Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

adeja, a ti delaš na policiji, ko so te tako razkrinkali?
Malo čuden izraz, ampak je fejst dečko in sem prepričana, da ni mislil nič slabega. Drugemu direktorju sem povedala prejšnji teden...se mi zdi. Tu mi je bilo malo bolj tesno pri srcu, saj delamo skupaj šele kratek čas, pa je tudi lepo sprejel. Zgleda, da ni prevelike sile zame, da so vsi tak veseli
ne bo več dolgo skrivnost.
,ker itak ne smem delat na tem delavnem mestu-
. Ti boš pa res hitro ponovno videla pikico. Sem vesela zate
, no saj drugače gre, a bi tako rada, da je mimo 13t in bom končno nehala jemati zdravila.
se tudi midva vzdržujeva. Sva rekla, da počakava do NS, potem pa naprej; se pa strinjam, da ni potrebno ravno izvajati akrobacij.
je zelo razumevajoča, čeprav se mi zdi, da je njega še bolj strah kot mene.
, saj sem jaz že tako pozitivna na tokso; pa saj se mi zdi, da sem ga oprala 15X in so šli že vsi vitamini ven.
, takoooo lep, da si pripravljen vse potrpeti!
, ker jo moj dragi takoo obožuje. Upam, da mi bo uspela po doooolgem času spet
. Na srečo imam jutri pregled,pa se bova pomenili kako in kaj, v službi sem si stvari za silo naredila, tak da sem pripravljena tudi, če bo padla kakšna bolniška.
postrišt,ker imata že predolgo dlako.potem pa na drink s kolegico in potem čakat lubija,da se stisnem k njemu.
??dobiš kake slušalke al kaj??!!res ne vem kako???si bila pri dr.STRAHOVI??ker jaz imam čez 14 dni pri njej NS.