|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 9:35:14   
Kami
Dobro jutro, februarčice (in pridružene januarčice, seveda tudi user posted image )!

Vidim, da je bil pester vikend:
user posted image user posted image user posted image  Bravo za Sarazan družinico in vse lepo mali Sari (ki sploh ni majhna, glede na to, da je prehitevala user posted image )!

Mi smo tudi imeli pester vikend. Fax v petek in soboto me je čisto uničil (fizično), ampak sem vesela, da sem oddelala ta obvezne vaje. Včeraj pa smo imeli divji dan in sem že pred zajtrkom metala vilice po stanovanju. Moja tolerančna raven se je znižala premosorazmerno z nespanjem.user posted image  Sicer Evan spi ponoči tudi po 3 ure v kosu, ampak očitno mi je to čisto premalo. Včeraj pa je bil Liam cel dan popolnoma destruktiven, siten, cmerav in slabe volje. Katastrofa!!! Vrhunec je dosegel proti večeru, ko sta 2 prijatelja prišla na obisk. Je s papirnatim tulcem nakazoval, da bo Evana udaril po glavi. Sicer se do njega res lepo obnaša in je skrajno toleranten. Sem mu rekla, da bo tulec romal v smeti, če se to zgodi. In se ga je dotaknil kljub mojem opozorilu. Sem pograbila tulec in ga zabrisala čez okno (jep, tudi to se zgodi). Potem je bilo pa kot bi ventil odprl pri Liamu, vse je prišlo iz njega: da si ni želel bratca, da bi rad da smo mi sami trije brez Evana, da mu ni všeč ker smo štirje in podobno. Bilo mi je zelo hudo zanj, vendar vem, da bo moral to predelat. Se mu zelo posvečam in na srečo Evan res prespi dan, tako da sploh ne vemo, da ga imamo in se mu zato tudi res lahko posvetim. Ampak očitno ga vseeno bega to spremenjeno stanje pri nas doma. Mu 100x na dan povem, da ga imam zelo rada in da imam veliko srce za vse 3 moje fante, ampak očitno je še premalo. Eh, punce, hudo bo tole, se mi zdi....user posted image user posted image user posted image
Zdajle se pa moj user posted image  zbuja v moji pobruhani postelji. Ja, čari materinstva....user posted image user posted image user posted image  
Držte se!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 9:39:31   
natalia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tak zgledam jaz za računalnikom danes zjutraj...

DOBRO JUTRO FEBRUARČICE!!

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 9:48:33   
marty5
Joj, Kami, ko sem tole prebrala, sem se pa na sebe spomnila, kakih 20 let nazaj in sem dobila mlajšega bratca user posted image . Jaz sem bila še 6 let edinka in si lahko predstavljaš šok user posted image . ker je bil rojen za Božič, sem celo prosila božička, če ga lahko odnese nazaj....user posted image . Je trajalo kr nekaj časa, da sem ga sprejela in še to se je moja mama ful trudila, da me je vključevala v kopanje, oblačenje ipd, pa tudi kasneje je dosti delala na tem, da bi bila kljub razliki v letih, navezana en na drugega....No, pa ji je uspelo. Upam, da Liam čim prej prestane to krizo, verjamem, da mu včasih ni lušno. Mogoče ga bo v boljšo voljo spravila ideja, da je on veliki bratec, ki bo Evana marsikaj naučil in ga bo ta mali imel za svojega junaka user posted image . Sej ne dvomim, da ti bo uspelo.....Me je pa res ful spomnilo name user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 10:54:29   
Eviii
joj, jst sm se mogla kr malo nasmejat, ko sm brala post od kami. pa brez zamire, ker vem, da ti ni lahko. samo način, na kirega si opisala to zgodbo, je pa res zabaven. si vsaj poskusla malo zdramatizirat in pokazat malo dobre volje. vem, da ti ne more bit niti najmanj lahko. jst mam tudi mlajšo sestro 4 leta in pol, pa sm jo kr fajn sprejela medse. sicer sva se tepli ko nori, ko sva bli mičkini, ampak sva obe preživeli in se še kr razumeva. ga bo že minila ta faza. vrjetno se bomo tudi ostale čez par let ukvarjale s podobnimi problemi, ko bomo imele v načrtih drugega user posted image .
marty, kaj ti si mogla it v bolnico v laboratorij se testirat? meni je kr v koprskem laboratoriju vzela kri in je rekla, da bojo oni poslali gor. sm bla pa že prejšnji pondeljek. kontrolo mam pa v petek.
meni user posted image  zadnje dni zelo močno pritiska na rebra in mehur. glede na to, da sm precej mičkina, mu-ji to zelo dobro uspeva. sploh ne morem več sedet. me začne kr vse bolet. edino še ležanje pomaga. pa zadnje cajte se je full umiril-a. ne brca več tolko ko prej, samo še vsake tolko. očitno zmanjkuje placa v maminem bušiju user posted image .
zdej morem pa počasi poklicat zdravnico za izvide vode, da vidimo, če smo uspeli sproducirat kej bakterij... upajmo, da so čajčki in počitek čez vikend pomagali.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 11:34:18   
marty5
Jaz sem sestro vprašala kam moram it, ker mi je G rekel transfuzija....pol mi je rekla, da grem v bolnico, kamor se daruje kri. Je bilo tudi meni čudno - verjetno pa je čisto vseeno - če ne pač pošljejo gor, najbrž amo traja dan več. Jaz imam kontrolo šele 10.2., sem pa mislila, da so zadnji mesec pregledi vsak teden....no, tudi prav. Itak so zdaj ti pregledi bolj klepet user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 12:23:16   
Tina76
Pozdravljene!

Najprej čestitke sarazan user posted image user posted image user posted image ! Kako lepo. Sedaj bomo tako kmalu vse šle ......Upam samo, da ne bom zadnja ali pa celo marčevka! Pri meni vse po starem. Razen zatekanja, ki je res nadležno. Kosti na gležnjih ni več, kolena so vsa bunkasta, prsti na rokah debeli, da o obrazu sploh ne govorim. Veselica skratka.

Ampak je vseeno še zdržno, kljub občasnim zbadanjim v križu in trebuhu.

Meni se zdi, da je moj sine ful zrasto od prejšnjega pregleda.... res. Trebuh je zdaj v zadnjem mesecu nenormalno velik. Bom kakega orjaka rodila. Sicer sva pa z možem oba velika(jaz 178cm mož 194cm).user posted image

Jutri imam CTG in v sredo še pregled pri svoji G. Gibe štejem redno in Jošt pridno sodeluje.

Mariborčanke......čuko, natalia ......kako? In kako je z Bobiko?

Pridne bodite!

Se beremo!

Tina


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 15:46:05   
natalia
zdravo

Tina, jaz sem še tu, s Čuko čakama, da grema, ker sma spakirani, za Bobiko sem pa tudi že jaz spraševala, ker se nič ne javi.

pred pol ure mi je odteklo cca. deci vode (plodovnica) zdaj bom pa še malo čakala, da se vsipa, če se bo. malo pa me že v križu in spredaj zbada.
kaj pravite, se je začelo?




_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 15:49:46   
tinkatonka
Natalia......hitro v porodnišnico. Če ti je odteklo malo vode lahko v nasprotnem primeru, če boš čakala stakneš kako infekcijo. Ja začelo se je. Sicer pa pokliči v porodnišnico in povej, pa boš vidla, da ti bodo rekli, da se takoj oglasi tam.



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 16:00:26   
tinkatonka
No pa da poročam še kako smo opravili pregeld in CTG....

Moj sinček je najprej lepo spančkal in je bil preveč miren, tko da sem se mogla obrnit na hrbet, da se je zbudil in potem je bil baje CTG tako lep, da je še G. rekla da je to čisti šolski primer CTG-ja. No upam da res! Povedala sem ji da sem padla po stopnicah in je bla kr malo jezna, zakaj se nisem nikjer oglasila, da bi pogledali, če je vse vredu. No dokler ne krvavim in je CTG vredu je rekla, da ni panike. Urin je bil vredu, prišli so izvidi še od hepatitisa in toksoplazme in je vse negativno. Pa niti deke se nisem zredila.user posted image user posted image user posted image  Tko da sem še vedno na +16kg, sem si pa danes zmerila obseg trebuščka in je 110 cm.

No potem sva šle pa z mami, ki je bila danes moj taksi, v šoping. Najprej v lekarno po hladilno mazilo, olivno olje in Vichy kremo. Bom še jaz probala to čudo, če bo kaj pomagalo mojemu popokanemu trebuhu. Potem pa v BTC po metražno blago. Mami bo namreč sešila posteljino za otročka in obrobo, jaz pa sem kupila blago, da bom naredila prevleke za ortopedske povštre. Midva z možem spiva namreč na teh povštrih, prevleke se pa ali ne da dobiti v ta pravi barvi, velikosti, ali pa so malo preveč drage. Jaz bom pa naredila 4 prevleke za 2500 SIT. Kar se mi zdi zelo poceni, v primerjavi s tem, da v trgovini stane samo 1 prevleka toliko denarja. No potem sva zavile še v baby center po rjuhico za jogi, v Mullerja po blazinice za dojenje in posodico v kateri bom imela nacufano vato....in potem sva odpujsale user posted image  domov. Zdej sem pa tok zmatrana, da bom šla pomojem kr mal ležat za kakšno uro, ali dve.

No to je bil moj dan. Upam da ste tudi ve preživele lep dan s čim manj špikanja, otrdevanja, zatekanja.....Tina76..te čist zastopim kako se počutiš, ker sem tud sama otečena kot kak buhtelj.

No do naslednjič en prav lep pozdravček od naju s sinkotom. user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 16:00:33   
Tina76
Natalia!

Nič čakat...... gremo v porodnišnico. Saj 1 dcl ni tak malo, ne? Pa torbo že tud maš perajt nekaj časa!

Srečnica.... še malo pa se boš cartala. Glej le da nam javiš kako in kaj, da se ne bomo spraševale kaj je s teboj, tako kot se sprašujemo za Bobiko.

Vso srečo ti želim in čim lažji porod.

Srečno.

Tina

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 16:02:21   
tinkatonka
NATALIA.....Želim ti lepo in hitro porodno izkušnjo in da se rodi zdrav in vesel otročiček.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne pozabi sporočiti Evii, da se bomo lahko veselile tu na forumu s tabo ob rojstvu user posted image !!!


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 17:37:03   
pika-poka
pozdravček!

prav mi je bilo hudi ker te dni nisem imela interneta!sem bila kot zgubljena in vse sem vas pogrešala..vidim da je sarzan postala mamica!user posted image user posted image ČESTITKE!druge pa ste še vse tukaj?še katera manjka?se opravičujem apamk nisem mogla vseh postov za nazaj brat...sem se čisto zgubila!user posted image

jaz se veselo približujem mojemu datumu!ampak po mojem bo moj user posted image zamudil..ker se mi zdi da je malo len..me nič ne špika..nič ne otrdeva trbuhuser posted image pa še na zadnjem CTG-ju ni bilo prav nič popadkov...no sicer imam še dober teden pred sabo...
tej zadnji dnevi so pa najtečji, ko samo čakaš kdaj bo..tako da se rada kar pošteno zaposlim....počutim se super..brez nobenih težav zato kar hodim po obiskih in okoli po svetu...da čas hitreje mine..kaj pa ve?!?






(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 17:38:44   
jasnica
Ojla!
Ta teden bom očitno kar veliko časa na pregledih. Zdej sem prišla domov čisto zbita od pregleda. Najprej pol ure CTG, pol ure pri ginekologinji in je ugotovila da CTG ni kot bi mogel biti me je poslala za eno uro ven, potem pa spet pol ure CTG. Drugič je bilo pa uredu, prvič pa se je očitno tako skobacala da sonde niso dobro utripov zaznale,popadki so še vedno prisotni. No v četrtek imam spet CTG, v petek pa pregled v porodnišnici in se bodo odločil če bodo sprožli porod. Sem tako živčna da imam vsak dan drisko! Do roka pa še 23 dni.
 
Natalia
verjetno si že v porodnišnici, pa kljub temu SREČNO!!!

Ostale pa počasi naprej!!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 18:21:05   
kimi79
no bodoče in že mamice,da se vam še jaz javim,da ne boste mislile,da sem že v dveh kosihuser posted image .Kar bi že bilo kar fajn,se mi zdi,da že kr čakam,kdaj se bo začelo,ko berem vaše pose!čestitke še od mene vsem novo pečenim mamicam,in njihovim sončkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Se mi zdi,da sem vsak dan bolj tečna,da še sama sebe komi prenašam,upam da to hormoni delajo,zdej se še lahko na to zgovarjamuser posted image user posted image !mojuser posted image kar sprašuje,a greva v Celje,a te peljemuser posted image !Jaz pa njemu nazaj,verjemi,da boš ziher vedu kdaj bo treba ituser posted image user posted image !se mi zdi da tudi komaj čaka,da spozna svojo lubikouser posted image ,sin pa isto,mami a te kej boli trebušček,pa tuki zadiuser posted image user posted image ,je tako posrečen,že komi čaka revček.Mene pa tako strah,kako bo a bo huje al bo lažje,ampak se bo treba prepustit naravi,čene ne bo šlo,kot je treba!Tako,da sem kar vesela da so še lepe porodne zgodbe,pa tak na izi,tako da optimistično naprej!user posted image user posted image Bila sem že na dveh CTGjih,vse vredu,brez popadkov,zadnjega imam,upam da je zadnji v petek3.2.06,v nedeljo imam pa rok tak da ne vem!No toliko od mene,da veste da sem še tukajuser posted image !držim pesti za vse nas,za lepo porodno izkušnjo,s čim manj bolečin,zapletov in za zdrave in vesele štučkeuser posted image user posted image čao!

_____________________________

najina Tjaša je prijokala na svet 5.2.2006

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 18:47:58   
sazi
Se poslavljam od vas...
Sem bila danes na pregledu - vse super: laboratorij, CTG, počutje... No, ko so mi pa izmerili pritisk, pa totalna panika in takoj v porodnišnico rodit. No ta takoj se je potem nekako preložil na jutri zjutraj. Umetno mi bodo sprožili porod in to zna precej trajat. Začeli bomo zgodaj zjutraj in so mi rekli, da skoraj ni mogoče, da bi tudi jutri rodila - torej me bodo matrali 24 ur?!?
Ne mi zavidat, ker bom kmalu cartala svojega/svojo brcača, ker moje telo, nitiuser posted image  sploh še nisva pripravljena na kaj takega. Mali brca in se obrača ko zmešan, trebuh se mi sploh še ni spustil, popadka nisem imela še nobenegam, tudi trebuh mi še ni otrdeval, odprta nisem niti za milimeter, MV še popolnoma čvrst... skratka en porod hudo na silo user posted image
Pa še tako dolgo bo trajalo. Kako naj sploh spim danes, potem se bo pa cel dan dogajalo, pa še celo noč (joj res upam, da bom medicinski čudež in bom že jutri rodila). Kje naj potem najdem potrebno energijo za rojevanje?
Pazite nase in na svoje trebuščke, jaz pa samo upam, da bom januarka (pa že to bo naporno).
Lep pozdrav vsem, ko se pa sestavim in če bo vse OK, pa Evii dobi SMS. 

(odgovor članu kimi79)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 19:14:47   
kimi79
Joj,sazi,ko sem pa tole prebrala,me je pa kr stisnal!user posted image ne preveč misliti,na jutri,vem da bo to teško,ampak zate dobro da se lepo spočiješ,za jutri,vem lahk je men govorit,mogoče pa nebo tako hudo,včasih tud vse mal napihnejouser posted image upam!Držim pesti ,zate,da bo vse tako kot je treba,prepusti se,mogoče pa že jutri prvič zagledaš svojo štručko!res drži se,saj bouser posted image user posted image !

_____________________________

najina Tjaša je prijokala na svet 5.2.2006

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 19:21:18   
chips
Kimi79 še malo pa bo!!!!user posted image
Komaj čakam da bom imela nekoga zraven  na sprehodu!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu kimi79)
Neposredna povezava do sporočila: 367
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 19:38:27   
tinkatonka
 sazi....Želim ti da bi čimprej rodila in da se bo porod hitro odvijal. Karkoli bodo naredili ne pozabi, da delajo v prid tako tebi kot tvojemu user posted image . Žal nimam nobenega recepta, ki bi ti olajšal noč pred tabo, lahko ti samo povem, da bom mislila na tebe in držala pesti (tudi une male v trebuščku), da bo vse vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 19:41:47   
Ezi
Uh, sazi, prav nič ti ne zavidam, tega se tudi jaz najbolj bojim ... da bo dolgotrajno, vse na "silo" ... ampak, verjemi v to, da bo vseeno trajalo manj kolikor so ti rekli, boš videla da boš vse super prestala. Veš, ženske tooliko prenesemo, si še mislit ne moreš in čeprav se ti mogoče ne zdi primerna tolažba ... vseeno ti bo verjetno prav odleglo, ko boš na svoj trebušček, ko boš v svoje naročje dobila svojo user posted image

Le pogumno, vso srečo ti želim!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 20:04:14   
malamisha
Zdaj pa bila že res tudi jaz na vrsti! Brez prehitevanja prosim!!!!


Iskrene čestitke sarazanuser posted image user posted image user posted image user posted image .
 
Vsem bodočim mamicam pa želim porod, ki bo hiter in čim manj boleč...

Jutri me čaka CTG in mogoče tudi mi kaj pohitimouser posted image

lp


_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 20:34:30   
natalia
februarke, jaz sem še tu...user posted image  če pa ne vem, če bi šla, zvijat me je nehalo...samo malo še me, tu pa tam...

joj.......ko ne vem, kaj bi?!user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 20:49:07   
ninaki
Hej nosecke,

evo mene, se vedno v 1 kosu. Spet sem zamudila se pa se pomembnih stvari!!!! Veste kaj sem ugotovila? Vsakic, ko kam grem, katera rodi. Kami je rodila, ko sem sla v Ikeo, BaGSi se mi zdi je tudi rodila, ko sem nekam sla. Zdaj pa se Sarazan. Punce, sporocite mi, kdaj hocete roditi, bom kam sla, pa bo user posted image

Sicer pa, najprej cestitke Sarazan, Sari in ockotu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram reci, da sem se kar prebijala skozi vase pisanje. Ste bile pridne cez we, ne tako kot jaz, ki sem glumila nasedlega kita & slona v enem in se samo nazirala in valila iz enega boka na drugega user posted image Sicer pa, sem se morala malo pocrkljati doma, a ne?

Torej, danes bom malo daljsa, da nadoknadim vse za nazaj user posted image

Marty5, kako je bilo na izpitu? Ti je tamali kaj pomagal user posted image

Kar se obvescanja o rojstvu tice, midva bova poklicala njegove in moje starse, ostalim poslala sms za info, slikce pol, ko pridemo domov.

Vrtec, tudi pri naju se je tasca ze javila, da bo cuvala.... Kaj naj vam recem....ne bi zelela nic slabega govoriti, samo tudi meni to ne disi najbolj. Sicer so + in -, samo jaz bi rajsi videla, da gre v vrtec. Moj dragi je za, da ga cuva njegova mama... Po svoje ga razumem, je le njegova mama. Po drugi strani pa.... Ne vem. Je pa res, da se zdaj s tem ne mislim obremenjevati (s tem ali bo ok ali ne). Bomo pa poizkusno varstvo uvedli, septembra gre pa se vedno lahko v vrtec, ce se bo izkazalo, da ne gre. Mene najbolj skrbi to, da bi se vmes premislila (ker se je pri zelo pomembnih zadevah ze), kar se pa vzgoje tice, pa ze vnaprej vem, da se bomo po moje fejst spicili preden se bomo dogovorili kako in kaj. No ja, bom pol jamrala, ko bom na tem.

Kami, fajn, da se Evan redi!!!! Kar se pa Liama tice, ti pa lahko le svojo izkusnjo povem. Moj brat je 9 let mlajsi. Jaz sem non stop navijala za bratca - ces, da se bom lahko s kom igrala. Potem, ko je pa prisel, pa to ni bilo to, jasno, ce je bil pa majhen. Pol mi je slo pa se to na zivce, da sta me starsa velikokrat ponucala za cuvanje, ko bi se pa jaz taaaako igrala s svojimi prijatelji. Da ne govorim o ljubosumnosti, ker se mi je zdelo, da je on center sveta. Samo vse mine in je potem bolje. Je pa res, da 9l otroku lahko marsikaj prej dopoves, kot pa 3 oz. 4l. Upam, da ti bo ratalo ohraniti mirne zivce se naprej in da se bo tudi Liam kmalu pomiril. Verjamem, da je grozno velik sok zanj, ker je zdaj tukaj Evan, cetudi se ogromno z njim ukvarjas. Moj bratranec ima tudi zdaj majhnega dojencka in od prej 3l puncko. Cel halo je, ce mamica drzi tamalega. Ravno tisti trenutek bi tavelika rada bila pri mamici, ne prej, ne pol, ampak ravno takrat. Pa se z njo ukvarjajo babica, dedek, prababica in ocka. Vendar ne. Zgleda, da je to v tamalih, tak sok dozivijo, samo se s casom unesejo in je bolje. Drzim pesti, da bo pri Liamu to cim prej.

BaGSi, upam, da se je taveliki pozdravil in si lazje zadihala. Verjamem, da bi ti pasalo razvajanje, res je, da jaz nimam nobenega malcka od prej in mi ni treba letati se za enim in rihtati drugega. Drzi se! Je pa tudi res, da mene bolj razburijo pametni nasveti... Ker vse ostane samo na besedah, dejanja (a la sesanje & ostalo) pa se vedno jaz opravim...

Wallery, drzi se!! Upam, da je vse ok in se kmalu javis.

Tinkatonka, moj PDP je 22 in je meni blazno vsec, tako da bom tudi jaz delala druzbo ta poznim februarcicam.

Punce, jaz ne vem kaj je to na tem Portorozu, a tudi moj dragi odhaja tja in bom samska.

Ali1 & ostale januarcice, ste se v 1 kosu? Drzim pesti, da bi cim prej pestvale!!!!

Tiste z virozo, upam, da ste bolje in da gre viroza pocasi stran.

Natalia, zelim ti cim lazji in krajsi porod!!!

Sazi, drzi se. Mislim nate in ti posiljam veliko energije, da bi se danes spocila in uspela naspati in da te jutri ne bodo prevec matrali. Da bi cim prej pestvala dojencka in da ne bi bilo prevec naporno.

No, pa da vam porocam se kako je bilo cez we. Razvajali so me maximalno, jedli smo itak se pa se. Z mami sem se spicila zaradi obiskov. Je kar scenarij praznovanja in obiskov naredila brez da bi se posvetovala.... Zamera je trajala cel vecer, sploh ni hotela govoriti z menoj. Punce, jaz res ne razumem. Ne jamram, ne tecnarim, ne tezim, nic od tega. Ko jih pa prosim za samo 2 stvari - 1. naj me ne silijo na obiske (in to k drugim ljudem, ne k njim), ker tezko sedim in grem ze sama sebi na zivce in da bomo po porodu vse nadoknadili in 2. da bi se o obiskih (pol, ko bomo trije) skupaj dogovarjali, ko bomo videli kako se bomo vsi skupaj pocutili sem pa grozna in oh in sploh in kr neki. Skratka, doloceni trenutki so bili kr pestri.
Sicer sem pa malo po mestu pohajkovala, pa odcupila sem se [berite, frizer je koncno padel], tak da se mali ne bo ustrasil, ko ven pride. Se mi pa zdi, da je moj trebuh zadnje case popizdil. No ja, po obsegu sodec niti ne (99 cm), se je pa zgleda mali nekak gor zmuval in me tisci na zelodec in rebra. Komaj se prepognem, diham tezko, sedim tudi tezko. Otekanje me matra, se posebej roke. Meni nic ne pomaga, ne masaza, ne pocivanje, ne lezanje. Tudi noge mi otekajo, cutim po cevljih, samo ni take sile. Roke mi bolj. Danes sem dobila vse mozne izvide in napotnice - smo imeli pregled. Pa prvi CTG je za nami. Aja, tiste, ki ga boste se imele. Jaz sem bila danes zjutraj, pred tem nisem nic jedla. Mali je spal in bil premiren, tako da sem morala ven, se sprehoditi po stopnicah, kaj pojesti in jovo na novo. Pol je bilo vse OK. Popadek je bil samo en tja do 30, pa se to ni nic bolelo, samo cutila sem, da je trebuh otrdel. Drugace pa vse vrednosti krepko pod 20. Torej se se nic ne dogaja. Zdaj imam preglede na 1t, torej naslednji ponedeljek spet CTG, pa se vaginalno me bo pogledala, da bo povedala kak porod se mi obeta. Aja, sem jo vprasala koliko je velik, pa je rekla, da naceloma ne dela vec UZ, razen, ce jaz hocem [beri, samoplacnisko], oz. je kaj narobe. Tak da v resnici ne vem kaksnega velikana bomo imeli.

No pol sem si pa privoscila in sla nalo pocvekati v sluzbo, kjer sem cel siht oddelala. Je dragi rekel, da ce mi je sluzba tak vsec, da zamenjava, da lahko jaz namesto njega hodim, on bo pa doma user posted image Sem mu danes rekla, da se pocutim kot buhtelj, pa je rekel, da sem vzhajajoce testo za pizzo user posted image

Tak, zdaj sem se res ultra razpisala, upam, da ne zamerite, sem vam morala vse porocati kaj se je zgodilo user posted image Grem se stusirat, pol pa mal TV pogledat, pol pa corit. Lepo spite in se beremo,

Nina


(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 21:25:41   
jasnica
Sazi mene je dons ginekologinja potolažla glede sproženja poroda.Najprej ti dajo baje ene svečke za zmehčat maternični vrat, da se začneš odpirat pol pa eno tekočino za pospešit popadke in baje ni tko hudo! Jaz sem šla čisto potolažena iz pregleda, sicer bom pa vidla kako bo. Upajmo na najbolje! NE MISLI NA BOLEČINO, AMPAK NA MALI ZAKLADEK KI TE ČAKA NA KONCU, PA SREČNO!!!

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 373
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 21:47:48   
Eviii
drage punce, se kr dogaja, a? me ni eno popoldne in je že kažin tle. sm bla naokoli z možekom. je pršu en kolega s švedske in smo ga najprej šli iskat na letališče, pol smo šli pa še na kosilo. in smo pršli domov pred eno uro.
no, tudi jst mam novice. sicer še nič od wallery. sta se pa oglasle dve, ki tudi prehitevata. najprej mi je ob 12.14 pisala taja, da so jo po ctg-ju obdržali v bolnici. da če bo vse ok, ji bodo popoldne delali zunanji obrat. da je njen dojenček velik že za 40 tednov. ob 15.06 pa sm dobila njen sms, da je imela preveč popadkov in da ji ne morejo nardit obrata. da bodo počakali na jutri. ob 13.56 pa se je oglasla še ursap, ki pravi, da bodo še danes spoznali gala in da nas prosi, da ji držimo pesti, da bo potekalo vse tako, kot je treba. tko da je bil kr pester dan...
no, pa še sarazan se je oglasla. pravi, da se s saro že pridno dojita in da je zaenkrat vse ok. vse lepo pozdravlja in nam želi, da bomo kmalu tako srečne kot ona.
torej: tiste, ki rojevate - upam, da bo šlo res vse po vaših željah in da boste kmalu mamice. pa seveda sporočite, da bom lahko na rr prenesla sveže informacije (mi je res žal za danes, ampak prej nism prišla do računalnika). kje pa so naše januarčice?
zdej pa še malo o nas. zjutri sm bla v laboratoriju. ko sm klicala za izvide, sm jih kr čula po telefonu od zdravnice. se premalo pazim in sm spet staknila infekcijo ledvic in seveda je na obisku tudi moja kolegica echerichia coli, ki je nism srečala že kr precej cajta. baje mi zna delat preglavice pri porodu, zato sm takoj dobila porcijo antibiotikov. v petek pa spet kontrola vode, pol h g in pol klicat za izvide. če ne bojo ok, pa novi antibiotiki. kaj ga jst špičim user posted image ...
natalia, te vidim, da si še tle. ne bi ti šla malo v bolnico user posted image ? sej sm jst ista in vem, da bom počela isto. ne bom hotla it in pika. samo ti povem, da pejdi, da ne bo kej narobe. lahko stakneš infekcijo (kot so ene rekle že pred mano) in najhuje je to, da gre to lahko user posted image  na učke. bodi pridna in se kr hitro odpravi!!! pa sporoči novičke.
zaenkrat je to od mene vse, bom pa še kej čekirala rr in seveda sms-je.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
30.1.2006 22:18:45   
Eviii
sveže novice od ursep:

evo nas. smo že trije. gal je super, jaz še kar. težek 2560, velik 50, pa strašno lep! midva sva presrečna user posted image . pozdravček vsem!

čestitamo urša in gal in oči user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?