Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
prišla na vrsto, se moj
ni in ni hotel umiriti, je skakal, plezal, mahal z rokicami.... Tko da smo pol ure ležali in čakali in nič. Pol me je pa G poslala ven in rekla da bo vmes eno pogledala in da nej malo počivam in bomo pol vidli. No pol sem šla notr čez 10 minut in spet isto, pol ure smo ga probali umiriti. Ker spet ni uspelo, se je moja G odločila da bomo naredili kar notranji UZ. Pol se je pa končno vse videlo.
in sicer NS je 1,1 velikost mojega bejbija je pa 60 mm. Glavica je velika 2 cm. Tveganje je pa tudi kar uredu za dawnov sindrom 1: 11500, za tiste ostale napake (žal ne vem točno kako se reče) pa 1: 16500. Čeprav se pa zavedam da to ni 100%. 
.
. Tudi midva z
- takrat naj bi bil že 13t 'star' - mlad
se tolk novih stvari zgodi v parih urah...
je cel dan od jutra do poznega pop. bil full full aktiven,kot bi plesal rokenrol al pa 100 na uro igral fuzbal,tko da upam da se bo zdej umiril,da grem lahko tut jst v miru spat
,
. Sploh ne vem kaj bi... pa še na zavod sem morala
tudi jaz ne spim od vsega začetka.baje so to hormoni.tako mi je G razložil,ene so pa čist povožene.kokr pač.baje da pikica ponoči,ko se umirimo intenzivno raste.
.
Danes še jest ne morem! Mi nič ne paše, samo riga
se mi in bi bila po eni strani kar vesela, če bi lahko bruhnila to očitno odvečno hrano. Ful mi je slabo.