tinkatonka
|
Hoj! Sem ursi poslala sms nazaj, z našimi čestitkami pa mi je še tole odpisala: "Hvala lepa vsem. Pa še naše mere: 3710g, 51cm, obseg glavice 36cm. Upam, da boste do mojga prihoda iz porodnišnice že vse postale mamice. Čavči. " Marty5....kokr jaz vem, ni fajn če se ti na hlačkah pojavi karkoli zelenega. Ker če npr odteče plodovnica in je zelene barve moraš nujno v porodnišnico, ker to pomeni, da se je otrok notri že pokakal. No glede nato, da ti ni odtekla voda in da je samo izcedek, in če je res zelene barve, bi jaz na tvojem mestu poklicala in opisala ta izcedek, pa če bi ti rekli, da pridi tja, bi nesla to tudi pokazat. in jaz....meditiram na kavču, pijem ogromne količine vode in prepričujem da bi bil malo bolj živahen. Danes je tudi pri nas bolj mirno v trebuščku. Ne vem kam mu je, mogoče je pa samo zaspan malce bolj. Hvala bogu sme vsaj sama doma. Sem vse nagnala od doma, ker mi gre res na živce, ker me vsakih pol ure sprašujejo če sem vredu. Danes me je še dedek začel klicat po telefonu, kako sem, pa če sem sama doma, al naj pride domov.... Ne lepo prosim . Bolj kot boste tečni, kasneje vas bo hotel spoznati. No vglavnem. Komaj čakam da mine še ta nedelja, da grem v ponedeljek potem na pregled in da vidim, če je kaj novega. Ni hujpega kot to, da nekaj tako močno pričakuješ, si nekaj tako močno želiš, pa noče in noče ven pridt. Res grozno. No pa dosti jamranja. Lp Tina