Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 14.3.2006 13:49:41
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil .Spolnost med zakoncema v ljubezni je sodelovanje v božjem načrtu stvarjenja. To je bistveni del človekove udeležbe.
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 14.3.2006 15:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo fak no!
|
|
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 14.3.2006 20:10:48
|
|
|
|
Nasy
|
najbolj zanimivo je to, da se na teh forumih vedno zaide s prve teme..
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 15.3.2006 0:08:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Omenja se banana. Tud ta prava ni slaba - olupljena seveda!
|
|
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 15.3.2006 21:06:15
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radha A si ti detektiv po poklicu? Ne moreš verjet. Zjutraj sem reševal križanko in je....(pisalo spodaj za pomoč pri reševanju)
|
|
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 16.3.2006 11:20:19
|
|
|
|
LARIKA
|
Midva ga imava in ga uporabljava občasno da si popestriva sex. In je res full fajn. Mah od tega pomoje ne moreš bit odvisen,..vidca samo uživajta
|
|
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 21.3.2006 7:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Vibrator je krasna zadevica...sem ga imela ko sem bila samska in sem ga redno uporabljala..ko sva z mojim začela sem ga vrgla stran, ker njemu to ne gre v račun in mi je prav žal..spet si ga bom nabavila..ga bom pa pač sama uporabljala, ker on ni za stvar...
|
|
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 22.3.2006 18:11:39
|
|
|
|
mynyka
|
jaz sem zadovoljna,,,imam ga po želji partnjerja..češ da mi bo prav prišel ko bom sama... ampak ta pravi je najboljši....
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 16.4.2006 17:16:22
|
|
|
|
Ceca
|
Jaz imam vibrator, ga uporabljam in sem z njim zadovoljna.
|
|
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 22.12.2007 18:57:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Fajn zadeva za popestrit,če živega nimaš na dosegu.
|
|
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 22.12.2007 21:22:00
|
|
|
|
Peteršilj
|
a tvoj več ne more ali si ga želiš malo za popest itev? ali pa tega v posteljo,
|
|
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 23.12.2007 22:26:58
|
|
|
|
only_me
|
IZVIRNO SPOROČILO: mynyka jaz sem zadovoljna,,,imam ga po želji partnjerja..češ da mi bo prav prišel ko bom sama... ampak ta pravi je najboljši.... točno tako
|
|
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 23.12.2007 22:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
O, če smo že pri vibratorih. Enkrat sem dobla enega za roj. dan, tak za finto...dolgo časa nazaj..čisto običen, roza . Na njem se itak prah nabira.. pa ga moj stari odnekod izvleče in da malecki v roko naj ga mamici nese . In jaz lepo sedim v sobi, pa pride mala z vibratorom v roki in mi reče na mami, in to ful ponosno . Stari pa itak crkoval v kuhni.. Jaz pa tudi p.s. Mala je premala, da bi se tega spominjala, kaj šele, da bi vedela kaj je nosla
< Sporočilo je popravil nivess -- 23.12.2007 22:53:01 >
|
|
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 23.12.2007 22:59:54
|
|
|
|
Marogica
|
Že zopet ena tema iz leta 2005 Mater, jih najdete...
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 24.12.2007 9:32:01
|
|
|
|
s.
|
...jaz sem ga dobila včeraj...kao za božička od kolegice
|
|
|
|
|
RE: Vibrator - DA ali NE ???? 25.12.2007 20:52:13
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: s. ...jaz sem ga dobila včeraj...kao za božička od kolegice A potem si ti tista Božička,ki nosi vibratorje?
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?