmveč energije za hitro ozdravitev!user posted image



_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5259
   RE: decembrke 2005
24.9.2007 9:35:05   
Izabela_
Saj ne vem, koliko tale portal deluje, ampak mi smo ponudili pomoč v stvareh (otroško opremo) za prizadete v Železnikih: http://www.zelezniki.info/index.php/content/view/81/153/.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5260
   RE: decembrke 2005
24.9.2007 11:57:41   
lonja
Ojla,

morski vikend je minil, voda je bla mrzla, tako da kako namakanje ni prišlo več v poštev user posted image . Smo pospravili prikolico, Ajda je ''pridno'' pomagala na način, da je stvari, ki so že bile v avtu pridno nosila nazaj ven.

Zdej moram pa oprat ene 10 strojev perila, pol smo pa zmagal user posted image !


Kava jutri z moje strani OK, za plac pa dejte Ljubljančanke pridet ven s predlogom. Če se da, bi bilo fino nekje zunaj, ker bo še sonček. Jana, Nana Liza, prosim pomoč...user posted image


Se vidimo!


lonja user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 5261
   RE: decembrke 2005
24.9.2007 13:16:50   
žuni
Živjo!

Že kar nekaj časa se nisem oglasila. Zaposlena sem z iskanjem službe, z otročkoma, tako, da imam še komaj kaj časa zase. Redno vas sicer prebiram, kaj več pa ne zmorem.

Najprej iskrene čestitke za vaše princeske, in sicer (čestitke so za Bino in NRMM zelo pozne, se oproščam): bino, NRMM in cuma.

user posted image
Želim vam obilo lepih trenutkov z vašimi sončki.

Alen in Lara sta začela obiskovati vrtec. Kar kmalu sta zbolela, najprej prehlad z vročino, nato pa še trebušna viroza z bruhanjem in drisko. Največji problem je, ko sta vedno bolna skupaj. Takrat pa moraš imeti res jeklene živčke.
V vrtcu je z Laro kar problem, saj zelo veliko joka, ker se je name, odkar sem prišla iz bolnice (sem bila na operaciji) zelo navezala. Danes je sicer manj jokala, vendar se mi ubožica tako smili, da se vsak dan še jaz jokam.

Drugače vidno rasteta, govorita še svojo larščino in alščinouser posted image user posted image user posted image . Za Laro pa je vsaka stvar mami. Čigav je avto: mami; čigava ritka punka: mami; kdo je kakal: mami. Res so pravi cukrčki.
Jesta že samostojno, pitje s kozarčka je še malo nesigurno. Kakamo še vedno v plenice, saj sta kahlici okras v naši kopalnici. Ne vem, kako ju bom navadila na to.

nič, bodi za danes dovolj. Upam, da se vam bom bolj pogosto javljala.

Lepo se imejte!!!
;

_____________________________

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5262
   RE: decembrke 2005
24.9.2007 13:20:38   
žuni
A, ja še to! Je katera na forumu opravljala strokovni izpit iz upravnega postopka? To čudouser posted image moram opraviti v mesecu oktobru, pa se sploh ne morem spraviti zraven. Se vidi, da je minilo že dolgo časa, odkar sem se učila.

LP


_____________________________

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 5263
   RE: decembrke 2005
24.9.2007 15:32:08   
HIMH
ŽUNI na brzino jaz ga moram naret do 31.12 ti pa povem, da je meni osebno zajeban pa tud za učenje mi ne diši. A bom mogla plunit v roke tako da sva že dve obilo sreče.

Grem sesat dokler sem sama lep teden mi2 sva še kr doma je pa mela baje tamala čist tipično asmatični napad in če se ponovi jo začnemo zdravit za astmo ej upam, da nebo potrebe.

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 5264
   RE: decembrke 2005
24.9.2007 16:09:18   
Izabela_
Žuni, tudi jaz sem ga opravljala. Če že sedaj vodiš upravne postopke, ti ne bi smel delat preveč težav. Če rabiš kaj napotkov, mi piši na ZS.

HIMH, user posted image  za malo pikico, da ni astma.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 5265
   RE: decembrke 2005
24.9.2007 18:01:38   
Nana Liza
Arielca- točko takega Murija želim kupiti ELi.user posted image Bom raje preverila v MK, da ne plačujem brezveze poštnine.

Izabela - Ela posluša tudi mojo kaseto o mačku Muriju še iz moje mladsoti. Je imela pa koncert Neca Falk na Gospodarskem razstavišču v Lj, kjer so bili ta vikend dnevi MK.

ŽUNI- Še kaj se oglasi. user posted image za Alana in Laro.

Lonja-teh 10 strojev ti ne zavidam. user posted image Se vidimo jutri! Kje,user posted image pa pojma nimam. Nimam tvoje cifre, daj pošlji mi jo na ZS.

Smo naročil posteljo za Elo 200X90.  Samo še dobit jo moramo nekako iz Železnikov.  user posted image Pravijo, da bo sigurno v roku 3 tednov. user posted image





(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 5266
   RE: decembrke 2005
24.9.2007 20:21:28   
kofetek2010
čeeeeeer!


ovčka & žuni - lepo, da sta se oglasili... saj se lahko večkrat s kakšnim stavkom ali dvema! user posted image

arielca - ti nič kaj ne zavidam user posted image  Moja T je na srečo 130 km stran. user posted image

sonček balonček & pegica - se mi prav smilita, namesto, da bi vaju mal šparali vaju (pre)obremenjujejo user posted image

NRMM - user posted image  za kolke in user posted image  za zaspanko Mašo user posted image


NL - pri nas je trenutno IN Princeska Mila user posted image

lonja - upam, da nimaš 10 strojev z 9 kg bobnom user posted image  

šnucika - user posted image  da so šle pikice na boljše!



Se dobimo ju3 v Tivoliju (v Čolnarni ali pri igralih)?  Okrog 17:00 ure? user posted image



grem gospodično spakirat v spalko...


uživajte!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5267
   RE: decembrke 2005
24.9.2007 21:34:56   
ac
Dober večer!

Ja, tele službe so dandanes res user posted image . Jaz sem tudi čez vikend doma delala, moram jutri oddat en projekt... Upam, da bomo zadevo speljali v uglednem času in, da se vam bova s Saro lahko pridružili ob petih v Tivoliju (povejte točno lokacijo).  Sicer zadnje dni spet bolj kašlja, ampak, če ne bo slabše, prideva.

Mirno noč vsem!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5268
   RE: decembrke 2005
25.9.2007 7:20:20   
lonja
Jutroooo vsem, dejmo eno user posted image  spit!


Sem se komaj privlekla do službe, taka megla je bila, pa kurjavo v avtu sem na full nažgala. Zdej je pa že v redu, se že talim in čakam prvo sodelavko, da bova v miru pokofetkali.

Za danes, Tivoli z moje strani OK, se dobimo torej v pri čolnarni ob 17 uri. Dejte pridte v čim večjem številu, jutri bo namreč že dež.
 
Se beremo in tipkamo malo kasneje!

lonja user posted image


(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 5269
   RE: decembrke 2005
25.9.2007 8:30:50   
Kofi
pr meni pa je zdaj namesto kave Buhtl....mmmmm.....

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5270
   RE: decembrke 2005
25.9.2007 10:13:23   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1
pr meni pa je zdaj namesto kave Buhtl....mmmmm.....



konc februarja pa se boš po glavi tolkla user posted image  


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5271
   RE: decembrke 2005
25.9.2007 15:10:03   
Kofi
Jana, nea provociraj (bi rekli štajerci)user posted image !

jaz pa mam v trebuščku zdravega fantka!!! hvala HIMH user posted image za informacije!!! 3 tedni so mimo in AC je ok. Še preverim kaj piše na papirju ki me baje čaka danes v kaselcu!!! user posted image  
I am so happy, happy, happy... so happy, happy happy...!!!!!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5272
   RE: decembrke 2005
25.9.2007 15:12:53   
kofetek2010
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pegica!!!!!!!!
 
 
 

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5273
   RE: decembrke 2005
25.9.2007 20:14:13   
arielca
user posted image user posted image user posted image user posted image  pegica1 user posted image user posted image user posted image user posted image ! Res sem vesela zate... In zdaj lahko končno brezskrbno uživaš, srečka user posted image !

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5274
   RE: decembrke 2005
25.9.2007 22:21:22   
šnucika
En lep dober večer od mame šnuci,ki je čist slabe volje...saj se bom potožila...

ampak najprej user posted image  za zdravega fantičkauser posted image  in še naprej lepo user posted image  ti želim pegica!!!!
 
žuni - pozdravljena in kot so že druge napisale...še kaj se oglasi!user posted image






Naša gospodična je bila danes končno cepljena.Po opoldanskem spancu  je začela tožit,da jo boli nogica.Potem pa je bila cel dan teeeeeeečnaaaaaaa ko mali user posted image  in skozi se je nekaj drla.Po Calpolu je bilo boljše za nekaj časa...potem pa dalje tečnoba.Zdaj spi in upam,da jo čez noč neha bolet,ker bi se rada naspala.Odkar smo začeli spet s treningi in plavalnimi šolami za otroke,pridem zvečer totalno ožeta domov.






Slabe volje pa sem zato,ker se name očitno lepijo vse tegobe tega sveta,ali pa kdo nad mano dela voodoo črno magijouser posted image user posted image ....
Ta zadnja je pruh,ki sem ga kasirala po porodu.Pri 10ih letih sem že bila operirana na dimeljski in stegenski kili.Zdaj pa je na starem mestu spet začelo lesti ven...danes sem dobila napotnico in 8.10. sem že naročena na kirurgiji za pregled.Pa kako za user posted image  naj si privoščim pruh,pa še manj operacijo??!!Že operacijo nosa odlašam,pa ramo bi mogla porihtat - verjetno tudi operativno...katastrofa,no...ne vem kaj naj naredim.Če bo šlo,bom vlekla vsaj še leto dni,da bo Živa že tolko razumela,da mi je ne bo treba dvigovat brez potrebe.
Pa če nisem jaz primer za medicinski faks....šnucika - živi model za vse bolezni in tegobe.user posted image

Tako...sem se morala malo potožit...


Zdaj pa grem spat...upam,da ne padem s postelje in si še česa ne zlomim.user posted image

Lahko noč!user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?