|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
25.9.2007 22:29:33   
kofetek2010
šnucika - en velik user posted image user posted image user posted image  zate, upam, da te čimprej porihtajo! Za nos pa ne skrbi, le v popolni narkozi zahtevaj (meni so samo 1x delali v splošni... 2x se jim nisem pustila!user posted image ) Pa mirno noč z željo, da se naspiš in da bo Živa zjutraj spet tista stara živahno nagajiva punca! user posted image


Vsem, ki ste bile popoldan na kavici.... hvala za prijetno popoldne! user posted image  
Na fotkiča pa se ni nobena spomnila, tako da žal nimamo dokaznega materiala. user posted image
Tebi ovčka pa še 1x hvala za kofe&sok! user posted image


Mirno noč in uživajte!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5276
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 7:59:45   
ac
Pegicauser posted image user posted image user posted image za zdravega fanta!

Včeraj vas je bilo (tiste, ki ste bile v Tivoliju) prav lepo spet srečat! Ja, tile naši otročički hitro rasejo. So bile pa same bjondice, pa en rjavolas fant. Je pa Sara potem celo pot v avtu govorila Ajda-bajda, Ajda-bajda in še doma atiju razlagala o Ajdi... Potem je pa naenkrat, ko sem rekla, če se greva kopat, rekla, da ne in, da gre nina-nana. In je šla sama v posteljico in zaspala (ponavadi moram biti zraven in jo držat za roko....). Tako, da - kdaj se spet dobimo user posted image ?

Imejte se fajn! Jaz grem na kofe.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5277
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 9:08:38   
NRMM
Pegica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravega fantička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdej pa le še kaki buhtl namesto kavice spravi vase user posted image .

Meni bi tudi kakšna kavica zdej pasala,ampak čakam Mašo,da se zbudi in greva na kofe.No najprej morava it preverit majstre,če teče vse po načrtih.Ravno prej me je bivši lastnik klical,da je za vhodna vrata čakalna doba 2 meseca.......in frajer že pol leta ve,da bomo stanovanje kupili.....Naslednji petek pa pridejo delat omete in vrat ne bo.........se je že začelo in kmalu mi bo zavrelo user posted image .Trenutno se še mož meni z vsemi,ampak on je premil,da bi komu kaj ostro povedal..........mene je dal v ozadje,za težke trenutkeuser posted image .


Zdej pa napovedujejo user posted image  vreme,le kaj si bom začela z otrocmi,če bomo morale bit skozi v hiši user posted image .

Lepo bodite!

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 5278
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 10:04:38   
Izabela_
Tivoli - tudi meni je ful pasalo, otroci so uživali, čeprav smo jim mame odrekle radosti na sosednjem otroškem igrišču. Mamice smo klepetale, vendar mislim, da še ni bilo dovolj, moramo ponoviti. Nazaj grede v avtu je Matevž skoz opazoval luno, ki je bila videti ogromna, ful blizu. In potem skoz "luna, luna" in "ni, ni" in potem spet "luna, luna". Je bila prijetna vožnja pod Kamniške Alpe. user posted image

Hvala dobrotnici Ovčki za pijačo!

Šnucika - joj, te razumem. Tudi jaz sem imela že toliko operacij, da jih ne morem več našteti. user posted image  Sedaj me pa včasih ful daje koleno, pa sploh nočem k ortopedu, ker si ne predstavljam, da bi morala spet pod nož. Držim pesti zate, da izpelješ, kot se najbolje da. user posted image

Pegica - čestitke za fantka in seveda, da je vse okej z njim!

NRMM - tebi pa čestitke za stanovanje, čeprav se zdaj začnejo tegobe prenavljanja in čakanje na majstre.

Tako. Matevž je pri varuški, možek spi (je delal cel dan in celo noč), gospa, ki nam čisti, je na delu, kaj naj pa jaz? user posted image  Se bom mentalno pripravila na zobozdravnika, ki ga imam popoldne...

Lep dan! Pri nas že malo dežuje!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5279
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 11:07:59   
Pajaca
HOJLA!

Evo se vam za min oglasim, pol pa šibam delat. Ma ja finiširamo en projekt in je kriza, sploh k moram še 3/4 dela narest, al se pa sam men zdi da ni nič narjeno.

Pri nas vse po starem. cele dneve sem od doma, na teh blesavih predavanjih, pol mi pa še dajo sestanke v vrtcih in evo 4 dni pa bom videla otroke celo eno uro skupaj. Pa še plomba mi je šla in moram jutri še do zobarja in namest da bi se doma vsaj mal z otroci igrala bom lepo na mučilni napravi. Groza! Kera gre raj k zobarju kot h ginekologu, komot zamenjam.

Pajacek in Pajacka pa po starem. saj končno niti ne vem kaj počneta. Vidim, da vsak dan umažeta celo paleto cunj, ki jih bom oprala ko bom pol ure doma. Vmes ko bom risala. Pa baje se moram še učitiuser posted image  Kako že to vse uskladit???

Tko da sem prikupno zmedena, rahlo zmatrana, mičkeno lačna.... najbolj da šibam na kosilo in vidimo kako in kaj.

Punce fajn bodte, javim se ko se bom lahko. Uživajte!!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 5280
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 11:45:11   
lonja
torej, takole po delčkih dobivamo vtise iz včerajšnjega srečanja... zato...lepo po vrsti:

Sodelujoče user posted image :

Izabela in Matevž
Nana Liza in Ela
Jana73 in Ela
Ac in Sara
Ovčka in Lara
Lonja in Ajda
 
Pa srečale in spoznale smo še Tašonko in njena dva Špelo ter Jureta (pa seveda tudi njenega user posted image , ki je lepo zabaval naše bejbike, da smo lahko čvekale po dolgem in počez. Hvala!!!)

Vreme je bilo sončno (Upam, da nam bo Mml verjela) in dve uri sta minili, kot bi mignil. Naše bejbike so res vse blond punčke, Matevž jih je z zanimanjem opazoval, čeprav ga je resnici na ljubo še najbolj zanimala konstrukcija vozička poleg njega. Še pride v tista leta...user posted image

Torej, srečanje moramo spet kmalu ponoviti, v sončku seveda!

Ajda je na poti domov utonila v globok spanec (sicer popoldne ne spi), zvečer sva imeli pa učno uro vzgoje, se je drla ene 20 minut, v teh 20 minutah ene 221 zavpila Maaaaammmmmiii, in potem.... smo spet spali skupaj.user posted image  Sploh en vem, kaj jo daje.

Zdaj pa še:

Pegica, user posted image user posted image  super za izvide in user posted image . Tale drugi val decembrskih nosečk je pa kar lepo uravnotežen glede spola.

Pajaca, pridno se uči in ubogaj Pajacko in Pajacka. Sej bo kmalu vse za tabo!


NRMM, dobr poštimaj majstre in stanovanje!

Bino, si OK? Kako sta Bina in Beti?


Lep, čeravno meglen dan!

lonja user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5281
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 13:20:23   
Nana Liza
Punce pred mano so že od včeraj vse napisale, tako da sploh ni nič za dodajat. user posted image Ela je celo pot nazaj v avtu prebirala knjigice, ki sem jih prej vzela v knjižnici in si popestrila vožnjo. Zvečer pa je zaspala po pravljici v govrjenju, da bi ji Ajda morala dati rokico...pa Matevža tudi ni pozabila in ga je kar nekajkrat omenjala.  user posted image

Bila zelo pridna, ogledovala naokrog. V miru sem čebljala, brez da bi enkrat vstala s stola. Upam, da bo pridna tudi, ko pride na svet naš drugi user posted image . Zadnje čase me resno skrbi kako bo.Sploh spanje, ker pri naši veliki vsemogočni hiši bomo vsi 4-je spali v eni sobi. user posted image

Pegica user posted image user posted image user posted image , želim ti lepo sproščeno nosečnost in zdravega user posted image . Zelo sem vesela, da so rezultati ok.

šnucika- pazi nase!user posted image

Dons smo imeli s kolgei v službi eno debato, kolk časa si vzamete na dan/teden zase. Če gledam trenutno stanje, ga imam jaz trenutno zelo veliko, ampak decembra vam povem, kako takrat. user posted image

DOns se res vidi, da je polna luna, že v lsužbi je tako kazalo. Ko sem prišla domov, sta bila pred hišo klošarja in sta mi rekla živjo in me spraševala kako sem kaj? Valjda pa sta imela  v rokah tudi  litrco enga vina. user posted image Jaz prijazno dete, jih pa v miru pustim tam, pozdravim in še rečem, da sem fajn. user posted image


Lp, NL.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5282
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 14:35:14   
cuma
Čau punce!!!

Hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image ! Midve sva že od včeraj doma user posted image . Več vam napišem drugič...

Lp Cuma user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5283
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 14:47:19   
NRMM
CUUUUUUUMA user posted image user posted image vi se le v miru ''sklimatizirajte'',potem pa napiši kaj več in kakšno slikico nam tudi pokaži user posted image .

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5284
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 15:01:48   
kofetek2010
cuma - user posted image user posted image user posted image



pogrešamo te, čakamo na poročilo in fotke user posted image  


aja, pa podpis in trakec si popravi user posted image user posted image user posted image

poljubčka tamali in taveliki princeski, zate pa user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5285
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 15:56:28   
XXYY
Pozdravljeni!

No, kot ste že same napisale, je bilo včeraj zelo, zelo lepo in lepo vas je bilo videti po kakšnem letu. Vsi decemberski sončki so že prav veliki.

Sama sploh nisem mogla verjeti kako imajo vaše sončice že dolge laske in vse blond. No, mi smo našo že 2x strigli, zdaj ji pa puščamo dolge. Matevžek pa se sploh ni zmenil za punce in že zdaj študira kako deluje voziček.
Na kolesu nazaj je skos govorila luna, luna, ki je bila res ogormna včeraj. In domov sve prišle okrog 19.15 in ob 20ih je že spala. Kopat se sploh ni utegnila, tako je bla zmatrana.

Kdaj ponovimo srečanje user posted image  ?


CUMA: WB, lepo da sta s Tinkaro doma v lepem objemu moža in velike sestrice Eme.

TELOVADBA: no veliko vas je, k ste vpisale vaše sončke na telovadbo. Pa mi povejte, če so full lepo sprejele prvo uro telovadbe oz. kolikor ste jo že imele?
(Sem včeraj pozabla vprašat  Jano). Mi imamo v torek prvo srečanje na telovadbi na ABC šport, ki je prilagojena telovaba za otroke, ki so imeli malo težav pri hoji in drugih stvari, katerih jih niso uspeli oz. niso imeli časa delati = Lara se namreč ni hotela plazit in ne kotalit (saj ste tudi same videle, kako se je plazila po eni nogi). Zato je kasneje full padala in se spotikala in namesto da bi imela stegnena kolena, je imela pokrčana in zaradi tega je bil velik vzrok padca.

Nič morm iti. Pišem z Laro v naročju in če je kakšna napaka, jo spreglejte. Prosim. Kajti težko je pisat z Laro v naročju user posted image  .

PEGICA1: lepo da boste imeli fantka user posted image  in še iskrene čestitke za ponovno nosečnost.

Čao, Lara me vleče iz računalnika.

n zznjzzzzzzzzzzjzjjjjjjjjggyggggfdddddddssss = Larin pozdrav

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5286
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 16:06:40   
Nana Liza
Cuma- user posted image kako sme te veseli, da si se oglsila! 

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5287
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 17:32:58   
šnucika
na hitro,preden odšibam na bazen:

cuma -welcome home!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5288
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 17:45:47   
BlankaT
EN VELIK POZDRAV ŠE IZ NAŠE STRANI.

Pa da se na kratko predstaviva user posted image , Blanka mami in hčerka Maja user posted image user posted image user posted image .

Pegica sem ti rekla, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
 
No kaj je kaj novega pri nas, nič kaj posebnega. Služba je še vedno ista, Žan je začel hoditi v 2. razred, še vedno je bolj neresen kot resen user posted image . Maja je v vrtcu in je vsak dan bolje. Zjutraj, ko jo peljem, tam okoli 6h nič več ne joče. Nato pa gre mami že ob 10 po njo. Nečakinja lepo raste in je vedno bolj podobna Žanu. Hiša raste. Drugače pa nič posebnega.

Zaradi premalo časa sem prebrala samo zadnjo stran, zato se opravičujem, da sem tako kratka, ampak se me za desno nogo ravno drži Maja in hoče, da se greva igrati, sva sami doma in rabi družbo user posted image . Žan je v cirkusu s svojo "prijateljico" iz vrtca. Ati pa dela user posted image .

Nič morem sedaj iti,upam, da se prej kot čez kakih 100 strani javim.

Pa pa,Blanka.


Aja še slike

user posted image

user posted image

user posted image



_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5289
   RE: decembrke 2005
26.9.2007 22:38:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Pa srečale in spoznale smo še Tašonko in njena dva Špelo ter Jureta (pa seveda tudi njenega user posted image , ki je lepo zabaval naše bejbike, da smo lahko čvekale po dolgem in počez. Hvala!!!)

A včeraj ste me šele spoznale?user posted image
Lušno je blo user posted image , sem vesela, da smo se srečali!user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5290
   RE: decembrke 2005
27.9.2007 9:52:13   
NRMM
Daaaaaaaan!

Da ne zlezemo na drugo stran,nas morem malo dvignit,dokler je še mir pri bajti. Ponoči mi ga je Maša nekaj biksala,se kar naprej premetavala,jamrala,prdkala,celo 2x jedla user posted image ,zdej pa že od 7 spi.In ravno ko smo imeli v načrtu,da gremo v mb par stvari uredit,se je frajla zaspala user posted image .

Opažam,da ste se fajn naklepetale na pjački user posted image  in prav je tako.

Skoraj ne morem verjet,da se je blanka oglasila user posted image ,ti je dal mož elektriko na računalnik,da ti je ratalo user posted image ali si šla včerajšnjo tečnobo zdravit na rruser posted image user posted image .

Uživajte v ''prekrasnem'' vremenuuser posted image !

lp

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5291
   RE: decembrke 2005
27.9.2007 10:43:44   
Pajaca
Vidim, da ste na srečanju res uživale, super.

Nana Liza jaz sem si vedno vzela veliko časa zase. Lani sem hodila 2x na teden na aerobiko pa 1x na teden na trebušni ples. Pa vsaj 1x na teden ven s prijateljicami. Letos to nadaljujem, razen trebušni ples so mi prestavil na nemogočo uro tko da ne bom hodila. Ma kje v soboto od 20 mi ne paše, sploh če sem cel dan naokoli.

Tale mesec sem si pa sploh vzela veliko časa zase, sem samo po predavanjih hodila.

TELOVADBA pa ne vem začnemo v petek in se še odločam kako ju dati na telovadbo. Za 2-4 leta je ob 17, za 4-6 pa ob 18. Našadva sta sicer navajena hodit spat ob 19. Pa lačna sta ob 18. Sicer je varianta, da pač gresta skupaj ob 17, ampak najbrž bodo vse Pajackine sošolke prišle ob 18, tko da ne vem če se mi bo dal ju ločeno vozit na telovadbo. Mal moram še razmislit kako in kaj naj naredim. Je pa za tamale skupaj s starši, za tavelike pa brez staršev. Najraj bi ju letos k tamalim peljala pa da sem zraven, drugo leto pa k tavelikim, pa naj bosta sama tam. Kakšna je pa pri vas cena telovadbe. Pri nas je 9.5E na mesec, torej 4-5 obiskov.

No šibam delat.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5292
   RE: decembrke 2005
27.9.2007 14:29:26   
cuma
user posted image

En pozdravček od cume in tinkare!user posted image  


(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5293
   RE: decembrke 2005
27.9.2007 14:33:27   
kofetek2010
 
cuma- kolk je leeepaaaa, prava mala princeska user posted image user posted image user posted image  A se samo meni zdi in si nista z Emo nič kaj podobni? user posted image  Eme se spomnim kot čupaste črne glavice!? user posted image  

Kdaj boš imela kaj časa in nam napisala kakšen je bil porod? user posted image


Poljubčka Tinkari & Emi!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5294
   RE: decembrke 2005
27.9.2007 14:38:39   
lonja
Jooojjjj, Cuma, luštkano malo bitjece...Tinkara, kolk je cute, joj, čist sem se raznežila....user posted image  hvala.

Dej, ko boš lahko, nam res kaj več povej, kako je Tinkaro sprejela big sister Ema.

Do takrat pa se fino cartajte, tudi na user posted image  ne pozabi, sej veš, tko kot pravi NRMM, pa tudi pri Bino je podobno:

tri babnce in ubogi ati...

Imejte se skrajno lepo user posted image !

Lonja user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5295
   RE: decembrke 2005
27.9.2007 15:02:02   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Do takrat pa se fino cartajte, tudi na user posted image  ne pozabi, sej veš, tko kot pravi NRMM, pa tudi pri Bino je podobno:

tri babnce in ubogi ati...



Ti se le hecaj ja user posted image user posted image user posted image .
So mojega nagovarjali pri njegovi teti,da enega fantka bi pa še lahko imel,pa seveda jaz definitivno ni šanse,mož pa je rekel,rajši naj bo tak,kot pa da me bodo sikirale 4 babe user posted image user posted image .

CUMA kakšna veeelika punca je Tinkara user posted image user posted image user posted image .Upam,da se imate lepo,da ni preveč naporno,da ste vsi ok user posted image . Kako pa je Ema sprejela sestrco?
Kje pa ste laske zgubili user posted image ?

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5296
   RE: decembrke 2005
28.9.2007 8:27:59   
Kofi
Joj, CUMA!!! Kolk je lepa ta tvoja pupika! Pa saj bi jo človk kr pojedu! Prnesi jo k nam malo...jo bomo malo pocartali!user posted image  Čimveč prijetno prespanih noči vam želim! PA seveda tudi podnev ne sme it nič navzkriž s pričakovanji user posted image


Sicer pa ... nelin nosek se je hitro porihtal, mama pegica pa je začela kašljat in v prsih me boli. Mislim, da po enem tednu (no, sej res nisem nič zase naredla) bi že lahko bla boljš, je pa samo slabš...ful me žgečka ko diham...bo treba k zdravniku.

Mi smo šli ta teden prijavit bebo k pediatru (pr nam je to treba fejst zgodaj narest), pa sem vidla da marca, ko nas je prijavila, nismo edini user posted image

V službi mam katastrofo. V komuniciranju s šefico namreč. Sma se ful skregale...in pol kot mož in žena pobotali...samo vseeno mam še vedno slabi filing, da bo vse po starem. Tudi glavni šef je videl, da nekaj ne štima pa me je včeraj na hodniku ustavil, pa mu nisem hotela nič kaj špecati...pogovore z njim morem pa omejit na minimum, ker je moja šefica fejst ljubosumna nanj...user posted image  Same take...v glavnem, ni mi prijetno delat. Šef me je pomiril, da naj se v teh treh mesecih poskusim čim manj sekirat...da se bo vse porihtalo...saj bi mu še verjela user posted image

šnucika kar se tiče pruha...mojmu fotru so po ne vem kolko letih spet odprli rano, ker mu je teklo gnojno ven iz rane in ugotovili, da so en šiv not pozabli, ko so ga prvič operirali in se mu zato gnoji. Katastrofa. Njega pa bolelo ko hudič. Pol ni imel izbire in je šel...samo še vedno ni ok. Res ne sme nič dvigovat. on pa dela v taki branži da dviguje ful težko železo. no...saj danes gre v penzijo user posted image
Tudi tebi se bo vse porihtalo. Poskusi it na operacije tako, da greš vse hkrati...če se da...samo se moreš psihično pripravit na vse - bomo držali pesti...pa me bomo vedno s tabo!

Blanka saj jaz tut ne morem verjet, da ste elektriko nazaj dobli user posted image  pa internet pa vse user posted image  Super da se tudi tu oglasiš...Pa vaše pupike so ena večja kot druga!

NRMM je vaš oči že kaj boljš al ga še vedno daje kaka depresija? Zdaj mi po tvojih besedah sodeč deluje, kot da vse štima doma...sploh Maša je skapirala kako fajn je brez plastičnih hlačk, kaj?

Ajde...pridne bodite...se še javim

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5297
   RE: decembrke 2005
28.9.2007 8:47:50   
arielca
Ojla,

Se oglašam kar iz službe, ker imam ravno čas.

cuma, res sta lepi user posted image . Tinkara je user posted image ! Lahko si ponosna na svoji punci user posted image !

pegica1, ne sekiraj se zaradi šefice. Delaj tako, kot misliš, da je prav. Mene je danes zjutraj napadla sodelavka, da ji prejšnji teden user posted image  nisem zaklenila razreda, pobrisala table in pospravila klopi. In to je naredila pred celo zbornico. Saj bi še sprejela kritiko, če ne bi bila prejšnji teden na bolniški. In ko je njen napad minil, sem ji rekla, da res nisem zaklenila razreda, pospravila klopi in pobrisala table, ker me ni bilo. Potem je pa pobrala šila in kopita.

NRMM, vidim, da se je stanje pri vas normaliziralo user posted image . Super user posted image !

Pajaca, upam, da se kmalu znebiš vseh nalog in nadlog.

šnucika, user posted image  zate. Upam, da boš kamlu zdrava in fit.

Zjutraj je lilo kot iz škafa, zdajle pa se jasni. In jaz sem moji punčki obula gumijaste škornje, ker je na vsak način hotela že zjutraj skakati po blatnih lužah in ploskati kot pujsa Pepa user posted image .

Oglasil se je šolski zvonec. Šiiibaaam delat!

user posted image  za vse decembrčke in user posted image  za vse mamice!

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5298
   RE: decembrke 2005
28.9.2007 13:58:59   
Izabela_
Uf, predzadnje mesto na strani!

Blanka, čudovite slikice, sploh tista ob ograji je prisrčna!

Cuma - lepa, luštna punčka in tudi mamica je videti zadovoljna.

Za kaj več nimam časa, lep pozdrav vsem...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5299
   RE: decembrke 2005
28.9.2007 14:24:21   
cuma
Daaaaan punce!user posted image
 
Pri nas vse spi in imam malo časa za vas.
 
Moja porodna zgodba je sledeča:
 
Po zunanjem obratu, ki je uspel 30.avgusta se je začelo čakanje na naravni porod Teden kasneje.sem ponoči dobila popadke a se je izkazalo, da je lažni alarm in po dveh dneh sem se iz hriba vrnila v dolino s trebuhom. 12.9. sem potem morala spet v P na sprejem, zaradi prvotnega CR (taka je procedura) in spet čakalauser posted image . Dnevi so bili mučni brez moje Eme in moža. Tretji dan čez pdp so mi poskusno dali umetne popadke a ni bilo noenega učinkauser posted image . Jaz sem bila še kar zaprta in nič se ni dogajalo niti naslednje dni. Šesti dan po pdp so mi končno sprožili porod. Popadke (umetne) sem dobila 7.30 in do dvanajstih trpela na 2min .... isusove muke za nič.user posted image   Rezultat ob 12ih je bil: odprta za dva cm. Potem je sledilo predrtje mehurja in nastavitev epiduralne. Na vprašanje anestezistke, koliko boli od 1 do 10, sem žal slabo ocenila in trpela še naslednji dve uri v popadkih na 1 min.user posted image Vmes nisem videla nikogar, saj so bili vsi zasedeni pri operacijah in sva bila z možem sama. Ob dveh so spet vsi prišli in ugotovili, da sem odprta komaj tri cm in da je vrat še vedno trd. Kot pikica na i pa je bila spet Tinkarina lega: zatilna okcipitoanteriorna vstava user posted image (z zadnjim stranskim delom glavice naprej) in zadnje upanje za naravni porod je izpuhtelo. Ob pol treh sem bila že v operacijski, kjer naj bi mi poglobili epiduralno, ker pa le ta ni prijela, so me kar uspavaliuser posted image . Zbudila sem se ob pol petih popoldne, vsa zblojena, a ko sem ob sbi zagledala Tinkaro in moža, sem kmalu prišla k sebi. Ob osmih zvečer me je babica odpeljala na oddelek in s Tinko sva se prvič podojili. Po vsem skupaj lahko rečem le to, da čeprav ni šlo nič, tako kot bi si jaz želela, sem srečna in zadovoljna, da sem zdaj doma, da je Tinka zdrava pupa in da lahko začnemo živeti na novo vsi štirje skupaj.user posted image
 
user posted image
 
Ker še nisem uspela prebrati za nazaj, ne morem komentirati ... se bom poboljšala, obljubim!
 
PS
Tinko je danes patronažna stehtala in je presenečeno ugotovila, da je že presegla porodno težo (pa je šele osmi dan) user posted image  tinka in mamine zize user posted image !
 
Lp cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 28.9.2007 14:31:10 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Naravno in sočutno odvajanje od plenic
Pri odvajanju od plenic ne gre toliko za to, kdaj so otroci razvojno pripravljeni biti brez plenic, ampak bolj za to, kd...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?