|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 13:12:05   
Eviii
dobila sm sms od wallery:

ojla! vse kaže, da bom tudi jaz januarčica, saj sem od včeraj v porodnišnici, kamor sem bila prisiljena oditi, ker bebika pri pregledu pri mojem g zmeraj spal ali miroval. tudi ctg (3-krat) je bil slab. pravkar sem dobila svečko za sprožitev poroda. več kasneje sporočim. lep pozdrav vsem.

držmo vse skupi pesti za našo wallery in njeno pikico, da bo vse v najlepšem redu!!! bom sporočila takoj, ko dobim njen sms.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 13:44:59   
ursa_p
Dobro "jutro" se od mene!

Naj najprej povem, da se je vceraj spet dogajalo (kot sem ze napisala), ampak da je zgleda Buscopan pomagal in so popadki (ki so bili nekje na 10 minut) prenehali.
Danes je se vedno mir, tako da nic ne kaze, da kaj bo.

Vcerej sem se zacela mazati z Vichy kremo in je res super ... moram rect, da strije niti niso vec tako rdece ... no, bomo videli kako bo ... PS: Niso samo 3 ampak jih je vec ...

Jaz sem danes ze bila na sprehodu s psi, ker Matic tako cele dneve dela (no, danes ze prihaja domov), tako da jih imam res v glavnem samo jaz cez - edino zvecer jih pelje ven, ce ne zaspi takoj ko pride.

Tamal pa zdele ze veselo brca. user posted image

Sem pa tudi jaz ze sanjala, da sem dojila Gala in da nama je slo odlicno. user posted image
Imam pa probleme s tem, da mi ze sedaj tece ven kulustrum ali kako se ze rece. Sicer ne vsak dan, ampak vsake toliko! Upam, da je to znak, da mleko bo!

Tinkatonka ... hvala, da se bos potrudila glede vrtcev (ko bos imela cas, se nikamor ne mudi) ... samo na kratko mi napisi, samo da priblizno vem kako in kaj. Hvala!

Kami ... hvala za info kako zgleda cep in o tem, da je tvoja divjala se med popadki (pred prihodom na svet) ... sem se prav nasmejala. user posted image

Se to me zanima ... kaksne barve je plodovnica, ce ima kak vonj in kaksna je (cisto tekoca, bolj gosta, ... ) user posted image  Vcasih imam moker dnevni vlozek, ampak mi sploh ni jasno od kdaj ... upam, da ne puscam. Ko delam keglove vaje zdrzim zelo dolgo, tako da se mi zdi, da s tem ne bi smela imeti problemov.

Pa drzim pesti za wallery, da bo vse ok.
Spet mi grejo kocine po konci .. a se zavedate, da smo res ze cisto na koncu (ene malo bolj, druge malo manj)? user posted image

No, se pisemo kaj kasneje ali pa jutri!

Lep dan vsem.

Ursa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 14:16:41   
sarazan
Punce, ker je bilo kar nekaj govora o Bepanthenu, vam bom iz letaka prepisala, za kaj je kateri dober.

Mazilo Bepanthen (z roza črto) za:
- pordela koža in plenični izpuščaji pri dojenčkih
- boleče in razpokane bradavice na dojkah pri doječih materah
- zdravljenje odrgnin, preprečevanje in zdravljenje ragad na koži
- suha koža
- med prekinitvami in po zdravljenju z lokalnimi kortikosteroidi
Mazilo se nanaša v tankem sloju 1x ali več x na dan, kolikor je potrebno.
Nega in zdravljenje dojenčkove kože pod plenicami: da bi učinkovito zaščitili kožo dojenčka pod plenicami, jo namažite z mazilom vsak dan, vsaj zvečer pred spanjem.
Če je koža že pordela, nanesite mazilo pri vsakem previjanju na dobro umite in osušene predel, ki so pordeli ali prizadeti zaradi pleničnih izpuščajev.
Doječe matere: Mazilo nanašajte po vsakem dojenju.
Mazilo je izrazito mastno, zato po nanosu preprečuje stik zdravljene površine z vodo ali sečem.

Krema Bepanthen (z modrozeleno črto) za:
- pordela koža in plenični izpuščaji pri dojenčkih
- boleče in razpokane bradavice na dojkah pri doječih materah
- sončne opekline in manjše opekline ter kožna vnetja, če koža ni poškodovana
- dnevna nega kože izpostavljene zunanjim dejavnikom, ki jo izsušujejo (npr. vodi, vetru)
Kremo nanašajte v tankem sloju 1x ali več x na dan, kolikor je potrebno.
Zdravljenje dojenčkove kože pod plenicami: kremo nanašajte pri vsakem previjanju na dobro umite in osušene predele, ko so pordeli  ali prizadeti zaradi pleničnih izpuščajev.
Doječe matere: Mazilo nanašajte po vsakem dojenju.
Krem ni mastna, zato je zlasti primerna za odkrite površine, kot je obraz, ter poraslo kožo.

Krema Bepanthen PLUS (z oranžno črto) za:
- vse vrste površinskih kožnih poškodb, pri katerih obstaja možnost infekcije (odrgnine, vreznine, opraskanine, ragade, blažje opekline z mehurji, vnetje kože)
- kronične rane, kakšne razjede na nogi in preležanine
Kremo nanašajte v tankem sloju 1x ali več x na dan na očiščeno rano ali vnete dele kože; lahko jih pokrijete z gazo ali obližem.
Krema preprečuje izsuševanje ran, s hladilnim učinkom pa blaži bolečine.

Torej iz vsega sklepam, da je Bepanthen z roza črto bolj preventiva in za lažje oblike vnete ritke ali razpokanih bradavic, Bepanthen z modrozeleno črto pa že bolj za zdravljenje resnih težav s pleničnimi izpuščaji in ragadami na dojkah. Se motim user posted image
 
Pa še, da komentiram debato o vrtcih. Mojega otroka sem prijavljala v vrtec že konec lanskega leta in doživljala živčni zlom. Sredi leta so skupine polne in ne sprejemajo otrok. Seveda živim na območju Ljubljane, ki je popolnoma zasedena po vrtcih. Center je pa baje prazen. Vendar ne pride v poštev, ker nama je obema zelo s poti. Zjutraj in popoldne pa ne bi rada preživela 2 uri na cesti, da pridem v službo. Pa še po vseh prednostnih kriterijih odpademo, ker preveč zaslužimo, še nimamo otroka v vrtcu, nisem samohranilka,...
 
Babica servis pri nas ni mogoč. Torej smo našli naslednjo rešitev. Veliko srečo imava, da sva našla za 8 mesecev privat varstvo v skupini do 6 otrok starosti do treh let. Najraje imajo take najmlajše. Gre za preverjeno varstvo, ker je moja kolegica tam imela 2 otroka, pa je kar tečna in natančna, ko gre za njene otroke.
Tako bo šla naša punčka v vrtec šele septembra 2007, za kar pa ne bo problem po besedah vodje vrtca, ki ga želiva. Se mi pa zdi nujno, da gre otrok vsaj za 2 leti v vrtec pred šolo, saj vrtec ni le varstvo, ampak tudi izobražuje, vzgaja in socializira otroke.
...Jaz nisem bila nikoli v vrtcu in sem se cel 1. razred pretepala user posted image . Potem so me pa končno socializiral user posted image  user posted image .
 
Zdaj je pa že čas, da neham.
 
a ja, še to.... BaGSi tudi tvoja Anja je tak cukerček. Blagor vama s Kami, ker že pestvata, me pa sline cedimo....
 
Wallery pa želim čim lepše doživetje. Držim pesti.
 
Srečno user posted image  moje.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 303
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 14:31:06   
suky
OJ, še ta nosečeuser posted image

Dons mam filing, da se skoz neki dogaja z mano. Šikanje v spodnjem delu trebuha je noro in traja že kakšno uro. Sem šla samo do merkator centra(cca.5min hoje) in sem komi nazaj pršla, ker me je kr skupi vleklo. Joj, kaj če bom mogla it kr rodit!!??? Bo rajš še kakšen teden počakala, da dam vsaj še en CTG skoz.

Sem bla pa včeri pri dermatologu, ker se mi je neko znamenje v predelu reber ful spremenilo in obarvalo sivo. Nujno ga morem odstrant in sem dobila datum 10.4.2006 za odstranitev. To bo dober mesec po poroduuser posted image  Kaj čem nrdit?? To mi je tok zoprno!Kr mogla bom pustit otročička in it na operacijo?? Eh vse gre narobe!!

Punce, jutri je mlaj in muislim, da bo ena od nas sigurno rodilauser posted image  Če ne bom kr jsuser posted image

Mejte se pa počivajte in nabirajte moči, ker bomo kmal mogle potiskatuser posted image

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 14:58:02   
Eviii
suky, a ti si si kr rezervirala jutrišnji mlaj? no, če lahko še jst izbiram, bom pa izbrala naslednjo luno (mislim, da je 13.2., čeprou hočem na vsak način imet ribico user posted image ). jst mam tud en tak občutek, da bodo te lune od zdej naprej kr naše. po moje jutri ne bo zginla samo ena (wallery bo očitno že danes), ampak mogoče še vsaj ena... bomo vidli. vas je kr neki na seznamu, ki bi rade prehitevale user posted image user posted image user posted image .
jst mam tudi vsake tolko popadke (nazadnje pred pol ure), samo še zdaleč niso redni. sploh me pa od včiri zvičir kr na momente muči ta buši. ampak se ne dam in bom vztrajala pri svojem!!!
jst se tudi popolnoma strinjam s sarazan glede vrtcev. tej nej bi vzgajali in pripravljali otroke na šolo in druženje s sovrstniki. če je otrok non-stop pr babicah in gre šele kasneje v šolo, se zgodi, da sploh ne pozna vrstnikov in njihovega obnašanja. reagira samo na odrasle. in pol ima lahko čudne izbruhe v šoli (al se non-stop pretepa oziroma vsiljuje svojo voljo al pa je popolnoma zadržan in ne sprejme nobenga). pa tud če gre samo za pol dneva v vrtec. če je doma, ga babice in dedki samo razvajajo in pol ne sprejema avtoritete (učiteljic) v šoli. je pa res hudič s temi vrtci. bomo pač začele privat pazit otroke...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 15:17:12   
natalia
zdravo drage souser posted image !

tudi jaz se javljam iz MB, kjer je še kar sončno in toplo. Ven pa sem šla kar na hitrco, ker imam novo bundo, ki pa je ne morem več zapret!!!

Zadnjič sem bila ful vesela, ker se mi je teža ustavila na 91,5 kg (prej sem imela 68 kg), ta teden pa mi je spet zrasla teža na 93 kg!!! obseg trebuha pa boljše da ne omenjam - 133 cm user posted image user posted image  bog pomagaj po porodu!
 
na začetku me je ginekologinja ful opozarjala, da bom predčasno rodila, da je pupica prelahka, bla,bla,bla..., zdaj pa zgleda, da sploh noče ven... - eh naj se še kar greje pri mamici, potem bo tak prehitro zunaj...

tudi jaz že razmišljam o dojenju - ampak ne tak fanatično kot nekatere na drugih forumih - nič ne bom forsirala, če bo bo, če ne,pa hvala  kuser posted image , da obstajajo dodatki in drugi mlekeci, kaj pravite?

zadnji dnevi, ko smo še nosečke, se mi zdi, da se ful vlečejo, po eni strani, bi se že rada rešila, po drugi strani, pa še ne....

Wallery, drži se!!

če je jutri mlaj, bi tudi jaz rada rodila...

se slišimo.. drage souser posted image   !!  user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 15:22:34   
tinkatonka
Kaj je zdej to punce?? Sej še nismo februarja. Lepo počakat do svojga PDP-ja, pa ne prehitevajte po desni. user posted image user posted image  Samo jaz ne jamram o špikanju, otrdevanju,....

Scenarij konec februarja:

Tinkatonka obupno skače po forumih RR-ja, ker je ostala še zadnja aktivna februarčica, ker njen user posted image  noče in noče pridt na svet. Ostale "že februarske" mamice" pa že čvekajo na forumu "Starši čvekamo"  o krčkih, prvih nasmehih.... 

user posted image user posted image  Katera se javi, da bo z mano počakala do  20.februarja????user posted image user posted image

Wallery.....Držimo pestke za tvojega user posted image  in že komaj čakam eviin post, ki nam sporoča, da si rodila zdravega otročička in da je porod potekal ekspresno!!!

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 307
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 15:28:17   
natalia
Tinkatonka, jaz bi počakala s tabo, samo mam rok 8.2. pa se bojim, da bi ji začeli  v trebuhu zobje rast, če bi bila tak dolgo not.... user posted image user posted image user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 15:31:38   
Eviii
tinkatonka, sej jst mam komi 25.2. rok in mislim, da se našemu-i user posted image  preveč godi v bušiju, da bi hotel-a prit prej vn... čeprou bi jst rada čimprej se rešla tega bušija (ki sploh ni ogromen, moje kile so pa na +7) in cartala našega-o user posted image . sm pa včiri govorila s svojo zdravnico in mi je rekla, da nej kr zatežim, če grem čez rok. ker sm mal starejša prvesnica (user posted image user posted image user posted image ), lahko pride do kakih komplikacij, če bi preveč odlašali. je rekla, da nej se pustim čakat največ 5 dni. bomo vidli user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 15:39:27   
tinkatonka
Natalia.....pol bi bil pa tvoj user posted image  že prvih 5 minut svojega življenja slaven, če bi se rodil z zobmi. Se ti mogoče še splača počakat, kaj veš kaj bo slava dobrega prinesla tvojemu user posted image ! user posted image

Ne jaz mam res občutek, da bo moj zamujal, pa občutek imam, da si lahko kr domišljam, da bom ekspresno rodila. Nekak mam tak čuden filing, da med vsemi temi ekspresnimi lepimi porodnimi zgodbami, ki jih beremo zadnje čase (Bagsi, Kami,...), mora biti kakšna tudi daljša, bolj boleča,..., in po vsej verjetnosti bom to čast dobila jaz. user posted image  Zamujal bo pa zihr zarad tega, ker se je moj mož zmenil z njim, da ga mora počakat, da pride iz Portoroža. Kar pa ne bo pred 17 oz. 20 februarjem. če bi blo pomojem bi jaz rodila 14. februarja. Bomo vidli.

No še kakšna poleg Evii....se še kakšna javi, da bo čakala z nama???


< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 28.1.2006 15:40:37 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 15:57:01   
jasnica
Ojla!
Očitno se bo naše število na seznamu nosečk ta vikend zmanjšalo, imam občutek da vas bo pol v porodnišnici jutri. Jaz sem pa dons nenormalno lena, se mi čisto nič ne da. Punčka v trebuščku pa je danes tako mirna in upam da ne bo hotla tudi ona it v porodnišnico, ker imam še neki dela in nimam časa za rojevanje danes, pa tudi ne da se mi.
Varstvo to je pa stvar ki mi že osem mesecev živce načenja. Glede na moj delovni čas bi svojo user posted image full mal videla tako da razmišljam o delovniku po 4 ure, s tem bi pa lahko oba usklajevala da ji ne bi bilo treba takoj v vrtec. Drugače pa me v to službo ne vleče več ker so se odnosi s šefico spremenili in mi ni do tega da bi spet hodila domov vsa živčna in zoprna. Po drugi strani bi šla rada po porodniški na svoje, pa se tudi časovno ne bo izšlo, tako da pojma nimam kaj bo. Bom raje nekaj mesecev samo na dojenčico mislila, nase pa mal kasneje in se mogoče kakšna možnost najde.

Wallery drži se in naj bo porod lep z minimalnimi bolečinami, na koncu te čaka lepa nagrada!

Pozdravček!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 311
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 16:38:49   
marty5
Ojla, ste se zaklepetale user posted image

Ja, najprej vso srečo Wallery in da bo čim prej vse skupaj za njo!

Drugače pa, moja želja je, da rodim med 13. in 19. februarjem user posted image ....nočem it čez rok, bi raje kak dan prej. Tudi meni je osebna zdravnica rekla, da naj bi bili prenošeni otročki v malo slabši formi kot ostali - seveda pa je najbrž marsikaj odvisno od user posted image  samega. Pri nas v familiji - na obeh straneh - smo bili vsi prenošeni za teden ali več, tako da če je kaj genetike na tem, lahko samo sanjam o zgornjem terminu. Sploh pa - pred dvema mesecema so mi grozili s predčasnim porodom in nekaj tednov sem živela prav v strahu, da se še naprej odpiram....na koncu pa bom res še čez rok šla user posted image .

Prejle sva z user posted image  udarila debato o tem, da je najin Nejček že res pred vrati....me kar spreleti en tak čuden, a neverjetno lep občutek, ko pomislim, da bom čez 1 mesec mama.....nekako se mi zdi še povsem nerealno, ne vem povedat. Sem pa prav čudna te dni . Zjutraj sem še gledala in brala albumček To sem jaz, slikce UZ in se zraven tako razjokala - seveda ne od žalosti, še sama ne vem od česa......tisti mali flekec na julijski slikci, je zdaj že pravi dojenček in kar ne dojamem, da je res user posted image . Ne vem, ali sem le jaz tako čudna, ali je to normalno....več nič ne vem. Vsekakor pa je bilo preteklih 8 mesecev najbolj neverjetnih v mojem življenju - vsak dan nekaj novega user posted image .

Sem zafilozofirala, ne? Že user posted image  pravi, da veliko preveč razmišljam in razglabljam....


Še neki glede vrtcev in varstva....jaz se absolutno strinjam z vami, da je vrtec predvsem ustanova za učenje in socializacijo. Ker kaj se zgodi, če so otroci predolgo pri babicah? Poleg tega, da niso navajeni vrstnikov, se tudi ne učijo....resnici na ljubo - koliko babic se z njimi uči pesmice, igrice ipd? Ponavadi jih vlačijo okrog po opravkih, na kak sprehod, jest in spat.....to je res zgolj varstvo. Zato pa kakorkoli že - tudi če imam varstvo na razpolago pri noni, gre user posted image  pri 2,5 najkasneje v vrtec - tista 4urna varianta se mi pa sploh zdi najboljša (kot jo je omenila Eviii). Do 12ih se lepo druži z vrstniki, kaj nauči, pol pa ga pridejo iskat...res idelana rešitev.
Na žalost so pa okrog mene spet vsi takooo pametni, da mi dajejo občutek, kako sem grozna, ker  hočem dat malega že tako zgodaj v vrtec. Mi prav parajo živce s temi nasveti in vidim, da bom spet mogla malo zaropotat, da bo mir user posted image .

O dojenju pa tako - seveda bi rada dojila, ampak z glavo skoz zid pa tudi ne bom šla. Dala bom vse od sebe in upam, da bo steklo. Če ne pa se bomo mogli znajt drugače. Drugega kot to, res ne morem narest.....

Za ta kolostrm sem brala - pri meni ga ni.....saj pravim, da sploh nič ne kaže, da se v mojih prsih sploh kaj kuha in pripravlja za dojenje....

No, jasnovidke....napovedale ste 2 poroda v naslednjih dneh user posted image . Wallery in?

Glede na PDP bi bila lahko to Čuko, ne user posted image ? Sej ste jo ene že napovedale kot naslednjo....pa bomo videli user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 17:43:20   
taja27
Hej punce,

pa kam se vam mudi? Saj še ni februar??!!

Sm pozna danes, saj smo včeraj pohajali - posledica - noge otečene kot user posted image !! Danes sem pa bila v mestu tud skoraj celo dopoldne, predvsem sem kofetkala (beri pila sok in radensko).

wallery želim čim lepšo porodno izkušnjo!! suky ti pa ne prehitevat, sej maš rok šele po 20 februarju. Jst sem pa na istem kot Tinkatonka - nobenih popadkov, nobenih bolečin, samo neboleče otrdevanje bušija ... rok pa šele 25.02., tko da res ni panike, da boste z eviii ostale same!

marty5 tebi se pa pridružujem glede občutkov in nedojemanja, da bomo vsak čas mamice. Tud meni pride, da mi kar ni jasno in je res prav čuden občutek. Dojenček brca v trebuhu, jaz pa še kar ne morem verjeti, da sem že skoraj v rimu. Potem grem pa mal v sobico, pa berem punčki pravljice, ...

vrtec je tudi zame zelo pomemben del v procesu socializacije otroka, tko da v bistvu sploh ni debate okoli vrtca. Pa na našem koncu še ni tak problem (al pa tud že mal) dobiti prostor. Jaz bom spomladi, ko bojo razpisi, že kar prijavila svojo punčko v vrtec, z začetkom v februarju 2007. Všeč mi je, da je vrtec manjši in zato bolj pristen (ga malo poznam, saj je v njem moj nečak). Smo pa imele zadnjič s svakinjo debato o ceni vrtca - katastrofa kolko plačuje. In mi ga bomo še več!! Ta razpon od tistega, ki plača najmanj, pa do tistega, ki plača največ je nenormalno velik?!

Sarazan hvala za natančen opis Bapanthen kreme. Jaz imam sedaj tistega z modrozeleno črto in z roza črto. Pa tudi Lanolin sem si kupila.

Hvala vsem, ki ste delile z mano svoje namere glede obveščanja o prihodu novega člana. Jaz bom seveda tudi najprej operirala z SMSi in MMSi. Vendar bom kljub temu vsem tistim, ki nas ne bojo obiskali ker so od daleč (tujina) poslala tudi v pisemski obliki s slikico naše princeske . Se moram kaj originalnega spomnit (tekst, oblika sporočila ali kaka posebno umetniška fotka naše pupe)!

... se beremo ... 

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 19:49:27   
uniq
Prosim februarčice nobena prehitevat k tukej je ostala še ena januarka k je user posted image preveč fino da bi šel ven ....tko da najprej sva zej midva na vrsti potem pa ve....PRRRRRRRRROOOOOOOOSSSSSIIIIIIMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
28.1.2006 21:05:33   
čuko
Zdravo punce!

Vidim, da ene res že prehitevate! Pravite, da sem jaz na vrsti glede na PDP, tak da še morete malo počakat! Jaz si res že želim, da bi rodila in cartala svojega cukerčka. Vsi so mi pravili kak bo prej, zdaj pa mu je preveč lepo pri meni.
Včeraj je rodila moja prijateljica in je imela zelo težek porod, tak da me je kar malo prestrašilo, je rekla da je bilo tak hudo, da nikoli več ne bo imela.Ko me kaj začne bolet, se vedno vstrašim in rečem joj pa ne še, še samo do jutri počakajuser posted image .  Sem hecna  ne?
Pa saj nas je menda vse malo strah!user posted image

Upam, da bom imela tak porod kot naše februarčice!

Wallery držim pesti za hiter in lep porod! Pa da bosta s svojim  user posted image  zdrava!

Lep vikend vam želim, pa počakajte do svojega PDP, kot bom očitno tudi jaz!user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 315
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
29.1.2006 1:39:13   
Ali1
Uniq... Torej se nisi rodila???????????????????? Nisem edina januarcica na forumu..... user posted image

Jaz pa sem zbolela- prehlad, vrocina, vneto grlo,....  user posted image Prav zoprno!
Torej februarcice... lepo po vrsti... najprej Uniq & Ali1 potem pa lepo pocasi po PDP-jih se ve... user posted image
Spet me je primla švohavost in grem počivat... Čim manj neprijetnosti in tezav vsem pa lahko, mirno noc oz. dobro, pozitivno, soncno jutro.... user posted image
Pozdravcek!
Alienkauser posted image

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
29.1.2006 2:12:14   
štručka
Ali1 in Uniq ...Nista edini...evo, še meneuser posted image

(odgovor članu Ali1)
Neposredna povezava do sporočila: 317
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
29.1.2006 7:30:37   
Eviii
evo nas tle. smo že pokonci user posted image . me spet daje nespečnost zadnje cajte. namesto, da bi si nabirala energijo za porod in za neprespane noči čez en mesec, se zbujam sredi noči...
wallery mi ni še nič odpisala, tako da ne vem še nič. vrjetno jo počasi pripravljajo na porod.
kot so napisale januarčice, nič prehitevat. najprej so one na vrsti user posted image ... jst sm prevzela delo tajnice in res ne morem zdej rodit, ker morem skrbet za vaše sms-je in sporočat prijetne novice na forum. veste, kako pravijo: kapetan zadnji zapusti barko user posted image . sicer nism kapetan, sm pa informator...
zdej se grem pa še malo k možeku stisnit user posted image . se beremo kej kasneje.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
29.1.2006 7:48:07   
Eviii
evo na, še ena, ki prehiteva. in to kr po desni. pred 10 minutami mi je pisala sarazan:

odtekla mi je voda, pomoje kar liter:). zdaj grem pa rodit. popadkov še ni, upam, da ne bo dolgo trajalo. joj, komaj čakam, da vidim našo princeso.

pa smo razkrinkali še drugo, ki jo je luna pregnala user posted image user posted image user posted image . še katira občuti posledice lune???

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
29.1.2006 9:01:12   
taja27
jutro user posted image

zdej gre pa res že čist zares!!!! držim pesti za sarazan, da bo šlo vse kot po maslu in da čimprej stisne svojo princesko.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
29.1.2006 9:22:42   
marty5
Tole s sarazan pa me je čisto presenetilo..... ji kar zavidam user posted image .

Danes bomo pa brali same vesele novice, o novih malih prišlekih user posted image user posted image user posted image !

No, jaz sem danes malo potegnila spanec, krivo za to pa je bilo ponočevanje okrog 4ih zjutraj, ko sem bluzila po stanovanju - ja, spet zgaga in nespečnost user posted image . Pa sem raje vstala in se vrnila okrog pol šestih spat. Je učinkovalo kot kaže, ker sem kar lepo zaspala do devete user posted image .

Sej ne vem kaj napisat......sem še čisto presenečena od sarazan......Eviii, čakamo na tvoje novičke user posted image . Da nam danes ne zbežiš kam, ko so take novičke na pohodu....sploh pa rodit še ne user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
29.1.2006 10:02:12   
natalia
čuko, grema še midve? pripravi nahrbtnik! user posted image

Ali1, štručka, Uniq lahko greste zraven.

pa smo porabili današnje kvote!!user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 322
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
29.1.2006 11:20:35   
jasnica
Dobro jutro!
Dons bi pa res rade vse rodile. Mene že dva dni panika grabi ker je user posted image full mirna, pa čudno me špika, sem ter tja kakšen popadek, ampak vas z veselje polovico naprej spustim. Do roka imam še 24 dni! Bom počakala do naslednje lune, če bo šlo.
Zdej bomo šli pa počasi k men domov, ker me ob nedeljah mami s kosilom crklja.  Po kosilu gremo pa še fantka od sestrične pogledat. Imamo letos full gužvo z dojenčki v žlahti.

Sarazam držim pesti!

Se oglasim še zvečer. Pozdravček!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 323
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
29.1.2006 11:33:32   
Eviii
no, zaenkrat še nič od wallery in sarazan... upajmo, da bosta čimprej odpravle...
drugače pa sm v isti situaciji kot jasnica. mene že ene par dni šraufa in razganja. pa še kak popadek se vmes najde. ko sm šla zjutri spet nazaj spat, sm kr fajn zaspala do desetih, ko me je zbudu en popadek. sicer si moji popadki ne sledijo po nekem vrstnem redu (razmak med njimi je kr velik), tko da mislim, da to še ni to...
moj možek je včiri zmagal turnir in je vs happy. jst pa tudi. bravo za mojega možeka user posted image user posted image user posted image .
kot vidim, vas je že kr neki, ki bi rade šle kmalu spoznat vaše user posted image ... no, pol pa nej se kr veselo začne in seveda obveščajte sproti o vašem stanju user posted image . se beremo še kej kasneje, takoj ko dobim še kake novičke.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
29.1.2006 11:56:05   
malamisha
Vse prehitevate kar po desniuser posted image user posted image user posted image
Pa je res luna naredila svoje...

Mene pa na trenutke grabi prava panika. user posted image  se je totalno umiril, pripravljeno je bolj kot ne vse (razen moja torba za v bolnico).

Kot vse vas tudi mene skrbi prihod novega člana. Po eni strani komaj čakam, po drugi strani se sprašujem ali sem pripravljena. Tisoč in eno vprašanje!

Sem pa danes totalno slabe volje! Ponoči slabo spala; obiski wc-ja, boleč trebuh, možgančkanje...

Pa saj bo...

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?