Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
vsi smo ga bili veseli, čeprav je bilo težko. življenja si brez njega ne morem prestavljat... žal mi je le za otročka, ki se ni imel možnosti rodit...
, ki sem ga skoraj izgubila v 18. tednu, pa so mi ga po čudežu rešili, in od takrat nepremično ležim že 17. tednov. Vse bi dala za otroke. Že za prvega smo se zelo mučili in vso nosečnost preležali, sedaj je bilo še veliko huje...da ne omenjam vseh operacij zadnjih pet let, ki sem jih dala skozi zaradi otrok...Jaz ti rečem, da poslušajta svoje srce, mislim pa, da sta odprta za še eno življenje in ga zato sprejmita
. Verjetno bi ga obdržal ne bi mogla naredit spalva, čepragv bi bilo na začetku kar težko. Nikoli pa ne bom pozabila besed od mojga bratranca ki ima 4. Ko se zvedeli so reki če zmoremo 3 bomo pa še 4. In tako imajo veliko družinico.